Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Organizare TuningDay in SM (https://forum.4tuning.ro/195-satu/47049-organizare-tuningday-sm.html)

danny19_sm 20-08-07 13:49

Re: Organizare TuningDay in SM

Pai pentru asta ar fi nevoie de o parcare imensa nu?? sau ceva de genu.......insa asa ceva cam greu prin satmar :(.........eu zic ca trebuie undeva unde sa fie si drumu bun..Hmmmmmm....

jason 20-08-07 16:34

Salutari eu zic ca aeroportul ar fi destul de bun loc nuh???:)

mrjoe 20-08-07 17:07

da ar fi loc bun numa e foarte scump:sad:

Spark 20-08-07 18:55

Quote:

Originally Posted by jason (Post 1056038)
Salutari eu zic ca aeroportul ar fi destul de bun loc nuh???:)

da ... ar fi un loc bun
dar cine plateste pretzul ?

mai exclusivist umpic ar fi la parc industrail
si ca sa vina multa lume ar fi in centru ...

jason 20-08-07 23:55

Eu zic sa fie DRAGU la Parcu Industrial si EXPO in centru,
asa ar fi cel mai bine ! ! ! :)

bmw_fear 21-08-07 00:36

nu cred ca au multi posibilitatea sa mearga din centru pana la parcu industrial....uni poate ca s-ar multumi doar ca au vazut masinile..nu si concursul...cel mai bine ar fi sa fie si expo si liniutele in aceeasi locatie....
de ex..daca ar fi in centru...multi dintre trecatori s-ar opri ca sa vada expo...sau liniutele...chiar daca nu au stiut de event....dar la parcu industrial nu prea trece lume pe acolo....

danny19_sm 21-08-07 09:17

Sunt de acord cu BMW FEAR.......In centru mai vin vecinii intr-o plimbare sau copii de orin cartiere dar la parcul industrial sau aeroport iti trebuie masina sa ajungi pana acolo si nu cred ca spectatorii ar fi la fel de numerosi..

gergo 21-08-07 10:01

In Centrul Nou nu am primit autorizatie pentru a organiza liniuta, din mai multe motive (să recunoaştem, obiective): -cele doua poduri sunt aglomerate, se circula intens pe această portiune -sâmbătă, duminică sunt stările civile, şi nuntaşii nu prea vor săp se dea la liniuţe. Deşi este cel mai spectaculos, cel mai accesibil pentru publicul larg (copii, bunici, etc).

bmw_fear 21-08-07 10:54

anii trecuti cand au fost liniute...mi se pare ca tot sambata sau duminica s-au organizat....si atunci de ce au dat aprobare si acuma nu? :sad:

szambi77 21-08-07 11:08

In legatura cu Centrul Nou, poate ca as putea cu insistente sa rezolv totusi liniuta, eventual ar putea fi startul dupa starea civila catre pod golescu, DAR distanta de accelerare si franare este destul de mica si una dintre problemele principale sunt si $$$ .... Adica, organizarea necesita niste cheltuieli si daca am putea organiza intr-un spatiu inchis unde sa se perceapa taxa de intrare (minima), ar fi si acela un ajutor in vederea recuperarii unei parti din cheltuieli. Este adevarat ca in Centrul Nou poate ar fi mai multa lume dar totodata, fara taxa de intrare, s-ar aduna si tot felul de oameni de genul ("ia mai "g.e.c.i" ce masina ! hahaha, are o sticla de bere sub ea, hahaha, eu am aruncat-o " etc.). Ideea cu expo in centru nou si liniuta in parcul industrial, sincer, nu imi surade ... Ce se intampla daca un participant la expo vrea sa se dea si la liniuta ? sau cum ar putea fi organizatorii in doua locuri deodata ? sa nu mai zic de faptul ca paza ar trebui asigurata in doua locuri in loc de unul, ambulanta, pompieri, etc. tot in doua locuri diferite, doua autorizatii etc.
In legatura cu problema numarului de persoane "mai reduse" la parcul industrial, eu zic ca cine nu vine pana la parcul industrial mai bine sa stea acasa ca evenimentul va fi mediatizat local si central asa ca lumea va fi in cunostinta de cauza ! Daca cineva vine la show numai ptc. e sub nasul lui, ala mai bine sa nu vina. Exista taxiuri, prieteni, autobus, bicicleta etc. pt. cei pasionati... Sa fim serioasi, parcul industrial se afla in oras, nu la 30 km distanta in campul liber :rolleyes2 Pe de alta parte, cati satmareni s-au deplasat pana la Oradea ? sau cati vor fi oare la Baia Mare ?
Apropo, sa nu mai vorbesc de faptul ca un astfel de eveniment ar fi premiera in Satu Mare, in afara de zilele orasului noi nu avem mai nimic :bored: .
Noah, mai discutam, cerem aprobari si in alte locatii si va tinem la curent...

rider on wheel 21-08-07 13:53

Quote:

szambi77:
Apropo, sa nu mai vorbesc de faptul ca un astfel de eveniment ar fi premiera in Satu Mare, in afara de zilele orasului noi nu avem mai nimic
asta cam asa e :sad:

raul_bogdan_2005 21-08-07 13:54

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 1057219)
In legatura cu Centrul Nou, poate ca as putea cu insistente sa rezolv totusi liniuta, eventual ar putea fi startul dupa starea civila catre pod golescu, DAR distanta de accelerare si franare este destul de mica si una dintre problemele principale sunt si $$$ .... Adica, organizarea necesita niste cheltuieli si daca am putea organiza intr-un spatiu inchis unde sa se perceapa taxa de intrare (minima), ar fi si acela un ajutor in vederea recuperarii unei parti din cheltuieli. Este adevarat ca in Centrul Nou poate ar fi mai multa lume dar totodata, fara taxa de intrare, s-ar aduna si tot felul de oameni de genul ("ia mai "g.e.c.i" ce masina ! hahaha, are o sticla de bere sub ea, hahaha, eu am aruncat-o " etc.). Ideea cu expo in centru nou si liniuta in parcul industrial, sincer, nu imi surade ... Ce se intampla daca un participant la expo vrea sa se dea si la liniuta ? sau cum ar putea fi organizatorii in doua locuri deodata ? sa nu mai zic de faptul ca paza ar trebui asigurata in doua locuri in loc de unul, ambulanta, pompieri, etc. tot in doua locuri diferite, doua autorizatii etc.
In legatura cu problema numarului de persoane "mai reduse" la parcul industrial, eu zic ca cine nu vine pana la parcul industrial mai bine sa stea acasa ca evenimentul va fi mediatizat local si central asa ca lumea va fi in cunostinta de cauza ! Daca cineva vine la show numai ptc. e sub nasul lui, ala mai bine sa nu vina. Exista taxiuri, prieteni, autobus, bicicleta etc. pt. cei pasionati... Sa fim serioasi, parcul industrial se afla in oras, nu la 30 km distanta in campul liber :rolleyes2 Pe de alta parte, cati satmareni s-au deplasat pana la Oradea ? sau cati vor fi oare la Baia Mare ?
Apropo, sa nu mai vorbesc de faptul ca un astfel de eveniment ar fi premiera in Satu Mare, in afara de zilele orasului noi nu avem mai nimic :bored: .
Noah, mai discutam, cerem aprobari si in alte locatii si va tinem la curent...

szambi77 toata stima si respectu pentru tine din partea mea.Ai foarte mare dreptate. In 2 locuri nu se poate asigura paza si ambulanta, pompieri etc. si plus la dak s-ar face la parcul industrial da exista prieteni , autobus, taxiuri si chiar bicicleta, iar dak vrei sa mergi la event te duci cu ce ai chiar dak faci o mica cheltuiala.
Toate cele bune. rAuL

Badmarkus22 21-08-07 14:47

Salut! Am citit tot ce ati discutat pe aicea si ideea cu TuningDay e misto. Sper pana la urma sa ajungeti la o solutie si sa se realizeze acest eveniment ca numa pe la noi nu se prea face nimik! In legatura cu locatia eu zic ca tot Platou si drumu din fata Primariei e cea mai buna solutie deoarece lumea numa pe aicea umbla mai des in SM si in weekend. Iar cu starile civile eu zic ca daca s-ar face Duminica si nu sambata, pe 16 sept nu pe 15, si mai ales inspre seara pe atunci nu cred ca mai sunt stari civile si nu cred ca nu s-ar putea inchide drumu pentru concurs! Si lumea ar merge sa vada masinile modificate pe platou si pe urma ar urca pe dig sa vada spectacolul! Si in plus pentru liniuta trebuie si un drum cat de cat bun fara prea multe gropi si denivelari cea ce la noi in oras mai rar, si sa fie si cat de cat drept ca nu as vrea ca seara sa aiba si rasturnari spectaculoase sau stiu eu ce incidente :).
Va urez multa bafta in realizarea acestui eveniment! O sa citesc in continuare in zilele urmatoare sa vad ce va fi pana la urma!!

Salutare!!!

mrjoe 21-08-07 15:58

Eu zic daca pe cineva intereseaza masinile modificate,sau liniuta apoi precis ca ar veni si la parcul indrustrial si acolo ai loc sa accelerezi,si sa opresti la timp.
Pe cine intereseaza masinile plec si mai departe de cit Parcul indrustrial (Baia Mare,oradea....):D

Badmarkus22 21-08-07 16:00

Bine si eu sunt de parere ca cine e curios de masini si de astfel de evenimente merg! Si eu merg duminika in BM! Da e vb de restu publicului care ar asista la show ca pasionatii nu sunt un nr asa de mare!

mrjoe 21-08-07 16:03

In centru e mult mai periculos sa faci o liniuta de cit la Parcul Industrial

attilaboot 21-08-07 16:32

Dupa mine Parc Industrial e OK !

jason 21-08-07 18:00

Salut Parcu industrial e cel mai bn pt Drag!!!

mrjoe 21-08-07 18:28

Quote:

Originally Posted by jason (Post 1057821)
Salut Parcu industrial e cel mai bn pt Drag!!!

Asta zic si eu :D

raul_rebelul2005 21-08-07 23:38

si daca tot se organizeaza,atunci pe cat o sa fie liniutele,pe 400m sau 200m....la Parc Industrial se poate pe 400m?ca ii destul de lung si este timp de franare...

szambi77 22-08-07 14:11

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 1058328)
si daca tot se organizeaza,atunci pe cat o sa fie liniutele,pe 400m sau 200m....la Parc Industrial se poate pe 400m?ca ii destul de lung si este timp de franare...

Ideal ar fi pe 400 m. dar tre' sa ne gandim la faza ca sunt si "soferi de Duminica" care pot crea probleme la viteze mai mari ..... Daca vine Domi din Oradea cu BMW-ul albastru, pe 400 m ajunge la 180 km / h si daca va concura cu un "sofer de Duminca" poate iesi cu scantei (pt. organizator mai ales)... Noah, ramane sa vedem.... deocamdata sa primim autorizatiile necesare si apoi vedem cu restul cum facem sa fie bine ....

danny19_sm 22-08-07 15:09

Pai se pot face 2 categorii de concurenti.....1. amatori si 2. profesionisti ca sa se evite eventuale incidente.......zic eu :).....Eu zic ca pentru unii dintre concurenti poate 200m li s-ar parea putin .......parerea mea......acuma sa se rezolve treaba cu autorizatiile care is cel mai important lucru cum zice Szambi..ca dupa aia restul vine de la sine.....Numa bine...

mrjoe 22-08-07 16:18

400 m ar fi ideal:D

Spark 22-08-07 17:46

Quote:

Originally Posted by danny19_sm (Post 1059271)
Pai se pot face 2 categorii de concurenti.....1. amatori si 2. profesionisti ca sa se evite eventuale incidente.......zic eu :)....

doar ca aici e o mica problema ...
cine va facea aceasta departajare sa zica ... ca eu is amator si tu profesionist ?
asta doar in baza unui atestat de pilot .. sau o licentza sau ceva
altfel totzi suntm amatori ... oricat de bine sau putzin bine stim conduce

si daca e pe baza unei simple declaratzi ... ca unde vrei sa fi incadrat
putzini o sa se bage la amator. o sa fie si zmei ... si ce ... eu is profesionist
asa ca mare grija cu asta

pentru ca daca se intampla ceva ... in principal in capul organizatorului se sparg toate

bmw_fear 22-08-07 18:01

la amatori se pot incadra cei care participa pentru prima data la accelerari pe 400m....si la profesionisti...cei care au cel putin o participare...

Spark 22-08-07 18:16

si cine poate sa verifice asta ?
eu zis ca am mai fost la 400 de m .... dar habar nu am de condus ?
cum imi poate dovedi mie cineva ca nu e asa. nicicum.
asa ca o grupa pt totzi ...

gergo 22-08-07 20:59

Nu cred că se poate face aşa ceva. Motive:
-şi şoferii experimentaţi pot greşi (vezi, accidentul in weekend in Ungaria)
-şoferii experimentaţi sunt mai turbaţi, se cred mai mari maistri.
-scopul organizării unei liniute este incurajarea şi promovarea sporturilor cu motor, nu numai a face pariu pe Golfu" lu" X, iar o asemena categorizare nu ar face bine nimănui.

Intr-adevăr, la cursele de VTM, unde concurezi pe trasee montane, câteodată fără parapet (Stâna de Vale), nu se acceptă concurenţi amatori sau debutanţi cu maşină de 500 CP, a mai fost precedent pt asta.

jason 22-08-07 21:33

Salutari:)
si atunici cum o sa fie?
eu zic ca Dragu se face la 400m:)

szambi77 22-08-07 22:53

Quote:

Originally Posted by jason (Post 1059930)
Salutari:)
si atunici cum o sa fie?
eu zic ca Dragu se face la 400m:)

eu zic ca Dragu se face in functie de conditii :lol: :lol: :lol:

jason 22-08-07 23:59

Da ai dreptate, dar normal se face la 400m:) nuh???

Alex2Fast4U 23-08-07 00:13

402.3 m mai exact.. :D da cine mai sta sa-i numere.. ? :lol:

jason 23-08-07 17:32

Bine amu 402,3m!!!:):)

mrjoe 23-08-07 17:36

:d :d :d :d

mrjoe 23-08-07 17:36

:lol: :lol:

szambi77 23-08-07 17:59

:idea: Deci, noutatile sunt urmatoarele : azi am obtinut (Tuning & Sound Identity) de la Primaria SM aprobarea pentru organizarea evenimentului "Auto - Tuning Show 1 Satu Mare". Evenimentul va avea loc in P-ta 25 Octombrie (platou), respectiv B-dul Transilvania, in data de 16 Octombrie 2007 (Duminica).
Programul evenimentului si alte detalii importante vor fi facute publice in cel mai scurt timp de catre organizatorii principali : "Tuning & Sound Identity" - prin Szambi si "Gerbog" prin Gergo.

Badmarkus22 23-08-07 18:08

Ma bucur ca pana la urma tot in centru se tine :) desi si la park industrial era fain Bafta cu organizarea! Apropo da liniutze nimik???

Alex2Fast4U 23-08-07 18:23

liniutze.... B-dul Transilvania.. ;)

bmw_fear 23-08-07 20:10

16 ii marti.....duminica ii 14...

gergo 23-08-07 20:43

Un fel de rezumat, despre lucrurile decise şi sigure:
-in 16 septembrie 2007, duminica, (ultima zi din vacanţă pentru elevi), vom organiza o expoziţie de tuning auto pe platoul Centrului Nou. Invitaţii vor fi băieţi simpatici cu maşini modificate, apărute în reviste, cu multe cupe şi medalioane de concursuri şi evenimente de acest gen, din ţară şi sperăm, din străinătate. Vor fi invitaţi expozanţi locali şi naţionali din "industria" tuning, boxe, eleroane, si multe frumuseţii, preţuri atractive.
-de la ora 14.00, încep pregătirile pentru concursul de acceleraţie, înscrieri, verificări tehnice, ca pe la ora 16.00 să fim ready to race. Despre metodologia selecţiei vă vom informa din timp. Nu vor fi categorii de tip "amator" "maestru" "mare maestru" etc la liniute, vor fi însă premii frumoase pentru concurenţi, concurenţii vor fi impărţiţi în categorii după capacitatea cilindrică a motorului (la turbo, 4x4 se aplică regulile speciale), deci poţi fi premiat şi cu o Dacie!

Atât despre lucrurile sigure, in weekend revenim cu un afiş, si alte detalii pentru concurenţi şi spectatori.

Stimă,
Gergo

jason 23-08-07 20:49

Gergo nu sti nimic unde o sa fie DRAGU???:)

All times are GMT +2. The time now is 18:03.

- Copyright 2026 4Tuning