Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   Bmw 325 Turbo.......... By Nht (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/46893-bmw-325-turbo-by-nht.html)

Rabanne 01-08-07 16:02

Re: Bmw 325 Turbo.......... By Nht

Looooooooool!! Deja va cunosc, sunteti amuzanti. Il astept pe WPP sa raspunda la provocare. MOmentan am de impartit cu el diverse ca masina lui merge. Avand in vedere cate motoare i-ati spart lu NOS'u cu kitul de turbo cu care n-ati fost in stare sa faceti masina aia sa mearga niciodata si care acum pe Vecu merge crima, incep sa cred ca aveti bani de aruncat. Hai sa-i aruncati in folosul cuiva nu?:)

boh_325t 01-08-07 16:18

nu pt tine rabane ca am inteles ce ai in cap pt restul lumii care citeste ce scrii a fost un singur motor care era in mintile lui si mergea foarte bine pana ajuns masina cu tot cu motor la unii care au demontat chitul de turbo si cred ca sigur au umblat si pe la motor.si scuze ca iti spun nu asa se fac softurile < urcate in masina da o talpa si dupa aia te duci in casa sa faci softul > daca vrei sa ne intepam ..... ne intepam

Rabanne 01-08-07 16:27

Ai perfecta dreptate, softurile se fac asa cum le faceti voi, spargeti motoare pe rand, pana ramane omu fara bani si vinde masina:D

Eu habar n-am cum se fac treburile astea, nici nu insist sa te conving ca sunt praf pt ca deja stii. Astept cu nerabdare inca o masina facuta de voi ca sa mai invatz si eu ceva:)

Uite urmatorul urs turbo care o sa vreau sa-l fac o sa-l aduc la voi ca am vazut ca toate merg de rup si sunt si super fiabile:))))))))

Sau poate va bagati si la M5 turbo ca deja au inceput sa soseasca o parte din piese. Va bagati?:D

P.S. Te rog mult sa ma scuzi daca am fost arogant cu niste tuneri de referinta ca voi de la care am numai de invatzat, ma simt rusinat.

boh_325t 01-08-07 16:36

hai ca suntem penibili . hai mai bine sa ramana asa cum am vb dupa ce scot masina o sa fii prima persoana apelata de catre mine si ma dau cu cine vrei tu < sso emil sau persoana d-vs > fara suparare dar atunci cand am vrut sa ma dau cu o masina facuta de tine< de voi > am fost refuzat categoric de catre nht BAFTA LA SOFTURI

Rabanne 01-08-07 16:46

Ma da panarama mai esti, ce te ataci asa aiurea, nu tii la tavaleala deloc. De parca ne stim de ieri de azi. Fii mai calm, gusta glumele si ne-om musca noi jugularele cand va veni vremea, pana atunci, si tu si prietenul tau, invatzati ca rivalitatile sunt intre linia de start si linia de sosire. Poate cand o sa intelegeti asta chiar o sa fie ceva reciproc de invatzat;)

boh_325t 01-08-07 16:51

parca ai venit si tu cu picioarele pe pamant FELICITARI si mai bine cred ca am invata unii de la altii si o sa fie treaba BUNA

Rabanne 01-08-07 17:01

Parca suna mai constructiv asa ah?Ne vedem pe la sezatori;)
Rabanne: over and out!

Alex-Rahova 01-08-07 18:01

Bai baieti
In primul rand as vrea sa spun ca topicul asta a fost deschis pentru a arata / a prezenta un nou urs turbo..
Sunteti copii? aveti o varsta si un renume, fiecare dintre voi.. duelul se tine pe strada, nu pe un forum prin vorbe intepatoare care ataca lumea ..ce mai conteaza ca unul stie electronica, ca altul are jante cu 30 de spite si altul a spart motorul? .. pe strada se vede totul ;)
Daca discutiile continua cu aceasta " cearta " .. consider ca ar fi mai bine ca topicul sa fie inchis.

66NFS 01-08-07 19:20

Quote:

Originally Posted by Gabi_323i (Post 1024608)
nu sunt alpina pt ca au 19 spite in loc de 20 si capacul nu are butuc cu cheie

ca sa schimbam subiectu (injectiile ).....
ia zi tu Gaby cate spite au jantele alpina ........:lol: :lol:???

RED_LAF 01-08-07 19:52

Quote:

Originally Posted by boh_325t (Post 1024909)
nu cred ca are curaj cu m 5-ul si cu ursu din punctul meu de vedere pe 400 m WPP ESTE IN FATA

exact un mot aspirant kre face lege;)

vec 01-08-07 20:08

Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1025473)
exact un mot aspirant kre face lege;)

niciodata....... sau daca asta este paretea ta.....te inseli amice

WPP 01-08-07 20:44

Quote:

Originally Posted by vec (Post 1025498)

Arata-mi tu un urs aspirat fara motor de M care este mai bun....chiar as vrea sa dau de unu credema.
vorbesc serios......

WPP 01-08-07 20:51

pt. Rabanne

1. in primul rand eu nu am zis nimic de tine, doar te-am provocat si tu te-ai dat la fund.
2. Tu habar nu ai ce s-a intamplat cu NOSu...daca suntem asa incapabili de ce masinile noastre merg cum merg!!!!!
3. masina lui vec are softul ca un ........ la cum dadea fum si cum facea atunci.....stiu ce o sa zici dar am replica :)
4. nu stiu care este mai bine vazut in lumea celor 400m eu sau tu.....Rabanne almighty :)
5. legat de provocare eu chiar vreau sa vad cum stau cu un M5, ca e al tau chiar nu conteaza, atat timp cat nu are turbo sau nos astept pe oriceine care masina asta....

P.S. eu vb serios fara sa intep pe nimeni si ar fi mai bine sa vb diret daca crezi ca sti sa porti o conversatiu...nu ca data trecuta

RED_LAF 01-08-07 21:51

Quote:

Originally Posted by vec (Post 1025498)

boss nu ne antelegem de loc ,mai citeste odata ,u deja ai un mot turbo kre dak nu ati trage chiar asa de bine acum se mai regleaza k dabea a iesit si va trage bine ,io mam referit la masina lui wpp k este foarte tare la un mot aspirant ,(din kuza lui la mot lam schimbat )lam dus pana unde nu mai aveam ce ai face pe un mot asp si ma facut ,al apreciez pntr experienta lui este un mot asp kre de mult lea dat de kp multor masini,el le face sal apreciem;) eram foarte multumit de mot meu bateam cu 12 valve pe aia cu 24 valve pana la el dar avea an plus prea multe dar sper sa ma revansez .succes pntr tine si masina ta turbata .

RED_LAF 01-08-07 21:55

Quote:

Originally Posted by vec (Post 1024713)
Taci ca mai aliniem inca un urs turbo la start, m-au convins baietii astia de pe aici cu gandurile lor de bine sa ies si eu in strada. Abia astept comentariile lor "dupe" aia:D

ahaaaaaa te-ai hotarit[/QUOTE]

boss esti primul cu kre ma voi alinia la start ,cum ami voi termina masina ,?dak tot neam cunoscut aici an discutiile astea .;)

vec 01-08-07 22:15

boss esti primul cu kre ma voi alinia la start ,cum ami voi termina masina ,?dak tot neam cunoscut aici an discutiile astea .;)[/QUOTE]

scuze vb cu rabanne sau cu mine???sau cu amindoi???

Maroo 01-08-07 23:00

Quote:

Originally Posted by vec (Post 1025757)
boss esti primul cu kre ma voi alinia la start ,cum ami voi termina masina ,?dak tot neam cunoscut aici an discutiile astea .;)

scuze vb cu rabanne sau cu mine???sau cu amindoi???[/QUOTE]

prima oara pe rand si dupa va puteti lega motoarele in serie ...atotstiutorilor nici nu il cunoasteti dar il luati la misto nu cred ca v-a gresit cu ceva...

RED_LAF 02-08-07 00:59

Quote:

Originally Posted by vec (Post 1025757)

scuze vb cu rabanne sau cu mine???sau cu amindoi???[/QUOTE pe raban nul cunosc ,doar am auzit de el ,si pe tine te cunosc din rahova k am copilarit acolo si mai umblu pe acolo si nu conteaza ,k nam provokt niste zmei ,cand ami termin mas fac cu ori cine asta nu k zic k va fii masina mea cea mai grava ,sa vad ce am scos din ia o ancerc cu masini kre sunt puternice ,si hai sa vb frms k nu suntem nici unu vreun zmeu sau zeu,terminativa cu kterink k nare nici un rost ,nu mai fa tu pe ala desteptu .ok hai sa fim prieteni zic eu k daia intram pe aici sa schimbam niste vb antre noi nu sa ne dam baieti,tiam mai zis eu cu vb dulce te considera lumea baietas ,zic eu sumahar;)

vec 02-08-07 11:30

Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1026054)
scuze vb cu rabanne sau cu mine???sau cu amindoi???[/QUOTE pe raban nul cunosc ,doar am auzit de el ,si pe tine te cunosc din rahova k am copilarit acolo si mai umblu pe acolo si nu conteaza ,k nam provokt niste zmei ,cand ami termin mas fac cu ori cine asta nu k zic k va fii masina mea cea mai grava ,sa vad ce am scos din ia o ancerc cu masini kre sunt puternice ,si hai sa vb frms k nu suntem nici unu vreun zmeu sau zeu,terminativa cu kterink k nare nici un rost ,nu mai fa tu pe ala desteptu .ok hai sa fim prieteni zic eu k daia intram pe aici sa schimbam niste vb antre noi nu sa ne dam baieti,tiam mai zis eu cu vb dulce te considera lumea baietas ,zic eu sumahar;)

eu nu am luat pe nimeni la misto .....daca ti-ai tacut impresia asta ai gresit ...si cu frinele pe spate am raspuns asa pt ca m-au intrebat 6 persoane in 5 minute de ce nu le montez (pt ca le am) dar nu le pot monta singur

vec 02-08-07 11:34

prima oara pe rand si dupa va puteti lega motoarele in serie ...atotstiutorilor nici nu il cunoasteti dar il luati la misto nu cred ca v-a gresit cu ceva...[/QUOTE]

marro tu ai urs de 2 ani nu ai cum sa stii f multe,cu timpul le vei invata, ca nu s-a nascut nimeni invatat

MC Mate 02-08-07 13:45

Quote:

Originally Posted by vec (Post 1026469)
prima oara pe rand si dupa va puteti lega motoarele in serie ...atotstiutorilor nici nu il cunoasteti dar il luati la misto nu cred ca v-a gresit cu ceva...

marro tu ai urs de 2 ani nu ai cum sa stii f multe,cu timpul le vei invata, ca nu s-a nascut nimeni invatat[/QUOTE]

nu cred k conteaza de cati ai ai urs k sa sti ce sa scoti din el, exista atatea siteuri si atatia oameni destepti si de treaba (foarte putini pe forum ) care pot sa-ti dea sfaturi si sa te indrume dak vrei sa faci ceva.Pe forumurile de afara dak cineva isi face conversie turbo, pai pe lanaga faptul k iti explik pas cu pas ce a facut iti mai face si poze si iti mai zice si codurile pieselor, si tre sa fi batut in cap sa nu poti sa faci ce a facut el cand iti da mura in gura.Deci treaba cu de cati ani ai un urs e irelevanta

Maroo 02-08-07 14:44

marro tu ai urs de 2 ani nu ai cum sa stii f multe,cu timpul le vei invata, ca nu s-a nascut nimeni invatat[/QUOTE]

sunt deja cam 3 de cand am urs am mai avut si alte bmw-uri dar nu inteleg ideea eu nu m-am laudat ca fac si ca dreg chiar am vb cu nht pt masina mea dar dupa ce tziganie a iesit aici ca ala a spart ca ala a dres ca ala a facut... nu mai are nici un rost...

Maroo 02-08-07 14:54

te crezi mai destept?? am 3 intrebari pt tine daca poti si ai placere sa-mi raspunzi domn` profesor...

1 ce nu se poate schimba niciodata la un motor?
2 functiile vibrochenului intr-un motor?
3 explica si defineste formulele de calcul stechiometric la un urs cu motor 2.5 12 valve, si termenul adiabatic.

asta nu ca sa ne certam sau alte chestii ca de intepaturi e bun oricine si poa sa arunce seringi peste tot nu conteaza varsta sau vechime ... te salut ;)

hwx 02-08-07 15:20

Quote:

Originally Posted by Maroo (Post 1026790)
te crezi mai destept?? am 3 intrebari pt tine daca poti si ai placere sa-mi raspunzi domn` profesor...

3 explica si defineste formulele de calcul stechiometric la un urs cu motor 2.5 12 valve, si termenul adiabatic.

asta nu ca sa ne certam sau alte chestii ca de intepaturi e bun oricine si poa sa arunce seringi peste tot nu conteaza varsta sau vechime ... te salut ;)

Acum devine interesant!!

Eu am lucrat alaturi de Boh si Wpp la masina lui Nos si va asigur ca nu s-a spart nici un motor pe masina aia pana acum. Au fost implicate 3 motoare e adevarat dar nu a sfarsit niciunul rau din cauza supraalimentarii, pur si simplu nu erau potrivite pt turbo. mai mult unul din cele 3 (motorul original al masinii un 2.5 cu compresie 9.7) il foloseste Haneman acum iar ultima data cand am verificat nu era spart. Al 2-lea motor un 2.7 cu chiulasa de 2.5 furnizat de Costin (proprietarul E30 cu nr NOS) era intr-o stare deplorabila in sensul ca avea efectiv niste santuri in camasi si se afla si la a3-a reparatie, utilizarea lui fiind inutila iar cel de al 3-lea se afla si acum pe masina si functioneaza. Eu nu am obiceiul sa scriu pe forumul asta insa ma enerveara rau cand lumea vb mult si prost si fara sa aiba habar despre ce e vb.

iar ca fapt divers noi am testa masina la 0.8 max si avea un comportament asemanator cu vec-ul in sensul se ineca la ture mici si efectiv refuza sa imbogateasca in turele mari (asta nu stiu daca face si vec-ul acum). oricum daca se poate eu unu as fi interesat sa vad un grafic de afr raportat la presiune si turatie - repet daca se poate si sunteti dispusi sa impartasiti din experienta voastra. nu am scris aici sa ma cert cu nimeni dar pur si simplu am fost enervat de faza cu moatoarele sparte care este o scornmeala aiurea.

Respect Catalin HUT

vec 02-08-07 18:35

Quote:

Originally Posted by hwx (Post 1026840)
Acum devine interesant!!

Eu am lucrat alaturi de Boh si Wpp la masina lui Nos si va asigur ca nu s-a spart nici un motor pe masina aia pana acum. Au fost implicate 3 motoare e adevarat dar nu a sfarsit niciunul rau din cauza supraalimentarii, pur si simplu nu erau potrivite pt turbo. mai mult unul din cele 3 (motorul original al masinii un 2.5 cu compresie 9.7) il foloseste Haneman acum iar ultima data cand am verificat nu era spart. Al 2-lea motor un 2.7 cu chiulasa de 2.5 furnizat de Costin (proprietarul E30 cu nr NOS) era intr-o stare deplorabila in sensul ca avea efectiv niste santuri in camasi si se afla si la a3-a reparatie, utilizarea lui fiind inutila iar cel de al 3-lea se afla si acum pe masina si functioneaza. Eu nu am obiceiul sa scriu pe forumul asta insa ma enerveara rau cand lumea vb mult si prost si fara sa aiba habar despre ce e vb.

iar ca fapt divers noi am testa masina la 0.8 max si avea un comportament asemanator cu vec-ul in sensul se ineca la ture mici si efectiv refuza sa imbogateasca in turele mari (asta nu stiu daca face si vec-ul acum). oricum daca se poate eu unu as fi interesat sa vad un grafic de afr raportat la presiune si turatie - repet daca se poate si sunteti dispusi sa impartasiti din experienta voastra. nu am scris aici sa ma cert cu nimeni dar pur si simplu am fost enervat de faza cu moatoarele sparte care este o scornmeala aiurea.

Respect Catalin HUT

de ce motoare sparte vb ???habar n-am

RED_LAF 02-08-07 20:06

:D
Quote:

Originally Posted by Maroo (Post 1026773)
marro tu ai urs de 2 ani nu ai cum sa stii f multe,cu timpul le vei invata, ca nu s-a nascut nimeni invatat

sunt deja cam 3 de cand am urs am mai avut si alte bmw-uri dar nu inteleg ideea eu nu m-am laudat ca fac si ca dreg chiar am vb cu nht pt masina mea dar dupa ce tziganie a iesit aici ca ala a spart ca ala a dres ca ala a facut... nu mai are nici un rost...[/QUOTE]

am si eu un parc de dezmembrari si ami plac bmw de mult si am de mult bmw ,si vreau sa zic k stau toata ziua acolo cu ele an fata ,si maro stie mai multe k mine chiar am luat si sfaturi de la el ,cunoaste despre bmw si are de mult bmw detine si la h actuala o masina antik masina lui hitlar pe care a facut scoala un bmw seria 5 :lol: ;) :D :lol:

hwx 02-08-07 20:45

Quote:

Originally Posted by Rabanne (Post 1025054)
Looooooooool!! Deja va cunosc, sunteti amuzanti. Il astept pe WPP sa raspunda la provocare. MOmentan am de impartit cu el diverse ca masina lui merge. Avand in vedere cate motoare i-ati spart lu NOS'u cu kitul de turbo cu care n-ati fost in stare sa faceti masina aia sa mearga niciodata si care acum pe Vecu merge crima, incep sa cred ca aveti bani de aruncat. Hai sa-i aruncati in folosul cuiva nu?:)

De astea. Dar oricum nu mai conteaza.

RED_LAF 02-08-07 20:50

Quote:

Originally Posted by hwx (Post 1027351)
De astea. Dar oricum nu mai conteaza.

park mai frumos suna provokrile dekt antepaturile ,dar nu va suparati dak mam bagat aiurea ,dar cu ce va dati ,cu mot turbo sau aspirant cum are wpp?merci

boh_325t 02-08-07 21:07

citeste ce abereaza RABANE . Este greu sa intelegi . si noua ne este.....:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

RED_LAF 02-08-07 21:49

Quote:

Originally Posted by boh_325t (Post 1027380)
citeste ce abereaza RABANE . Este greu sa intelegi . si noua ne este.....:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

ar fi frumos sa se dea rabanee cu M5 ,cu WPP sincer am ancredere an masina lui WPP ,lam vazut cand sa dat si cu masini mai bune ,si a dat randament .wpp saptamana kre vine vreau si eu sa ami ancerc masina cum trage ,si dupaia ai pun turbo si te provoc pe tine BOH ,TE PROVOC PRIETENESTE NU ANTELEGETI SI VOI GRESIT;) :lol: :lol:

RED_LAF 02-08-07 21:51

Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1027458)
ar fi frumos sa se dea rabanee cu M5 ,cu WPP sincer am ancredere an masina lui WPP ,lam vazut cand sa dat si cu masini mai bune ,si a dat randament .wpp saptamana kre vine vreau si eu sa ami ancerc masina cum trage ,si dupaia ai pun turbo si te provoc pe tine BOH ,TE PROVOC PRIETENESTE NU ANTELEGETI SI VOI GRESIT;) :lol: :lol:

O SA IES SI EU CU UN PROIECT FRUMOS DE TURBO .ZIC EU SA VEDEM DAK AL REUSIM DESI SUNT SIGUR K VA IESI BINE.

boh_325t 02-08-07 22:18

tot respectul pt acest gen de oameni , bafta la proiect, numai bine

vec 03-08-07 05:57

Quote:

Originally Posted by Maroo (Post 1026790)

restul nu mai are rost ca esti egal cu 0

MC Mate 03-08-07 08:41

Quote:

Originally Posted by vec (Post 1027985)

:)))))))))))))) un raspuns pe masura asteptarilor :D

Maroo 03-08-07 11:50

Quote:

Originally Posted by vec (Post 1027985)

pacat de ani tai de cand ai urs.... "a mai trecut o zi parca sunt un pic mai destept" =)))

YCSNHT 03-08-07 12:07

Va Rog Foarte Mult Daca Vreti Sa Va Certati Acest Topic Nu Este Pt Asa Ceva Dar Puteti Sa Va Intalniti Pe Strada Sa Va Rezolvati Problemele.
Va Rog Insistent ,,,, Acest Topic A Fost Creat Pt Pasionati De Bmw E30 ,,,succes Celor Ce Vor Face Din Bmw O Masina Foarte Grava.

Eu Am Incercat Si Cred Ca Am Reusit ,,,dar Inca Mai Am Pana Voi Ajunge La Un Nivel Mult Mai Inalt!!!!!!!!!!

Pt Acei Care Incearca Supraalimentarea Unui E30 Le Doresc Mult Succes Si Le Stau La Dispozitie Cu Sfaturi Si.............

boh_325t 03-08-07 15:20

Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1027458)

astept :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

RED_LAF 03-08-07 22:37

boh .merci pntr raspuns ,ai timp s ate joci cu ceilanti pana cand o termin eu ,k ,cu mine o sa ai de tras .presiune maxima plz

boh_325t 03-08-07 22:45

gata frate te astept ..............full boost...............k?

da_joint 03-08-07 23:03

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1028286)
Va Rog Foarte Mult Daca Vreti Sa Va Certati Acest Topic Nu Este Pt Asa Ceva Dar Puteti Sa Va Intalniti Pe Strada Sa Va Rezolvati Problemele.
Va Rog Insistent ,,,, Acest Topic A Fost Creat Pt Pasionati De Bmw E30 ,,,succes Celor Ce Vor Face Din Bmw O Masina Foarte Grava.

Eu Am Incercat Si Cred Ca Am Reusit ,,,dar Inca Mai Am Pana Voi Ajunge La Un Nivel Mult Mai Inalt!!!!!!!!!!

Pt Acei Care Incearca Supraalimentarea Unui E30 Le Doresc Mult Succes Si Le Stau La Dispozitie Cu Sfaturi Si.............

Boss,in cateva luni sper sa ne auzim ptr o supraalimentare.

All times are GMT +2. The time now is 23:49.

- Copyright 2026 4Tuning