![]() |
Re: Club in Alba??? :)
un judecator?am o vecina aici care ii judecatoare,sotul avocat...daca vrei pot intrbb eu...:D zi ce sa inbtr
|
lume lumeeee... notati in calendar ziua de azi... am trimis la ministerul justitiei cererea pentru numele clubului. cum s-ar zice, bebele e in fasa :) sambata vreau sa va rog sa veniti toti cei care sunteti interesati sa fiti membri fondatori.
pun anuntul cu intalnirea pe topicul dedicat :) |
fa topicul asta sticky,sa sara in ochi :D
|
asta e bine ca ai trimis cererea, incep sa se miste lucrurile, ramane mai departe sa vedem ce iese
|
veste buna... azi a venit raspunsul de la ministerul justitiei... denumirea este buna si este rezervata pentru noi. in consecinta, putem depune actele. va rog, inca odata, toti cei care am hotarat ca o sa fiti fondatori sa fiti prezenti duminica la intalnire si sa aduceti si banii necesari pentru acoperirea cheltuielilor de constituire. din cate stiu cam toti sunteti prin zona. din acest motiv, cei care nu o sa fie prezenti, consideram ca nu ii mai intereseaza demersul si, in consecinta, vor pierde calitatea de membri fondatori. aceia dintre voi care au motive intemeiate sa lipseasca, ii rog sa ma contacteze telefonic.
|
o sa vin duminica - ma bucur ca vom avea clubul
|
see ya on sunday:)
|
va rog pe toti care sunteti membri fondatori sa faceti cate o copie dupa buletin (carte de identitate) si sa mi le aduceti (si banii sau diferenta de bani pana la 150 lei pentru cei care nu au adus) sa pot sa depun cererile pentru cazierele fiscale. asta cat de iute cu putinta!!! din ce stam, din ce dureaza pana avem cazierele fiscale.
|
1 Attachment(s)
am mai facut o emblema...ash putea sa completez desenu cu un "N" in stanga si cu un "S" in dreapta...astept pareri
|
inca o veste buna... avem cazierele fiscale!!! :)
|
Bravos - Incet incet ne miscam...
|
Quote:
|
maine duc actele la notar. de miercuri incolo puteti merge sa semnati statutul si actul constitutiv. daca intervine ceva, o sa va anunt.
|
deci ramane pe miercuri...ok e foarte bine ca eu joi plec iara pana la arad si poate stau pana vineri...
|
azi am depus actele la notar. o sa ma sune luni sa imi spuna dupa ce ora putem merge sa semnam.
|
dupa ce ii gata clubul,trebuie sa ii facem putina reclama nu?adica sa stie lumea unde sa vina...lucru care cred ca ar puta fi realizat cu un site,in care putem sa punem ceva reclama( bineinteles nu ceva "jenibil" precum Alegerea noului patriarh...am putea scoate ceva banuzti si de acolo :))
|
Quote:
Prietene, de obicei in publicitate...platesti, nu iei $$$ iar un domeniu categoric vom lua...iar site-ul va aparea si el, sanatosi sa fim 8) |
ehh intreb si eu..... "garajul" unde o sa fie?
|
narcis, ai pus degetul pe rana :)
|
la mine in garaj :))) am si niste vin.. :D
|
s-a dat liber la semnatul statutului... azi am fost cu dementul de a semnat... maine dupa 10 da-ti-mi un call sa mergem sa semnam cu totii :)
|
am venit acuma de la notar. daca intre timp a semnat si cristi, ar mai fi numai 2 la semnat: marius si doggy.
|
am platit la notar cheltuielile. a fost 999,6 lei.
situatie cheltuieli pana in acest moment: 1. dovada denumire - 8 lei (5 + 3 lei) 2. caziere - 180 lei (9 x 20 lei) 3. notar - 1.000 lei total: 1.188 lei. mai avem disponibil: 612 lei. |
Quote:
|
narcys.. riscul meseriei.. :D ... tre sa traiasca toata lumea :D
Am ajuns si eu acasa de la Vaslui.. drum lung.. oboseala.. ma pun sa dorm etc.. care mai e treaba aline ? |
stam dupa doggy de 1 sapatamana sa vina sa semneze :censored:
|
deci nu sunt doar eu domnul problema in toata treaba asta :)) auzi.. n`am primit raspuns de la aia cu template`urile.. oricum eu mai caut pe net sa vad de unde pot lua.. sau imi fac un card bun pt. asa ceva.. dupa ce am semnat toti mai urmeaza ceva ? stikerele, tricouri .. etc.. alea ce mai zic ?
|
am ales sigla in seara asta... ramane sa mai bibileasca la ea... maine semneaza doggy... sper tot maine, daca nu marti, sa merg cu actele la judecatorie. si gata :) restul (finante si djts) sunt mici formalitati.
|
cum e sigla ? :D e frumoasa ? :D
|
2 vesti bune: avem statutul si actul constitutiv legalizate si am depus azi capitalul social.
situatie cheltuieli pana in acest moment: 1. dovada denumire - 8 lei (5 + 3 lei) 2. caziere - 180 lei (9 x 20 lei) 3. notar - 1.000 lei 4. capital social - 440 lei total: 1.628 lei. mai avem disponibil: 172 lei. daca avem toate actele necesare, maine depun la judecatorie. ultimul hop mare :) |
deci aline.. maine ajung in alba.. si te sun .. cred ca de dimineatza ajung.. tre sa stau mult la semnat ? :D
|
acuma vin de la judecatorie. am depus actele. pe miercuri se intruneste completul de judecata. sper sa fie ok.
situatie cheltuieli pana in acest moment: 1. dovada denumire - 8 lei (5 + 3 lei) 2. caziere - 180 lei (9 x 20 lei) 3. notar - 1.000 lei 4. capital social - 440 lei 5. taxa judiciara de timbru - 19 lei total: 1.647 lei. mai avem disponibil: 153 lei. |
perfect.. eu acum am venit de la alba.. aline.. nu mai stiu multe din ce am vb. cu tine .. ca eram somnoros.. oricum peste o jumate de ora aveam pusa alarma sa ma trezesc.. :D deci nu mai tre semnatura...
|
e bine ca ne-am inteles la telefon :) las' ca s-a rezolvat totul pana la urma... da' e ultima data cand eu mai calc pe la judecatorie sa depun acte... o sa va zis duminica de ce... :evil: :evil: :evil: :chainsaw: :censored: :2gun:
|
care are maine vreme sa treaca pe la judecatorie sa vada rezultatul? ca eu nu pot de nici o culoare. pana pe la 5 o sa stau prin firma.
|
deci.. aline.. cum sta treaba cu clubul ? care e rezultatul ?
|
Quote:
|
pai nu a fost nimeni ? :D
|
am vb cu andu sa mearga la judecatorie azi sa se intereseze, da inca nu m-a sunat.
|
veste super buna: putem face chef!!! acuma vin de la judecatorie. am depus si restul de acte. e totul ok. avem clubul infiintat!!! intr-o sapt ma duc sa ridic hartiile de la ei. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning