![]() |
Tipic Psycho!!! Sa traiesti maaaaaa !!! :icon_kiss
|
Hai sa povestesc si eu cum a inceput totul pt mine.
Mania masinilor o aveam de cand mi-am luat permisul desi nu aveam o masina potenta. O alergam cat puteam, in cerc restrans, imi luam mereu bataie dar cel putin ma amuzam. One day.. acea masinuta a fost vanduta :( (sincer mi-a parut nespus de rau dupa ea) si au urmat zile intregi de cautari. Eu stiam ce-mi doresc, vroiam ceva puternic... A trecut mult timp, urma sa raman la un seat cordoba dar... exact cu o seara inainte de a cumpara seatul am gasit aceasta masinuta. A venit fostul proprietar cu ea pana la noi acasa, deja sansele mele de a-mi realiza visul erau mai mult de jumate duse, nu ma asteptam la o asa masinuta, nu stiam ca-i VR6 stiam doar ca-i vento. Din momentul in care a intrat pe straduta m-am indragostit, am zis ca asta e masina pe care o vreau cu toate ca nu stiam motorizarea... park a tras la mine :D. In fine, a fost cumparata.. etc etc.. am inceput bineinteles s-o alerg, am facut ceva victime si la un moment dat am avut o problema la ea, pe care multi o stiu... nu mai tragea. Nestiind ce poate fi, cititor mai vechi al forumului am zis sa-mi fac un user sa intreb si eu pe ceilalti o parere. Primul meu post a fost la troubleshooting... probleme cu debitmetrul (credeam eu ca am). Tin minte ca singurul care mi-a raspuns a fost CatalinRS4 si cu care am inceput sa vb si pe messanger. Despre acesta vreau sa spun numai lucruri de lauda.. desi a intrat in multe polemici in relatia cu mine intotdeauna mi s-a parut un tip ok si vreau sa-i multumesc mult pt multe sfaturi pe care mi le-a dat si pt gestul sau din vara. Treptat treptat am inceput sa ma duc in H... nu stiam pe nimeni, ma duceam si stateam retras cu prieteni mai vechi in domeniu si admiram activitatea din parc. Cu timpul am inceput sa-i cunosc pe Santos, alex_maxx, hondarul, rosonic, syncro, GSI, Marian20, MMS, CMS, FUG, TYE, BogdanSHA, ford etc etc... multi oameni de calitate alaturi de care am petrecut zile exceptionale. Imi pare rau ca multi dintre acestia au inceput sa se retraga dar fiecare are problemele lui si sunt si eu constient ca la un moment dat totul se va termina si pt mine (sper ca nu foarte curand :D )... Cu timpul am cunoscut si alte persoane din comunitate, din afara Bucurestiului: Gabi, X-Ray, CeRes, fetele dinamoviste si sa nu o uit Carmen :oops: . Toti mi s-au parut oameni cum rar intalnesti. Povestea ar fi lunga... concluzia e una singura... Daca nu ar fi existat 4tuning nu ar fi existat o asemenea legatura intre toti pasionatii de masini, daca nu exista 4tuning nu intalneam atatea persoane de calitate si nu in ultimul rand... daca nu exista 4tuning... nu exista 4SpeedSquad... |
de asemenea are omu un bulan la mashini ... ceva d neimaginat :) .. respekt dragosh .. si ... ai lov iu man .. :) apropos mai fatzi si tuh freza dimineatza k ai o fatza d damigeana :p
tra`ul ( andu ) un super baiat .. cu dintzii strambi .. hehe un nebun ... un om care dintr`o solenza .. de 1.4 scoate untu ... respekt ptr ceeea ce faci 79BYG .. un super om de asemenea ... un preten .. un nebun .. n`am cuvinte sincer ... hmzz.... vremurile in care ne`am cunoscut eu .si ei .. sunt vremurile in care toata lumea in orash .. vorbea de portul tomis .. de aia cu X ... cand ne oprea politzia ... cand fugeam .. d politzie d la metro ... din portul tomis ... heh .. imi aduk aminte ... cu placere de noptzile pierdute in portul tomis .. cu dragosh .. cu andu .. cu silviu .. cu mani ... noptzi in care plecam acasa dimineatza ... la ora 5 - 6 cand ai mei se trezeau si se duceau la munka ... vremuri d care imi aduk aminte si acum cu placere si p care le plang ... ce n`ash da sa fie totul k inainte ... sa fim totzi prieteni ..sa fie cum a fost inainte ... cand mergeam in port totzi ... si fugea lumea d noi .. :) ehh ... :ashamed: ehh vremuri ... Ceres : un super om .. urmeaza acum povestea :) ... heh .. am intrat eu odata p mirc .. si la o legala la bucureshti nu am fost si .. cei din x team mi`au zis k gasesk poze si filme pe un site d net .. for tuning .. sau 4 tuning .. ceva d genu ala .. am intrat eu ... am intrat dupa 1 saptamana p forum ... si undeva la cursa de 1 mai d acum 1 an sau 2 .. nu mai shtiu exact am vazut inscrierile .. si vad eu p un tip .. avea nick ceres ... k se inscria cu un subaru imprezza WRX .. sti .. bla bla bla .. o mashina p care o visam noaptea .. ok .. imi zic .. hai sa vedem .. daca omu .. ma ia si p mine la o tura .. dupa multe ganduri si incercari .. ii dau un PM .. ii zic .. uite omu sunt X .. sunt mihai si .. am si eu o rugaminte la tine .. de 1 mai ma dai si pe mine cu subaru .. sa vad si eu cum e ...k o visez noaptea si vreu si bla bla . .omu zice da .. uite nr meu ... suna`ma ... il sun p om ... hai sa ne int. ... eram cu prietena ... iese omu p linia dreapta d la costineshti si ii da .. si ii da frate si nu mai puteam ... am inceput sa tremur .. am balbaiam .. nu mai simtzisem niciodata asa ceva .. urla motoru ... piua sa schimbe vitezele .. imi explica el ceva acolo de ce piuie bla bla .. neinteresant .. ma uitam la turometru .. si la viteza . .mersesem cu 220 .. wow ... |
... ii da si invers .. ma dau jos din mashina .. excitat .. incantat .. tremuram .. e si d atunci am ramas preteni .. respekt ..
andrei .. sad`u .. chiar pe el nu ami stiu cum l`am cunoscut .... dar .. nu vreau decat sa zic respekt .. si esti un maniac .. esti bolnav .. mergi si fa un consult ... iti dau eu banii ... :) no offence suferi d boala mashinilor :) TYE ... : dupa legala de la prisma vad o solenza .. albastra eu am una alba .. mamaa bara modificata .. spoiler .. praguri wow .. mi`a luat fatza .. in fine .. ajung acasa . .intr`u p forum si vad k omu avea user .. dau pm . .il intreb daca el e cu solenza albastra am intrat in VB .. de 1 masi seara mi se pare l`am alergat prin neptun .. il opresk .. vb cu el .. hmmzz nimik interesant .. apoi ... vb cu el la tel .. neinteresant .. .. discutziile continua p net .. si anu trecut ii zic lu omu sa vina la mare .. ii gasisem cazare .. ii aranjasem tot dar din cauza lui s`a pierdut totu .. si nu a mai gasit cazare ... datorita serviciului .. in fine ... si a venit la mine .. au fost nishte super zile petrecute cu el .. e un super om .. e un preten adevarat ..s a vedem anu asta ce mai facem .. virgil tzine minte .. daca anu asta nu vii la mine ... jur k daca itzi prind mashina in statziuni ti`o las fara bari .. fara jante p sticle de lapte .. si VB SERIOS ... Gaby .. evilsantos .. nu pot spune multe cuvinte despre ei ... ptr . ne cunoashtem de pe forum .. nu imi place sa manank *** .. despre nishte oameni pe care nu ii cunosk .... mai ales p gabi ... o sa ajungi la mare odata si odata si o sa ne cunoashtem ... santos .. tzine minte ce ti`am zis ... vii la constantza si facem nebunii ... si imi pare nespus de rau de ce s`a intamplat la bucureshti acum la tuning show ... dar vom sta la un pahar d vorba si ... ne vom cunoashte mai bine ... asa e daca vii cu coada dupa tine sa`mi fie invatzare de minte :)) |
sunt multzi p care i`am uitat .. pe adi DMX ... super omu .. pe blue eyes .. pe VPR`ul .. pe office ... p art .. 87 ady ... madfish .. si totzi cei care frecventeaza constantza ... ... sa nu uitam fetele ... zana rea .. anami care am vazut`o si cunoscut`o prin intermediul 4 tuning .. ... pe dogarel .. si pe multzi altzii p care poate i`am uitat intentzionat sau fara sa vreau .. oricum daca 4 tuning nu era . ... nimik nu era ...
era sa uit .. sucker ... heh ... ma uitam la televizor si vedeam un videclip cu un om supraponderal care dadea startul la nishte mashini intr`un videoclip .. l`am vazut si la bucureshti la legale .. l`am cunoscut acum la prisma si mi se pare un super om .. desii puteam sa pun pariu k are un pic din aerele de vedeta .. dar nu a fost asa ... ia ganditziva bine .. shtitzi despre cine vb ... ?? cred k da .. vb de micutzu .. MRC care daca nu era .. .. el si florica si sebastian .. asa ceva nu ar fii existat .. legale ... heh ... nu cred ... si sa nu`l uit si pe JKV`ul care a primit delegatzia d la constantza .. esti putin nebun sa primeshti atatzia nebuni la tine acasa :))) cam atat de la mine .. daca mai e ceva revin cu comentarii :P |
pai .....cum sa incep si eu ..... de iubit fete se pot da multe exemple.....si multe vorbe frumoase.... ( asta ca asa a fost exemplu :) ) dar eu nu concurez pt premiu si prefer sa imi pastrez astfel de pareri :) dar oricum ce vroiam este sa imi exprim parerile.... . Totul a inceput pt mine acum maxim o luna pana atunci nu am avut cont pe forum ... pt ca nu stiam ca aici este tot ceea ce este interesant ... intrasem odata sa mai vad si eu o masina ceva....oricum eram un pusti neintrat in lumea asta intr-o zi am vazut filmul din piatza constitutziei cu Edy cu flacarile ( tot respectul pt ce a facut cu masina aceea si pt pasiunea lui ) si am lasat si eu acolo id meu de msg sa imi spuna si mie cineva cum sta treaba cu flacarile alea.... si culmea ( pt mine pt ca nu ma asteptam ) chiar a intrat in vorba cu mine vivi cu care am tot vorbit si el mi-a zis sa imi fac cont aici a doua zi de plictiseala am inceput sa citesc pe aici pe forum cum sta treaba .....am fost uimit ... de numarul userilor , de cumse vorbeste, de ce legaturi se fac aici ce prietenii si asa mai departe...apoi am vorbit cu santos unde eu m-am bagat in seama cu el pt ca voriam sa intru si eu in 4ss si era id lui acolo cu care m-am inteles f bine si nu pot sa zic decat ca m-a ajutat de-a lungul timpului sa ma integrez si eu si a fost singuru care a reusit sa faca fatza miilor mele de intrebari si chef de vorba ... fara sa cedeze stresului pe care in general il provoc asa ca multzam santos ! Dupa aceea lucrurile au inceput sa se dezvolte de la o discutze de pe mesanger si am inceput sa cunosc mai multa lume din 4ss.... cu care eu cel putin m-am simtzit super bine si am apreciat tot ce fac baetzi .... din pacate inca nu ma cunosc asa de bine cu ei incat sa pot zice \" da mi-am facut super buni tovarashi \" dar sa sper ca voi ajunge sa pot zice si asta.... Mai tre sa il mentzionez si pe Bishop care si el m-a ajutat enorm in ....multe. .. pt care am un respect enorm si care m-a primit f deschis si cu care am putut sa mai vb si alte lucruri decat ce motor are masina asta sau cate secunde scoate suta... ceea ce eu am apreciat f mult si nu numai asta pt ca are multe calitatzii care merita apreciate ar mai fi de mentzionat si despre altzi membri 4ss pe care ii respect dar nu prea am ce mentiona inca nu ii cunosc atat de bine pe toti oricum pareri de rau nu mi-am facut .... :P cat despre 4tuning este the best cred ca singurul site care a reusit sa ma atraga de sute de ori fara sa zic \" eeehhh aceleasi lucruri pe aici \" si e cel mai bun lucru pt ca imi ocupa majoritatea timpului care daca nu ar l-as pierde degeaba .... mai tre sa zic e cineva oare ? aaaaa....... sa nu o uit si pe Ema care m-a impresionat pt ceea ce face si ceea ce a reusit sa faca...... cam asta e tot cred ....
|
Asa am sa vb despre ZerO_Cool. Numele lui e Alin in plus mai e si in clasa cu mine (a dat bafta peste mine). E un intr-o perfecta stare de anormalitate adica :
- toata ziua numa masini (nu zic ca e rau da' totusi ar fi bine sa mai aiba si altceva in cap) -stie peste 1000 de numere de masini (aproximativ bineinteles in realitate stie mult mai multe) - nu viseaza decat sa aiba o masina (nu conteaza ce masina, daca ar fi BMW ar fi extraordinar) cu care sa dea cercuri burn-out si alte chestii. Nu stiu sigur ce o sa se intample cand o sa si aiba o masina, dar presupun ca o saptamana doua va sta numai in ea (cred ca va si dormi in ea). -din gura ii ies numai onomatopee legate de masini:vjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,scarrtttttttt si alte dracii. In timp am ajuns si eu tot cam ca el, asa ca acuma ne intelegem bine. Mai rau e ca ceilalti nu inteleg nimik din ceea ce vb. Fac niste ochi :shock: cand aud de CRY HAI DGH TXA si alte masini. Oricum avem planuri mari de viitor. Adica atunci cand ne vom lua carnetu vom rupe masinile. |
Asa, asa, hai ca incepe sa se miste ceva, deja avem pretendenti... :wink:
Marti se va termina concursul si va fi ales castigatorul. |
toader ... nu vreau sa ma gandesk .. cum ... va salutatzi voi dimineatza la scoala ..
bai alin ce scartzzzz mea faci ... bine mah .. ce vruumm vrummm poc poc ai facut azi`noapte ... Hondare ... si care mai suntetzi .. io unu ... ashtept cu nerabdare .. data de 1 mai .. cand vetzi veni la mare si ne vom intalnii si vom sta si vb ... si toate nebuniile .... nu d alta .. da cand venim la bucureshti sa avem la cine sta .. si voi la constantza :)) ... vezi .. cine zicea k internetul produce dependentza .. |
Psycho, intai sa ne cunoastem si dupa aia mai vorbim, ca imi imaginez ce parere ti-a facut postul lui toader. Dar ala e un hadicapat. Nu e sanatos la cap. Astept sa ne cunoastem si sa vezi ca ce-a scris ala sunt doar prostii. Nu stiu daca o sa pot sa ajung pe 1 mai la mare, dar poate ne intalnim la urmatoarea etapa din Bucuresti. Apropo, cand se va face urmatoarea intalnire 4tuning? Ca sunt dornic sa cunosc cat mai multe persoane de pe forum.
|
Re:
Quote:
hehehe nush las k vedem noi ... oricum sunt multzi cu care tre sa ne int. noi ashtia d la constantza :)) |
Bah Aline eu sunt mah nesanatos si handicapat cand tu de-abia stii cum te cheama. Si oricum vezi cum vb ca te omor la scoala doar stau la o banca distantza de tine. Ca eu nu ti-am zis nimik de rau. Oricum cand o sa te intalnesti cu Psycho o sa vada ca esti mai distrus decat am zis eu. Dupa cum am spus mai ai si tu calitati ca daca ai avea numai defecte nu as mai vorbi cu tine. Asa vezi cum faci sa-ti ceri scuze daca se poate chiar public. vruuumm,scarttttt.
|
:lol: :lol: :lol: abia aici e cu adevarat sinceritate :lol: :lol:
:peace: |
:lol: :lol: :lol:
|
Vad ca pana acum nu a declarat nimeni ca i-ar place de o fata de pe aici ..... si sincer sa fiu nu prea cred ca nu va place de nimeni ..... nimeni care se risca sa zica ?
|
nu stau sa scriu yo akuma......
mah e greu sa stau sa scriu despre 4tuning.citesc forumu de mult timp dar am user de putzin:D.visez mashini non-stop.e grav?totzi tovarashii mei au zis k am probleme grave.imi curge prin sange.cand trece unuh fara toba shi ii dah forja parca sunt yo in mashina.traiesc orice moment.am reushit sa recunosc dpar 3 mashini dupa zgomootul motorului dah in rest cred k stiu kam tot ce umbla pe la curse...mai mult legale(nu dupa motro bineintzeles:D).dak ma apuc sa vorbesc de \"mecanica\" ma alearga astia k stiu k nu ma mai opresc.am ramas socat de faptu k mai sunt unii care chiar dak ai 15 sau 16 ani tot vb cu tine si sunt super baietasi.nu cunosc multa lume shi nici de mult timp asha k super oameni.valy dvd-u,florian(4ss) bjp-u,apz-u.ajungi sa-i repecti.ideea e dak e foarte grav ceea ce am yo?
p.s.:pot sa fac k cielo kare a fost a lu' sebi:D p.p.s:pai cum mah santoase sa nu citesc un post asha frumos.era pacat sa nuh.sincer R3$p3kT (nu se aplica pt cei care aud un renault 5 gt turbo shi zic k au nos domne k nu auzi cum fasaie.itzi zic yo mah...il stiu pe propietar.) |
Re:
Quote:
|
cred ca nu avetzi tupeu sa recunoastetzi...... :P :P :P
|
BA DA :D
dar ... cine stie.. cunoaste =)) atat am avut de spus =)) |
Re:
Quote:
|
hmzz hondare .. fete sunt putzine p forum .. sauprea putzine si de astea tre
sa vb voi .. k voi suntetzi in bucureshti ele la fel .. ashteptam rezultatul acestui post :)) |
nu stiai ca esentzele puternice vin in cantitatzi mici ? :?: :?: :lol:
|
Quote:
|
trebuie sa fitzi sinceri si sa afle fetele cati admiratori au ... :twisted:
|
la mine totul a inceput acum vreo 2 ani... imi luam permisul si cautam serios o masina... intram pe 4tuning, dar culmea nu pe forum ci doar pe site la bazar... nici nu stiam ca exista forumul... prin ianuarie 2005 (la inceput) intru din nou pe 4tunin si vad forum... intru... fac user bla bla bla si incep sa postez pentru ca avea nevoie de niste sfaturi!
primul cu care am intrat in vorba a fost 200sx... si cum era vorba despre sisteme turbo si la la la... am vorbit foartel multe lucruri cu 200sx despre masini la la la si am auzit si de cluburi tot de la el... primesc pm de la speeder... \"ai masina, vrei sa intri intr-un club..?\" etc etc.. la inceput sa cad pe scaun de ras... mesajul suna ca un mod de a racola membrii in grupari sataniste... ceva de genul asta... pe urma vorbesc cu speeder pe ym... ma duc la intalniri si long story! si acum sa trec la partea frumoasa: ma uit pe forum si vad o gramada care posteaza doar ca sa li se schimbe si lor statusul (adica sa nu mai fie bujie, tachet sau ce pana mea o mai scrie acolo)... vad persoane care se dau mari cunoscatori, mari mecanici si mari soferi si stupoare: ei au doar 12, 13 , 14... ani... mai vad si oameni care stiu cu adevarat ce scriu si de la care ai ce invata cu adevarat! apoi vin lucrurile cu adevarat importante.. prietenii... ce sa zic?! am legat niste prietenii destul de frumoase cu ajutorul acestui forum (Gratzian ai reusit mai mult decat ti-ai propus... cred ca cei de la prietenii.ro ar trebui sa ia lectii de la tine!) fordV6... nu am cuvinte.. super om, stie ce vorbeste si nu vorbeste aiurea... si un lucru foarte important, lucru pe care nu-l au multi oameni: te poti baza pe el oricand! bishopVR6... este un nebun prin definitie... aseara am fost cu santos la moreni... treaba ciudata: vorbim cu bishop la tel.. ce faci ba lalala... \"sunt la moreni\" vine raspunsul... nu veniti incoace? moment in care eu si santos am plecat la moreni (era 11pm... si ne-am intors la 3am) santos...este un super baiat... un nebun de \"pusti\" care ar fi in stare sa faca orice pentru pasiunea lui... si lasand cursele si nebuniile la o parte e un prieten de nadejde! 200sx.... este poate cel mai infocat sustinator al turbinelor Garrette, al chipurilor, al intercoolerelor si al ambreiajelor (nu conteaza firma ci doar sa fie de performanta)... este omul care are cel mai zbuciumat somn (sunt convins ca el viseaza doar ceea ce am scris eu mai sus)... este omul care deschide cele mai multe topicuri (stie el de ce)... este omul care ar avea nevoie de prieteni in orice colt al universului ca sa poata sa-i trimita piese pentru masina lui! Hondarul... este poate cel mai carcotas om pe care l-am intalnit in viata mea... este un om care m-a ajutat (dar nu despre asta vreau sa vorbesc... ci doar sa-i multumesc)... hondarul are aceasta calitate incontestabila de a nu accepta nimic din ceea ce i se spune, sau din ceea ce citeste pe forum!... la hondarul am vazut si cele mai tampite replici posibile (tampite in sens bun) ex: \"ce glume de piscicultor ai\"... si acum rad cand vad, citesc sau aud chestia asta! eu cred ca Hondarul ar fi un lider de succes al opozitie in orice loc! felicitari hondarule si sper sa te vad impreuna cu Huidu si Gainusa la carcotasi! Fetele de la Indedit Racing Club... eu cred ca sunt satule sa li se ceara numere de telefon si alte prostii de genul asta!... daca erati azinoapte in Victorie si pe Magheru si vedeati show facut de ele cred ca majoritatea va dadeati jos si aplaudati... sa vedeti drifturi si fel de a conduce!!! si pe langa toate astea mai sunt si niste fete de nota 10+! eu cam atat am de spus.... P.S. sunt curios daca la concursul asta se va inscrie si DonHacker sau Carlo RS GTI... aaaaaaaaa... si inca ceva: exista un nick pe forumul asta care pe mine ma face sa rad cu lacrimi de fiecare data cand il vad: biturboanca.... oare ce o fi vrand sa spuna cu el nu stiu :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Salutare....premiu?.....1.000.000? nu cred ca ma e ravnit de cineva, fiecare a castigat cate ceva. Dupa ce am citit (si am citit :shock: ) am ajuns la concluzia ca asta e cel mai bun topic vazut pe site. Sunt nou pe zona iar daca nu vedeam aceasta \"criza de sinceritate\", 4tuning.ro ramanea anost, sterp si neinteresant. Am avut o placere deosebita sa citesc gandurile si parerile voastre legate de cel de langa voi. Cred ca pana la urma conteaza sa ai cu cine impartasi pasiunea asta, chiar daca mergi pe jos.
Mi-a facut placere baietzi! Astept sa vad ce mai urmeaza.. :arrow: |
hondare...
ma faci sa dau cartile pe fatza... =)) vrei concurs de sinceritate hai sa te sincericesc eu pe tine.. \"un alt membru 4tuning\" tu nu esti doar un alt membru 4tuning .. tu esti ACEL hondaru frate.... si sincer... eu chiar nush ce sa mai cred despre tine ... de la inceput.. am simtit ca e ceva... ciudat mirositor la tine... :) :) 1st.. ne-ai spart pe toti cu comunismu ... cu berbecu .. cu ceausescu .. si etc :) DAR ... LAS`O NAIBII GREGORIAN BIVOLARU???? GURU ?! =)) intreci orice fel de limita :) frate... esti dilimache... :) sincer... vrei sa fiu MAI sincer decat am fost ? :D pot sa fac si asta.. ah .. si fazele cu eryka.... =)) stiu ca esti suparat ca ti-am cam .. furat iubirea vietii ... dar... ce sa faci =)) asta`i viata.. nu tre` sa te razbuni acum ... :) bine ? ah si ... frate... =)) fa ceva cu avataru ala ca e prea haios =)) |
so....
am decis.. in semn de respect ptr TINE... si ptr faptul ca te-ai pierdut.. in tine... si tre sa te regasesti .. o saptamana mi te voi purta in avatar cu sticla de jameson in dinti .. bine ?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
GATA CU SINCERITATEA !!!!
Astia sunt cei care au participat: MUTZU MURARASHU EVILSANTOS GABI LA MISHTO AICAD PSYCHO BISHOP SNOW-LOVE TOADER MADSKILLZ AUDIPERFORMANCE DE ACUM IN COLO, TOATA LUMEA ESTE RUGATA SA VOTEZE UNUL DINTRE EI, mai precis sa zica intr-un post aici doar numele celui votat, nimic mai mult. Comentariile fara rost vor duce la descalificari !!! :lol: :lol: |
Murarashu
|
Santos !
|
Mutzu!!! :D
|
Santos .
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Santos....
De banii aia iei 2 sticle de whiskean si facem YURESHU SUPREM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
facem..
\"ACEL\" yuresh....SUPREM ;) MONDIAL .... UNIVERSAL =)) |
mutzu
|
santos
|
Santosica :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning