Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   luati-va adio de la masinile puternice! (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/44915-luati-adio-masinile-puternice.html)

AlliedComposites 06-07-07 19:12

Re: luati-va adio de la masinile puternice!

ati auzit ultima moda aici??? aia care nu mananca carne, sau care mananca numi legume si fructe, sunt slabi de tot comparati cu noii eroi

acuma incepe sa fie la moda sa fi un FREEGAN! adica sa scotocesti prin tomberoane si prin gunoi dupa mancare, haine, si tot ce altceva iti trebuie, ca asa nu mai cumperi nimic de la firmele astea diabolice care nu fac decat sa polueze planeta... vai de capu lor de fraieri indoctrinati... voi mancati gunoaie, si dumnezeul vostru Al Gore in timpul asta mai pune inca 200 de kile pe el, mancand pana se sparge... dar e ok, ca va zice sa va reduceti consumu ca o sa cada cerul, deci probabil ca asa e nu?

NT33EXE 06-07-07 19:49

subiectul asta vad ca e de "actualitate"...
chestia e aruncata ca sa creeze confuzie si agitatie!
fiti siguri ca evolutia fenomenului este in directia gasirii de metode tehnologice pentru reducerea poluarii, nu gogomanii de genul a produce masini care sa aiba viteza maxima 162 km/h!!!

FIGHET 06-07-07 19:57

Quote:

Originally Posted by TURBOSS (Post 982802)
pt 162 km/h poti prinde cu 70 cp !

... DECI A TREBUII SA FIE PE SOSELE NUMAI BOLIDURI DE 70 CP...:))

CUM AD FII...FERRARI CU MOT DE DACIE ...:))

ar fi o0 ideie buna acest bolid

sKyNeT 07-07-07 00:53

Quote:

Originally Posted by andrei.badea (Post 981235)
Eu nu mi-as face prea multe griji. Ma indoiesc ca BMW o sa stea cu mainile in san si sa nu mai produca modelele M. La fel si Mercedes cu Amg-urile. Ca sa nu mai vorbim de tuneri, MTM, Hartge, Alpina, Brabus, Opera, si toti ceilalti care vor rezolva ei problema.:lol: Hartge cel putin au luat un BMW 320D si au montat motorul si cutia de viteze dintr-un M5. Si mai sunt americanii si japonezii care nu vor impune legea.

wtf ? tu pe ce lume traiesti ?

bloodfart: frate noi aici vorbim despre masini nu despre marile puteri ale lumii
ONTOPIC: intr-un fel eu sunt de acord cu limitarea asta. de ceva timp aproape in fiecare zi aud depre un accident ba cu raniti, ba cu morti. deja sunt prea multe accidente !!!

Bogdan_mb 07-07-07 05:43

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 985350)
imi pare rau sa te scol din vis dar la asta chiar cred ca gresesti... ce fac americanii cu politica lor externa e una, si sunt complet de acord ca de multe ori nu poti sa le justifici actiunile, dar ca libertati personale america si canada sunt inca cu ani lumina inainte! europa are o tona de domenii in care e mai progresiva, dar din toate tarile care am avut norocul sa le vizitez sau sa stau in ele, nicaieri nu ma simt mai liber ca pe continentul asta! Asta nu are nimic de a face cu dragostea pentru o tara sau alta, doar felul cum un loc ma face sa ma simt, si altul nu... Pana una alta vestul europei se uita la estul europei ca la leprosi, si toti cunoastem atitudinea lor despre romani, si altii ca noi.... in contrast, aici romanii si romania au renume grozav, suntem iubiti si apreciati... una e ca TOATA lumea sa poate sa guste democratia, alta e sa ai democratie selectiva.... ca americanii pe vremuri... "we believe that all men are born equal"... ohh da... in afara de indieni, negrii, sclavi si femei :rolleyes2

m-am referit la nivel de tara , adica individual pe natiuni ca mentalitate, sunt constient si eu ca nu prind in viata asta sa stau la masa cu un neamt sa fim priviti egal de restul europei sau lumii.

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 985350)
in america de nord exista NAFTA... north american free trade agreement... canada, mexic, si SUA sunt intro simbioza similara cu UE, numai ca fiecare isi mentine indepenta... de ce nu puteau sa faca acelasi sistem si in europa si doar sa extinda regulile de trecere libera a marfii si la muncitori? nu ar fi cam acelasi lucru ca acum?

E adevarat ce spui, UE s-a folosit de ideea asta de promovare deoarece prinde bine la public si chiar e o idee buna. Dar printre aspectele pe care le zici tu "negative" sunt si unele bune , adica specializare productiei si servicilor pe anumite zone. Oricum la ce ma refer eu inca nu s-a realizat din pacate pe deplin , noroc cu productia auto si a unor electronice, ca de altfel tot ce vedeam in fata ochilor era "made in china"

Totusi e oarecum bine, in 2007, oameni de pretutindeni ne putem argumenta liber prin cuvinte , nu prin inarmari si razboaie ;) , o dezbatere nu are niciodata efecte negative. Eu zic ca ajunge atata disctutie pe subiectul acesta care poate ajunge la 10.000 de pagini, sa continuam cu detalii auto doar asta zice si topicul, forumul etc.

dreaq 14-09-07 14:00

Asta n-o sa se intample niciodata pentru ca industria masinilor e mult prea puternica.In plus , e involutie orice idiot vede asta! De cateva zeci de ani inginerii se chinuie sa gaseasca solutii pentru imbunatatirea performantelor si vacarii astia sa puna punct? Nu se poate.

ps:Hai sa ne unim cu rusii sa-i ardem pe toti:twisted:

Urban per4mance 18-09-07 05:03

astia ni stiu ce sa mai debiteze...o aiureala...sa bage euro 6!!!in germania este no limit pe unele autostrade...pt ce...sunt solutii antipoluare..doar sa vrea ei sa le gaseasca !

AlliedComposites 20-09-07 20:19

Quote:

Originally Posted by Urban per4mance (Post 1106125)
astia ni stiu ce sa mai debiteze...o aiureala...sa bage euro 6!!!in germania este no limit pe unele autostrade...pt ce...sunt solutii antipoluare..doar sa vrea ei sa le gaseasca !

cand tari ca america sau canada cauta sa gaseasca ALTE solutii,decat doar sa plimbe bani de la unii la altii prin credite, si sa taxese po****tia la sange, restul lumii sare mereu ca dece nu fac si ei EXACT LA FEL! Cand o sa mai treaca 2-3 ani, si in continuare o sa se vada ca chestia cu schimbarea climei (ca nici ei nu-i mai zic Incalzirea Planetei) CAUZATA DE CO2 e o mare farsa, o sa continuam sa progresam in a ne curata planeta, dar fara sa ne ia ochii cu paranoia si nebunia care e acuma (mai ales in europa)....

acum aici in calgary sunt 7 grade, si deja la radio de doua seri tot zice ca e posibil sa ninga peste noapte... eu nu-s aici decat de 10 ani, dar in ultimii 3 ani a inceput sa ninga si sa fie frig din ce in ce mai devreme... anul trecut a nins pe la sfarshitul lui octombrie, si tot noiembrie a fost frig ca naiba... e inca septembrie! inteleg si stiu ca in unele zone din lume se incalzeste, dar sunt si zone in care continua sa se raceasca vremea, si tot ce vreau sa spun, e ca sunt convins ca mult mai mult sta la baza schimbarii climei, decat cat ca e un minuscul procentaj de CO2 in atmosfera mai mult...

Evil Yuri 20-09-07 20:32

Oarecum offtopic: Aceasta incalzire globala nu consta numai intr-o incalzire masiva, ci mai mult in diferente mari de tempereatura. Adica acum este o saptamana arsita, apoi o saptamana ninge si viscoleste. Acum la Bucuresti se topeste asfaltul, iar in acelasi moment, in nordul tarii e potop.
Cam in asta consta incalzirea globala, intr-o stare de dezechilibru.

AlliedComposites 20-09-07 20:39

bine ca e cald in bucicuresti, ca vin acum pe intai, sa mai prelungesc vara asta cu o luna ;) ... aici e clar, pana-n mai nu o sa mai fie mai mult decat cateva zile ici si colo care sa poata fie considerate calde :(

cat timp maxima zilnica cat sunt in tara are doua cifre si nu are minus in fatza o sa fiu foarte fericit :lol:

criss_cars 22-09-07 17:26

Pai si Loganul de 1,6 8v prinde peste 160 si are 90 de cp. Ce vor face vor scoate toate masinile care au peste 90cp (90%)???

ZAUBER 24-09-07 14:46

daca s-ar implementa aceasta lege, accidentele ar scadea "drastic"!

All times are GMT +2. The time now is 09:16.

- Copyright 2026 4Tuning