![]() |
Deci pe langa alte discutii treaba e relativ simpla. Indiferent de comentariile celor avizati sau nu. bilossu...toata stima pentru realizarile tale. Dar nici asta nu-ti da dreptul sa uiti de bun simt. Personal vobesc din exeprienta in domeniu (sau domenii strans legate de asta). Am prea multi ani legati de ceea ce inseamna sunet ca sa nu-mi dau seama ca postul topicului este fie corect, fie interpretat gresit. Poate ca a fost pur si simplu nepasare si durere in cot si nu manevre.
Regulamentul a ramas pe post de hartie igienica. Altfel acel C2 nu ar fi intrat in sala. In afara de jante, nu am vazut nimic. Cat despre sistemul audio, am crezut ca le-a incarcat in Carrefour si a uitat sa le descarce. Cititi atent regulamentul ca sa nu fiu nevoit sa explic pe puncte de ce spun asta. SI sa admitem ca ar fi fost aparatura de masura. Sa fi luat chiar primul loc la SPL acel C2.... desi daca ar fi fost masurat inauntru nu avea sanse. Sa mergem mai departe si sa fi spus ca era o finala EMMA pe Romania si ca s-ar fi acceptat (desi practic e imposibil) un asemenea montaj. Masina asta ar fi trebuit sa mearga dincolo sa participe si sa reprezinte Romania. Va dati seama ca nu ar fi trecut nici de vama? Si vreti sa va cred sincer si pe cuvant ca acel C2 vi se pare foarte reusit si potrivit sa reprezinte crema instalatiilor de sunet auto din Romania? Ar fi comic, dar e mai degraba tragic. Ne bagam picioarele in sutele de ore de munca, miile de euro investite in masini ca pana la urma tot ceea ce conteaza e duduitul basului la botul masinii. Fiindca in momentul in care masina a facut o demonstratie, din spate si lateral nu acoperea basul de la masinile din jur. Ca sa nu ma apuc sa explic (nu ca nu au facut-o altii) ca sunetul conteaza in masina. Daca vrei sa se auda afara, sudeaza 2-3 suporti pe masina si baga boxe pe ei. Antifonajele se fac degeaba, Dynamat-ul e doar o fita. Scopul final este de fapt sa bubuie afara si sa tremure tabla. Dar in cazul asta nu vad de ce sa pomenit macar de ideea de concurs de sunet. Ca nu vad rostul. Bagam 4 shakere (pentru cunoscatori) pe podeaua masinii, un 15 toli pe kick bass sa ajute si desfiintam C2-ul. Si cam asta era singura sansa sa faca cineva un rahat (scuzati materia) mai mare decat ala. Mai este foarte mult pana cand lumea o sa invete de fapt ce inseamna sunetul in masina. Sa invete sa aprecieze ceea ce conteaza de fapt. Cert este ca a fost un concurs la mica intelegere, dupa bunul plac al unora. Distractie pentru care altii au platit. Personal am batut drum lung sa vad...nu stiu ce. Am ajuns luni dimineata la Cluj cu aproape 4 zile nedormite. Inca nu imi dau seama daca a meritat sau nu. Dar ma gandesc la Vlad (Sfigmo) si altii care au tras in draci (fiindca show-ul a fost anuntat mult prea din scurt pentru ceea ce se cerea facut) sa prezinte ceva, daca nu competitiv, macar rezonabil din cat mai multe puncte de vedere. Pentru ei, pentru cei care si-au bagat banii in masini, pentru cei care au batut drumul sau doar pentru cei care au platit biletul cu gandul sa asiste la concursul de sunet, totul a fost (si este) o bataie de joc. Si nimic mai mult. Cat despre muzica \"de ambienta\" din cele 4 boxe pe stativ... Pot sa le compar doar cu a 3-a echipa de fotbal pe acelasi teren. Pe scurt, incurca, sunt in plus si degeaba. Macar daca suna bine... Sper sa nu creez polemici...nu e cazul. Aici se exprima pareri. Bine ar fi insa daca toata lumea ar lua in calcul toate aspectele. Este un fapt implinit oricum. Sa fie invatare de minte... |
PS: bilossu....cum poti sa spui ca juriul a fost de vina??? Cand juriul nu sustine sub nici o forma decizia ba chiar mai mult, si-au declarat nula participarea??? Sa fim seriosi... Batem calu' care trage?? Citeste comunicatul lor inainte sa arunci acuze!
|
da...
re ... relax
cam ai foarte mare dreptate.... |
a
k.. masina intr-adevar nu era pregatita ca design deloc.. ne certam degeaba..or sa mai fie si alte evenimente si promit ca aunci vom venii pregatiti din toate punctele de vedere..si atunci sa mai vorbim..
Iar tu claus ti-am spus sa nu mai comentezi!! Vorbeste cand o sa bagi tu bani in masina ! K? nu pe banii altora!! |
bilos
Banii cui ma..
In care lume de povesti traiesti tu sa bage altii banii in masina ta ma... Zimi si mie ca vreau si io... Nus banii mei dar ai cui MOS CRACIUN nu te uiti cat esti de penibil Incep sa ma satur sa aud povestea asta pana la urma am inteles IN ROMANIA NU SE VA PUTEA FACE NICIOADA CALUMEA daca ceva e mai frumos sau mai reusit hai sa ne legam de ai cui sunt banii ce *** de discuri ce nushtiu ce... BA PANA LA URMA.... ce te doare pe tine ai cui sunt banii ma fi si tu smecher si fa la fel... auzi bani tai !!! :)) |
trag totusi speranta ca puteti continua disputele pe un ton mai... \"academic\"
incercati, altfel inchid topicul forumul este un mediu creat special pentru a expune puncte de vedere, chiar daca divergente... nu asta e problema ci tonul si termenii pe care cateodata ii folositi... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning