Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Alte evenimente > adVANTAGE MOTORSHOW 2005

adVANTAGE MOTORSHOW 2005 adVANTAGE MOTORSHOW 26-27 Martie 2005

Reply

Thread Tools
Old 28-03-05, 22:07   #1
bilossu

Stage 1

Default manevre

Scuze.. niste mici modificari..
E a 2 oara care scriu..Se pare ca sebi are f.f. mare dreptate! A fost o tampenie. In ceea ce priveste muzica..mari manevre de tot rahatu. De ce s-a scos proba de spl?? Cumva castiga C2-ul si ii deranja pe unii?? Saracul baiat s-a inscris special pentru categoria asta , care s-a desfiintat in ultimul moment ,ca nu a venit aparatul din citez `Ghermania` dupa care s-a ars si tot felul de pretexte.. Exact cum te-ai duce la innot , te-ai inscrie la bras si cand ai concura ti-ar spune ca s-a scos si ca nu mai poti concura decat la fluture..
Toata lumea stia f bine ca in c2 se auzea cel mai tare..concurenti ca ala cu fordu focus care avea doar design la muzica nu si boxe si care avea si rahatul ala de muzica dintr-o sponsorizere nu aveau de ce sa participe..
Totusi cand dadea c2-ul drumu la muzica duduia toate prisma.. Cum va explicati ?? Sau ca au venit niste asa zisi albitrii care au pus in masina ai vivaldi.. Io cred ca e o mare aberatie. Nu era vorba de premiu sau de alta pretentie..dar putina corectitudine ar fi trebuit sa existe!!! In rest.. cred ca au fost prea multe khiciuri.. multa fibra stramba si f multa tencuiala, cu cateva exceptii..
Dar pentru Romania cred ca asta inseamna tuning. Mai uitati-va si la linia unei masini, la o suspensie si la multe alte lucruri care reprezinta cu adevarat tuning.
Lasati masinile impopotonate si fara gust...
bilossu is offline   Reply With Quote
Old 28-03-05, 22:30   #2
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

CEEA ce spui u este adevarat (in privinta masinilor).
P.S potzi da niste exemple?
Si in ceea ce spui despre acel C2......pielea mea..l-am auzit si eu cum bubuia de tremura tablaraia de la Prisma
D_M_X is offline   Reply With Quote
Old 28-03-05, 22:43   #3
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"D_M_X\"
CEEA ce spui u este adevarat (in privinta masinilor).
P.S potzi da niste exemple?
Si in ceea ce spui despre acel C2......pielea mea..l-am auzit si eu cum bubuia de tremura tablaraia de la Prisma

c2`ul ala era prea frumos .. nu am vazut ce avea omu in spate care a reushit sa ii faca poze il rog sa le posteze ... polo ala era .... mult jos sub el ... omu cu c2`u a fost cel mai adevarat la muzica ... tre sa fii putin nebun sa ai asa ceva p mashina ... si apropos nush d ce va miratzi romania

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 29-03-05, 00:20   #4
Alex NOS

Stage 3

Alex NOS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

C2-ul era tare de tot la muzica...Eu l-am auzit vb cu citiva pe acolo...Si le vorbea omul de pozitionare dif in masina ..ca a calculat sa scoata tot ce se poate..Din ce am mai auzi io omul acela isi facuse bine temele....
Adica masina era facuta sa primeze performantele audio,nu sa impresioneze prin nr de boxe sau alte chestii
Old 29-03-05, 00:22   #5
80LEU

Stage 5

80LEU's Avatar

Member of:
[FullSpeed Racing]

baietii scuzati ca ma bag poate ziceti ca sunt invidios dar departe de mine chestia asta.ma ocup cu sound ul in masina de vreo 7 ani si am avut mai multe scule decat va puteti imagina dar eu cred ca aici era vb de concurs de soun(spl sau sq) si nu ventilatoare.daca voi credeti ca BAS e ala care scoate mai mult aer VA INSELATI.eu zica ca BAS este acel sunet care ti misca organele interne si ti taie rasuflarea fara sa ti deranjeze freza pt ca incinta de subuwofer era pusa cu portul de bas reflex (gaura pe unde iese aerul din incinta)spre cel din dreapta(aici ma refer strict la c2).BAS insemna frecventa joasa adica undeva sub 60 hz nu la 80 hz sau 120 hz .astea sunt tertipuri care sa i faca pe unii sa creada ca ''maaaaaammmaaa ce bbbaaaaassssss\".E..nu e asa va spun eu.si daca nu credeti mai incercati si pe la altii sa vedeti diferentele.in rest cu sound ul a fost manarie rau.de *** dar ma rog .......pana la urma distractia e punctul forte .
Old 29-03-05, 01:31   #6
HAL

Stage 4

HAL's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

da ok poate se auzea bine dar tre sa recunoastetzi ca e cam fortzata treaba!!!!
itzi zboara creierii din masina ce dreq!! muzica in masina it's supposed to be fun nu un calvar cum ar fii sa-ti agite tubul frreza cum spunea cineva mai sus!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	tuning_show2005_066_289.jpg
Views:	218
Size:	889.7 KB
ID:	22698  

www.pbv2.ro
HAL is offline   Reply With Quote
Old 29-03-05, 10:47   #7
Catalyn
Renault Driver

Stage 5

Catalyn's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Nissan]
[RENAULT]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"80LEU\"
baietii scuzati ca ma bag poate ziceti ca sunt invidios dar departe de mine chestia asta.ma ocup cu sound ul in masina de vreo 7 ani si am avut mai multe scule decat va puteti imagina dar eu cred ca aici era vb de concurs de soun(spl sau sq) si nu ventilatoare.daca voi credeti ca BAS e ala care scoate mai mult aer VA INSELATI.eu zica ca BAS este acel sunet care ti misca organele interne si ti taie rasuflarea fara sa ti deranjeze freza pt ca incinta de subuwofer era pusa cu portul de bas reflex (gaura pe unde iese aerul din incinta)spre cel din dreapta(aici ma refer strict la c2).BAS insemna frecventa joasa adica undeva sub 60 hz nu la 80 hz sau 120 hz .astea sunt tertipuri care sa i faca pe unii sa creada ca ''maaaaaammmaaa ce bbbaaaaassssss\".E..nu e asa va spun eu.si daca nu credeti mai incercati si pe la altii sa vedeti diferentele.in rest cu sound ul a fost manarie rau.de *** dar ma rog .......pana la urma distractia e punctul forte .
referitor la modul la care era instalat intregul sistem parerea mea e ca a fost incropit repede pt show montajul intregii instalatii era facut in spate \"la botu' calului\" fire trase nu tu pozitionare sigurantele la gramada in spate etc
Old 29-03-05, 12:57   #8
bilossu

Stage 1

Default aha

Daca spui ca te ocupi de 7 ani cu muzica ar trebuii sa stii ce sunt alea 2 subwoofer de jos..Sunt JBL -POWER si pt mai multe informatii ele coboara in frecventa pana la 20hz si urca pana la 500.priveste niste date:

Power Handling, RMS: 400 Watts
Power Handling, Peak: 1600 Watts
Sensitivity: 95dB
Frequency Response (± 1.5dB): 20Hz - 500Hz
Impedance: Dual 2 ohm voice coils
Mounting Depth: 6\"
Cut-Out Diameter: 11\"

A 2- problema pe care vad ca nu ai observat-o sunt cele 2 statii de sub :Rockford-Fosgate care nu sunt decat unele dintre cele mai tari din lume! (Asta pentru cunoscatori) care la cat de mici sunt scot cate 400watts RMS.

Pe urma alt subwoofer alpine type-r de 350watts rms amplificat de o statie infinity.
Ca sufla aerul de la el e normal!! Si nu vad ce legatura are aerul cu bass-ul?? Poate in marea ta experienta are..
Si daca erai asa expert in muzica nu aveai cum sa afirmi la salon ca tu ai statie pe masinia care scoate 1600 watts rms. 1- la mana tu aveai doar 1 gti care scoate 800watts rms (care debea pacanea pt ca nu era amplificat cum trebuia)
2- iti trebuia un condensator de 5 farazi nu de 1.5 cum ai u.
Apropos c2-ul are 2 condensatori unu de 5 si altul de 1-unu..
Iar pt el e-al 2 cunoscator de muzica : siguranta se pune pt fiecare subwoofer si pt fiecare condensator asta inseamna 5 sigurante!!!

Ca design intr-adevar..nu a fost prea reusit (momentan) , dar ca performanta..era peste toti ! Asta isi dau seama cunoscatorii adevarati , nu cei care umbla cu domotec si alte firme asemanatoare.
Lasati invidia!! si fiti cinstiti!
A.. si nu era pus nici unul spre cel din dreapta.. asta se vede f bine si in poza!!

Si daca nu ai fost nominalizat la nici o categorie , asta nu trebuie sa te faca invidios!
bilossu is offline   Reply With Quote
Old 29-03-05, 13:23   #9
80LEU

Stage 5

80LEU's Avatar

Member of:
[FullSpeed Racing]

ce rockford fosgate prietene?de unde l ai scos cele mai bune din lume?ai cumva auto hi-fi care e revista de specialitate nu ca vb eu,priveste acolo si mai vb apoi.apropos jbl gti are 800 rms cu 5000 w muzicali si statia mea CARPOWER are 1080 rms (cred ca nici nu ai auzit de firma asta).si pt cunostintele tale se pune 1 farad la 1000 w rms.deci nu mi zice tu ce mi trebuia mie.......oricum cred ca nu ai urcat in masina asa ca lasa aprecierile dupa ureche ascultand asa in treacat.oricum zicea el ca este peste toate masinile la sound .sa fim seriosi cu un sub alpine care are 300w rms nu 350 cum spui tu,cu un mp3 din carrefour la 14 mil si cu boxele de serie vrei sa spui ca asta e muzica?cat despre jbl urile alea mici or cobara ele pana la 20 hz dar daca nu are cine sa i dea frecventa de 20 hx e mai greu prietene.nici casul nici statia nu aveau unde sa coboare pana la 20 hz.asa ca stai calm si cand ma vezi pe strada opreste ma si ti ara ce insemana un mp3 de 1000 euro care coboara la 20 hz.a ...si uite ce spune revista despre sub si statii...unde e rockford?????
Attached Thumbnails

Name:	dsc00775_265.jpg
Views:	160
Size:	1.30 MB
ID:	22796  
80LEU is offline   Reply With Quote
Old 29-03-05, 13:35   #10
80LEU

Stage 5

80LEU's Avatar

Member of:
[FullSpeed Racing]

cu faptul ca am afirmat eu ca are 1600 w ....e numai in imaginatia ta.pt ca oricat sa fi vrut sa va mint eu pe statie scria clar 1400w .care sunt muzicali iar in teste carpower asta a mea scoate 1200 rms chiar daca in catalog scrie 1080 rms.asa ca poate cine stie ce ai adunat tu..pana la 1600w.cat despre jbl power sunr bune nimik de zis dar tot nu sunt CAPETE DE SERIE CA GTI.asta nu o spun eu ci catalogul jbl.si apropos pe ce loc e gti in lume ca nu vad bine??????..aoleu si uite pe cine bate gti de 12 '' ..pe rockford de 15 ''rfr 3115(capul de serie cica) :P
Attached Thumbnails

Name:	dsc00776_833.jpg
Views:	148
Size:	1.36 MB
ID:	22797  
Old 29-03-05, 13:54   #11
80LEU

Stage 5

80LEU's Avatar

Member of:
[FullSpeed Racing]

si da mi codul statiilor rockford si ti spun eu cat de smechere sunt ca din poze nu vad prea multe(si oricum carcasa este asemanatoare cam la toate rockford indiferent de serie).si poate ca se zguduia prisma cand dadea drumul la bas nimik de zis dar nu uita ca era masina trasa cu botul spre mijlocul incaperii si nu cu spatele cum era a mea...sau nu sti de unde se aude si se propaga basul mai bine(stand in fata sau stand in spatele masinii).chici oricum uite ca nu ti vb din amintiri....nemtiii astia ai dracu germani au fost(auto hi fi sau car hi fi reviste de specialitate )
Attached Thumbnails

Name:	dsc00777_588.jpg
Views:	152
Size:	585.4 KB
ID:	22798  
Old 29-03-05, 14:15   #12
mutzu

Stage 5

mutzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Ya ya, nu te-ai abtinut sa nu pleci tare de acolo, cu tot ca \"masina ta nu e in garantie ca si pgt 307 cc\"
Ai fost cel mai om de acolo, dintre necunoscuti
Si masina ..
Old 29-03-05, 14:51   #13
80LEU

Stage 5

80LEU's Avatar

Member of:
[FullSpeed Racing]

mersi pt aprecieri.ne am cunoscut acolo sau....serios .cu ce masina ai fost ca poate asa imi amintesc
Old 29-03-05, 15:23   #14
mutzu

Stage 5

mutzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"80LEU\"
mersi pt aprecieri.ne am cunoscut acolo sau....serios .cu ce masina ai fost ca poate asa imi amintesc
Cu asta :P
Dar nu e a mea, acuma sigur ti-ai amintit

Era sa uit pt. gagica ta..
Prima data am crezut ca e animatoarea de la masina
Dupaia am vazut ca e a ta :P
Bafta
Attached Thumbnails

Name:	dsc05683_222.jpg
Views:	151
Size:	317.9 KB
ID:	22828  
mutzu is offline   Reply With Quote
Old 29-03-05, 17:05   #15
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Lasati mah vrajeala cu cine are un mp3 de 1000 E si cine are cele mai bune statii din lume... Daca nu a fost acolo un aparat de masurat SPL-ul, tot degeaba. Nu veti sti care e mai tare, decat din carti germane care bineinteles ca baga pe primele locuri ce vor sa auda urechile clientilor celor care sponsorizeaza. Sa nu fiti asa de naivi incat sa credeti ca acele topuri sunt facute pe practica si nu pe interes in revistele germane sau de oriunde. Cand o sa fie si la noi o competitie audio, atunci sa va vad, nu pe forum, batandu-va in date pe care nu le-ati verificat.
Hondarul is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -