![]() |
Re: Masina Mea......
intervin si aici pt ca din pakate nu prea cunoasteti "regulile" acestei comunitati de pe forum.mai oameni buni hai sa respectam si noi fiecare thread in parte si sa vorbim strict numa despre ce reflecta titlul thread-ului.mai pe intelese....de ex la Masina mea...... sa nu fie genu de comentari.... ca te astept diseara sa vi cu masina etc , hai sa mergem nu stiu unde si bla bla......... Pt ca daca nu respectam ordinea....ajungem sa facem un fel de harababura din forumul astesta.
|
pai eu is mai nou pe aici si nu cunosc decat 2 persoane pe dutzu 307 si pe raul(loganu albastru)dupa ce imi iau carnetu sper sa ma primitzi si pe mine:)am un clio versiune 2006 motor 1.2 16v 75 de cai si deocamdata is multumit de ea da sper sa mai fac ceva modificari la ea cu timpu gen motor evacuare jante.va salut:lol:
|
te asteptam si la threadul despre noi... sa te chiar identificam :D
|
Golfuletul albastru Renascut! ceva de genu....
|
Aloha cand termin masina(barca cu patru roti) ma prezint pana atunci sa asteptam:D
|
Da totusi ai reusit sa reglezi calumea systemu ? ca nu mai dai nici un semn de viatza!
|
Pai pijule ce sati zic pana numi vine wooferu nu reglez ca ma doare capu:D
Astept sa vad ce pun si pe urma da apar si eu pe aici E vreo problema daca ma falesc cu un dvd? |
Super sper ca o sa fie ceva de competitie !?!?!? si sa se aiba rol izolatia aia din usi pe care ai dat o gramada de bani.----------------------- Off da D....V....D pana cand nu vad .........nu ma incalzeste cu nimika!!
|
lol a fost cea mai mare prostie lucru ieftin calitate pe masura :D dar la izolatia care e pe ea ajunge pana o sa iau ceva mai bun :D daca te int se rezolva si pt tine la pret bun;)
|
Quote:
|
poate e dutzu daca de el intrebi:D are xenoane si angel eyes iar daca era unu mai plinut si cret sigur e el:D
|
dada era mai plinutz....si era chiar la o pizzerie San Marco....intamplator eram si eu acolo..si sunt nebun dupa masini...si am remarcat masina...:P
|
astept pana saptamana viitoare sa las mai jos masina si sai pun jentile de 17 si dupa aia actualizwz pozele
|
Daaaa sigur el era mai ales ca era la pizzerie :D .... ohooo low rider :P numa sa nu tarai baia de ulei dupa tine ai grija nu exagera !
|
Are bani taticu asa ca poate daca face dara ii ia un lamborghini
:lol: |
hai ca eu revin la subiectu topicului....
BMW 318i '97 115cp |
Fain numa sa ai grija de ea :o ,ceva poze ai ?
|
bai, sa ma bag cu polo???:lol::lol: coticaru
|
Korne e vorba despre masina personala nu a lu mama :o ce te am piscat :P
|
PIJule...lasa ca stiu ce vorbesc;) apropo...ramane in stadiul acesta inca 2 sapt...
|
3 Attachment(s)
Eu sunt mai nou pe aici,si m-am gandit sa va arat pe micuta mea.:oops:
Skoda Fabia 14mpi 16v 75Kw (101 cai) deocamdata;) ;) |
Frumoasa masina ,e SKODA am si eu :P Sa ai grijda de ea!
|
Fain dar nu imi dau seama tu esti langa usa din dreapta?E cam proasta calitatea pozei :lol:
|
Masina Mea......part 2
2 Attachment(s)
Si iata cealalta masina Fierul Rusesc:twisted:
|
drive like a devil feel like a god
:twisted: :twisted: :twisted: |
Mascota
1 Attachment(s)
8) 8) 8) Copilotul si asistentul meu:lol: :lol:
|
7 Attachment(s)
Vw Passat 98'
|
Cat tea costat sa dai inapoi km???:D :lol: Frumoasa masina dar ar trebui sa o scoti joia la plimbare:D
|
exact aia mi-a sarit si mie in ochi...20000km:lol::lol: poate 200.000:D
|
5 Attachment(s)
ceva poze mai recente
|
Poate noi gresim korne ...uitate atent inainte de 2 parca mai ar fi o cifra dar doar partea de sus se vede deci poate are un 9 sau 8,7,6,5,3,2 in fata:D
|
ma nu aveti ce face?
tu cati km ai korne? Tu victore? lasatil pe om in pace treaba lui cat are |
Faine poze dutzule ;) pune poza si cu suspensie stock si cu sprot sa vedem diferenta .
|
3 Attachment(s)
cv poze si cu a mea
|
drivere, poze in curtea scolii?? ia zi, pe la cine ai dat??:D
|
nu's din curtea scolii is de la fostu propietar:)
|
Quote:
|
LOOOoooOOOL ai rupt cu faza asta KORNE :))) =)))
|
CU ce faza PIJule?? ia spune tu la badea schumi:D
|
Pai ii usor la B4 mah iei masina de gaurit si pui pe Kilometraj si rap 100 de mii 200 inapoi :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:03. |
- Copyright 2026 4Tuning