![]() |
Re: Lucrarile mele Ruver
incercam sa fac rost de ID-u de mess al lui a_ombladon vroiam sa te intreb daca il ai... :D dar mu mai e nevoie :D oricum ne mai auzim
|
nu am mai postat mai nimic pe aici de ceva timp... gata am sa trec putin la munca sa mai scot si eu ceva ca am cam lenevit in ultima luna ;) dece vor aparea in curand si noutata :D
|
9 Attachment(s)
:-P m-am apucat azi sa termin c3-ul... -am bagat la restaurare :-P dupa cum observati din wireuri e lucrat cam aiurea si acum mai aranjez si eu putin poligoanele... am inceput deocamdata cu capota... da mai am ceva de lucru
sper sa va placa kitul pe care il am pregatit astept pareri ;) a... sa nu va luati de calitatea randarilor ca-s facute cu brazilul in graba |
fain bodykit, dar din cate stiu eu C3 are 4 portiere nu 2,si scoate cocoasa aia de pe spate ca e cam urata
|
e si in 2 usi.....sunt curios cum o sa arate spatele masinii la final .spor
|
calumea....la bara fata ar merge si un splitter(prelungire) de carbon....ar da super...:ciggy:
|
1 da cocoasa aia am sa-o scot eu ca erea facut mai de mult... nu am apucat sa-o retusez... si masina e facut dupa blueprint in 4 usi dar m-am jucat eu putin si am facut-o in 2 :P
2 la spate nu stiu daca ati observat dar umflatura aripilor se va continua si pe stopuri vor fi modificate pt a pastra curbura umflaturi :P 3 da s-ar putea sa pun ceva de carpon si pe fata deoarece bucata unde ies evacuarile pe bara din spate e de cf.... deci ramane sa vad ce si cum deocamdata nu am mai lucrat nimic la ea ca de la caldura asta nici de cum sa stai in casa in fata pc-ului nu ai chef :-P |
poate nu bagi bmwurile mele aici :) cand le faci ! Ruver rulz
|
6 Attachment(s)
cred ca ar fi timpul sa mai postez si eu ceva pe aici nu dealta dar in ultima vreme am cam shomat ;)
Astept pareri.... acum am vazut sper sa nu fie considerata reclama.... daca e am sa steg pozele.... |
jantele nu prea merg cu masina . si pragul arata putin dubios
|
pls cu ce sa modific masini din poza sa le tunez pls cu ce program
|
Quote:
|
de un vw polo nu se apuca nimeni ...
vad ca sutetimulti care va pricepeti aici am de gand sa imi tunez masina :D |
platesti bine??? :))
dak pui poze si zici cam c vrei...poate ma apuc eu k nam mai lucrat d mult...da nu pe topicu omului...si oricum sorry d offtopic... |
Quote:
pt a face un kit unicat necesita foarte mult... crearea de matrite, tunarea fibrei... si aceste procedee sunt destul de costisitoare dear daca vrei sa ai o masina intradevar unicat atunci se merita |
salz ruver vreau si eu dc ma poti ajuta cu un tuning virtual de calitate
ma intereseaza sa il si pot realiza pe masina in cel mai scurt timp posibil am cateva poze cu masina si alte poze cu kitul de spoilere fata si spate pe care le-as dori jante etc... dc se poate pls da-mi si mie un raspuns dar s-ar putea sa te cam pisalogesc daca astepti pt ca ti-am zis ca tre dupaia facut pe masina si vreau sa iasa BELEA scuzami expresia 10ks |
2 Attachment(s)
revin ca ceva lucrari mai vechi...
Meclaren Mercedes SLR (l-am terminat pana la urma) |
5 Attachment(s)
Janta Chip Foose (cea de pe SLR)
|
oho bravo, misto lucrarile. Astra arata super, si janta lui Foose e belea, si McLarenul arata binisor, numai ca la vraylight cred ca trebuie sa dai mai multe subdiv. ca arata aiurea imaginea. Oricum misto masinile
|
foarte misto, pakt k nu prea tiau iesit renderele cu mercedesul si janta
|
ce super sunt,mai la mai mult
|
Quote:
|
merci ma bucur ca iti plac
las ca ai sa vezi acum la concurs :) deja e gata alfa-ul mai am 4 zile sa randez... |
norocosule :lol: :lol:
la mine nu e gata :rolleyes2 :rolleyes2 |
deja am tras vreo 20-30 de teste :) merge rpd 2 min testu :D
|
Quote:
PS: Eu mai am o randare de facut si am terminat :-). |
nu e cine stie ce configuratie e de acum 6 ani duar ca am mai pus ceva ram si am schimbat video... dar m-am jucat cu serarile si am reusit sa scot timp putin :)
|
Quote:
|
ma doar un singur tip este, dintre userii forumului, care face tuning 3D??
oricum ruver.. dak esti singurul sa stii k esti the best :)) |
Re: Lucrarile Mele Ruver
10 Attachment(s)
m-am gandit sa pun si alfa-ul aici
Sow Do What You Have To Do ;) |
mie nu imi place ca rotile sunt prea mari si masina prea inalta...
evacuarile sunt prea iesite inafara. ai si greseli de modelare. discul ala de frana e prea zgariat... micsoreaza valoarea la bump map. |
felicitari pentru pasiunea ta,sunt super adevarate masinile :p
|
frumoasa alfa
|
foarte frumos ceea ce faci si sunt sigur ca este foarte greu...
|
imi place designul interior si exterior si jantele ! dar tobele .. neah .. prea iesite inafara
|
@Ruver - foarte fain ceea ce faci... imi plac ft mult lucrarile tale...+ k nu`s maneliste... super :D
Ce zici te`ai incumeta sa "Aranjezi" un Bmw 728 ? :P |
Nice! nice!
|
merci, ma bucur ca va plac
|
aceasta este animatia cu Q7-le pt. 4tuning days
Audi Q7 Animation |
am vazut filmuletul dar trebuia sa iei cateva "cadre" si din exterior