![]() |
Re: Cel mai puternic Golf 6 R/2.0 TFSI din lume by Exelixis Motorsport
Contrar opiniei ca “maxim” este déjà un superlativ se pare ca am reusit din nou sa impingem performantele acestui proiect peste limita maxima atinsa de catre oricine altcineva pana acum.
Acest proiect a fost gandit astfel incat structura de baza sa ofere performante deosebite inca din momentul finalizarii lui, dar in acelasi timp aceeasi structura de baza sa permita, in functie de necesitati si dorinta proprietarului, ca prin mici modificari ulterioare aceste performante sa poata fi potentate in mod sensibil. Astfel daca acum putin timp am facut publice cifrele ce defineau performantele celui mai puternic Golf 6 R/motor 2.0TFSI din lume in acel moment, se pare ca a venit momentul sa apelam la o parte din rezervele lasate neexploatate pentru a intari suprematia acestui proiect in segmental specific lui. Prin urmare, indeajuns cu vorba si va lasam sa va delectati prin intermediul unui scurt video cu noile performante ale acestui proiect. <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/kHqIEXCZbMQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
INCREDIBIL!
|
Felicitari!!!
|
@ scrisit - multumim frumos si te asiguram ca e foarte foarte credibil chiar daca pare neverosimil, avand in vedere de unde am plecat si unde am ajuns acum moment cu acest proiect. :D
|
felicitari .. 700 + la 3 bari .... este o mare realizare
|
@ bitnet - multumim frumos si suntem siguri ca in curand vei "ingrasa" si tu PIG-ul asa ca de Craciun.:lol:
@ ct77pia - asta e cea mai buna dovada intr-atat ca reconstructia motorului a fost gandita foarte temeinic si executata corect, cat si a faptului ca putem gestiona valori extreme de boost fara nici un fel de problema. |
Quote:
Eheee..., eu l-as mai ingrasa dar refuza sa mai manance... Spune ca i-a ramas deja "cotetul" stramt ;) |
Ei vezi aici gresesti tu, porcul nu se ingrasa ci se indoapa ca doar nu e dupa el. :lol:
|
da-i untura de peste si furaj concentrat ....
|
Acum sa nu exageram, e adevarat ca vrem sa fie "porcul" turbat dar nu chiar nebun de tot. :lol:
|
Quote:
|
Nu mai fi trist, vin Sarbatorile acum, cine stie ce or sa ii aduca si PYG-ului.:-)
|
Inca un pas inainte :-)
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/ZjXO2ITduvI?list=UUzyRUhQlaVMqsAYlzcb3YVA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>) |
felicitari pt rezultate. sunt curios daca investitia in piese a depasit 25.000 euro?
|
Multumim frumos pentru apreciere, in ceea ce priveste investitia, dorinta proprietarului este sa ramana confidentiala.
|
|
Faine realizările astea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning