![]() |
Re: Cubteen
arata fantastic silviile!
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Finish "Nissan 180 sx,s13 and nissan 240sx s14" "To be continued Honda civic" :D
|
1 Attachment(s)
Hmm... Sper sa iasa ceva, ceva!
|
Imi place kitul. Tu folosesti pentool pentru selectii?
|
Quote:
|
Ti-am zis in PM care e treaba. :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si am avut o faza nasoala cu civicul,in care ma c-am face sa renunt la acest proiect! intre timp vreau sa fac ceva mai de effect pe un renault laguna1!Aaaa si un amarat de concept mai uratel el de felul lui :))
|
1 Attachment(s)
Imi cer scuze de dublu post,dar nu mai pot modifica! Am terminat cu renault-ul laguna 1 ! Sper sa va placa brushul!
|
Quote:
|
la conceptul acela, vedere din spate nu cumva roata spate e stramba?
|
1 Attachment(s)
Ba da este! dar lenea e mareeee X_X!
Si o mica prezentare a unei masini ce se apropie de final.Nu mai este foarte mult. |
tu chiar nu observi liniile alea in plus? unele ca sunt strambe ,fii si tu mai atent la detalii
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Finis! Lamborghini Huracan
|
2 Attachment(s)
Si incalzirea mea pentru a face un nou body kit ,pentru un nou super car a tinut astazi de un Scirocco! Combinatia e intre c/p si Brush. Sper sa va placa!:D
|
imi arati si mie donorul de la bara fata, te rog?
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Work In progres, Ieah! :))
|
1 Attachment(s)
Ultimul proiect a fost abandonat, iesea foarte nasol. Si decat sa stric masina mai bine reununt la ea. Acum am acest Nissan 300zx in lucru, Mai are nevoie de finalizat difuzorul spate cu tot cu evacuari, roti,sa ii fac o oglinda retrovizoare, interiorul nici nu m-am legat de el,umbrele de sub masina, eleronul, umbrele de pe luneta si geamul lateral.. Mai este munca dar nu ma grabeste nimeni. Masina am pus-o in bg asa de plictiseala. Sper sa va placa.
|
1 Attachment(s)
Si inca continua treaba.. multe ,multe ,muulte greseli.. dar pas cu pas le voi remedia...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Vad ca nimanui nu-i plac lucrarile mele. Mai incerc cu un porche 911 carrera Spyder 2013!
|
Quote:
|
nissanul este foarte frumos...eu fac abstractie de greseli pt ca per total este un wallpaper reusit!
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Work in progres Body Kit bmw x5!:D Cat de curand va fi gata si spatele! Masina am facut asa inchisa doar pentru a nu se vedea totul! la final voi face o culoare ok!:D
|
1 Attachment(s)
Imi place kit'ul doar ca momentan e cam toony iar la bara fata ai niste diferente intre stanga si dreapta.Bafta ;)
|
un prag relativ mai mare nu merge pe masina, oarecum sa aduci garda la sol la acelasi nivel?
|
1 Attachment(s)
Ba multumesc amandurora de ajutor. Sper ca am reusit sa mai remediez din greseli! am sa mai incep un proiect, numai ca am sa ma bazez mai mult pe executie!daca voi da de un wallpaper dragut am sa le pun acolo
|
frumos bodyu dar bucata aia pusa pe capota e un pic stramba sau trb lasata mai in jos pe partea dreapta a masini :lol:
|
Bravo. Imi place cum avoluezi.
Numai ca, calitatea nu e exceptionala cand dai zoom. Cauta sa nu mai maresti masinile si grija mai mare la selectii. Nu folosi feather prea mare pentru selectii ca iese cam blurat. |
1 Attachment(s)
Audi a5! new body work in progress!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning