![]() |
Re: dacia mea proprie si personala
Quote:
|
explica mai mult...cum poate sa ajute si de ce!?
|
al dreaq gascan mort...imi fugise telescopu din stanga spre interior 7.5 cm! :((
|
poi eu zic sa ii schimbi culoarea un albastru aprins sau ceva de genu ceva mai placut si mai cald, de modificarile la partea mecanica nu ma bag ca nu ma pricep. la partea de tinichigerie daca ai un tinichigiu fff bun ai putea sa-i faci ce vrei si se poate face (acum sa nu incerci sa o transforimi intr-un bmw sau alt model:lol: ) oricum cred ca o sa fie si ceva de reparat la partea de tinichigerie ca la ce tabla are dacia meru se gaseste cate o problema. in poza masina arata bn sper sa u ai probleme cu rugina ca asta e principala problema la dacie(vrei sa schimbi o aripa si dupa ce o desfaci vezi ca tre sa mai schimbi si contra aripa) dar oricum dacia e masina tuturor romanilor si se merita sa bagi ceva bani in ea cand intoarce capul tuturur pe sosea. bafta;) :D
|
culoarea nu merita schimbata...e prea mare tarasenia cu trecutu in carte si talon si in + crek costa prea mult! 8)
|
Nu e chiar atat de mare tarasenia cu trecutul in carte si talon a schimbarii culorii si costa pana in 50 RON dar parerea mea e cu nu ai de ce sa schimbi culoare cand arata bine si asa.
|
:peace: clar ca e frumoasa si in plus nu am vazut nici macar incercari de modificare pe o dacie argintie...de ce sa nu fie a mea prima incercare, poate memorabila...poate nu..
|
modificarea de culuare costa 100ron cu totul
|
deocamdata o sa modific doar culoarea capotei...vreau sa o trag si eu pe faruri ca a ta....dar sa vdm intai cu tablele asta rujinite...teoretic samata o scot din lucru...
sambata o duc pe autostrada la un test de acceleratie si de vit max! tare sunt curios :evil: P.S: te bagi in paralel sau macar sa ne tinem unu dupa altu oleak?poate mie nu iti merge Km cum trebuie! |
:D Asta se vrea a fii o liniutza sub acoperire???:D :D
|
tu te bagi ? ce masina ai?
incercam acolo... eu am zis ca sa nu cumva sa imi mearga mie Km prost! ;) |
Mie imi merge kilometraju` f bine :)
|
si mie imi lipsesc vre-o 400 cmc si inca vre-o 70 cai ca sa ma pun cu tine! ;)
apropo bobi ti-am vazut masina ieri pe exercitiu...ce dreaq e cu roatele alea?arata penal masina asa(sorry)!!!:???: si totusi pt siguranta dak vrei sa te tii dupa mine sa vadd valoarea reala a Km,ti-as fi recunoscator! ;):twisted: |
70 de cai? pai ai decat 45? Eu am zis ca imi merge kilometraju ca sa vezi viteza....nu sa ma iau cu tine, nu caut prada usoara stai linistit. Roatele :) sunt cele de iarna.....bijuteriile isi asteapta randul.....masina arata asa ca e in reparatii...stiu ca e varza.....dar e mai interesant cand alerg masini mai tari in starea in care e acum. Oricum maine ma duc la Bucuresti....dar cu alta masina si dupa-amiaza sunt inapoi. Daca e ceva....da-mi un semn 0722808696.Ps: cat despre siguranta....te asigur eu ca nu duce a ta cat merge tigaia cu rotile alea.
|
AG 80 BBI contacteazama la tel la nr 0748400185 pentru forma ploapelor si mai multe idei (am lampi albe de vanzare semnalizari fata si lampi spate)
|
of...tare as vrea sa ne putem alerga fara sa ne atace nimeni!!!macar sa ne lase o strada libera o zi pe luna...plm!oare chiar ii trebuie cuiva strada stadionului sambata sau duminica?sau strada de langa strand???in oricare caz mai este cel putin una paralela care sa rezolve problema!...si oricum nu avem noi benzina/motoare rezistente sa alergam o zi intreaga...
|
Dacia mea proprie si personala
of...azi nu mai alerg ca imi da ceva intreruperi ... si ma dispera!in rest doar am mai coborat oleak de bot masina,am schimbat un disc ovalizat de pe dreapta si acu urmeaza spatele sa-l cobor cand o sa am chef!dar deocamdata am gume pe 175 si or sa imi atinga in aripi...asa ca ma mai gandesc!oricum cu oleak de intarire acu pe fatza deja se simte in viraje!:rolleyes2 8)
|
tot nu am aflat...ce anume rol are bara stabilizatoare in afara de rigidizare???
|
dar c rol vrei sa aiba???
rigidizeaza...e buna pt viraje... |
Doamne...zicetzi mai oameni in ce fel....in viraje..nu vezi ca raspunsu asta e de 15 ori???
chiar nu stie nimeni sa explice mai complex oleak? |
deci...in viraje. masina se torsioneaza...adik se schimba centrul de greutate.
in momentul ala o mare parte a greutatii masinii poate sa cada doar p o singura roata. de ex daca este o curba la stanga si in panta...greutatea va fii p roata fata din dreapta. bara stabilizatoare face ca masina sa nu se mai torsioneze si implicit sa nu mai cada multa greutate p o singura roata. imparte greutatea. masina este mult mai stabila. alt exemplu: la un viraj scurt de depasire. mergi in spatele lu ala aproape...se face liber...si tragi repede de volan stanga. la orice masina normala, in momentul ala (mai ales la dacii :P) masina face valuri...si din suspensii...si din cauza ca nu are o bara stabilizatoare...in acest caz, bara d p spate are mult d spus. fara sa mai cercetezi atata...io zic sa iti iei, sa iti pui una si sa vezi care e treaba. ca nu degeaba sunt la toate masinile mai pregatite...:P |
poate am grasit eu...bara stabilizatoare e aia care se pune intre amortizoare sus?imediat sub capota...sau se cheama altfel?am vazut puse si pe fatza si pe spate sus iintre amortizoare!
oricum...ms frumos... acum urmatoarea chestie...idee de material din care sa o fac....eu stiu o teava de gaze ar merge?intrebam...dak nu alte idei... |
7 Attachment(s)
=))
teava de gaze...?!?!??! dilau deci combinatia perfecta este intre usor si dur... cele mai performante sunt din carbon si din aluminiu cred ca se fac...dar tratat. renunta la teava de gaze... uite cateva chestii la care pot sa iti dau si pret... |
zi-mi cat ar fi unu de dacie....nush ce sa zic...care o fi bun....
eventual unu sa fac o aerisire in capota si sa il pun imediat in capu carbului.... cat de bara....presupun ca e super scumpa... |
eh..greu greu dar pregatesc oleak de face lift...abea astept sa vad cum o sa iasa...crek in cateva zile pun si poze! ;)
sanatate la toti! |
Quote:
|
Nimik nou la masina?... Ti-am vazut azi masina parcata langa a lui ABG!... Gaura in capota, chesti, una alta!... ;)...
|
sunt in lucru amandoua...speram sa mai speriem orasu oleak cu noile mici lucrari! ;)...speram maine sa le punem pe amandoua in miscare...de fapt mai mult ca sigur...in rest benzina/gaz sa avem ca gasim noi cu cine sa ne dam! :-P
|
Pot sa ma dau si eu cu voi?
|
poti dar acum in 2 3 sapt ca trebuie sa o impingi...:P ca dup aia e grava rau diferentza...sau exista o varianta...scoti din functiune o bujie...si mai vorbim! :twisted:
|
Evident ca ma dau cu unu` din voi in masina.....ca nu am chef de impins....dar vremea trece.....jessy revine :)
|
deocamdata tot ce e nou despre masina:
- era sa fie furata intr-o noapte pe la 1!!! - norok ca era garda prin zona si i-a prins pana sa apuce sa miste ceva la ea... - baietii au zis ca vor doar sa dea o tura! - nu aveau permis - inevitabil ia arestat! - yupee...am masina intacta |
vreau si eu janti de alea de aro macar 2 deocamdata!
daca sunt pe 13" fara cauciucuri dau si jenti noi la schimb, daca sunt pe 14 cu cauciucuri si tot dau jentile astea la schimb(eventual!) astept ceva oferte! |
AG 80 BBI pe ce vrei u sa pui jante de aro 10? mai intai fati masina si dupa aceea mai vb am vazut masina ta si lasa de dorit cel putin mie asa mi se pare, ce zici de o linie cu DEMUL meu
|
bai nene lojic ca ne dam...dar daca ai carb dublu sau prostii de iti dau o gramada de cai...ne dam degeaba...a mea e doar putin ajutata...baga id-ul meu si stabilim acolo cand si cum ne alergam...de aci se pot lua informatii de cine nu trebuie!
id: reustache1 (tu il ai pe cel cu 13 dar nu il mai folosesc!) hai norok |
bbi-ule ca faci nu mai posteznimic. modificari ceva. eu am inceput sa o mod pe a mea
|
:D misto masinutza bbi-ule si culoare e misto ... oricum spor la tuning si fara incidente in trafic :rolleyes2
|
deocamdata ma lupt cu reglajele! si continui sa invatz chestii noi!
|
hai ca trecu un an si nici o poza ca sa ii dai unpic peste guritza la "tfsi" sau un scor de finish stii tu la ce ma refer yo
baga mare nu sta ca nici restul nu dorm daca ai nevoie de suport la cai in caz ca mai se gaseste vreunul cu nervi "call me" si vom vedea care e treaba ca am si yo prieteni cu calutzi personali nu de firma |
greu nene fara bani sa faci orice...acum consuma degeaba....
dar vedem...oricum am avut intentia sa o vand...acum a disparut acea intentie.... ramane de observat ce se va intampla cu ea! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning