![]() |
OT:
Bine mah nea DMX si matale voiai sa ma pui pe mine sa ma dau cu VPR? Adica rushinica sigura nu? :D |
D_M_X, intelevu...
mai multa ma interesa parte din fata ce tine de motor... jegu ala de 1.8 de pe espero ii consuma 14% si nici nu fuge macar. motor, ecu, cablaraie si cutia, astea din start se schimba... la articulatia fata ai schimbat ceva ? planetare, fuzete, discuri !? mersi... |
Franele trebuiesc automat schimbate ptr ca cele de espero nu fac fatza si sfatul meu e sa schimbe si puntea spate mah DNI
Mai Andrei si eu am ramas uimit cand am vazut ca se tine langa mine si daca schimba placa si discu are toate shansele sa ma faca ptr ca are si suspensie sport si se tine altfelpe shosea(ce dreac u vroiai sa pui 90 de cp cu 150? ce dreaq :) |
bine mai nea DMX.... nu mai zic nimik ptr ca esty fratioru SFI mai mare .... ne vedem pe strazi :twisted: :twisted: :twisted:
|
Las ma ca pleci la munte sa-ti racoresti creieru ala batut de valuri(stii u ce zic) si cand te intorci o dam din nou si-ti schimbi si ambreiajul ala belit
|
:lol: :lol: :lol: ok DMX .sa vad ce fac in deplasare cu baietzii din Brasov :twisted: :twisted: :evil: (daca dau de ei )
|
Salutare ! As avea shi eu nevoie de niste sfaturi . Am gasit un kadet de vanzare la 600Euro. Din punct de vedere al tablei e ok insa cred ca are ceva la ambreiaj . Atunci cand te dai la ea motorul se tureaza insa masina nu accelereaza . Motorul e de 1.3 . Eu oricum dak o iau vreau sa pun un motor GSi insa pana gasesc motorul shi o sa am banii necesari vreau sa merg cu asta asa ca m-ar interesa cam cat m-ar costa reparatie shi dak merita .
In al-2lea rand cam cat m-ar costa un transplant cu tot cu motor Gsi , cu montare shi cu omologare . |
poate ma ajutati si pe mine pls ... https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=6350
|
Re:
Quote:
Transplantul cu tot ce ai nevoie in jur la 1000 euro fara modificari majore la motor si omologare. |
Re:
Quote:
pana nu dai jos sa vezi ce are nu prea poti sa zici nimic sigur... |
are cineva un cd player original de opel corsa c. daca da, sa ma anunte si pe mine
|
ahoe, mai bine ia-ti un abreiaj mai ieftin si mai prost, oricum te va tine pana iti schimbi motorul, daca nu dureaza prea mult; la urma urmei, trebuie schimbat discul cu placa din nou daca vrei gsi (nu sunt sigur, dar cred ca nici cutia nu are aceeasi prindere)
|
ma bucur ca am facut topicul asta vad ca o inceput sa se miste treburile.
Ce ziceti de o intalnire intre noi toti ? :) Eu cand am luat masina avea pe ea totu original poprietaru nu schimbase absolut nimic la masina nici macar o bujie . Si totusi masina mergea foarte bine . Nu cred ca-s multe masini care rezista la drumurile din romania ... Am un Philips car 400 original care o venit pe masina mea. Interesat careva ?:) |
Bai fratzilor am si eu un Opel Astra e Caravan ce e drept este un pic mai greu ca un Sedan , `93 fabricatie are si el un motor de 1,4 si 44Kw ( cea mai slaba motorizare ) sunt mandru de el merge fara probleme are un pic de rugina la aripi in spate ( are si el 12 ani ) in rest e bun ,este masina de familie , i-am pus si eu evacuare Sebring ( intermediara si finala cu mici modificari) niste jante pe `14 un filtru acum nu stiu ce sa fac ,ma gandeam la un transplant ( ceva cum a facur Xray) da va cer si voua parerea
|
Cel mai bine vrb cu andrei.Din cate stiu eu el are partea fata de calibra.Daca vrei sa faci ceva calumea pregateste 1000 1500 de e si o sa scoti ceva super
|
bahhhhhhhhh nu mai zice nimeni nimik pe aici ... CLUB OPEL..... :cry:
|
opel power!!!! :D
|
cel mai bine ar fi sa facem cumva sa ne ajutam cu piese sfaturi , etc ...de ex. care ma ajuta sa-mi fac si eu masina ? :D
|
Re:
Quote:
PS : toti opelistii sunt invitati, si nu numai ! |
daca vor veni cat de curand mai multe informatii cred ca ar veni si mai multi opelisti; totusi, numai maine nu-i poimaine
|
Duminica 24.05.2005, ora 10.00 (stiu ca e greu sa va treziti dupa haosul de sambata noaptea dar merita) ne intalnim cu toti la iesirea din Bucuresti spre Cernica (cum treci de Cora Pantelimon, treci de semnul cu iesirea din Bucuresti, si la un moment dat e un lac pe dreapta cu o parcare - Complexul Lebada). Plecarea este la 10.15 directia Cernica. Sunt asteptati toti posesorii Opel si in plus toti iubitorii de vehicule pe 4 respectiv 2 roti.
Mai multe detalii la : http://www.clubopel.com/viewtopic.ph...er=asc&start=0 |
sincer sa fiu chiar as veni dar .. distanta mare si nu prea am bani de gaz acu` :)
|
ce e vechi e pus deoparte, asa ca traiasca Ascona; o fi Kadet-ul gsi, dar ascona e mai stabila iar motorul se potriveste cu cel al Kadet-ului; respect
Oricum, aici e forum de Opelisti, deci sa nu ne facem adversari; |
asta apropo de ce se vorbise mai inainte
|
a avut careva un opel cu tractiune integrala ? daca da ce probleme pot aparea la el ?
|
Da, am avut si am un Opel Calibra turbo 4X4... Spune-mi tu ce probleme ai
|
Eu am si un Astra F 1993, 1.6 etc.
Am vrut sa imi iau o Calibra 4x4 Turbo ce fusese reconditionata (caroseria) dar am renuntat cand am aflat pretul la diferential. A cumparat-o un prieten de-al meu la 1 luna dupa si a vandut-o dupa 3 saptamani. Nu a gasit problema dar imi spunea ca pe la 180km/h se oprea motorul singur. Daca doriti sfaturi pentru tablarie si tren rulare puteti sa ma intrebati, dupa 3 ani de tras de ea stiu cate ceva. RESPEKT PS: Holy da un PM daca te pot ajuta cu ceva |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
eu am momentan o Calibra de `93 (C20XE) 4x4, cum decuplez 4x4 trebuie sa fie ceva, as putea sa ii scot cardanu`?sau nu stiu sfatuitzima si pe mine !!! are cineva vreo idee
|
Re:
Quote:
de ce vrei sa-l dai jos? te omoara consumul?l |
se scoate siguranta \"19\" si ai decuplat 4X4
|
problema se pune altfel acum.. mie nu mi se aprinde becul acela la bord... si imi trage numai fata..mda.. o sa ma uit mai atent vad eu o duc la un service specializat.... multumesc
|
Re:
Quote:
o sa ai o surpriza daca mergi la un service ..fiind modele rare unii nu prea stiu cum fuctioneaza..asa ca inainte sa te duci la un service poti verifica mai multe treburi singur ..da-mi un tel sa -ti spun ce , daca vrei nr meu il gasesti in PM |
mersi catalin... am sa te sun in week end...(am cent sa stam mai mult de vorba)
|
Daca nu ti se aprinde becu de tractiune integrala, dar nici nu-ti trage spatele, inseamna ca e vorba de o problema mecanica in cutia de transfer.
Verifica daca nu cumva pierzi ulei din servodirectie. Daca nu e nici asta si acumulatorul de presiune e ok, s-a dus ambreiajul mutidisk. Se poate face ceva si cu ala. Da-mi un pm daca te impiedici. De cat timp ai masina? |
Re:
Quote:
|
Am piese pentru cutia de transfer, dar sincer, nu stiu ce e membrana...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Da, am si \"membrana\" aia... :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning