![]() |
Re: Masina mea CORRADO G60 viitor VR6
tu de unde le ai? :D si cat ai dat pe ele?
|
partea cu latitul o uitasem, eu am umflat aripile spate pentru ca la denivelari luate mai in viteza se mai lasa spatele putin si atingea, asta cu 215/40/16 pe spate. depinde foarte mult si cat de lasata este masina si eu o coborasem cam mult. cu fata nu am avut probleme.
|
eu le am de 7 ani de cand e masina sunt luate din germania si numi atinge delok si nu cred ca o sati atinga nici tie daca ai o susp sport cu cupensia nomala care este mai moale normal ca o sati atinga
|
si eu am 235 spate da masina e shipca nare cum sa se lase sami atinga
|
Quote:
Geo .. jantele astea sunt super bestiale:) Poate reusesti sati pui din astea ca sunt marpha. Dau mai bine astea pe Corrado decat cele pe care le are naka66vio |
Quote:
:-P :-P :-P |
uite ca am ajuns si eu pe forumul asta...nu am "titiu"...dar ma ocup cu design exterior la masini...any questions anyone?...
P.S. Kalue masina ta e superba:shock: |
pey da la tine poate nu atinge pentru ca nu este lasata masina, la mine era culcata pe burta nici macar un deget nu mai intra intre aripa si roata:D se vedea super dar practic deloc:( noroc ca am amortizoare reglabile duritate/inaltime:D si problema s-a rezolvat imediat. iar ca sa iei niste roti late si sa inalti masina aiurea doar ca sa nu atinga nu mai vad scopul mai ales ca este vorba de o masina sport nu logan
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
si mam uitat sub pasaj cred ca pot sa o las cu scutul de pamant si tot nu miar atinge
|
si partea cu latitul aripilor nu cred ca este asa de grea mai ales ca masina respestiva este acum in service
|
problema e ca nu prea se pricep astia aici...da dupa cate am vazut, vr6`le are capota mai umflata si aripile mai late sau ma insel? Poate or merge...vad eu :)
|
e vb de capota,
la corrado la modelele mai noi capota este umflata, pe cand la cele mai vechi e bagata inauntru. brgds edi |
de ce sa renunte la ideea cu vr6....:rolleyes2 :?: ... sunt mai nou pe aici si invat
|
intradevar ii poti da mai multa putere din axele cu came sport, dar mai sunt cateva " nimicuri " pe care lumea nu le vede si te pot avantaja, nu prea mai ma pricep eu la vw ca m-am reprofilat pe bmw-uri :-) dar din cate stiam, poti mari un debit, o volanta usurata niste injectoare ( forjate ), un cip facut cu cap nu in bataie de joc, trebuie ca motorul sa aiba si compresie buna ....
:-) multa bafta |
injectoare forjate nu cred sa fie, cu debit marit da, poate pistoane forjate:)
|
Toti sunt cunoscatori...
Daca motorul e in mintile lui,si nu esti fan liniute,nu prea are rost sa umbli la el.Eu zic ca ajung 190 cp 245 nm. |
Cand o sa vedeti masina gata veti fi minunatzi ... mai multe detalii sa va dea Geo daca vrea :) pana atunci SURPRIZE :) :D
|
Quote:
da ma refeream la pistoane forjate ar putea avea un randament mai bun decat turbo pe motorul stock ( fiindca e posibil sa nu reziste prea mult timp ). cat despre jante, orice in afara de jante cromate... :-) ... :D |
pff surprize o sa fie si la asta a mea...baiatu cu passatu cu vr6 (glontzu') ai avut ceva batai de cap pana ai pus vr6'elesus..sau numa cu mici modif o mers montat..? asa k idee ...fiind o masina combi adik ceva mai grea decat restu cum se simte in curbe cu motoru asta te arunca in decor...la turatii mici trage motoru bine in cate secunde ajunge la 0-100 si cate trepte ai la cutie....si cat iti merge (viteza)in treapta intai si mai ales decat toate cate turatii ai la motoru asta...:D
ata intrebari pun pt ca vreu sa stiu care este diferenta la astea combi k si eu am in plan un vr6 si nah ..vreu sa stiu tot...:shock: |
pe a mea am un 2.0 dublu carb electr Golf 3 140 cp si nah m-am cam obisnuit cu el...am 4 trepte la cutie din pacate mi s-a belit aia de 5 si am pus pe masina ce am gasit de cumparat adik asta de 4 trepte !
Treptele sun ceva mai lungi exeplu in tr 1 ajunge la 60 in a 2-a 100 in a 3-a 160 si a-4a 180...muti nu m-au crezut si i-am invitat la o tura de 1km exact ata ii ia sa ajunga la 190 cu rotile pe 13inch si 180 cu astea pe 15 inch . 0-100 in 7.3 secunde fara sa schimb in a 3-a treapta ! Bun acum fata de datele astea cum se imbunatatesc performantele cu un vr6'??? cine poate sa imi zica?:?: :?: |
VR6 a fost de la mama lui,doar ca nu am schimbat patina de lant..s-a rupt patina si motorul a facut bum,am pus alt vr6..a fost destul de usor,probleme am avut la adaptarea cutiei de viteze.initial a fost automat acum e manual,5 trepte,trage bine..zic eu...1a nu stiu cat ia,nu stresez masina in 1a,nu sunt adeptul CURSELOR..stiu ca in a 2a ia 120 a3a 150-160 a 4a nu am incercat dar am auzit ca merge 200.
2.0 e cam ridicat in slavi...din cate zici tu trage mai bine ca vr6 meu...ceea ce e de un comic savuros:D... Spui ca prinzi 7.3 suta...vr6 meu dupa carte zice 7.8....eu personal nu am cronometrat. Daca vrei sa pui vr6 sa nu eziti in nici un moment,sunt cele mai reusite motoare 91-97..nu se compara nici cu 1.8 16v nici cu g60 |
ceva date legate de vr6 dar pe corrado, pe passat cred ca mai cresc putin timpii fiind si caroseria mai grea
Top Speed - 146mph (232kph) Acceleration 0-60mph in 6.2 seconds Overall 25mpg (11.3 litres per 100km) 0-30mph 2.8 0-40mph 4.2 0-50mph 5.6 0-60mph 6.2 0-70mph 9.6 0-80mph 12.3 0-90mph 15.1 0-100mph 19.1 0-110mph 24.1 0-120mph 31.3 iar legat de 16v, este un motor foarte bun si umblat putin la el poate face si timpii zisi de el de ce nu:) |
6.2 sec corrado 2.9....eu stiam de 6.9....nu bag mana in foc
16v poate sa scoata 7 si putin,da nu pe un passat....poate pe un rabbit sau g2 |
passatu avea de cand a venit le la casa lu germania 2.0 nu l-am pus eu..eu doar am gasit un dublu carb electr de golf 3 si lam montat pe el ...nah cu filtre sport cu tot am marit radiatorul nah kestii dastea...bordu indica corect totusi la rotile pe 13...la cele pe 15 arata cu 10 km mai putin pe bord nu? stii cum e.....passatu meu...ajunge in 7 secunde si umpik la suta fara sa bag in tr 3 dar....dar...daca mai pun 1-2 persoane inauntru timpul 0-100 creste....asta arata k este un 2.0....daca ai VR6 poti pune 4 nauntru si tot asa trage motorul nu?:rolleyes2 ..deasta zic ca si eu vreau VR6 .. a da si din cauza carburatorului asta masina mananca in oras (nu merg foarte modest prin oras:twisted: ) 10-11 la suta afara 7%....sunt chestii destul de semnificative:idea:
|
3 Attachment(s)
Cateva poze de ieri din service :)
Masina asteapta vopseaua ... cam in 2-3 saptamani va fi gata |
Frumos,mai e si 2.9 pe deasupra
|
ai doua corrado..? par a fi doua masini in poze:rolleyes2 si daca da...nu vinzi?:-P
|
Corrado negru .. e masina de transplant ;)
De vandut nu stiu daca o vinde :) Jantele de pe cel rosu sunt de vanzare ;) OZ Superturismo ... 4x100 pe 16" cauciucurile nush ce marca sunt dar sunt noi noute .... 500E |
bara dintre amortizoare nu o vinzi man? asta in cazul in care tu ai alta pe masina ta?
|
O sa vb cu propietaru si vedem ... nu stiu sigur dar cred ca are si pe cel rosu
|
Salut,
Daca vinzi ceva dupa cel din Germania ( ma intereseaza in special cate ceva la interior, chederele, manerele usi, scaunele ) te rog sa imi zici. Si eu am un VR6. Bafta cu modificarile! Poate vorbim pe pm. |
Quote:
O sa intre pe forum si o sa va zica cum stau treburile. Fetele de usi raman cele de cel rosu deoarece acesta negru avea geamuri electrice .. iar celalalt nu Singurul lucru care stiu ca e de vanzare 100% sunt jantele: OZ Superturismo GT 16" prindere 4x100 cu cauciucuri YOKOHAMA daca nu ma insel .. rulate foarte putin .. sunt aproape noi noute |
Am vorbit cu propietaru ... si urmatoarele sunt de vanzare:
scaunele fata bancheta spate luneta chederele partea mecanica bordu usile farurile triplele si proiectoarele jante OZ superturismo WRC de 16 in 4 prezoane cu cauciucuri noi. Pentru mai multe detalii vorbiti cu propietaru, Geo ... ID: geo_mafiozo TEL: 0752633875 |
chederele de pe acoperis cele de scurgere a apei la ce pret daca sunt ok
iar de bara intre amortizoare nu ai zis nimic inseamna ca nu este de vanzare? |
Quote:
Pentru mai multe detalii .. mess sau telefon ;) |
deci in legatura cu ce e de vanzare....cel mai bine e sa astept pana fac masina...si o sa va anunt ce am de vanzare....o sa le postez la bazar si va dau linkul sa vedeti. O sa fac si poze.
Acuma cu progresul....a durat mai mult pentru ca m`am razgandit in ultimu moment cu vopseaua...nu am mai vrut sa o vopsesc la fel si am ales un rosu cameleon, si am asteptat sa vina vopseaua din Anglia. Vine tocmai marti. Sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie gata vopsitul, dupa care o duc la mecanic sa inceapa transplantul. Niste planuri noi....imediat ce iese, ii pun ecrane in tetiere. I`m comandat semnalizarile de la IN PRO si inca ceva pt interior care imita carbonul. Ma gandesc sa ii schimb subwooferul si sa ii pun ceva ce scoate 1200 w reali, acuma sa vad. |
deci...in 2 zile imi vn ecranele in tetiere si instalatia de xenon. Acum astept un raspuns de la cineva in legatura cu un subwoofer ...sa vad ce pret imi baga si vad daca ma arunc....daca nu il tin p`asta ca scoate marfa.
|
Deci....nu lunea asta....dar lunea viitoare cel tarziu masina e gata si revin cu poze. Nu mai zic nimic pana atunci :)
|
Quote:
Inseamna ca pe 12 daca facem intalnire vei fi prezent cu Corrado :D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:18. |
- Copyright 2026 4Tuning