![]() |
Re: Masina mea- BMW E34 525
Quote:
|
Quote:
|
salut ... superba masina pica totul bine pe ea ... nu am ce sa zic
|
Revin pentru unele sfaturi. As vrea sa vand masina, dar nu prea stiu cat sa cer pe ia. Nu are nici o defectiune in afara de esapamentul ala ce ma scoate din sarite din cauza zgomtului. Cat as putea cere pe ea?
Multumesc. |
Re: E34 - 525 24v
:( suntem din ce in ce mai putini cu E34...de ce vrei sa te desparti de asa o bijuterie, pe care ai mai si intretinut-o, pe deasupra?
|
De ce? Pai sunt mai multe motive:
1. Vreau o masina cu cilindree mai mica; 2. Sotia nu-l poate conduce; 3. In trafic aglomerat e foarte incomod si cum 90% ma deplasez in oras, e pacat de masina sa nu fie folosita la parametrii ei; 4. Nu mai merita sa investesc in ea, fiind destul de veche si la revanzare sa pierd mai mult decat face masina. |
ai dat-o cat:)?si ce ti -ai luat?
am citit toate conversatiile voastre:)) si nu numai .... de ce? ptr ca si eu am un e 34 535? arata destul de bine si merge bine mai trebuie cateva schimbari. |
masina a ajuns cumva la bucuresti k am vazut-o acum cateva zile in pantelimon la sectie de politie si mi-a sarit in ochi .Foarte ingrijita masina !
|
Nu se stie ...poate ne raspunde Felix>
|
Masina am vandut-o unui prieten foarte bun din Falticeni. Nu am vrut sa ajunga pe mana unor raceri, chiar daca am avut oferte destule. A fost si va ramane o masina deosebita.
|
Quote:
|
Am vazut aseara masina in Piatra Neamt ...cu un tinerel la volan ...era nespalata saraca ...nu arata asa ca la tn Felix:) SPer sa fie pe maini bune.
|
Da, a fost prin Piatra. Nu am reusit sa ma intalnesc cu el. La un moment dat chiar am fost tentat sa o iau inapoi si am fost in Falticeni. Cand a vazuto sotia cum arata, a concluzionat ca nu mai este ce a fost, drept urmare nu am mai intreprins nici o miscare.
Oricum, nu mai are esapamentul Borla, iar motorul este schimbat cu un 2,5i cu vanos. |
Pacat....pacat de ea...acum cu ce te plimbi?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
zimi si mie te rog de unde ai prelungirea de la spoiler fata
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |