Relativ noua achizitia. Oare e in regula la aspect? Ce-ar tb. sa mai fac?
felicitari pt masina, mi se pare unul dintre cele mai frumoase e34 din romania . Este foarte intretinuta, si ceva mai rar, are masca mare de e34, cea cu nasul mare . Sa o stapanesti sanatos, arata foarte bine si zic eu ca ai facut o alegere destul de buna .
Chiar arata foarte bine masina si eu am fost interesat sa o cumpar daca nu ma insel acum o luna doua cand era de vanzare! Felicitari pentru achizitie .
mie mi se pare ok masina, cel putin la exterior..si intr-adevar este una dintre cele mai bine ingrijite din cate am vazut eu.chiar si pe aici
cu ce pretz ai luat-o?
Arata bine in poze, dar vopseaua lasa de dorit, datorita criblurii. Asa ca am vopsit-o cu Standox negru, ea fiind un gri carbon. Am inlocuit esapamentul aftermarket cu unul Borla, i-am reparat frana de mana-inlocuit saboti si degripare cablu-, am schimbat bucsa de la semicaseta si sonda ce aprinde luminile de marchariere. Cam atat.
Da, si jantele caci alea erau de 17 cu 225/45 si la gropile din Ro riscam sa raman fara ele.
mie mi se pare ok masina, cel putin la exterior..si intr-adevar este una dintre cele mai bine ingrijite din cate am vazut eu.chiar si pe aici
cu ce pretz ai luat-o?
Da, cine a avut-o pot spune ca nu si-a batut joc de ea. Motorul e ok, la fel si interiorul, mai putin pielea de pe scaunele fata care are unele mici taieturi din cauza imbatranirii. Urmatoarea investitie va fi inlocuirea acesteia.
Masina a costat 6800 euro si merita fiecare banut!
Poate vei rade, dar de multe ori ma uit pe geam din apartament sa vad daca mai e acolo sau vreun binevoitor nu trage cu cheia pe ia.