![]() |
Re: Sunet pe Tico
Cum suna kickerul?
|
salut am vazut si eu masina la 4tuning day ...am si eu o intrbare din ce sunt facute suporturile alea din usi pt boxe dak ai si de vanzare da-mi un pm :D:P
|
mad mario si braconieru are ceva suporturi pt difuri in usi ...le-ai vazut ? el mio zis ca poate face rost de din alea...dk te interseaza vb cu el...sunt facute din fibra, io le-am vazut arata super :)
|
Suna chiar bine...... Numai ca nu am cu ce sa dau in el...inca.
|
frumos.de cat sunt dif alea sony?
ce statie ai pe ele? |
Sunt de 330RMS/buc si am un amplif MNC. Deocamdata imi ajung astea... cand cred ca e necesar mai mult o sa bag KICKERu, dar nu e cazu inca.
S-ar putea sa vand masina. |
arate f bine si asa si cred ca se si aude destul.
cat ai dat pe un dif de ala?parca era vreo 2 mil in domo,nu? |
nick_nasta...eu unul am auzit muzica din ticobelu lu braconieru si se aude super :) is 2 sonyuri si bubuie k-lumea :) iar MNC zic io k scoate bine :)
|
Quote:
|
nick_nasta ce dif ai ? si ce statie ? e tub sau subwoofer ?
|
Quote:
subwooferul e rockwood sua |
marsh bah cu banii tai cu tot...aci vb. de sunet pe tico...nu de telefoanele tale
|
mai multe detalii aici
https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/35508-stati-muzica-masina/page-4.html |
mah nu semnaleaza nimeni celor mai de sus...de tampenia lu` asta cu smseurile :(
|
nu st ce cauta pe thread-ul asta.
e un subiect total diferit. |
e vreun sughi bughi din asta cu un trabant...ce merita dat cu capu de dormeza.. :D
|
nick_nasta...tu de ce parere esti...oare in tico ar suna mai bine un tun de bass decat un subwoofer ? unii zic ca tunurile scot sunet...adik bass mai profund, altii il condamna...cik e carton presat...ma indoiesc totusi, drept e ca nu prea mai vezi mai nou tuburi in mashini cu sunet
|
nu stiu ce sa zic
eu am ales subwooferul |
mai bine ai facut si io zic ca suna mai bine un subwoofer...si io pe viitor vreau smai iau un subwoofer si m-am gandit la un ground zero...si sa-i fac incinta :)
|
Mai..... din cate stiu eu tuburile nu scot frecvente foarte joase..... asa ca eu iti recomand o incinta.
|
monel...fratzica ti-am zis k vreau sami i-au ground zero...si sper sa-mi iau :) iar cu cincinta o rez. io cumva sa incapa in ticobelosu meu :)
|
stai linistit ca o sa incapa. cum au incaput doua kickere pe 12 in tico ala verde, o sa incapa si la tine ca vrei sa iti pui.
|
Quote:
|
Pai normal ca incinta se calculeaza. cum am facut si eu.
O sa te ajut sa o faci OVIS, numai sa ai difu. |
braconiere mersi de ajutor...acu sa rezolv niste pb. tehnice la tico si dupa aia ma bag pe sunet pe el :) si sper sa-mi iau dupa aia un condensator...kci cu bateria aia mititica nu stiu cat o sa reziste...oricum MERSI de ajutor fratzica...dau o bere knd ne mai intalnim...:)
|
Mie mi-au venit componentele si condensatoru... numai ca nu le mai pun in masina ca o VAND.... asta este.
|
cat ai dat pe condensator ?
|
Quote:
spune-mi si mie daca vrei... |
nick_nasta, este din cate am vazut io un program pe net numit BassBox 6 si s-ar putea sa faci cu ala ceva, numa k io imi prind urechile k sunt niste coordonate pe care trebuie sa i le dai tu...si nu prea le inteleg, da in fine dk t e descurci cu el e OK :)
|
Quote:
pe condensator am dat 35euro (de 1 farad) dar de dincolo. |
datimi o idee...cum sa pun boxe in spate la tico.....in chestia aia tare din spate....de deasupra portbagajului...
|
de 2 farazi este la sigma shoping center la 168 ron
|
!! cine a schimbat sunet pe tico....sami dea add pe mess....k am nevoie de sfaturi: isac_vlad2004
|
ma I5@k, poti face urmatoarea miscare, ia difurile din spate si fa-le o incinta fin fibra si punele in spate in ushi, eu unu asha sper k am sa fac, o sa fie o pb. cu faptu k difurile ovale din spate au adancimea mai mare decat cele rotunde, dar dk o sa faci suportul din fibra cu o adancime mai mare o sa fie totul OK...si ink ceva in spate difurile suna km nasol...e vorba de incinta de bas kre lipseste cu desavarsire la tico, crede-ma am 2 exploduri ovale in spate si is k prastia...nu subestimez explodu da dk le bag in ushi suna superb :)
|
am o intrebare...casetu original cum se scoate??
ms oricum pt cei care ma sgatuiesc...raman dator.. |
prietene, problema nu e cum scoti casul original ci cum vei pune altul, deoarece datorita mufelor rca, el va iesi putin in afara deregland vizual aspectul interior, raspunsul la aceasta dilema a casetofonului ar fi niste mufe la unghi de 90 grade, dar sunt km greu de gasit :(
|
2 Attachment(s)
depinde si de HU..
eu spre exemplu am blaupunkt , nu e asa lung si intra la marele fix.. se gaseste si mufa adaptoare , adica mufa tico , la mufa iso , fara sa mai tai nimic.. cei interesati pm , si va dau linkul. |
Cat despre mufele alea la 90 grade, am si eu asa ceva, si n-am cautat prea mult...
|
ms de sfaturi.....
am reusit sa montez boxele.... ms mult...raman dator.. o sa revin cu poze....dar mai incolo |
[email protected] detalii :) ce cass ai pus, ce boxe, dk ai reusit sa faci rost de mufele alea cu pb. etc. :) si dk se poate niste poze soon si apropo...nu te bate gandu sa "maresti" un pic sonorizarea :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning