nu postez acum....sau mai bine zis ma mai gandesc...dak fak vreau sa fak linistit , fara parerile tuturor...cine merita intrebat....este intrebat...alin stie ) o sa apara si fordul meu p forum...stati linistiti !!!
nu postez acum....sau mai bine zis ma mai gandesc...dak fak vreau sa fak linistit , fara parerile tuturor...cine merita intrebat....este intrebat...alin stie ) o sa apara si fordul meu p forum...stati linistiti !!!
incetu cu incetu ..se transforma si focusu tau...deci..poti sa`ti schimbi semnatura !:P bafta in continuare!
numa mutant si blaupunkt ai de ales? eu am un mutant in masina... merge acceptabil... dar... in timp eu am avut probleme cu el .... depinde de cati bani dispui , de cati wati vrei.. documenteazate si despre jbl ,infinity , mtx .
numa mutant si blaupunkt ai de ales? eu am un mutant in masina... merge acceptabil... dar... in timp eu am avut probleme cu el .... depinde de cati bani dispui , de cati wati vrei.. documenteazate si despre jbl ,infinity , mtx .
am gasit la un prieten o statie si un tun de bass, vrea 5 mil pe ele da nush ce sa zic. tunu` stiu ca e rockwood .statia nu am vazut-o inca.pe loganu` lui se auzeau destul de bine....
io zic nu prea merge tun pe matiz....adik daca nu-i scotzi shi bancheta io o sa-mi pun doo ovale pe spate shi scot alea bass la greu....+ ca daca pui tun nu mai pleci de pe loc =))
sa actualizam putin treburile:
deci...
mp3: JVC KD-G722
boxe:
fata:KENWOOD
spate:SAYONA
amplificator:AUTOSTAR ASX-5600
subwoofer: WESTWOOD
cablaje: DIETZ
toate instalate de mine acasa.mai trebuie sa lucrez la insonorizare dar inca nu stiu ce sa aleg.si mai trebuie facute niste reglaje la care nu prea ma pricep dar usurel.....
deci...
boxe:
toate instalate de mine acasa.mai trebuie sa lucrez la insonorizare dar inca nu stiu ce sa aleg.si mai trebuie facute niste reglaje la care nu prea ma pricep dar usurel.....
Frumos ..niste poze? sa vedem cam cum arata ...toata treaba pe masina?
deci...
boxe:
omfg...tare...sper sa nu se deschida haionu' la matiz cand dai mai tare