![]() |
Re: !!!Strazi Periculoase In Bucuresti!!!
Quote:
@laura: mai traiesti? :-P |
6-arul tocmai se vanduse ieri(e asigurat)....da, are zgarieturi si o janta ciobita....
cat despre sofer...norocul lui a fost k a scapat si k avea masina asigurata(supernova) si alt noroc a fost k la mai putin de un metru putea sa atinga teava de gaze,pe care cei de la Distrigaz(le multumim fff mult) ne-au lasat-o la vedere in strada,neacoperita si neferita,k deh...mai nou toate contoarele de gaze tre sa fie la vedere,sa nu cumva sa le fure cineva (aviz amatorilor de artificii si pocnitori). Deja numai are rost sa vorbim de polei sau altceva,drumul era uscat...e vorba de viteza si de faptul k pun frana exct in curba.Si sincer m-am saturat ca in fiecare zi sa intre cel putin o masina in stalpii nostrii din cauza k sunt niste inconstienti si niste cretini care nu au unde sa faca "raliuri".Inteleg k noi suntem exact in curba,dar vecinii de langa noi(urmatorii 2) au avut parte de masini exact in poarta si in cabina jandarmilor. Probabil k am putea face o firma de tractari si o vulcanizare si eventual si o firma de constructii.:)))si eventual sa ridicam o fortareata... Vreti sa va etalati "calutii" duceti-va,fratilor, pe autostrada,duceti-va in alta parte...chiar asa,in fiecare zi... 90% din soferii accidentelor nici macar nu au raportat la politie zona in care au lovit masinile,majoritatea au fugit ...dar le pregatim o alta surpriza...si de acum fiecare masina din stalpii nostrii o sa fie postata aici (asta ca sa-i facem "vedete" pe soferii nostrii de la "curse").Cine stie poate facem si un poll si dam premii... PS:inainte de curba ,langa trecerea de pietoni mai e un semn cu restrictie de viteza 40/la ora.Sa se mai duca oamenii la un control ORL ,poate nu il vad bine.... |
Stii cum se zice : in femei si in franele de Dacia sa nu ai incredere :))
|
Quote:
:doh::doh::doh::doh::doh::doh::doh::doh: |
Ce vrei...traiesc la tara...
|
hahahaha eti cu capu` :))
|
Doamne !!! N-am crezut ca exista asa ceva :shock:
Trec destul de des prin curba aia si mai vad cateodata urme ale 'incidentelor' , dar niciodata nu mi-am imaginat ca au loc atat de multe accidente acolo :shock: |
2 Attachment(s)
Din seria soferii cascadori,care vor sa-si ia zborul de pe sosea cu orice pret !!!!
:tetter: |
Chevroletu ala negru cum a comis-o ? :)
|
cu chevroletul era o "duduie" care zice k nu avea viteza f mare....nu se vede bine in poza,dar e catarat pe stalp.
|
Pentru pescarus sa facut un proiect prin care se va executa un sens giratoriu cu o raza de 35 m si pe el o statuie (ceva de genul celeia de la aviatorilor) si pana la intersectia de la ambasada chineza vor fi puse borduri (ca in otopeni) si in intersectie va fi o insula mare care va delimita o panda specila pt stanga (spre ambasada). Asa nu vor mai avea unde sa prinda viteza prea mare !!!! Si speram sa se micsoreze numarul de accidente !!
Acum sa vedem Administratia Strazilor cand se indura sa aloce bani si pentru executie !!!! |
Am trecut sambata seara pe acolo si mi-am amintit de topicul asta .
Chiar nu pot sa inteleg cum de se infing toti acolo... |
hmmm.....ne-or fi montat astia niste magneti in stalpi ....
sau e fff greu de apreciat cu ce viteza tre sa intri in curba si cd sa franezi |
S-ar putea rezolva simplu cu 2-3 randuri de cocoase pe sens inainte de curba...chiar daca nu sunt atenti la primul la al doilea franeaza sigur...
|
deci nu e adevarat .. accidente mai multe pe strada aia nu am vazut niciodata :)) ... e jale .. daca nu va puneau stalpii va daramau coshmelia :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:24. |
- Copyright 2026 4Tuning