Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   TuningDAYS 2007 (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007.html)
-   -   CRITERII Best Autohtona?!?! (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007/34543-criterii-best-autohtona.html)

boropan 15-03-07 11:59

Re: CRITERII Best Autohtona?!?!

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 798774)
Si tu te-ai trezit fara cafea ? La o firma se numeste marketing - reclama - publicitate. La privat se numeste munca . Pot sa pun pariu ca nu ai nici firma si nici nu ai muncit la masina .

nu conteaza ca nu am firma si ca nu am muncit la masina....nici nu vreau asta....da nu te obliga nimeni sa participi daca nu iti convine...fiecare dupa posibilitati...

hasky 15-03-07 12:19

problema simpla simpla.... din punctul meu de vedere firma respectiva nu ar trebui sa concureze la home made nu e etic si nici target-ul lor, sa te razboiesti cu un om care a muncit in orele de dupa servici sau in weekend cu bani stransi sau din salariu, eu 1 nu as avea nesimtirea sa ma bag ca firma cu un om care a muncit singur, o firma are avantaje multiple prin parteneriate sau finante suplimentare, deci pe scurt ,daca esti firma si vrei sa fii tare in randul privatiilor esti exact un retard :))).......ne mai vb de etica...........korect ce a zis lucian tau si sad-u.....................asa ca nu trebuie sa va ganditi la voi ci sa ii priviti cu scarba pe care firma vrea sa intre in concurs cu home made

Al3xius 15-03-07 12:26

Ai dreptate ! Ei ii privesc cu scarba si pleaca cu degetul in gura acasa ! Firma respectiva e privita cu scarba si mai adauga o cupa in vitrina....nu e corect din pct meu de vedere !

Trebuiesc impuse cele 2 categorii de organizator !

bodyspeed 15-03-07 12:58

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 799330)
Ai dreptate ! Ei ii privesc cu scarba si pleaca cu degetul in gura acasa ! Firma respectiva e privita cu scarba si mai adauga o cupa in vitrina....nu e corect din pct meu de vedere !

Trebuiesc impuse cele 2 categorii de organizator !

klar trebuie impuse..
daca va ramane... la acelasi stadiu de anu trecut.. nu e corect... din punctele de vedere sustinute... de voi aici.. pe care n-are rost sa le mai spun si eu.. ca ne repetam.. si nu facem nimic
dar este o mare diferenta intre masina personala.. + tuningul executat la ea..
si o masina de firma.. + tuningul executat la ea.
sper sa fie pentru toata lumea bine..

X-Ray-Eyes 15-03-07 13:51

Quote:

Originally Posted by boropan (Post 799290)
nu conteaza ca nu am firma si ca nu am muncit la masina....nici nu vreau asta....da nu te obliga nimeni sa participi daca nu iti convine...fiecare dupa posibilitati...

E ... atunci daca nu ai firma , nu ai muncit la masina si asha mai dparte nu te mai baga in seama ...
Nu cred ca imi eu imi permit sa dau sfaturi pe un forum unde se discuta despre ceva despre care eu habar nu am ... si sa mai vin si cu idei cand eu sunt in pom ...

boropan 15-03-07 14:21

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 799479)
E ... atunci daca nu ai firma , nu ai muncit la masina si asha mai dparte nu te mai baga in seama ...
Nu cred ca imi eu imi permit sa dau sfaturi pe un forum unde se discuta despre ceva despre care eu habar nu am ... si sa mai vin si cu idei cand eu sunt in pom ...

stai cuminte ca nu ma bag in seama ca nu e genu meu....asta e parerea mea proprie si personala la saloanele de pe afara nu cred ca exista masini personale si masini de la firme ....sunt toate la un loc...

X-Ray-Eyes 15-03-07 14:34

Quote:

Originally Posted by boropan (Post 799526)
stai cuminte ca nu ma bag in seama ca nu e genu meu....asta e parerea mea proprie si personala la saloanele de pe afara nu cred ca exista masini personale si masini de la firme ....sunt toate la un loc...

Pai exact asta ai facut ... ti-ai dat cu parerea fara sa fi in tema.
Cuminte nu am fost nici cand aveam 3 ani !
Vorbim de Romania ... nu de afara ! Ca nu traim in Congo pe Marte sau in Japonia ... Deocamdata traim in Romania !

boropan 15-03-07 14:41

e tuning show si fiecare vine cu ce poate

Lucian 15-03-07 14:42

Quote:

Originally Posted by boropan (Post 799526)

Afara un salariu mediu e 2000 euro si un kit de caroserie se gaseste de la 1500 in sus . In Romania salariul mediu e undeva la 250 euro si un kit e 2000 . Deci ... Si inca o chestie ... tu nu crezi ca afara e intr-un fel ... ca nu crezi tu sau stii ceva sigur ? Iti spun eu ... sunt departajate ! Exact asa cum la noi va fi zona de comercial si de cluburi ... asa ar trebui si categoriile sa fie facute .

boropan 15-03-07 14:47

si crezi ca daca masinile personale ar fi separat....nu e cam aceiasi chestie?pt ca u poate dispui de mai multzi banii si ai investit mai mult in masina fata de x?asa e si cu masina de firma fata de a ta de ex....uite la 4tuning day o sa fie prezent coupeu nou de la rieger si fac pariu ca nu o sa ia premiu o sa ia tot o masina de la noi....

X-Ray-Eyes 15-03-07 14:48

Quote:

Originally Posted by boropan (Post 799566)
e tuning show si fiecare vine cu ce poate

Atunci am sa vin cu 2 sacoshi pline cu : 3 salate , o sticla de ulei , o legatura de patrunjel , 4 rosii , 2 manunchiuri de ridichii , 2 castravetzi, putina sare , putin piper , otet nu are rost sa aduc ca sunt destule acrituri pe acolo si facem o salata de tuning beton !

Quote:

Originally Posted by boropan (Post 799578)
uite la 4tuning day o sa fie prezent coupeu nou de la rieger si fac pariu ca nu o sa ia premiu o sa ia tot o masina de la noi....

Ce marca de masina e " coupeul de la rieger " ?

boropan 15-03-07 14:51

vino linistit si participa cu ele atunci!!!

X-Ray-Eyes 15-03-07 14:52

Quote:

Originally Posted by boropan (Post 799586)
vino linistit si participa cu ele atunci!!!

Nu pot sa vin cu ele ca imi lipseste castronul !

CT-07-APV 15-03-07 14:56

Voi chiar nu aveti ce face aici.. nu va mai certati atata ca nu are nici un rost... O sa traim si o sa vedem ce o sa fie. Nici mie nu mi-ar conveni sa fie incadrate toate la un loc. Presupun ca daca nu anul asta la anul, organizatorii o sa ia masuri si toata lumea o sa fie impacata, pentru ca (presupun) ca si acesta este un motiv pentru care exista forulu: sa se vina cu sugestii si parerei ca sa se realizeze ceva frumos.

Lucian 15-03-07 15:56

Quote:

si crezi ca daca masinile personale ar fi separat....nu e cam aceiasi chestie?pt ca u poate dispui de mai multzi banii si ai investit mai mult in masina fata de x?asa e si cu masina de firma fata de a ta de ex....uite la 4tuning day o sa fie prezent coupeu nou de la rieger si fac pariu ca nu o sa ia premiu o sa ia tot o masina de la noi....

Coupeu nou de la rieger ? Te referi la cel de la Sedan sau de la Sportwagon ?

bodyspeed 15-03-07 16:04

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 799675)
Coupeu nou de la rieger ? Te referi la cel de la Sedan sau de la Sportwagon ?

offtopic.. dar merita....
cred ca vorbea.. de varianta SUV :D

TopArt 15-03-07 18:26

Quote:

uite la 4tuning day o sa fie prezent coupeu nou de la rieger si fac pariu ca nu o sa ia premiu o sa ia tot o masina de la noi....

si legatura era la fetesti, evident. aici se vorbeste de BEST AUTOHTONA. nu de coupeu nou de la rieger si nici de ceceu de la aemghe nici de miniu de la haman ;)

inca din prima pagina s-a pus problema BEST AUTOHTONA /BEST AUTOHTONA DEMO CORPORATE. argumente pro sunt o mie unu, argumente contra sunt doar cele care sustin ideea ca inca nu se stie cate vor veni din fiecare categorie. ("numarul masinilor inscrise la categorie va determina fezabilitatea impartirii in categorii si subcategorii,").

deci... daca vor fi, organizatorii ne asigura ca vor lua in calcul propunerile noastre, corecte de altfel.

boropan 15-03-07 22:03

http://www.rieger-tuning.de/Modellsh...e92_coupe.html
ma refer la suvu asta...

TopArt 15-03-07 23:18

Quote:

Originally Posted by TopArt (Post 799979)
si legatura era la fetesti, evident. aici se vorbeste de BEST AUTOHTONA. nu de coupeu nou de la rieger si nici de ceceu de la aemghe nici de miniu de la haman ;)

Quote:

Originally Posted by boropan (Post 800516)

dont uari, mai darling, zei dont spic inglis hir...

piu-piu ?!?!? :lol: :lol: :lol:

boropan 15-03-07 23:30

nu te inteleg!!!

Gabi 16-03-07 07:22

Quote:

Originally Posted by boropan (Post 800727)
nu te inteleg!!!

Wow ! E autohtona ? :shock: Sau... ce legatura are cu discutia de aici ?

Lucian 16-03-07 08:40

Quote:

Originally Posted by boropan (Post 800727)
nu te inteleg!!!

Tuuu diii airport !

wolfgang_69 20-03-07 20:33

fratilor,toate ca toate,da masinile daewoo intra la categoria asta?ma refer in special la ticomatiz si cielo,facute la noi la craiova

Gabi 20-03-07 20:38

Quote:

Originally Posted by wolfgang_69 (Post 808737)
fratilor,toate ca toate,da masinile daewoo intra la categoria asta?ma refer in special la ticomatiz si cielo,facute la noi la craiova

Pana acum au facut parte din categoria "autohton". De acum incolo de ce n-ar face parte ? Doar sunt (ma rog, au fost) produse in Romania.

AzzKikR 21-03-07 09:54

Quote:

Originally Posted by wolfgang_69 (Post 808737)

In orice service te duci Daewoo intra la ora de manopera ca masina straina asa ca ai grija cu best autohtona :P .

Lucian 21-03-07 10:47

Practic Dacia , Oltcit , Aro sunt marci autohtone . Teoretic poate intra si Daewoo .... Asa cum Citroen , Peugeot si Toyota sunt marci din Cehia !

Leutzu_ 21-03-07 10:53

Atata timp cat exista o fabrica Daewoo in Craiova (fabrica ce a cumparat Oltcitul...) presupun ca este marca autohtona. Este acelasi lucru cu Logan-ul care este proiectat si fabricat de renault...atat ca ei au pastrat denumirea de Dacia...nu vad de ce nu ar intra si daewoo-ul la autohtone...

Poate Gratian este in masura sa ne lamureasca.

Lucian 21-03-07 11:39

Quote:

Originally Posted by Leutzu_ (Post 809724)
Atata timp cat exista o fabrica Daewoo in Craiova (fabrica ce a cumparat Oltcitul...) presupun ca este marca autohtona. Este acelasi lucru cu Logan-ul care este proiectat si fabricat de renault...atat ca ei au pastrat denumirea de Dacia...nu vad de ce nu ar intra si daewoo-ul la autohtone...

Daewoo nu este o marca romaneasca . Clar ! Nu ma deranjeaza cu nimci prezenta lor la autohtone dar ... NU e autohtona. Este producatorul coreean de automobile . Ca are o fabrica si in Romania ... repet ... e ca si cum ai spune ca Toyota e marca ceha . :lol: :lol: :lol:

Leutzu_ 21-03-07 12:17

Mai nou este o fabrica romaneasca (actionarul principal al daewoo craiova este statul roman), iar ca o adaugire in toate statisticile despre vanzarile de masini daewoo-ul apare ca o marca autohtona...

Lucian 21-03-07 14:01

Iti place sa te contrazici ? http://www.daewoo.com/korean/index.jsp Daca maine la Brasov , Mercedes va fabrica Clasa A asta inseamna ca Mercedes e autohtona ? Tu nu realizezi ce sustii ? :))

Horhe_STI 21-03-07 15:00

Quote:

Originally Posted by Leutzu_ (Post 809724)

Daewoo Craiova vs Dacia Pitesti :

Daewoo - masina concept full Daewoo, fabricata la noi dupa ce au dat aia faliment sau ceva
Dacia Pitesti - parteneriat Renault - design specific marcii Dacia, neintalnit sub sigla Renault niciunde - ma refer la Logan

Al3xius 21-03-07 15:30

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 809708)
Practic Dacia , Oltcit , Aro sunt marci autohtone .

Corect ! Dar asa suntem noi romanii si nu avem si noi un pic de mandrie !

Lucian 21-03-07 16:45

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 810143)
Corect ! Dar asa suntem noi romanii si nu avem si noi un pic de mandrie !

Pai nu pe bune .... piese de Porsche se fabrica in Romania. O sa ajungem in curand sa spunem ca e autohtona si aia .

Al3xius 21-03-07 16:48

Tocmai de-aia ziceam ca noi romanii suntem cacaciosi si nu avem pic de mandrie ! Ai vazut tu neamtz sa zica de alta masina decat cele fabricate la ei ca e nemteasca ? Sau italian ? Sau Japonez(lol...) ? Numai noi romanii am luat repede Daewoo ca masini fabricate in Romania .
Se discuta intr-un timp preluarea fabricii de la Craiova de catre General Motors...alea tot autohtone erau ? :))

Trebuie stabilita bine treaba asta cu autohtonele...

wolfgang_69 21-03-07 19:02

nu inteleg de unde atata inversunare daca sunteti siguri pe masinile voastre ;).pana la urma,daca si anul trecut tico a intrat la autohtone,nu vad dc nu ar fi la fel si anul acesta.oricum,e tico asa ca nu aveti motive de ingrijorare,nuh?asteptam un raspuns si de la organizatori

Al3xius 21-03-07 21:57

Nu cred ca era nimeni speriat sau inversunat ...

SEBASTIAN 22-03-07 08:10

Daewoo e autohtona?

Lucian 22-03-07 08:27

Quote:

Originally Posted by wolfgang_69 (Post 810482)
nu inteleg de unde atata inversunare daca sunteti siguri pe masinile voastre ;).pana la urma,daca si anul trecut tico a intrat la autohtone,nu vad dc nu ar fi la fel si anul acesta.oricum,e tico asa ca nu aveti motive de ingrijorare,nuh?asteptam un raspuns si de la organizatori

Tu incurci starile . Ingrijorare e una . Corectitudine e alta .

AzzKikR 22-03-07 10:35

E clara,posesorilor de Dacii le e frica de Tico si Matiz...mor de ras fratilor...de Cielo si Nubira nu mai are rost sa discutam.

Horhe_STI 22-03-07 10:37

Iti dai seama...daca se incrunta un pic un tico la o dacie..fuge dacia de se c$#@ pe ea :lol: :lol: nu o mai prinde nici veyronul

All times are GMT +2. The time now is 23:07.

- Copyright 2026 4Tuning