![]() |
Re: GSI in curs de modificare
Am luat jantele de la reconditionat.....doar cand au fost noi cred ca au aratat asa, sunt super multumit....vb aia...."dai un ban dar stai in fata". Poze o sa pun diseara daca am timp. Si tot zilele astea am rezolvat problema cu cauciucurile....toyo proxes t1-s, deocamdata doar pe fata, sper sa gasesc si pentru spate.
|
cat a costat reconditionarea jantelor?
|
2 Attachment(s)
100 ron...ma rog...nu chiar reconditionat ca nu au fost strambe...doar vopsite. Avand in vedere ca puteam sa le fac si cu 30 ron...eu zic ca e diferenta.....si se vede. Pun si poze, cu multumirile de rigoare baiatului care le-a facut si lui sco pentru cauciucuri.Desfatati-va privirea :)
|
Superbe!:-) La motor ai mai trantit ceva?!:-)
|
Quote:
|
Da asa sunt si eu urmeaza sa o bag la ciocanit sa scap de ruginica ! Si de motor inca nu as vrea sa-l schimb incerc sa vad ce pot sa mai fac din el !
Pistoanele de SEH sunt 2.000.000 bucata noi !;) Si axa de SEH e 3.000.000! Si calculatorul nu e neaparat nevoie sa-l schimbi ii faci un cip si ai rezolvat si problema asta !;) Cu modificarile astea nush daca ajungi chiar la 130 -135 de cai dar 115+ sigur:D |
iti vand eu seh, cu 400 de euro, cu toate anexele!!!!!
|
Dany eu vroiam numai axa de seh, dar iau in calcul si varianta asta. Gandul meu tot la un let e.....dar pana atunci.....tre sa fac tranzitia cu un c20xe. Intai sa ii fac eu tablaraia si apoi vad cu propulsorul :). Am uitat sa pun poze cu volanul....mie unu` imi place.
|
baietzi pt vanzari/cumparari & stuff va rog folositzi cu incredere pm-ul ....
|
Quote:
|
Mi-au venit sigurantele de capota, OMP din aluminiu....maine sper sa le fac poze. Trebuia sa asortez jantele cu ceva si alea mi s-au parut cele mai potrivite :P
|
4 Attachment(s)
A inceput calvarul......sper sa termin cat mai repede
|
Omu spor la munca ! Cat de curand o sa intre si a mea la asa ceva ...:D
|
Mersi......sa ai si tu spor la munca. Eu cat de cat scap usor, praguri schimbate si sprancenele de la aripile spate plus un petec la podea.....in rest masina e originala. Ce ma deranjeaza pe mine e ca nu mi se mai deschide trapa si tre sa dau plafonu` jos. Vreau si eu sugestii cu privire la vopsea dar nu portocaliu si alte culori din astea...masina va fi vopsita tot rosu dar tre sa aleg nuanta. Stiu sigur ca o sa am clienti la zgarieturi si tocmai de asta aleg o culoare mai simpla.
|
e boala lor si eu tot la fel am de schimbat pasajele de spate la vectra mea si pragurile :lol: ! Ca si culoare ar merge un rosu perlat sa bata asa spre portocaliu ala inchis!:-)
|
Nu bag banii in vopsea scumpa si deosebita.....o fac un rosu frumusel sii ii ajunge. M-am tot uitat la ea si m-am gandit ca tot e desfacuta.....o sa ii mai intaresc caroseria ca se stie ca e cam flexibila. Ii dau aft-uri de sudura din 3 in 3 cm.
|
tu acum esti in bucuresti?
|
Nu sunt din bucuresti.....masina are numere de bucuresti ca nu am trecut-o inca pe numele meu.....o trec dupa ce o termin. Sunt curios daca ii schimb terminatia la toba cu una Borla....se modifica oare zgomotul avand in vedere ca toba mea e sport?
|
depinde ce vrei sa pui, banuiesc ca a ta are absorbtie de zgomot, daca pui una fara se schimba sigur
|
Nu are nici a mea absortie.....dar am vazut ca nu se mai poarta tobele cu terminatia in sus...si am zis sa ii fac update la look :) .Zgomot face si acum de innebunesti....eu sper doar sa se auda mai infundat. O sa aflu eu....dar cred ca peste vreo doua saptamani....sper. Daca nu.....fac in asa fel sa fie mai silentioasa....si sa se auda decat zgomotul de la filtrul de aer.
|
Dupa o lunga asteptare....au sosit si arcurile...dar din cauza unei confunzii.....nu sunt cele care le-am comandat.....dar tot raul spre bine...comandasem unele care imi lasau masina 6cm de fata si 4 de spate, dar astea mi-o lasa toata cu 2,5. Deja la -6cm pe fata.....schimbam baia de ulei saptamanal.....daca nu zilnic la ce drumuri avem.O sa pun si poze in curand
|
4 Attachment(s)
Azi am "cusut" incheieturile de la amortizoare si ce mai era prin fata.....nu e cine stie ce dar sper sa ajute cat de cat. Poate reusesc vreodata sa schimb sufixul la motor si are caroseria nevoie de intariri :)
|
Quote:
Iar despre punctele alea de sudura alea care le-ai dat pe oalele de la amortizoare parerea mea este ca ii faci mai rau |
Quote:
Cat despre sudura de la oale.....consider ca nu ii fac rau, din moment ce am intarit toata fata. Chestia e copiata de la un bun preparator de masini de curse si cum eu am in plan un alt motor mai puternic...eu zic ca e binevenita. |
Quote:
|
Masina are sudurile de fabrica...deci ce am facut eu e ceva aditional. Tocmai de asta am dat puncte de sudura sa nu dau de alte chestii mai nasoale. Sudura a fost data cu co2 nu cu electric sau autogen, plus ca tabla in zonele sudate a fost curatata bine si nu avea rugina....deci per total sper sa fi facut un lucru bun, plus ca se stie ca opel are o caroseria mai "elastica".
|
3 Attachment(s)
poze noi.....azi a fost gata parte dreapta....si s-a desfacut si ce era ruginit pe stanga. S-au schimbat sprancenele, semi-dubluri + praguri. Piesele au fost cumparate....nu s-a "carpit" nimic.
|
2 Attachment(s)
Ieri am desfacut geamurile de la faruri pt a-i pune angel eyes, este un angel mai ciudat...si sper sa fie unicat. Sincer nu credeam ca voi reusi fara sa sparg geamurile.....dar cu unealta adecvata....am reusit. Cei care vrei sa desfaceti geamurile de la faruri ma contactati si se rezolva. Pretul zonei :p
|
wow angel eyes foarte tare sa ne ti la curent ....am o dacie 1310 vreau sa imi scot si eu geamul cat m-ar costa ???
|
La dacie nu mai stiu cum e prins. Daca e cu mastic sau silicon....se poate. Si pe tine nu te costa nimic......doar o plimbare cu "ala mic". Tu esti mai norocos ca mine...am vazut ca ai vopsit masina.....eu inca mai am pana ajung acolo....poate saptamana viitoare.
|
sticla a fost lipita cu ceva de far???
|
Quote:
|
am si eu o rugaminte...spune-mi te rog intr-un pm cum ai reusit sa scoti geamul...eu am un cielo...m-am chinuit azi o ora sa le scot, dar m-am lasat pagubas. Mi-a fost frica sa nu sparg ceva...daca esti amabil sa-mi spui...ms...
|
In lighean cu apa fiarta. ;)
|
Quote:
|
ms mult pt indrumari...sper sa ma apuc si eu ca mai curand...ms inca o data...si bafta cu masina ;)
|
Mersi la fel.....sa ai si tu bafta la bac. Vezi ca motorul de kadett nu are 105 cai....ci 115 , cutia f28 nu te ajuta cu nimic, mai "socotita" e f18...e mai scurta. Eventual "tine aproape" ca eu am in plan sa schimb motorul....poate ajunge la tine.
Si ca sa fiu on aseara am fost si am montat led-urile pt angel urmand ca azi sa vedem cum se aseaza pe far. Daca iese bine...pun poze....daca nu....mai modific. |
...eu cerusem sa fiu corectat...nu eram sigur...f28 ma gandeam ca are 6 trepte... ms pt sfatul cu f18... eventual f20 in carcasa f 18 (daca nu ma insel asa are SEI-ul) dar...mai e pana acolo... la motor sunt hotarat la 16 v ... dar cine stie...
ON. pune poze , bune, rele...poate primesti niste sfaturi de la cei mai invatati :) |
5 Attachment(s)
Noi poze cu cracii in sus :) si cu incercarea de pozitionare pt angel eyes. Sa fiu sincer nu prea imi place cum vin.....dar studiez mai multe variante. Daca nu iese ce vreau....le dau jos si gata. Daca le pun pe oglinda...nu se observa de dispersoarele din faruri......iar pe geam....parca arata mai ok. Se vad in poze ambele variante.
|
pe geam e mai ok... arata mai bine... cu masina vad ca merge bine...
P.S. cand ai zis ca ai in plan sa-ti schimbi motorul...te refereai sa-mi dai motorul cu totul sau doar cutia? ca dk e cutia o vreau... este f18...am inteles bine , nu? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning