Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   Reexaminare pt recuperare permis: sfaturi, intrebari, teste (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/33140-reexaminare-pt-recuperare-permis-sfaturi-intrebari-teste.html)

JUST-DO-IT 01-03-07 17:14

Re: Reexaminare pt recuperare permis: Sfaturi, intrebari, teste

apropo de culmea tampeniei....am pierdut si yo permisu...am depasit pe banda 3 un autobuz de pe banda 2.....tipu trage brusc stanga de volan si vine peste mine....trag si eu la fel ca nu-s prost sa ma las strivit....in mom ala hop si gaborii ma tragf dreapta......actele la control dupa 10 min vine simi zice ca nu mai am permisu.....am incalcat marcajul continuu de mijlocul drumului...ii explic....*****ie vita in procesu de constatare ca m-am ferit de autobuz si din cauza caruia am incalcat marcaju,da tot imi ia permisu.....iar autobuzu nici macar nu e oprit.....am facut gat,,,degeaba...contestatie....degeaba.....pana mea o luna fara permis......dc oare????nu pricep...am dat sala si am luat-o din prima...acu surpriza......de 3 sapt trebuia sa imi dea carnetu back........dar pauza.....la politie ma trimite acasa sa astept instiintarea de la posta///la posta ma trimite la politie......iar acasa stau ca pe ghimpi.....ce sa fac?trece luna acusi de cand trebuia sa-mi dea dracii permisu back!!!!!!!!!!de mers sunt nevoit sa merg zilnik iar daca ma prine m-am ars.....cine are idei plssss

mihai134 01-03-07 20:38

Quote:

Originally Posted by mihai134 (Post 776639)
revin si eu cu o intrebare :

de ce acte/ taxe sau mai stiu io ce ai nevoie cand te duci sa te programezi ? sau mai exact de ce anume ai nevoie pt a-ti recupera permisul ?

chiar nu stie nimeni ? :(

bano 01-03-07 22:40

Quote:

Originally Posted by mihai134 (Post 777058)
chiar nu stie nimeni ? :(

Quote:
IN ATENTIA CONDUCATORILOR AUTO CARE AU PERMISUL RETINUT SI TREBUIE SA SUSTINA TESTAREA LA CUNOASTEREA REGULILOR DE CIRCULATIE

I.PROGRAM CU PUBILCUL :

Luni –Vineri:09.00-12.00 cu exceptia sarbatorilor legale

II.DOCUMENTE NECESARE

-actul de identitate( pentru cetatenii romani- bulletin sau carte de identitate , pasaport de serviciu sau diplomatic ; pentru cetatenii romani cu domiciliul in strainatate - pasaport)

Nu este permis accesul in sala al persoanelor care nu prezinta actul de identitate mentionat anterior..

-dovada inlocuitoare a permisului de conducere sau adreverinta eliberata de o unitate de politie care sa ateste pierderea, furtul sau distrugerea acesteia

-convocatorul inmanat de agentul constatator cu ocazia retinerii permisului de conducere.

III.REGULI GENERALE

Prezentarea la verificarea cunoasterii regulilor de circulatie de catre conducatorii de autovehicule sau tramvaie in vederea restituirii permisului de conducere se face benevol de catre cei in cauza, in perioada prevazuta in convocator.

Verificarea cunoasterii regulilor de circulatie de catre conducatorii de autovehicule sau tramvaie carora li s-a retinut permisul de conducere in cazul savarsirii unei contraventii la regimul circulatiei se desfasoara la sediul Brigazii de Politie Rutiera din Bucuresti , sector 3 , str.Logafat Udriste nr. 9-15 ( in cladirea veche , etajul 1 , intrarea D , sala 22)

Verificarea cunoasterii regulilor de circulatie consta in completarea de catre conducatorul de autovehicul sau tramvaie a fisei de raspuns prin insemnarea cu litera “X” a casetei corespunzatoare raspunsului considerat corect, lasand necompletate celelelte casete cu raspunsurile appreciate ca fiind gresite.

Completarea fiselor de raspuns se face numai cu cerneala sau pasta de pix de culoare albastra

Timpul afectat solutionarii unui chestionar de verificare a cunoasterii regulilor de circulatie este de 20 de minute.

Este interzisa parasirea salii de examen inainte de expirarea timpului.

In fisa de raspuns persoana verificata completeaza toate rubriciile existente si semneaza.

Corectarea fiselor de raspuns se face in prezenta a 2 martori asistenti alesi din randul participantiilor la verificare.

Sunt considerate gresite raspunsurile care nu corespund grilei de verificare a chestionarului , cele care prezinta stersaturi sau corecturi si cele care nu sunt insemnate cu litera “X” ori sunt scrise cu alte caractere sau sunt completate cu creionul.

IV.OFITERII SI AGENTII DE POLITIE RUTIERA DESEMNATI PENTRU A EFECTUA VERIFICAREA AU URMATOARELE OBLIGATII

• Sa inmaneze persoanelor ce urmeaza sa fie verificate cate un chestionar si fisa

de raspuns ;

Sa intrerupa verificarea, sa scoata din sala si sa declare “Respins” persoana care incearca sa promoveze testul de verificare prin frauda, pe cele care se consulta intre ele ori pe cele care consemneaza raspunsurile le intrebarile din chestionare pe coli de hartie sau pe alte documente decat fisele de raspuns;
Sa interzica acesul in sala in care se desfasoara verificarea a altor persoane decat membrii comisiei

V. PRECIZARI

Completarea fiselor de raspuns se face numai cu cerneala sau pasta de pix de culoare albastra
Sunt interzise efectuarea oricaror insemnari pe chestionare , pe coli de hartie sau pe alte documente decat fisele de raspuns , precum si folosirea materialelor documentare ajutatoare;
Pe timpul desfasurarii testarii, posesorii telefoanelor mobile sunt obligati sa le inchida .
Persoanele declarate “Respins” urmeaza sa se prezinte, benevol, incepand de a doua zi.

VI.RESTITUIREA PERMISULUI DE CONDUCERE

Permisul de conducere se restituie titularului in cazul in care acesta a fost declarat “ADMIS” numai dupa expirarea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce pe drumurile publice.

VII.CONTESTAREA TESTULUI

Contestatiile privind rezultatul verificarii cunoasterii regulilor de circulatie se depun dupa anuntarea rezultatelor la secretariatul Brigazii de Politie Rutiera, dar nu mai tarziu de o zi lucratoare de la sustinerea verificarii.

Solutionarea contestatiilor se efectueaza de catre Seful Brigazii de Politie Rutiera sau imputernicitul acestuia la conducere, dupa caz.

Rezultatul solutionarii contestatatiei se comunica in scris , in termen de doua zile lucratoare , celui in cauza.

mihai134 02-03-07 15:40

mersi mult ;)

s3by 09-03-07 08:55

Intr-un final am luat si eu a doua oara examenul cu 14 puncte.Multumesc pentru ajutor...acum astept raspunsul comandantului la cererea pentru reducerea pedepsei de la 90 la 45 zile

bubu_mic 13-03-07 18:54

salut tuturor....ma alatur si eu clubului oamenilor cu permis suspendat :shock: mi-au suspendat permisul pt 1 luna deoarece am fost martora la un accident de circulatie si m-au dat pe mine vinovata...aveam de gand sa dau in judecata politia :rolleyes2 ...dar...anyway...nu te pui cu "babanii"...am si eu o rugaminte acelora care au dat examen dupa regulile astea noi...cu intrebarile "usoare"...daca se poate sa postati intrebarile pe care vi le mai amintiti...sa mai stim si noi la ce sa ne asteptam de la chestionare...ms anticipat...si spor la invatat, fratilor!

JUST-DO-IT 14-03-07 22:36

FALS!cu pasaportu nu faci nici o branza.......asa mi-a declarat ofiteru ala de acolo....nu ai buletin.....nu ai permis....eu tocmai dadusem buletinu la schimbat...si de o sapt merg zilnik la copoi....azi a dat domnu si am luat buletinu....maine cu voia domnului si a capatelor patrate din politie poate recuperez permisu!!!!DA DOAMNE!!!Am 3 sapt jumate de cand trebuia sa-mi restituie permisu!!!!Daca asta nu-i abuz atunci nu stiu ce e....!!!!!

Aries_XPD 15-03-07 22:51

Salut! De aseara fac parte din clubul pietonilor:) m-a prins radarul cu 107km/h in loc de 50. 90zile. am doar o intrebare... din ce pot invata pentru examenul de redobandire? aceeasi carte pentru dobandire?

s3by 19-03-07 01:53

Quote:

Originally Posted by Aries_XPD (Post 800641)
Salut! De aseara fac parte din clubul pietonilor:) m-a prins radarul cu 107km/h in loc de 50. 90zile. am doar o intrebare... din ce pot invata pentru examenul de redobandire? aceeasi carte pentru dobandire?

DA,aceiasi carte...noul regulament...sa stii ca e usor eu l-am luat din prima dupa ce au pus intrebarile astea mai "usoare"
SUCCES

bubu_mic 19-03-07 18:21

S3by...daca nu iti cer prea mult...si cred ca va fi de ajutor si celorlalti...poti posta ce intrebari iti mai aduci tu aminte din examen? ms anticipat

Andrei Suzuki 19-03-07 18:35

Din ce imi aduc eu aminte, mi-a picat o intrebare in leg cu vitezele maxime pt autoturisme pe toate cat de drum (deci 130 autostrazi,100 europene parca,90 pe restu si 50 in oras).
Daca ai verde,dar daca intri in intersectie o blochezi,ce trebuie sa faci... si raspunsu era sa te opresti pana se deblocheaza intersectia..

Ce am auzit pe acolo prin sala si nu stiu sigur e ca este numai o varianta de raspuns; deci nu mai poti pune 2,3 raspunsuri

Acum am si eu o intrebare: mie mi-a expirat dovada pe 18 februarie,deci suspendarea de 30 de zile a inceput pe data de 19. Maine teoretic se fac 30 de zile. Pot sa ma duc maine sa il ridic,sau se considera ca fiind a 30-a zi de suspendare,deci trebuie sa mai stau?

Aries_XPD 21-03-07 07:44

sa fie S3by! pe 26.03 am examenul sper sa iau din prima. la test sunt intrebari din cartea aia pentru examen? sau sunt altele mai "speciale"? si se pun intrebari in functie de cauza retinerii permisului?

bubu_mic 21-03-07 08:14

eu pe 27.03 am examen, bafta Aries :) acolo in sala nu zic clar daca e o singura varianta de raspuns?

Aries_XPD 22-03-07 08:36

seby intrebarile au o singura varianta de raspuns sau pot fi si multiple sau deloc? sper sa vezi intrebarea salut!

s3by 24-03-07 09:49

da,au un singur raspuns si sunt mult mai usoare ca cele de la inceputul anului...asa k fara frica k o sa luati . succes

vali1978 02-04-07 20:49

Salutare! Maine dau examen. Stie cineva cate triunghiuri reflectorizante sunt obligat sa am in masina?

car_addict 03-04-07 16:52

Salutare. De ieri sunt fara "plastik".

Neacordare de prioritate la trecerea de pietoni....Ceea ce e total fals.

Atentie mare ca militia e la vanatoare. Nici nu mai conteaza daca o comiti pe bune sau daca e neintelegere. Oricum mi se rupe de permis, dar ma oftica faptul ca nu au avut dreptate si sentimentul acela de ura imi persista.

In momentul in care eu eram deja pe trecere si circulam cu 40 km/h, pe cealalta parte a drumului se angajeaza una in a trece strada...Masina de politie era in spatele meu de vreo 2 km, stiam ca-s in spate, era LOGIC ca as fi accordat prioritate daca punea piciorul pe trecere, eu avand 40 km/h repet...si de retinut , pietonul s-a angajat in trecere, pe cealalata banda de mers in momentul in care eu deja eram pe trecere.

Am incercat vorba buna,nu a mers, am incercat spaga, nu a mers, ba chiar am sunat de fata cu ei un colonel de la rutiera, nu au vrut sa auda , s-au retras in masina si au inceput sa scrie procesul verbal , dovada + convocator. Asa ceva este incredibil......La sfarsit am izbugnit , am inceput sa-i injur, i-am facut cap de creta, militieni, penibili, le-am notat numele ....etc....

Am citit ce a postat RoSonic si pe aceasta cale ii multumesc si tuturor celor care au postat aici.

Intrebarile mele sunt : Daca permisul a fost suspendat 30 de zile , incepand de ieri , 2 aprilie 2006 si mi-au dat dovada de circulare valabila inca 15 zile, cand se termina suspendarea : pe 2 mai, sau pe 17 mai ? adica la 30 zile de la terminarea dovezii sau la 30 zile de la procesul verbal ?

Indiferent de situatie, eu din 19 aprilie am posibilitatea sa dau examenul gratuit pentru redobandirea permisului si daca il iau din prima, practic astept doar restul de 15 zile pana la ridicarea fizica a plasticului, nu ?

Am fost foarte suparat ieri si chiar m-am gandit sa fac contestatie, sa merg pana la capat, dar m-am calmat pentru ca stiu ce inseamna sa alergi prin tribunale... Mai bine inghit, iau un sut de la sistem, chiar doar de control, asa gratuit, sa nu care cumva sa uit ca traiesc in ROMANIA....

Numai bine si astept in continuare sfaturi,pareri examen si alte intamplari de acest gen....

Numai bine tuturor.

dagosh88 03-04-07 18:53

Examenul acum este foarte usor,sau cel putin asa mi sa parut mie.Daca stati putin si va ganditi logic la intrebari nu ar trebui sa aveti probleme.
Eu am luat 14 din 15.

shadow 03-04-07 20:10

Eu numai am permis din 11 ian.
Am facut contestatie, de atunci umblu cu dovezi si a 2-a aparitie la proces o sa fie pe 16 aprilie.
Mie mi l-a luat tot pentru cedare de trecere, ghinionul lor a fost ca eu am martori ca nu era nici un pieton.
O sa vedem rezultatul pe 16 sper sa aiba repercusiuni si asupra politistului daca castig.

vali1978 03-04-07 21:18

pentru car addict : suspendarea se termina la 30 de zile din data de 19 aprilie daca in acea perioada iei testul.bafta

vali1978 03-04-07 21:29

apropo, azi am luat testul.L-am dat pentru prima oara.Intrebarile sunt usoare, CU O SINGURA VARIANTA DE RASPUNS.
Sa nu pierdeti dovada data de politist, ca pe ia va pune stampila de admis la test si cu ia va ridicati permisul.
Pix de culoare albastra neaparat.Testul dureaza 20 de minute.
S-au scos intrebarile care nu ne privesc( mopede, etc ).Nu se intreaba cate puncte( numeric) se dau la o anumita contraventie.
Am observat ca pun accent pe prioritate,depasire,obligatii avute in timpul sofatului in conditii vitrege(polei,gheata,etc),semnificatia indicatoarelor.
Atentie doar la sensul intrebarilor, din 15 eu am avut 3 mai incuietoare ,restul fiind clare.
Bafta multa la toata lumea.
Daca mai pot ajuta cu ceva postati acum cat am proaspat in minte examenul.

car_addict 03-04-07 23:50

Quote:

Originally Posted by vali1978 (Post 832004)
apropo, azi am luat testul.L-am dat pentru prima oara.Intrebarile sunt usoare, CU O SINGURA VARIANTA DE RASPUNS.
Sa nu pierdeti dovada data de politist, ca pe ia va pune stampila de admis la test si cu ia va ridicati permisul.
Pix de culoare albastra neaparat.Testul dureaza 20 de minute.
S-au scos intrebarile care nu ne privesc( mopede, etc ).Nu se intreaba cate puncte( numeric) se dau la o anumita contraventie.
Am observat ca pun accent pe prioritate,depasire,obligatii avute in timpul sofatului in conditii vitrege(polei,gheata,etc),semnificatia indicatoarelor.
Atentie doar la sensul intrebarilor, din 15 eu am avut 3 mai incuietoare ,restul fiind clare.
Bafta multa la toata lumea.
Daca mai pot ajuta cu ceva postati acum cat am proaspat in minte examenul.

Vali, ms pentru raspuns si bravo pt examen.nu-mi fac probleme ca nu iau examenul insa ma doare chestia legata de dreptate, atat.

In legatura cu timpul suspendarii, azi am vb cu unu' de la rutiera care mi-a zis ca, suspendarea permisiului intra din momentul comunicarii (P.V) adica practic pe 2 mai inceteaza in cazul meu,implinindu-se cele 30 zile si in cazul in care promovez examenul dupa ce se termina dovada adica dupa 19 aprilie mai sunt 2 saptamani in sunt pieton si am dreptul sa dau in fiecare zi examenul.

Tot aceleasi tip, nu garcea d-asta fomist/vanator/normist, m-a sfatuit sa merg in audienta la comandantul de la Udristei si sa fac un memoriu si sa-i explic treaba , sa merg cu procesul verbal , unde am mentionat clar ca : nu sunt de accord cu cele mai sus mentionate de agent si eu eram deja pe trecerea de pietoni , ruland cu 40km/h , cand pe partea cealalta a drumului s-a angajat in trecere un pieton, nefiind nici un pericol sau neincalcand nici o lege din codul rutier, si ca el (comandantul) poate anula procesul verbal in cazul in care sunt "convingator".

As vrea foarte mult sa existe un departament paralel cu polita asta rutiera care sa invetigheze cazurile astea pentru ca zi de zi se comit abuzuri peste abuzuri, legea fiind foarte maleabila si permisiva mai ales pentru gabori...Lasandu-ma pe mine , sunt atatia care isi pierd carnetul in mod penibil si nedrept si care daca pierd plasticul ii costa slujba...Dupa ca ce platim atatea taxe si nu avem nici un fel de infrastructura mai trebuie sa inghitim si aberatii d-astea de la unii carora le platim salariile luna de luna...Si se mai intreaba : de ce pleaca oare toata lumea din tara asta ??? , ei bine domnilor "responsabili" , raspunsul e chiar sub nasul dumneavoastra.

Numai bine.

car_addict 03-04-07 23:52

Quote:

Originally Posted by shadow (Post 831833)
Eu numai am permis din 11 ian.
Am facut contestatie, de atunci umblu cu dovezi si a 2-a aparitie la proces o sa fie pe 16 aprilie.
Mie mi l-a luat tot pentru cedare de trecere, ghinionul lor a fost ca eu am martori ca nu era nici un pieton.
O sa vedem rezultatul pe 16 sper sa aiba repercusiuni si asupra politistului daca castig.

Shadow....Numai bafta...As da orice sa fie acelasi militian...scuze, politist.

vali1978 05-04-07 09:13

Car addict : sper sa fie corect ce a zis politistul despre perioada suspendarii, desi mie imi pare ilogica treaba,rezultand o perioada fizica de nesofat de 15 zile(dovada 15 zile).Si eu sunt in aceeasi situatie si permisul ar trebui sa-l iau pe 22 aprilie in conditiile in care mi l-au luat pe 8 martie,dovada expirand pe 22 martie.
Si ca sa iti dau si eu un ex de nedreptate,circulam pe DN1 legal cu 60km/ora.Din spate vine un politist pe motocicleta ,trece pe langa mine,vede ca nu am centura si ma opreste.Ii dau actele linistit,ma gandeam ca imi da amenda de centura.Asta si facut dar mi-a oprit si talonul deoarece masina nu era pe numele meu, cica pentru perfectare de acte!!!!!.Nu mi-a dat alte explicatiisi a plecat.Imediat am fost la IPJ Ilfov sa cer explicatii.Am ajuns pana la adjunctul comandantului care in final mi-a spus ca e un abuz(dar asta neoficial) si m-a sfatuit sa nu fac nimic, pt ca nu pot sa-l dau in judecata pe politistul in cauza ci Politia Ilfov(adica ma bat cu morile de vant).Rezultatul : am asteptat sa imi recuperez talonul cam 45 de zile perioada in care am mers cu dovada din 15 in 15 zile(timp pierdut nervi,etc).Asta e ,cum zice Mircea Badea: Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Bafta

car_addict 05-04-07 10:24

Quote:

Originally Posted by vali1978 (Post 834680)
Car addict : sper sa fie corect ce a zis politistul despre perioada suspendarii, desi mie imi pare ilogica treaba,rezultand o perioada fizica de nesofat de 15 zile(dovada 15 zile).Si eu sunt in aceeasi situatie si permisul ar trebui sa-l iau pe 22 aprilie in conditiile in care mi l-au luat pe 8 martie,dovada expirand pe 22 martie.
Si ca sa iti dau si eu un ex de nedreptate,circulam pe DN1 legal cu 60km/ora.Din spate vine un politist pe motocicleta ,trece pe langa mine,vede ca nu am centura si ma opreste.Ii dau actele linistit,ma gandeam ca imi da amenda de centura.Asta si facut dar mi-a oprit si talonul deoarece masina nu era pe numele meu, cica pentru perfectare de acte!!!!!.Nu mi-a dat alte explicatiisi a plecat.Imediat am fost la IPJ Ilfov sa cer explicatii.Am ajuns pana la adjunctul comandantului care in final mi-a spus ca e un abuz(dar asta neoficial) si m-a sfatuit sa nu fac nimic, pt ca nu pot sa-l dau in judecata pe politistul in cauza ci Politia Ilfov(adica ma bat cu morile de vant).Rezultatul : am asteptat sa imi recuperez talonul cam 45 de zile perioada in care am mers cu dovada din 15 in 15 zile(timp pierdut nervi,etc).Asta e ,cum zice Mircea Badea: Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Bafta

Ms Vali pentru raspuns.Am intrebat si azi pe cineva in legatura cu perioada...Se pare ca asa e cum am zis, rog pe cineva sa ma corecteze daca gresesc.Citez din gabor : "perioada de suspendare a permisului de conducere se realizeaza din mom cominicarii PV".

Ps. Ca se ne descretim fruntile un pic : "Si eu sunt in aceeasi situatie si permisul ar trebui sa-l iau pe 22 aprilie in conditiile in care mi l-au luat pe 8 martie,dovada expirand pe 22 martie" inca un motiv sa votezi ziua barbaturlui :)) daca tie ti-au luat permisul pe 8 martie (ziua femei)

Mendex 11-04-07 18:38

am si eu o intrebare. pentru reexaminare trebuie sa te programezi sau te duci direct cand iti expira dovada?

car_addict 13-04-07 10:41

Quote:

Originally Posted by Mendex (Post 846434)
am si eu o intrebare. pentru reexaminare trebuie sa te programezi sau te duci direct cand iti expira dovada?

Trebuie sa ai o foaie numita : "convocator" , care se emite odata cu dovada si PV.

Dupa ce ti-a expirat dovada de 15 zile, a doua zi, pana cand promovezi testul ai dreptul sa dai zi de zi :). Locatia este scrisa pe convocator.

Convocator = Invitatie :)

Bafta la ex.

Mendex 13-04-07 16:10

merci de raspuns. din fericire nu eu am ramas fara permis. din pacate a ramas mama :p. oricum bafta sa fie. si tuturor celor care mai dau

amaliutz 13-04-07 21:05

intrebari TEST

Azi am luat si eu testul din prima.A fost usor, nu va ingrijorati, numai organizarea a lasat de dorit..care este..Eu am dat la Targoviste.

ca intrebari au fost :

1. Conduci pe un drum cu prioritate cand intalnesti indicatorul :
A."intersectie cu drum fara prioritate"
B."oprire"
C."inainte"
raspuns corect A

2. Daca dupa intalnirea unui indicator de restrictie nu intalnesti indicatorul de terminare restrictie, cand aceasta se anuleaza:
A. la 50 de m dupa indicator
B. la prima intersectie
C. legal nu este prevazut
raspuns corect B

3. Cand este obligat conducatorul auto in localitate sa circule cu o viteza care sa nu depaseasca 30 km:nu mai stiu variantele
raspuns corect "in intersectiile nedirijate"

4. Care se considera infractiune :
raspuns corect "peste 0.08 alcool"

5.Se acorda prioritate la apropierea de o statie pt mijloacele de transport in comun, unui astfel de vehicul care semnalizeaza intentia de a iesi:
raspuns corect "da"

6. Ce intreprindeti la intalnirea cu un autovehicul cu regim de circulatie prioritara:
A.reduceti viteza si circulati pe langa axul drumului
B opriti..
C. reduceti viteza si eliberati banda pe care circula acest autovehicul

raspuns corect C

7. Acrodati prioritate atunci cand :
A patrundeti pe un drum national venind de pe un drum judetean
B.patrundeti pe un drum judetean venind de pe un drum national
C. legal nu este prevazut
raspuns corect A

nu m-am exprimat conform cursului, dar am zis ca e bine sa ne ajutam reciproc
TRAIASCA MILITIA ROMANA!

shadow 16-04-07 14:58

Astazi am avut proscesul...rezultatul:

MI-AM LUAT PERMISUL INAPOI!!! :D :D :D

Nu ii mai ascultati pe toti care nu stiu ce vb...daca vi s-a facut o nedreptate faceti contestatie, da-tii in judecata si dupa asta luatii si pe proces civil si recuperati-va si cheltuielile.
Nu ii mai lasa-ti sa creada ca sunt "stat in stat" si sa faca ce li se scoala lor, dupa ce o sa aiba 1000 de procese pe luna poate o sa inceapa si alti sa isi puna anumite intrebari.

DEPUNETI CONTESTATII DACA STITI CA NU SUNTETI NEVINOVATI!!!

sticla_betiva 16-04-07 23:05

bhai frate ... am si eu o intrebare ... daca atunci cand mi-a fost suspendat permisul nu mi-a dat nici un convocator ... ce naiba fac ???

shadow 16-04-07 23:31

Faci contestatie pentru nerespectare de procedura.

AnduGTR 17-04-07 11:44

Mie mi-a luat permisul in Voluntari, Buc., pe 15.04.2007 si nu mi-a dat convocator! eu sunt din bz....trebuie sa ma duc pana in voluntari ca sa imi dea convocator, sau cum?

sticla_betiva 19-04-07 13:30

bhai tata ... am fost la Mogoshoaia ... ca sa imi dea convocator ... si au zis ca nu ei ... si ca trebuie sa ma duk la Udriste ... iar eu am citit pe site "-convocatorul inmanat de agentul constatator cu ocazia retinerii permisului de conducere. " ... asta nu inseamna ca trebuie sa imi dea chestia asta Agentul care mi-a suspendat permisul ? HELP ... PLS !!!:rolleyes2

car_addict 19-04-07 14:30

Quote:

Originally Posted by sticla_betiva (Post 860080)
bhai tata ... am fost la Mogoshoaia ... ca sa imi dea convocator ... si au zis ca nu ei ... si ca trebuie sa ma duk la Udriste ... iar eu am citit pe site "-convocatorul inmanat de agentul constatator cu ocazia retinerii permisului de conducere. " ... asta nu inseamna ca trebuie sa imi dea chestia asta Agentul care mi-a suspendat permisul ? HELP ... PLS !!!:rolleyes2

Contestatie pentru nerespectare de procedura. Detaliaza mai mult...Permisul l-au luat sigur?

car_addict 19-04-07 14:32

Quote:

Originally Posted by AnduGTR (Post 856086)
Mie mi-a luat permisul in Voluntari, Buc., pe 15.04.2007 si nu mi-a dat convocator! eu sunt din bz....trebuie sa ma duc pana in voluntari ca sa imi dea convocator, sau cum?

La fel ca cel de mai jos...Nerespectare de procedura.Mergi pana la Udristei si intreaba.

sticla_betiva 19-04-07 21:41

Quote:

Originally Posted by car_addict (Post 860174)
Contestatie pentru nerespectare de procedura. Detaliaza mai mult...Permisul l-au luat sigur?

cum draq ... :)) ... l-au luat ... mi-a dat ... dovada ... amenda ... proces verbal si Convocare NU ... :(( ... aaa ... si amenda un bulion jumate in 48 de ore ... !!!

swatsledverbspunpaysdyer 20-04-07 14:29

Sunt si eu in aceeasi situatie, am ramas fara permis pe 30 de zile. In plus nu am primit convocatorul.

Eu macar stiu ca am calcat pe bec constient, nu pot contesta sanctiunea.

car_addict 21-04-07 12:32

Quote:

Originally Posted by swatsledverbspunpaysdyer (Post 861949)
Sunt si eu in aceeasi situatie, am ramas fara permis pe 30 de zile. In plus nu am primit convocatorul.

Eu macar stiu ca am calcat pe bec constient, nu pot contesta sanctiunea.

Pt ambii.Mergeti frumos la politie cu procesul verbal + dovada si cand va expira dovada va programati pentru examen. Simplu. Bafta la examen.

mig1907 24-04-07 14:40

Acum am terminat si eu cu testul.
E chiar decent, in sensul ca nu ai intrebari cu boi, magari, mopede, biciclisti, etc. Strict despre categoria ta. Importante sunt prioritatile, vitezele, opriri/stationari si cai ferate. Cel putin mie nu mi-a picat nimic din amenzi, puncte, etc.
Si intrebarile sunt toate cu o singura varianta corecta de raspuns- asta ne-a spus-o chiar politistul care facea examinarea.

Din cate imi amintesc, am dat peste asa ceva (scuzati exprimarile):

1. Politist cu spatele la tine si cu mana stanga orizontal. Ce faci? (treci)
2. intersectie unul cu stop, celalalt cu cedeaza trecerea, care are prioritate (se aplica prioritatea de dreapta)
3. ce faci cand te opreste politistul (iesi din masina si ii dai actele, stai in masina si ii dai actele, stai in masina cu mainile pe volan si urmezi indicatiile- ultima varianta)
4. viteza maxima in afara localitatii (130- 100- 90)
5. unde poti intoarce? (Pe zebra nu; mai era pe strazi mai inguste de 6 metri si inca ceva)
6. cand ai prioritate (drum cu prioritate, prioritate pt sensul opus, sau nu mai stiu ce- prima varianta)
7. viteza maxima in zona pietonala pt riverani si cei care presteaza servicii publice din usa in usa. (5 km/h)
8. ce inseamna lampa de culoare verde, pe fond negru, in forma de sageata spre dreapta, care e langa un semafor (poti sa treci daca virezi dreapta)
9. cand se reduce viteza la 30 in localitate si 50 afara (conditii atmosferice care reduce vizibilitatea sub 100 de metri)
10. unde opresti cad vezi indicatorul trecere la nivel fara bariere (unde ai vizibilitate maxima, fara sa depasesti semnul)

Sper sa va ajute cu ceva.

All times are GMT +2. The time now is 10:19.

- Copyright 2026 4Tuning