![]() |
Re: Metode de copiat...
voi astia care ati dat teza la info....cum ati copiat? ca e imposibil sa inveti atata materie....pana acum nea predat vreo 2 caiete...si e cam greu sa copiez asa...vineri am teza si nu stiu nimic.....eternele copiute? as scrie vreo 3 pagini a4:D faza cu colegul aici nu mere ca nu stie nimeni nimic:( .txt pe telefonul mobil la fel...ca am un v3 si nu citeste asa ceva:( plz help:D
|
eu aveam in liceu un tovaras care avea o metoda ce nu a dat niciodata gres de cate ori a folosit-o ....
isi lipea fitzuicile in sapca ...:D pe interior , si in timpul "examenelor" se mai juca cu seapca , si-o mai aranja si ...totul era bine .;) atentzie : mai sunt si profi care nu te lasa cu seapca pe cap asa ca....nu mere intodeauna ;) |
Trickz...... apropos de teza la info.... cand eram eu in liceu se dadea pe calc shi toate calc legate in retzea..... ma faceam cu o gramada de bani facand tezele alora care nu stiau sa programeze.... :twisted: ....
|
noi..nici macar nu le facem in engleza....le facem in romana. si avem profa moldoveanca. ''desi inisializam si es ia valuarea lui ziero''. daca era pe pc era alta, dar asa e super nasol:( ma gandeam alta varianta..sa fac poze caietului si sa le pun pe psp si pspul sal bag in penar:-?...e stupid sa dai teza la info pe foaie si nu pe pc:|:|:|
|
eu bag foii intregi sub picioare si stau cat mai in spate pe scaun ca sa acopar cu muschiul piciorului foile
cand am nevoie departez utin picioarele si vad exact ce trebuie de pe foii ,mai naspa e cand trebuie sa le intorci ca e cam greu ca trebuie sa o si aranjezi ca sa poti sa vezi sper ca ati inteles cava si sper ca e buna metoda ,la mine a dat rezultate bunicele (note de 8 si 9 in timp ce restul luau la fel dar ei invatau de rupeau :) apropa de astia carora le este frica sa copieze eram la olimpiada la istorie faza locala care asa cum se stie se trece cum vrei incluzand si copiatul.in banca eram cu unul care isi lasase ghiozdanul cu cartile sub banca.trece ceva timp si imi zice asa speriat sa ii scot si lui copiutele din ghiozdan.le scot si i le dau la care tipul sta vreo 5 secunde se inroseste tot .habar nu avea ce sa faca.le-a bagat intr-un sfarsit sub caiet ,dar nu mia venit sa cred cat de sperit era o alta faza tare copiam la roamana si rupsesem foaie din caiet si copiam din ea foaie fiind pe banca,profesorul se ridica de la catedra si vine pe randul meu .eu strang repede foaia si o arunc (stateam la perete)langa perete unde nu prea se vede .ce face co colega? i-a foaia de jos so mi-o pune inapoi pe banca si zice in gura mare "vezi ca ti-a cazut asta" cu proafa langa mine.sa nu imi vina sa cred porcarii din astea ar mai fi gen se ridica profeorul de la catedra si pica pe jos vreo 3 carti,sau lucrari bagate pe sub banci ,scaune care se vad etc |
"o alta faza tare copiam la roamana si rupsesem foaie din caiet si copiam din ea foaie fiind pe banca,profesorul se ridica de la catedra si vine pe randul meu .eu strang repede foaia si o arunc (stateam la perete)langa perete unde nu prea se vede .ce face co colega? i-a foaia de jos so mi-o pune inapoi pe banca si zice in gura mare "vezi ca ti-a cazut asta" cu proafa langa mine.sa nu imi vina sa cred"
nu si-a luat omorul dupa lucrare?? :) eu stau in prima banca de la geam..langa geam..intr-un laborator de informatica vechi..deci, calculatoarele in fata..si duchene d-alea..486...mari. Dak proful sta la catedra deschid caietul pe banca si bag xerox de rup. O alta metoda ar fi sa-ti faci o copiuta si o lasi in ghiozdan...numai ca trebuie sa si inveti ceva cat de cat.. In momentul in care te paraseste inteligenta..te faci ca iti cauti un pix, un creion si mai arunci un ochi pe fituica! La mine merge..in special la fizica, mate, chimie.. Sau lasi ghizdanul sub banca si iti arunci ochii sub banca..stiti voi cum..si poti pune piciorul in fata ghiozdanului si nu vede nimic profa. Eu am noroc si de colega mea "NII UA" (e porecla) ca invata de rupe..si eu xeroxex de rup de la ea... |
eu le faceam html si le puneam pe tel.. se vad mult mai bine decat fisierel word sau mai stiu eu ce.. + ca nu toate au instalat. si se copiaza super bine.am mai incercat sa ma inregistrez si sa pun mp3-ul in timpul lucrarii dar.. nu e foarte practic. succes celor cu bacul.
|
o metoda pe care o mai folosesc cu colegii e urmatoarea.*****ii pe o jumatate de pagina tot ce iti trebuie si o bagi in penar..si knd nu se uita profu deschzi penaru te uiti si dupe il inchizi..
|
Quote:
Faza tare la o lucrare ,se ridica profu se duce langa unu ii cere fituica ,asta i-o da speriat la care profu striga in clasa "Care mai aveti fituici datile acum ca va pun 5,altfel pe care prind nota 2" ,16 elevi din 30 au dat fituicile. |
|
>:) mai am eu una:-iti scrii frumos in word cu cele mai mici caractere copiuta
-o decupezi frumos si ti-o lipesti pe picior sau interiorul pantalonului(dc ai pantaloni lungi/ dc nu ti-o bagi in adidas sau ciorap..daia scurti nu sa-ti ajunga pana la genunchi(in fine)) -cand dai testul sau examenul pt care ai muncit atat stai picior peste picior ca directorii -mai tragi cu ochiul putin...etc. stiti voi ;) BAFTA LA "INVATAT"! |
A fost ieri un film pe pro tv cu nijte liceeni kre aveau diferite metode de copiat :)) a fost sooper belea.....una dintre metode era sa puna foaia in guma :| sau asa ceva...k nu lam vazut tot
|
mapa pe banca.. caietul sub ea.. si da`i bataie!! :)
si daca te pune sa pui CAIETUL si MAPA jos ce faci ?? :rolleyes2 :idea: :arrow: |
Merge.. este destul de inventiv?:) merita?:) e bun?ati folosit.. merge ati facut ceva cu el..:)https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/21983-vand-ochelari-casti-microvibratii-pt-copiat-examene.html
|
daca ma punea, faceam eu ce faceam si deschideam caietul in mapa.. puneam mapa in banca si tot era bine.. il trageam cand vroiam si la urma il impingeam cand venea profa :) dar de obicei nu aveam probleme... imi aduc aminte ca la chimie erau niste panouri in fata bancilor inalte de vreo 30 de cm deasupra bancii care erau foarte folositoare.. :) cine invata in liceul dacia stie :)
|
cea mai simpla metoda... :
cartea / caietul p banca sau p picioare .. la mine merge de fiecare data ...:D |
imi aduc aminte in clasa a 11-a .. eram in banca la lucrare.. lucrarea pe numere.. acu eu daca nu prea aveam caiete.. avea decat colegul.. si ma tot rugam de el sa-mi dea sa copiez.. el nu vroia.. mi-a zis sa astept sa termine el... stau dupa el.. si mai erau vreo 5 minute din ora, si imi da in sfarsit caietul... il iau si eu, scriu cateva idei, el fericit cu lucrarea pe banca... stau eu si ma gandesc cat de rau a putut sa fie si cand vine profesoara iau repede caietul, il deschid si il pun in dreptul lui... :)) vede profesoara, face ditamai ochii, ii ia lucrarea.. si ii pune 1 pentru copiat.. si bineinteles.. nesimtitule ce credeai, ca nu te vad ? eu am luat 5`ul ala sfant.. si el 1 :) ... aia a fost ultima zi cand am stat cu el in banca :)
|
pai normal era.. faceam de 5 amandoi.. si la urma mai scria si el cat vroia.. ca pe mine ma interesa de obicei 5 :) cu toate ca nu prea imi iesea de fiecare data... dar daca el s-a calicit.......
|
eu eram bun la copiat... dar eu nu scriam la ore.. aveam 2 caiete un an intreg.. imi aduc aminte la ora de mate.. faceam cu una raileanca... mi-a cerut caietul sa vada daca am scris.. si cand ma duc.. o pune dreacu sa rasfoiasca putin caietul.. doamne... direct 2.. cu cateva pagini in urma ma jucasem X si 0 si bineinteles.. erau multe materii.. era un fel de caiet universal :D
|
|
2 metode
faceti copiuta cat mai mica sa incapa intr-o sapca,lipita acolo,.....,sapca pe banca si mai departe va descurcati voi,garantat,probat de nenumarate ori la profesori diferiti copiuta lunga si nu prea lata maxim 4 cm(sa nu fosnaie prea tare) lipita pe picior cat mai aproape de zona genitala(nici prea aproape:) ),pantaloni scurti,sau cu o camasa mai larga lipita pe interior (((....sau vechea metoda caietu in banca la risc:)) ))) ce am scris mai sus e probat si neprins aaaaa si stati undeva pe la geam;) bafta |
Inca una,ca mi-ai amintit de geam!In generala si in primii ani de liceu,stateam langa un geam,si eram fix langa calorifer,acolo bagam o fituica,si apoi ..o luam de acolo si o bagam in foaia de test si copiam pe rupte!Bafta ca a inceput scoala!;)aaa.. da.. si ATENTIE :"NU COPIATI":))
|
Cea mai buna metoda de copiat:
In prima banca, fata in fata cu catedra profului. Sa fiti siguri ca profesorul nu se asteapta ca tocmai prima banca (aia de sub ochii lui) sa se riste sa copieze. Se uita prin spate, arunca orice ochi PESTE prima banca. Copiati cu caietele in banca de rupeti. Bineinteles, cand se ridica de la catedra, alta jucarie, ridicam genunchiul si impingeam caietul in strafundul bancii. :D |
pe vremuri puneam coperta albastra peste caiet carti san u zica ca am doar la un caiet! pe coperta caietului fituica lipita cu scoci ..si pe latime sua lungime 2 bete subtiri de chibrit ! ca sa tine copera albastra ridicata de fituica sa nu se vada! cand vroiam sa ma uit presam vedeam copiam cum luam mana de la betze revenea la loc ! dar cum trecuse moda cu copertile am dat-o pe fituici facute la pc de altii :))) sau cu caietu e mai sigur
|
thuamneee in viata mea n`am facut fetuici sau copiute... cu caietu frumos in banca sau pe banca... in cel mai rau caz pe picioare...:| eram contra fetuici si alte alea :lol::lol:
|
Alte metode....? hay nu practicati .. ca a inceput deja.. scoala... ati ramas fara ideei?
|
acum la liceu .. mi se pare destul de usor de copiat ... caietul in banca si asta e .. e f. bine cand sta profu' la catedra.. cand se plimba prin clasa sa zicem ca nu mai copiez asa mult dar tot am tupeu .. si in + acuma nu mai trebuie sa te rogi de tocilari sa iti dea si tie .. SIGUR iti dau .. cel putin asa e la mine ..
in generala cel mai bine copiam de la colegi .. si aveam si pixuri cu pasta invizibila dar tare naspa era cand te lasau la greu .. o alta metoda.. un fost coleg isi facea fituici si le lipea cu scoci de talpa .. acoperea toata talpa cu hartii si scoci .. si mergea chiar bine .. nu am aplicat`o eu pentru ca decat sa stai sa iti faci fituici .. (timp pierdut) .. mai bine iti faci curaj si scoti caietu :twisted: |
am si yo o intrebare...in curand dau teza cu subiect unic la mate si sunt varza total..nu ar fi asta marea problema,da faza nashpa e, k trebuie sa stau in prima bank si sunt 2 supraveghetori dintre kre unu se plimba non stop si n-am qm sa ma intorc la ala din bank din spate...stitzi vre-o metoda klumea de copiat in prima bank?????
|
Metoda buna de copiat ;) faci o copiuta la calculator cu cel mai mic scris posibil astfel incat sa incapa intr-un penar, si te faci ca iei pix din penar si nu isi da nimeni seama eu asa mai fac, mai tot timpul ;) bafta la copiat :))
|
io nu mi-am facut niciodata fituici sua poate de 2 ori da oricum nu le-am folosit...io n-am copiat eu m-am inspirat din caiete lucrarile colegilor..*****is pe pervazu de la geam...si inca ceva....din lucrarile a 3 colegi faceti una buna...garantat!!!
|
Din 3 lucrari ale colegiilor.. faci una si buna nu ?vorba ta &vorba mea :presupunem ca cei 3 raspunsuri diferite tu pe care il alegi?dai cu banu sau din cele 3 faci doar un raspuns?presupunem ca dai lucrare/test pe randuri 3 lucrari le aduni de tot randul tau?
Eu puneam fituica intre calorifer si o scoteam si o bagam la mijlocul foii,acum lucrezi cu telefonul din cand in cand... ,dar vad ca deja mi s-a pus boala pe invatat .. doar putin! P.S.:Exista vreun profesor (orice materie)pe aici .. sa ne explice si el niste metode.. ca de la membru 4 tuning.. la membru 4 tuning! |
Quote:
|
deci kre sunt cele mai bune metode de copiat? adik mai nou astia dn cls a 8 dau 'teze unice' si vroiam sa stiu dak as putea folosi vreo metoda avand in veder k avem 2 profi kre supravegheaza si stam singuri in bank??
|
Quote:
te ridici si pleci...nu cred ca trebuia sa mai zic ca tre sa te asezi strategic...langa unii care stiu cat de cat...sau unii care macar copiaza...am crezut ca va ganditi la asta! |
Vai, cat am putut sa rad! :lol: :lol:
La fete e mai simplu: copiute puse in decolteu, sau, de exemplu.... eu aveam o bluzita din 2 piese cusute....una era mulata si cea de deasupra era mai larga....si decoltata. Intre ele aveau loc f frumos fituici...si o pozitie f. comoda de a le folosi :lol: Era destul de simplu la liceu... clasa mica, se copia destul de bine. In generala scriam pe rigle(care se plimbau prin toata clasa), la liceu pe banci, acum sunt anul I la facultate.... si ce te faci cu subiecte unice(sau pe 100+ numere), cu 2-3 supraveghetori? :rolleyes2 Unii profi ne lasa cu manualele pe banca, dar dau subiecte atat de complicate incat nu iti folosesc la nimic manualele! :lol: Profesori si profesori....... :-P |
inca o metoda de copiat, eu inca nu am practicat-o dar astept sesiunea: un mobil care suporta adobe reader si cursurile in pdf si cand vine profu dai pe calculator :lol:
|
cel mai simplu: daca sti ce s-ar putea sa iti dea te inregistrezi si bagi casca pe sub maneca8) si profu nu se prinde:lol: am copiat asa la o gramada d teze inclusiv Testul National da' ai grija la ce viteza te inregistrezi cel mai bine simulezi ca scrii in timpul inregistrarii:twisted:
|
Quote:
|
ce`i ala penar ?
|
Cand un pix se termina, lumea il arunca ... EU NU !!! il iau frumos si scriu pe foaie ( la romana ) lectia si apas mai tare, iar cand dau lucrare decat inclin nitel foaia sa se vada scriusul si decat scriu ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning