Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html)

axxro 02-02-07 23:52

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

da' ce s'a intamplat acolo ca vad ca au venit si mascati, amenzi, dube, parca ar fi fost confruntare intre clanuri. se baga si ei in seama, se leaga de ***uri, fix noi suntem problema societatii romanesti care trebuie anihilata. dai draq de idioti, si mai ales cei care toarna la politie chestile astea, se stie ca exista specimene dastea peste tot.
A.C.A.B.

Radu.Dobromirescu 03-02-07 00:01

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Pai da nu e de joaca...sa iti ia carnetu doar k stai la o "samanta" e chiar ABUZ

CT-05-UST 03-02-07 00:03

politie militie sau cum vreti sa-i zicem dar pana una alta tre sa avem grija la cei care iau parte la legale ilegale sau alte intalniri ca avem o groaza de "infiltrati" "turnatori:" etc trust me asa ca verificati-va prietenii sau asa zisii prieteni apv-ule un capac ceva?:P:))

FUBU_S 03-02-07 00:29

Nasol rau... nu e chiar nimeni care sa spuna ce a fost defapt acolo?

B-64-MVP 03-02-07 01:04

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 727889)
intradevar glumele cu politistii nu sunt inventate mai mult nu cred ca e nevoie sa zic

sunt prea reale glumele alea cu politisti :D :D :D

CRyS` 03-02-07 01:27

Poi si aici in Iasi e c`am dusmanie mare pe noi!

Intr`o seara tot asa,eram adunatzi in fatza Palatului Culturii.Erau vreo 10-15 masini...Au venit cei de la sectia 2 Politie.S`au uitat,au plecat mai departe mancand semintze(Jegoshii).Dupa care a venit o patrula de la Circulatie.Un tampit de la circulatie impreuna cu un alt tampit dar mai tampit decat totzi la un loc de la Comunitari.Ne`au intrebat ce facem si de ce facem...si apoi cu un ton asa mai de jmecker a zis ca sa nu ne prinda ca facem ceva ilegale dupa care si`au mutat hoiturile la vreo 20 m in Loganu lor de 2 lei,urmarindu`ne.La ceva timp....1 h a venit o masina de la DPIR si ne`au fugarit cu vreo 2 mascatzi....tot asa pe un ton mare au zis sa parasim zona......deci va datzi seama cat de dobitoci pot fi....si dupa ce am iesit din parcare unu din noi a fost oprit si luat la tura.In final s`a ales cu 2 puncte pt centura....oricum....Politia Romana e plina de dobitoci si incompenentzi...Mai sunt si unii cu cap,dar mai rar...

Incompetentzilor ce suntetzi!

Cristy@n0_crs 03-02-07 09:29

ce tampiti in plm ii intereseaza pe ei cati bani si cat chin ai bagat in masina sa o faci...zdrente

ar 79 dix 03-02-07 09:49

Quote:

Originally Posted by frozzen (Post 727885)
deaia au politistii masini cu folii ,jante..si alte minuni!da pt ei e legal...numai noi daca avem ceva acolo pe masini gata tre sa avem nos si alte tampenii!democratie pe naiba...astia vor sa avem masinile stock ca la mama natura,daca se poate sa nici nu mergem cu ele si ei sa stea cu burta la soare fara sa faca nimik.

-mare adevar ai grait. stiu si eu vreo 2 masini ale unor politzisti,chiar de la circulatzie, cu spoilere si folii pe geam, jante si alte acareturi si chiar mam oprit langa una sa vad daca are aptzibildul ala pe geamuri care atesta ca sant omologate foliile, ca erau atat de dark si pe fatza incat nu cred ca vedea nici dinauntru afara, iar cu stupoare am constatat ca nu le avea.
-deci pt ei e legal, pt noi nu, ei sunt legea , noi palmasii!
-mie au vrut sa imi ia talonu pt ca miam montat halogene ca cica nu sant montate de fabricant! dar la noi in tzara legile nu sant facute pt noi, ci numai si numai pt ei.

alyn 03-02-07 11:02

nu inteleg cu ce gresim dak ne punem si noi ceva acolo pe masinile noastre:(....in usa asha ceva nu este interzis...de ce oare.....oricum este o tzara cu legi de ***.

Pastiluta 03-02-07 12:19

Quote:

Originally Posted by admin (Post 727773)
Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale:

În 01.02.2007, orele 22:00, în zona Sălii Sporturilor “Horea Demian” din Cluj si a platoului aferent, a fost organizată o acţiune pe linia depistării conducătorilor auto care organizează sau participă la adunări, organizate sau spontane, în vederea promovării curselor de autovehicule fără acordul politiei şi depistării autovehiculelor care au montate articole tuning pe autoturisme, fără a avea acest drept.
Au fost depistate aproximativ 80-85 de autoturisme şi aproximativ 300 de persoane, din care au fost legitimate aproximativ 180 de persoane şi 50 de autoturisme.
S-au aplicat 123 sancţiuni contravenţionale in valoare de 145 puncte ; s-au aplicat 175 puncte de penalizare ; s-au reţinut 9 permise de conducere în vederea suspendării.

SI CE POATE SA FAK CEL MAI RAU ITI IA PERMISU SI AMENDA MARE CHESTIE SI ORICUM TOT POTI SA TE URCI IN MASINA SI SA O CONDUCI DA DKA TE PRINDE ATUNCEA AI BELEAU :)

Pastiluta 03-02-07 12:22

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 728397)
Poi si aici in Iasi e c`am dusmanie mare pe noi!

Intr`o seara tot asa,eram adunatzi in fatza Palatului Culturii.Erau vreo 10-15 masini...Au venit cei de la sectia 2 Politie.S`au uitat,au plecat mai departe mancand semintze(Jegoshii).Dupa care a venit o patrula de la Circulatie.Un tampit de la circulatie impreuna cu un alt tampit dar mai tampit decat totzi la un loc de la Comunitari.Ne`au intrebat ce facem si de ce facem...si apoi cu un ton asa mai de jmecker a zis ca sa nu ne prinda ca facem ceva ilegale dupa care si`au mutat hoiturile la vreo 20 m in Loganu lor de 2 lei,urmarindu`ne.La ceva timp....1 h a venit o masina de la DPIR si ne`au fugarit cu vreo 2 mascatzi....tot asa pe un ton mare au zis sa parasim zona......deci va datzi seama cat de dobitoci pot fi....si dupa ce am iesit din parcare unu din noi a fost oprit si luat la tura.In final s`a ales cu 2 puncte pt centura....oricum....Politia Romana e plina de dobitoci si incompenentzi...Mai sunt si unii cu cap,dar mai rar...

Incompetentzilor ce suntetzi!

haha CE TARE FAZA in loku vostur nu opream plekam mai departe ce putea sa fak cu loganu sa te urmareasca 200 de metri dupa care tu te duceai si loganu lui nu pute sa traga mai mult is oricum ce gabor din romani are cojones in el destul de mari kt sa se ia dupa noi ?? :D

sprinter 03-02-07 12:31

Quote:

Originally Posted by Nitr0 (Post 728152)
stie cineva cat faci parnaie daca fugi de politie si te prind? sau daca iti iau permisul si conduci in continuare fara el? :D

Ma din cate stiu eu ... daca fugi de politie si te prinde dosar penal + permis suspendat .... iar daca conduci fara permis .... prima oara cand te prind dosar penal + permisu il vezi peste exact 12 luni si a 2 a oara .... faci pushkarie si permisu e posibil sa nu il mai vezi toata viatza daca nu ai pile :)

Pastiluta 03-02-07 12:33

Quote:

Originally Posted by the_fury (Post 727973)
P.S.: tuning-ul e tuning si custom-ul e custom, ei se uita si sub capota sau daca ai o masina custom e neaparat pentru curse... si ilegale...

Nu are voie sa se uite sub capota ta asa k i-a venit lui pe chelie trebuie sa aiba dovezi k ai motoru modificat si dak nu ai trecut in acte ai mierlito :|.
Oricum sa aiba dovezi k ai masina modificata gaborii din Romania nu stiu cum sa stranga asa ceva :lol:

Pastiluta 03-02-07 12:39

Quote:

Originally Posted by Nemilosu (Post 728134)
sunt magari.
eu am fost oprit si a vrut sa imi ia talonul pt folie in conditiile in care passatul lor era efectiv"negru".
cand l-am intrebat daca el are autorizatie a spus ca el e legea.
i-am explicat ca daca ii trag o bucata o sa fie participant la trafic toata viata la categoria vehicule impinse cu mana.
se pare ca l-am emotionat fiindca m-a iertat.

P.S. am 1.97 si 135 kg. (cred ca de la sala)

DECI AM RAS 2 MINUTE PAKAT K NU I_AI DAT UNA :lol:

wolfgang_69 03-02-07 13:20

fratilor..kestia asta se intampla de mult timp.baietii care vin pe la pescarus kr k stiu si ei de masinile cu politisti care stau pe la colturi si filmeaza ;).asa ca asta e,tre sa ne comformam chiar daca nu convine nimanui

83_URZ 03-02-07 14:02

salutare natiune !!!

Am avut si eu "probleme" cu gaborii astia nesimtiti. Trebuie sa fim mai atenti cu intalnirile astea nocturne dar mai ales cu locul in care se desfasoara. Exista cativa turnatori printre noi care nu au altceva de facut, decat sa "ciripeasca"......

_respect_

DyZ 03-02-07 14:02

ce amende siau luat ? ca in loc de trusa d prim ajutor au subwoofer in portbagaj ? ... sunt absurzi astia... dar daca ei vor ... iti gasesc p ceva sa iti dea amenda... asta e ...

JUST-DO-IT 03-02-07 14:08

Gaborii sunt tampiti rau frate!Eu am depasit un autobuz si findca tembelu ala a tras stanga brusc am virat si yo ca nu era sa stau sa vad cum vine ditamai MAZ-ul peste mine,nu?
SURPRIZA!!!! Am calcat cica axu drumului si hat permisu pe o luna am vrut sa-l ating da ma prins colegu lu ala de mana tocmai cand vroiam sa-l curentez...si uite asa s-a facut 3 luni permisu luat ,9 puncte, si vreo 6 mil aproximativ amenda....
Acuma spuneti si voi ce trebuia sa fac?sa stau sa sa ma striveasca maz-ul si sa dau coltu,ca sa nu calc axu drumului????
E ca in bancu cu diplome..... "nu mai avem creiere spuse sfantu petru !!!!Nu-i nimik dati-le diplome (grade) spuse Dumnezeu....

-"Doamne multi se chinuie sa sara gardul in gradina ta cea mare,dar is prea prosti ca sa vada poarta larg deschisa!"

1300Racing 03-02-07 14:29

cel mai bine ar fi sa ne zica ,baietii de la cluj care au fost acolo si au patit-o

CosmoZ@ 03-02-07 15:05

intrebare pusa unui pretin de catre o plitzista: "te crezi mai jmeker daia ai mashina tunata?!?!"
eu de obicei nu ma iau la hartza cu politzishtii numai in cazul in care vorbesc urat cu mine.. atunci shi eu incep! am drepturi.. nu le respecta.. ne judecam.. timp este! :P

CT-07-APV 03-02-07 15:21

Quote:

Originally Posted by CosmoZ@ (Post 729127)
intrebare pusa unui pretin de catre o plitzista: "te crezi mai jmeker daia ai mashina tunata?!?!"

In cazul asta trebuia sa zica persoana respectiva: "Da tu te crezi mai desteapta daca esti politista?" Amenzi inteleg sa mai dea ca e legea asa si nu ai ce face dar sa te ia la misto nu suport...

david_david 03-02-07 15:51

da.....sigur.......se iau d cei cu folii neomologate, etc. dar p taranii aia care isi arunca un eleron d lemn p o dacie obosita, ii trage 2 dungi p ea si se crede in Viper si masina lui e o bomba pe 4 rotzi plina de gassolina, un risc pt ceilalti participanti la trafic nu nu ii vede nimeni (din politie). sa nu fiu inteles gresit....nu ii critic p cei cu dacii(k si yo am o solenza da' tot dacie e), ci p acei posesori d dacii care nu au habar d tuning. NUMAI RESPECT.....pt cei ce merita

maf 03-02-07 16:50

bv david :)))0 asa`i =)))))))))))))))) :))))))))) astia se iau d oameni nevinovati care nu fac mai nimik si pe cei care fac chestii super rele si etc nu ii baga in seama pt k e mai scapa aia cv in buzunar la ei

Psycho 03-02-07 17:02

degeaba .. cu e politie .. tot militie este .. interesant ar fii sa auzim si versiunea celor din cluj ... pentru k poate au facut ei ceva .. nu zic k nu e abuz dar treaba sta in felul urmator ... daca ati pune toti dintr`un club mana d la mana .. si l-ati da pe unu in judecata si l-ati tara prin tribunale ..

1 ii scade gradul ..

2 nu si-o mai ia in cap .. si poate cu chestia asta se linishtesc si ceilaltzi .. si nu mai abuzeaza de puterea ce le este data ..

the_fury 03-02-07 17:23

Si daca pur si simplu vreau sa cresc doar siguranta masinii? adica frane, distantiere, jante, pneuri, etc. politistii tot politisti raman si aia de la putere tot comunisti nenorociti :D si cica U.E. ne va aduce numai beneficii; lol

Pastiluta 03-02-07 17:25

Mah kterink kterink da yo nu intelg ceva dak baietzii au iesit la o samanta si oamenii stateau linistit cu ce drept au venit is v-au agresat in loku vostru iii bagam in tribunal cum a zis si Psycho puneti toti mana de la mana si ii bagati pe toti in tribunal si le rupeti gura la toti si aia niciodata nu o sa se mai uite la voi...................

david_david 03-02-07 17:35

Deocamdata merg p najpa cu masina k pot sa dau tocmai din aprilie d permis (belele personale cu politia). nush cum e in cj sau prin alte parti cu politia, dar in slatina nu prea se obosesc cu chestii din astea. Mai dau si yo d 2-3 ori p sapt cate o liniutza, dar o sing data s-au luat dupa mine dar erau cu o berlina veche si si-au dat seama k nu area rost sa se tina dupa mine. Doar m-au dat prin statie si a venit o citatie acasa.

ionutz_ubh 03-02-07 18:45

fratilor ....mai incercati si voi sa va abtineti cu unele chestii"pe naspa"........si asteptam si noi un post al cuiva care a avut de suferit d p urma acestei "razii"sa stim si noi cam ce s-a intamplat....

marean_cpr 03-02-07 20:07

Aceasta actiune a politiei trebuie luata in serios ca sigur vor mai urma si in alte orase ale tarii(mai ales in Bucuresti)...parerea mea este cu cat se inmulteste numarul celor care stiu de intalniri cu atat devine mai periculos.
Trebuie lasata putin mai moale,ca de cand cu legalizarea detectoarelor de radar ...nu mai zic...

Speed Fly 03-02-07 20:17

atata timp kt baietzii nu au facut nimik ilegal.. nu vad rostu interventziei politziei si modu lor de a actziona, de park erau la vanatoare ( " in desert ") ceva de genu asta ! chiar dk aceste " secret " se pastreaza chiar dk nu, situatzii de genu vor mai exista pt k garcea judeca dupa cum i se scoala lui ...

mircea84 03-02-07 20:18

Naspa treaba cu politia asta...toti frectionarii se cred mari si tari daca au un *** de insigna...si de fapt si de drept vai de capu' lor...de ce mama masii nu organizeaza ceva legal atunci?! Impaca pe toata lumea...in fine cel putin pe unii:twisted:

DACIA-Wrc 03-02-07 20:52

deci sa nu o luam chiar asa simplu cum o zis buldog ca nu-s deacord cu el
la xxx din cluj in fiecare x zi din saptamana la orele x se strang xxx masini.
acolo sunt zeci, poate sute de masini si lumea sare de 1000...vara.
acolo teoretic ai 350-400 metrii dintr-un capat in altul, si ce faci idiotii?
dau linii seara dupa ora xxxx..., locatarii din zona au acceptat o data de 2 ori de 3 ori de 4 ori...de n ori, dar la un momennt dat s-au saturat si au depus pangere la politie ca se disturba linistea.
daca stateau ca oamenii 1000 de masini cu 2000 de persoane si povesteau nu cred ca venea politia sau altcineva sa comenteze.
cel mai apropiat bloc ii la peste 100 de metrii deci discutile civilizate nu cred ca deranjeaza, dar cand fiecare cretinoid, vine si da muzica la maximum si vibreaza geamurile locatarilor din zona, cand fac burn-out-uri, cand fac linii, si ce mai fac, clar ca po****tia nu mai suporta asa ceva in fiecare x zi din saptamana xx ore pe noapte.
mai sunt si altii care lucreaza de dimineata si deobicei prefera sa doarma nu sa asculte muzica celor cu masini "tunate"

politia nu prea avea de ce altceva sa se lege decat de "tuning"-ul facut pe masini.
99,99 din 100,00% care au fost acolo n-au nici o omologare nici un act nici macar pe folii sau stiu eu...nimic.

!!! sa se supere pe mine cine vrea, sa zica ce vrea, dar cam astai adevarul gol golut !!!
cei din cluj stiu prea bine ce se intampla acolo, dar sa se puna in situatia celor care locuiesc acolo sa vada daca lor le-ar conveni sa se intample asa ceva la 2 pasi de patul lor in miezul noptii !!!

Mustang 03-02-07 20:58

Hai lasati ...
Ca si noi ca grup ne-am strans intr-o seara in Bucuresti ... pe la ora 10 ... cam de Craciun ... si am zis sa il facem impreuna la un suc si-o pizza...

A trecut un echipaj de politie ... s-a uitat la noi ... s-a carat ...
Dupa 5 minute apare un Logan de la rutiera ... stateau 2 garcea si se uitau la noi ... dupa alte 5 minute apare si Passatu' magic ...
Noi nimic ... nu ne deranja ... nu nimic ...

In cele din urma ... cand era toata lumea prezenta si deja discutam sa plecam la suc si la o pizza ... apare ... ghiciti voi cine ... nea' Garcea cu radaru' sa ne traga niste poze la masini si la numere ...
Pe motivul ca ce ???? Ca stam si vorbim ? 8 masini ? Sau ca aveam sigle de grupare d'asta auto ?

Sau pana la urma care au fost problemele lor bah frate ca nu faceam nimic ... doar stateam la taclale pe langa masini cu sigle ...

Asta e baietilor ... cauta orice ... ma bucur ca masinile alea erau toate in regula in seara aia si nu era una cu ... probleme pt ca garcea sa treaca sa faca inspectii...

solo24 03-02-07 21:22

deci noi ar treb sa incepem sa invatam
treb sa stim regulile,si atunci cand au calcat vreuna arsi,ca doar asa se invatza
am auzit ca daca nu itzi convine cum a vb cu u potzi sa ii ceri niste informatzii cum ar fi:nume,de ce sectie apartine s.a.m.d
si ei au cate odata dreptate
ce roman ar sta in masina atata timp cat ala se uita sub capota ta
vedetzi situatia din afara
si noi suntem rai dar si ei
singuru nostru mod de ai face sa se potoleasca e sa ii ardem si noi de fiecare data cand putem
a da si zic sa facem odata un meting in toate orasele mai mari din romania pt diferite lucruri cum ar fi
-taxa prea mare la prima inmatriculare a masinilor din strainatate(acuma vor sa o impuna la fiecare inmatriculare)
-treb filmatzi cand comit o infractiune si arsi
-suntem tratati nedrept
acuma trebuie sa devenim din ce in ce mai atenti,sa facem noi p copii cumintzi sa fim niste lupi in haine de oaie

CosmoZ@ 03-02-07 21:45

ai dreptate cu regulile... trebuie respecate si din partea lor si din partea noastra cum a zis wrc; din partea noastra... daca facem ceva la mashini... omologam ca sa nu mai aiba de ce sa se lege... shi din partea lor... daca incalca regulile si fac abuz in serviciu... ne adresam "organelor competente" sau daca nu ii taram prin sali de judecata.. din toamna daca imi iau examu de barou ma ofer :x
faceti si voi asha, tzinetzi la indemana un reportofon si inregistrati ce spun domni politzishti... pt oamenii de radio asta e aur curat! :twisted:

SirNenea 03-02-07 22:34

de ce de fiecare data sunt doar vb si fapte ciu ciu ???

mache_rau 03-02-07 22:48

las-o drqu...politia rutierea,jandarmeria,mascatiii zici k minim au prins vreo grupare mafiota X( in plm aia care fac adevaratele nenorociri nu-i mia prind,cu aia lucreaza mana-n mana ,k deh de la aia isi trag si ei cate o spaga.poate au facut si ceva baietii care erau stransi pe acolo dar de multe ori si politia face abuzuri stiu prea bine toti care se strang la pescarus sau prin victoriei ,mai ales in serile de vara knd se facea zi si tot acolo ii prindea,venea politia si gasea tot felu de pretexte,e parcare doar intre orele xx si orele xx,ba k fac locatarii de la blocuri reclamatii.si de multe ori filmeaza aiurea masinile parcate stim si noi f bine de ce....in cazul in care participi la ilegale si fugi fara numere pe masina sau ceva de genu...verifica casetele si te-a luat asa :| oricum dak ei vor..te ard orice ai face,foarte putini suntem cei care am putea sa le radem in fata k nu au ce sa ne faca...oricum abuzurile astea trebuiesc filmate si din partea noastra si eventual date la OTV.... care ar da cu mare drag o inregistrare a unor corupti sau a unora care fac abuzuri

Bobby boss 03-02-07 22:54

am un tovaras la mine in cartier care de dragu tuningului si facut masina sa intre in rand cu baeti buni si acu se ia politia de el peste tot si nare o treaba cu,curse si alte dastea

Vlad_BMW 04-02-07 01:49

pai si la noi stateam in centru intr-o parcare ..si apar gabori....si vine intra in parcare cu loganul lor minuat se uita pe la noi da nici eram aja multzi porma pleca si nu trece vreo juma de ora ca apar din nou si se baga cu harbul lor de maasina printre noi si unu avea masina parcata pe drumul din parcare da in parcare erau 2 drumuri si au luato intentionat pe drumul unde eram noi si la pus sa isi de masina la o parte si a dato su dupa ce au trecut gabori a scoso inapoi si cik gabori ca dak nu vrei amenda lasa masina parcata ..!! shamar de capul lor de coruptzi....

CT-05-UST 04-02-07 02:03

eu ma intreb e cineva mai cu capu pe umeri sa inceteze aceste discutii stupide pline de aberatii?noi vb aici degeaba ..hai sa ne facem de lucru sa dam cu presupusu ....hai sa ne povesteasca cineva din zona exact si pe urma o sa avem ce disputa o luna intreaga ...parerea mea ... pana una alta..racerii se inmultesc dar odata cu ei si militienii si e destul de grav ....pai ctza e impanzita de politie si faza e ca au inceput sa fie informati din timp pt a putea pregatii razii perfecte.....a trecut unu la far cu un a 6 pe rosu a intors golanu de rutiera dupa el si cand am ajuns in 5 loganu se intorcea singurel fara girofar ca a6-le cred ca era deja in eforie :))

All times are GMT +2. The time now is 18:24.

- Copyright 2026 4Tuning