![]() |
Re:
Quote:
Nu spuneam nimic de mine, dar cine stie... |
Quote:
Ar trebui sa ne dai si noua niste sfaturi despre viata, esti un exemplu de urmat pt. multi dintre iubitorii de auto si moto. Dar presupun ca e confidential, unde ar ajunge tara asta numai cu oameni de succes? si mai faci si ce iti place. Bravo si tot respectul. Scuze de offtopic. |
Re:
Quote:
Iti multumesc de apreciere si te rog sa ma crezi ca incerc sa faci ce ai spus tu, desi de multe ori ma lupt cu mentalitatea unora carora li s-a intiparit in minte ceva gresit, dar din pacate nici eu nu detin adevarul absolut. Parerea mea despre aceste comparatii nu e prea buna pentru ca nu se delimiteaza clar zona de \"lupta\", trebuie niste criterii de departajare pentru ca se poate ajunge la o situatie n care cineva spune nu e buna ca se fabrica doar in 3 culori si pielea e doar in doua... Stabilm :consum, performate dinamice 0...100...0km/h, 0...400m, 0...1000m sau altceva ce se doreste insa a lasa o comparatie total deschisa inseamna maxim subiectivism si fiecare are dreptate in felul lui poate. |
VS
Spune-mi si mie SEBASTIAN cine de la noi[auto] este dornic sa o faca cu FIREBLADE? caci poate la vara in cta o va FACE.
|
Re: VS
Quote:
Nu e problema mea. |
VS
Eu nu te inteleg intai spui ca APROAPE TOATE[auto] si dupaia NU ESTE PROBLEMA MEA,atunci spune macar ce auto de la noi crezi ca o VA FACE PE SUPARATA ,,BLADE''??[si fireblade-ul despre care vb eu nu este unul stock,are 200cp].
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
|
greu de ales ... primele 2 sunt tunate ... a 3a cred ca e in service
|
vs
Ce intelegi tu prin TUNATE nust dar oricum explica si mie unde le vezi tu pe primele 2 tunate ?
|
Re: vs
Quote:
|
vs
OK :lol:
|
binenteles ca de ele era vorba ... astept cu nerabdare sa iasa si a 3a (de) la rampa
|
nu stiu daca stiti este si motocicleta care prinde 680km/h. :evil: dar nu este de serie si are un motor V 12 si costa numai 250.000 $ :twisted: dar totusi prinde 680
|
teoretic dar nu si practic prinde 680 adica numai pe hartie sau a testat cineva motorul ala? 8)
|
Mare curaj iti trebuie sa calaresti o motocicleta cu 680 km/h... puffff.... Am mers cu un prieten cu 130-140 si deja aveam impresia ca merge cu 200+ :)
In fine... tin in mana o revista frantuzeasca cu cele mai puternice motoare de serie... si din cate vad eu cel mai rapid (adica cel care prinde viteza cea mai mare) este MV Agusta F4 1000 S (asa cum a spus si SOPRT pe prima pagina) care merge cu o viteza de 290+ cu o putere de 166 cp. Cea mai mare putere o are Kawasaki zx-12 R cu o putere de 178 cp si care atinge viteza maxima de ~250km/h (mai exact 253), urmata de Hayabusa 1300R cu o putere de 175 cp si o viteza max de 257km/h. Iar ca pret... cea mai scumpa este Mondial 1000 Piega care costa 25k euro! si cu o putere de 140 cp... Si de fapt concluzia e ca acel kawasaki este mai sus decat hayabusa! :lol: |
sa zic un secret mic? :lol: miam luat si eu \"motoreta\" :P acuma imi fac permisul.... :twisted:
|
uuuuuuuuuu...super.... sa ne asteptam la primul membru dp forum ku o hayabusa?! 8) :twisted: :twisted:
|
numi place deloc hayabusa !! ii depasita demult :D ii oricum una dintre motoarele pe care le-a zis Toto - BOD :lol: tot ma chinui sa bag o poza dar nu reusesc... :twisted:
|
:lol: :lol: e bine atunci... e Agusta F4 1000 S sau e Kawasaki zx-12 R ?
hmmm... ma gandesc la kawasakiiiiiiiiiiiii...vroooom.... :tenisclap: :tenisclap: sa vina carnetu ala mai repede nu?:P |
poi care acuma?? :lol: ie agusta dar nu de 1000 ci de 750 137 cp... :D
|
\"doar\" 137 ?! :D kiddin'...
asfalt uscat park se zice.. :D sa o conduci sanatos si fericit :P |
danke!!! :D
|
3 Attachment(s)
uite si poza!
|
Re:
Quote:
|
asta este gusturile nu se discuta dar asta nu insemna ca la alti nju le place :wink:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
o fi ea japan :lol: dar cele mai frumoase motoare tot italieni le fac ducati mv agusta sunt doar 2 exemple :wink:
|
Re:
Quote:
|
frumoase motoare mai au japonezii!cam la ce pret e o hayabusha?
|
1 Attachment(s)
daca tot se vorbeste de Hayabusa... postez un filmulet destul de interesant :shock: :shock:
merita vazut! |
Re:
Quote:
15.000 euro noua |
1 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
New GSXR-1000 2005 RULES
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning