Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   hayabusa vs. .... (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3217-hayabusa-vs.html)

SEBASTIAN 31-01-05 00:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LEXUS\"
de ce aproape toate sebastian..
o sa te intreci s cu motoare;e :twisted: ..oricum..parerea mea..ca poate le faci pe 400 dar pe 1000 or sa le pierzi in zare :wink: ..n-ai cum..vb aia..nu cred ca o s iei 300 in 10 sec :roll:

Cine ia 300 in 10s si cine prinde 300 in 400m cu un motor de serie.
Nu spuneam nimic de mine, dar cine stie...

luca 31-01-05 02:14

Quote:

Nu stiu care e experienta voastra legata de motoare si ma simt nevoit sa va spun ca prin mana mea au trecut in ultimii trei ani peste 400(patru sute) de motociclete de diverse tipuri si probabil 100 zile pe an le petrec printre ele. Cu aceasta ocazie va spun ca vorbesc cu foarte multa lume, conduc multe tipuri de motoare intr-un an macar sa le probez. Cunosc in lumea moto aproape lafel de mult ca si in cea auto, sunt prieten cu seful federeatiei moto din Romania, cunosc, piloti de la Pascota la Mos Craciun, motociclisti politisti, la cros pe Trancanici si nu numai, sunt nume celebre cu care stau de vorba impartasindu-mi din experienta lor.
Am avut pana in momentul de fata in proprietate 7 motociclete conduc de la 17 ani si pot spune aca am o mare experienta cu care ma pot mandri si nu ma fac de ras cand vorbesc cu piloti mari fiind destul de in tema.
:shock: :shock: :shock: WTF :shock: :shock: :shock:
Ar trebui sa ne dai si noua niste sfaturi despre viata, esti un exemplu de urmat pt. multi dintre iubitorii de auto si moto.
Dar presupun ca e confidential, unde ar ajunge tara asta numai cu oameni de succes? si mai faci si ce iti place.
Bravo si tot respectul.
Scuze de offtopic.

SEBASTIAN 31-01-05 08:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"luca\"
Quote:

Nu stiu care e experienta voastra legata de motoare si ma simt nevoit sa va spun ca prin mana mea au trecut in ultimii trei ani peste 400(patru sute) de motociclete de diverse tipuri si probabil 100 zile pe an le petrec printre ele. Cu aceasta ocazie va spun ca vorbesc cu foarte multa lume, conduc multe tipuri de motoare intr-un an macar sa le probez. Cunosc in lumea moto aproape lafel de mult ca si in cea auto, sunt prieten cu seful federeatiei moto din Romania, cunosc, piloti de la Pascota la Mos Craciun, motociclisti politisti, la cros pe Trancanici si nu numai, sunt nume celebre cu care stau de vorba impartasindu-mi din experienta lor.
Am avut pana in momentul de fata in proprietate 7 motociclete conduc de la 17 ani si pot spune aca am o mare experienta cu care ma pot mandri si nu ma fac de ras cand vorbesc cu piloti mari fiind destul de in tema.
:shock: :shock: :shock: WTF :shock: :shock: :shock:
Ar trebui sa ne dai si noua niste sfaturi despre viata, esti un exemplu de urmat pt. multi dintre iubitorii de auto si moto.
Dar presupun ca e confidential, unde ar ajunge tara asta numai cu oameni de succes? si mai faci si ce iti place.
Bravo si tot respectul.
Scuze de offtopic.

Iti multumesc de apreciere si te rog sa ma crezi ca incerc sa faci ce ai spus tu, desi de multe ori ma lupt cu mentalitatea unora carora li s-a intiparit in minte ceva gresit, dar din pacate nici eu nu detin adevarul absolut.
Parerea mea despre aceste comparatii nu e prea buna pentru ca nu se delimiteaza clar zona de \"lupta\", trebuie niste criterii de departajare pentru ca se poate ajunge la o situatie n care cineva spune nu e buna ca se fabrica doar in 3 culori si pielea e doar in doua...
Stabilm :consum, performate dinamice 0...100...0km/h, 0...400m, 0...1000m sau altceva ce se doreste insa a lasa o comparatie total deschisa inseamna maxim subiectivism si fiecare are dreptate in felul lui poate.

SPORT 31-01-05 19:23

VS

Spune-mi si mie SEBASTIAN cine de la noi[auto] este dornic sa o faca cu FIREBLADE? caci poate la vara in cta o va FACE.

SEBASTIAN 31-01-05 22:32

Re: VS

Quote:

Originally Posted by \"SPORT\"
Spune-mi si mie SEBASTIAN cine de la noi[auto] este dornic sa o faca cu FIREBLADE? caci poate la vara in cta o va FACE.

Nu e problema mea.

SPORT 01-02-05 08:03

VS

Eu nu te inteleg intai spui ca APROAPE TOATE[auto] si dupaia NU ESTE PROBLEMA MEA,atunci spune macar ce auto de la noi crezi ca o VA FACE PE SUPARATA ,,BLADE''??[si fireblade-ul despre care vb eu nu este unul stock,are 200cp].

aleks 04-02-05 15:02

Re:

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Originally Posted by \"RebelYell\"

Nu mai lua comparatii de acum 1000 ani, vorbesc de modele mai noi in anul 2000 Hayabusa era buna dar din 2002 a pierdut suprematia in fata lui ZX12R Kawasaki.

Legat de MV Augusta nu stiu daca stiti cu ce motor e propulsata?
Va spun eu de GSX R de mai multe capacitati cel mai mare de 1000cmc, este un motor scump cu o ciclistica deoseita insa nu foarte performant dinamic. E mai mult un moto exclusivist si pretul e cam dublu fata de ceva de putere similara.
Italieni ce pot spune decat ca motorul facit de ei e cel mai buna, dar nu uitati japonezii stiu sa faca motociclete iar nemtii masini.

uite-le pe toate trei. asha pt comparatie :)

RebelYell 04-02-05 15:59

greu de ales ... primele 2 sunt tunate ... a 3a cred ca e in service

SPORT 09-02-05 08:03

vs

Ce intelegi tu prin TUNATE nust dar oricum explica si mie unde le vezi tu pe primele 2 tunate ?

aleks 09-02-05 09:34

Re: vs

Quote:

Originally Posted by \"SPORT\"
Ce intelegi tu prin TUNATE nust dar oricum explica si mie unde le vezi tu pe primele 2 tunate ?

era o gluma cred, se referea la \"tuning\"-ul ala pe 2 picioare lungi cu completari bine dotate ;) :lol:

SPORT 09-02-05 10:31

vs

OK :lol:

RebelYell 10-02-05 11:39

binenteles ca de ele era vorba ... astept cu nerabdare sa iasa si a 3a (de) la rampa

burn_rubber_boy 23-02-05 15:17

nu stiu daca stiti este si motocicleta care prinde 680km/h. :evil: dar nu este de serie si are un motor V 12 si costa numai 250.000 $ :twisted: dar totusi prinde 680

catalin rs4 23-02-05 15:28

teoretic dar nu si practic prinde 680 adica numai pe hartie sau a testat cineva motorul ala? 8)

Toto - BOD 24-02-05 00:04

Mare curaj iti trebuie sa calaresti o motocicleta cu 680 km/h... puffff.... Am mers cu un prieten cu 130-140 si deja aveam impresia ca merge cu 200+ :)
In fine... tin in mana o revista frantuzeasca cu cele mai puternice motoare de serie... si din cate vad eu cel mai rapid (adica cel care prinde viteza cea mai mare) este MV Agusta F4 1000 S (asa cum a spus si SOPRT pe prima pagina) care merge cu o viteza de 290+ cu o putere de 166 cp.
Cea mai mare putere o are Kawasaki zx-12 R cu o putere de 178 cp si care atinge viteza maxima de ~250km/h (mai exact 253), urmata de Hayabusa 1300R cu o putere de 175 cp si o viteza max de 257km/h.
Iar ca pret... cea mai scumpa este Mondial 1000 Piega care costa 25k euro! si cu o putere de 140 cp...

Si de fapt concluzia e ca acel kawasaki este mai sus decat hayabusa! :lol:

catalin rs4 24-02-05 00:12

sa zic un secret mic? :lol: miam luat si eu \"motoreta\" :P acuma imi fac permisul.... :twisted:

SpeedeR 24-02-05 00:16

uuuuuuuuuu...super.... sa ne asteptam la primul membru dp forum ku o hayabusa?! 8) :twisted: :twisted:

catalin rs4 24-02-05 01:03

numi place deloc hayabusa !! ii depasita demult :D ii oricum una dintre motoarele pe care le-a zis Toto - BOD :lol: tot ma chinui sa bag o poza dar nu reusesc... :twisted:

SpeedeR 24-02-05 01:08

:lol: :lol: e bine atunci... e Agusta F4 1000 S sau e Kawasaki zx-12 R ?

hmmm... ma gandesc la kawasakiiiiiiiiiiiii...vroooom....

:tenisclap: :tenisclap: sa vina carnetu ala mai repede nu?:P

catalin rs4 24-02-05 01:12

poi care acuma?? :lol: ie agusta dar nu de 1000 ci de 750 137 cp... :D

SpeedeR 24-02-05 01:16

\"doar\" 137 ?! :D kiddin'...

asfalt uscat park se zice.. :D sa o conduci sanatos si fericit :P

catalin rs4 24-02-05 01:26

danke!!! :D

catalin rs4 24-02-05 03:55

3 Attachment(s)
uite si poza!

Toto - BOD 24-02-05 12:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
poi care acuma?? :lol: ie agusta dar nu de 1000 ci de 750 137 cp... :D

supeeeeeeeeeeeeeeer! iti doresc multa bafta si ai grija cum o conduci, fara incidente! :wink:

catalin rs4 24-02-05 15:16

asta este gusturile nu se discuta dar asta nu insemna ca la alti nju le place :wink:

SPORT 24-02-05 15:20

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

numi place deloc hayabusa !! ii depasita demult :twisted:

si mv este bine dar busa este 100% japan

catalin rs4 24-02-05 15:32

o fi ea japan :lol: dar cele mai frumoase motoare tot italieni le fac ducati mv agusta sunt doar 2 exemple :wink:

SPORT 24-02-05 15:59

Re:

Quote:

o fi ea japan :lol: dar cele mai frumoase motoare tot italieni le fac ducati mv agusta sunt doar 2 exemple :wink:

nu asocia frumusetea cu calitatea

cristi_ubs 26-03-05 17:10

frumoase motoare mai au japonezii!cam la ce pret e o hayabusha?

DnI 27-03-05 17:10

1 Attachment(s)
daca tot se vorbeste de Hayabusa... postez un filmulet destul de interesant :shock: :shock:

merita vazut!

Michael 27-03-05 18:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cristi_ubs\"
frumoase motoare mai au japonezii!cam la ce pret e o hayabusha?

15.000 euro noua

Toto - BOD 28-03-05 00:41

1 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

GTR 05-04-05 03:41

New GSXR-1000 2005 RULES

All times are GMT +2. The time now is 16:44.

- Copyright 2026 4Tuning