Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   A.C.S. Kamikaze Racing Team Piatra Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31701-kamikaze-racing-team-piatra-neamt.html)

dangti16v 06-03-07 09:11

Re: A.C.S. Kamikaze Racing Team filiala Piatra Neamt

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 782539)
Hai we ...chiar n-ai treaba ...nu te mai primeste nimeni inapoi :lol:

am auizit ca tre sa ai obligatoriu o japoneza:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ali_ump 06-03-07 15:03

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 783658)
am auizit ca tre sa ai obligatoriu o japoneza:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pt tine e obligatoriu ...altfel nu ai ce cauta in club:twisted:

nt98adu 06-03-07 15:15

Pai e simplu: Mergi la Bacau si printre atatea chinezoaice, gasesti tu o japoneza!:lol: :lol: :lol:

dangti16v 06-03-07 15:20

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 784138)
Pai e simplu: Mergi la Bacau si printre atatea chinezoaice, gasesti tu o japoneza!:lol: :lol: :lol:

corect si mai iau una si pt alin:lol: :lol: :lol:

bogdan_FVJ 07-03-07 10:57

io is pe aproape...am o koreana :P

dangti16v 07-03-07 14:59

Quote:

Originally Posted by bogdan_FVJ (Post 785685)
io is pe aproape...am o koreana :P

corect:lol: :lol: :lol: esti cel mai aproape!!!!!:lol:

Ali_ump 07-03-07 16:00

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 786049)
corect:lol: :lol: :lol: esti cel mai aproape!!!!!:lol:

:lol: :lol: Da ...ma bogdane da tot japonezele is mai tari ....
Hai sa lasam astea si sa vedem ce mai facem cu astia cu Kamikaze asta ....ca deviem si de la subiect cu glumele lu Dan :D

Ali_ump 07-03-07 17:42

Comunicat important - unul din membrii fondatori Kamikaze Racing Team si Japan Team si un bun prieten de-al meu... la nivel national....primul drifter profesionist;)

https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html
mai multe detaliii la link-ul de mai sus

dangti16v 07-03-07 18:30

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 786313)
Comunicat important - unul din membrii fondatori Kamikaze Racing Team si Japan Team si un bun prieten de-al meu... la nivel national....primul drifter profesionist;)

https://forum.4tuning.ro/forumdisplay.php?f=361

ce sa mai zic stie baiatul ce stie:D

nt98adu 07-03-07 20:57

Eu am zis o data si cu riscul de a ma repeta, cine este interesat sa intre in acest club sa se pronunte vineri la intalnire. Nu sunt multe lucruri de stabilit si decat sa ne intalnim in fiecare vineri si vb, mai bine facem ceva practic. In afara de un suc, o cafea sau fiecare ce prefera, turatii si rateuri la motoare, spuneti si voi ce este deosebit?
Nu as vrea sa se inteleaga gresit... e buna si intalnirea de vineri, dar cine doreste se poate inscrie in acest club, fara a periclita relatiile dintre noi.

Actele clubului sunt ok, deci e nevoie de membri. Care se baga sa spuna si sa incepem o data ca vine vara si poate mergem si noi pe undeva!

dangti16v 08-03-07 13:44

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 786777)
Eu am zis o data si cu riscul de a ma repeta, cine este interesat sa intre in acest club sa se pronunte vineri la intalnire. Nu sunt multe lucruri de stabilit si decat sa ne intalnim in fiecare vineri si vb, mai bine facem ceva practic. In afara de un suc, o cafea sau fiecare ce prefera, turatii si rateuri la motoare, spuneti si voi ce este deosebit?
Nu as vrea sa se inteleaga gresit... e buna si intalnirea de vineri, dar cine doreste se poate inscrie in acest club, fara a periclita relatiile dintre noi.

Actele clubului sunt ok, deci e nevoie de membri. Care se baga sa spuna si sa incepem o data ca vine vara si poate mergem si noi pe undeva!

eu si cu alin stim cate greutati am intampinat cu clubul asta.e un pic mai dificila problema.o sa-ti explice alin:!:

Ali_ump 08-03-07 13:48

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 787869)
eu si cu alin stim cate greutati am intampinat cu clubul asta.e un pic mai dificila problema.o sa-ti explice alin:!:

Io am discutat in mare ...problemele legate de club ...insa nu stiu daca m-am facut pe deplin inteles ...INCA O DATA NU VREAU CA GRUPU DE ACUM SA SE RUPA IN DOUA ...CEI CU KAMIKAZE SI RESTU....PT CA SUNT 100% SIGUR CA VOR EXISTA DISCUTII... :!:
Mai exista o varianta ....care zic eu ar trebui discutata si care ar rezolva ...intr-o oarecare masura problemele ....dar discutam tot asa Vineri seara mai multe;)

dangti16v 09-03-07 18:08

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 787874)
Io am discutat in mare ...problemele legate de club ...insa nu stiu daca m-am facut pe deplin inteles ...INCA O DATA NU VREAU CA GRUPU DE ACUM SA SE RUPA IN DOUA ...CEI CU KAMIKAZE SI RESTU....PT CA SUNT 100% SIGUR CA VOR EXISTA DISCUTII... :!:
Mai exista o varianta ....care zic eu ar trebui discutata si care ar rezolva ...intr-o oarecare masura problemele ....dar discutam tot asa Vineri seara mai multe;)

vedem noi ce rezolvam cu clubul asta;)

dangti16v 13-03-07 15:11

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 786313)

https://forum.4tuning.ro/forumdisplay.php?f=361

si vine si in tara sa faca un pic de show.....nu uita alin...poate ne face si noua un cd cu show-ul:D

dangti16v 16-03-07 15:14

declar acest topic inchis:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ali_ump 16-03-07 16:20

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 801517)
declar acest topic inchis:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tu da ...io nu ...deocamdata8)

bogdan_FVJ 26-03-07 14:12

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 786151)
:lol: :lol: Da ...ma bogdane da tot japonezele is mai tari ....
Hai sa lasam astea si sa vedem ce mai facem cu astia cu Kamikaze asta ....ca deviem si de la subiect cu glumele lu Dan :D

corect aline...da io nam zis ca a mea e tare..da is pe aproape de cerintele clubului :P ca ii tot de prin zona aia......:)

bogdan_FVJ 26-03-07 14:13

sincer eu cred ca cei care se ocupa de club sa decida soarta lui......

Ali_ump 26-03-07 22:53

Quote:

Originally Posted by bogdan_FVJ (Post 818497)
sincer eu cred ca cei care se ocupa de club sa decida soarta lui......

Vom vedea ce se va intampla cu clubul asta...deocamdata stam....:rolleyes2

LIV_Ros 26-03-07 22:56

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 819413)
Vom vedea ce se va intampla cu clubul asta...deocamdata stam....:rolleyes2

care club?este vreo unu?

buddy_lexx 27-03-07 20:10

Parerea mea (cu toate ca este = cu 0) este k orasul asta nu`i asa de mare inkt sa existe 2 sau 3 sau 6 cluburi ...eu zic..ca 1 si bun este suficient..!

nt98adu 27-03-07 22:02

Pai si care-i clubul ala daca nu e cu suparare?!:rolleyes2
Eu cand am deschis discutia, s-a afirmat ca nu este bine sa formam clubul deoarece ne-am diviza: o parte care vor veni vinerea iar cealalta parte care participa la club.
Ce are una cu alta nu inteleg, dar personal nu ma mai intereseaza, atata timp cat intalnirile de vineri nu aduc nimic constructiv. Cand se v-a infiinta vreun club in P. Neamt, ma voi inscriie si eu. Pana atunci.... ramane cum au stabilit cei in drept.

Parerea mea poate fi depasita, dar un eveniment organizat din prisma unui club-indiferent care ar fi acela-da mai bine la imagine si nu numai.

Ali_ump 27-03-07 23:25

Quote:

Originally Posted by LIV_Ros (Post 819428)
care club?este vreo unu?

Era pana cand anumite persoane au decis ca nu vor decat un club din oras care sa ii reprezinte. Kamikaze Racing Team este un club cu acte in regula dar ...cu f putini membrii...iti explic mai multe in prv daca vrei;)

Ali_ump 27-03-07 23:26

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 821082)
Pai si care-i clubul ala daca nu e cu suparare?!:rolleyes2
Eu cand am deschis discutia, s-a afirmat ca nu este bine sa formam clubul deoarece ne-am diviza: o parte care vor veni vinerea iar cealalta parte care participa la club.
Ce are una cu alta nu inteleg, dar personal nu ma mai intereseaza, atata timp cat intalnirile de vineri nu aduc nimic constructiv. Cand se v-a infiinta vreun club in P. Neamt, ma voi inscriie si eu. Pana atunci.... ramane cum au stabilit cei in drept.

Parerea mea poate fi depasita, dar un eveniment organizat din prisma unui club-indiferent care ar fi acela-da mai bine la imagine si nu numai.

Felix am mai discutat pe treaba asta si stiu ce vorbesc ...dar ramane sa mai stam de vorba:rolleyes2

buddy_lexx 28-03-07 15:28

la urma urmei ..fiecare cu parerea lui..adik daca vor sa ramana in club..sa ramana...ca din cate am obs eu ..alin nu tine pe nimeni cu fortza!

bogdan_FVJ 01-04-07 14:31

faza e ca is multi mancatori de ***** in asa zisele intalniri si eu sincer mam cam plictisit de aceleasi dume si aceleasi faze de 2 lei....va urez mult succes in continuare..numa bine

buddy_lexx 01-04-07 18:40

Quote:

Originally Posted by bogdan_FVJ (Post 827763)
faza e ca is multi mancatori de ***** in asa zisele intalniri si eu sincer mam cam plictisit de aceleasi dume si aceleasi faze de 2 lei....va urez mult succes in continuare..numa bine

Bogdane.....mancatori de ..... is peste tot asa k stai klm..trebuie sa te obisnuiesti cu ei..asta e.

nt98adu 02-04-07 21:46

Quote:

Da' tu tre' sa pui chiar tot la suflet?

LIV_Ros 02-04-07 23:29

Quote:

we daca te-ai plictisit nu te pune nimeni cu forta sa ne bagi in seama....
crezi ca ne pare rau k nu iti mai vedem eleronul...?si cine is mancatorii aia?vezi ca te-ai referit la cam multa lume....cam toata lumea a glumit pe seama masinii tale......

Ali_ump 03-04-07 12:52

Quote:

Originally Posted by LIV_Ros (Post 830192)
we daca te-ai plictisit nu te pune nimeni cu forta sa ne bagi in seama....
crezi ca ne pare rau k nu iti mai vedem eleronul...?si cine is mancatorii aia?vezi ca te-ai referit la cam multa lume....cam toata lumea a glumit pe seama masinii tale......

We gata ...terminati ca ne suparam....nu mai vreau sa vad faze din astea ok? Daca mai apar certuri ...sterg tot si dau si amenzi:rolleyes2

dangti16v 03-04-07 21:22

Good Bye My Love Good Bye:!:

<URS> 04-04-07 00:42

gata Dan???

bogdan_FVJ 04-04-07 11:27

imi retrag cuvintele...ca vad ca so suparat lumea...da io ma refeream la cei care zic de club sau de intalniri care nu is niciodata multumiti nu la cei care or zis ceva de masina mea...pt ca asta nu ma afecteaza....asa ca scuze celor care s`or simtit jigniti...imi retrag cuvintele..numa bine...

Ali_ump 04-04-07 16:21

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 831991)

99 de motive sa ai ...sa pleci altfel nu te las
Chiar...zii si mie motivele:rolleyes2

LIV_Ros 04-04-07 18:40

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 831991)

Dane sa stii ca e pacat daca nu mai vii...nu stiu ce te-a deranjat asa tare...dar ai lipsit mult in ultima vreme....:shock:

dangti16v 13-05-07 19:13

A.c.s. K.r.t.=pasarea Phoenix;)

Ali_ump 14-05-07 18:52

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 899117)
A.c.s. K.r.t.=pasarea Phoenix;)

:oops: :twisted:

Intradevar ...

Ali_ump 19-05-07 15:13

Topicul se redeschide:!:

Ali_ump 09-08-08 10:48

Re: A.C.S. Kamikaze Racing Team Piatra Neamt

In curand incep inscrierile!!! Detalii la momentul potrivit ;)

catalos 09-08-08 22:35

Re: A.C.S. Kamikaze Racing Team Piatra Neamt

asteptam detalii......:))

All times are GMT +2. The time now is 04:26.

- Copyright 2026 4Tuning