Asociatia club sportiv Kamikaze Racing Team a luat fiinta anul trecut in fiind fondata de un grup de pasinoati din Baia Mare jud.Maramures.
Clubul Sportiv are ca SCOP promovarea, organizarea si desfasurarea activitatilor si competiitilor sportive demotociclism si automobilism in cadru legal, precum si actiuni pt selectia, initierea si promovarea tinerelor talente in aceste ramuri sportive.
Pentru afiliere celor din Piatra Neamt am decis sa reprezint interesele clubului Kamikaze pe raza judetului Neamt printr-o inputernicire semnata si stampilata de catre conducerea clubului.
Multi dintre voi stiu deja ca au existat cateva discutii care au ramas ...din pacate la stadiul de discutii ....si unii dintre membrii au decis sa iasa din club... ce vreau eu acum de fapt? Sa va intreb ce facem pana la urma cu el...ne mai adunam sub numele clubului? Sa isi dea fiecare cu parerea aici si sa vedem ce e de facut in continuare cu Asociatia Club Sportiv . Si aici astept parerea celor care doar citesc ce se discuta pe forum si nu participa la discutii (se stiu ei)! Mai multe detalii va voi da pe parcurs!!!