Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Īntālniri săptămānale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

Ali_ump 22-01-07 20:41

Re: ---==Intalniri saptamanale==---

Quote:

Originally Posted by inceparetul (Post 709365)
acum am vazut chinul vostru.eu am stikerul deja pe luneta,daca va ajuta cu ceva.masina de scoala, nt-05-hbt ford focus bleumarin

ce stikeru cu 4Tuning il aveti?...? Nu stiu masina da o sa ma mai uit dupa ea prin oras...;)

Ali_ump 22-01-07 20:41

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 710222)
Eu zica ai nevoie de vreo....1000 de stickere!Totzi vor...!

chiar o mie nu ...vreo noua sute asa....:)ca de cand cu forumu ne-am mai inmultit....;)

johnson 23-01-07 08:29

Si eu am sticker, dar nu l-am pus pe masina, tocmai in ideea ca mai am de lucru la ea, pana sa merite asta. Si il am de aproape 2 ani...

inceparetul 23-01-07 08:54

atunci e si mai simplu.se poate multiplica al tau,pentru ca nu e lipit.daca esti de acord ma pot interesa la un prieten care se ocupa de asa ceva,daca poate sa-l multiplice.si chiar sa adauge ceva,personalizat pentru comunitatea din piatra.ce spuneti?

Ali_ump 23-01-07 08:57

Quote:

Originally Posted by inceparetul (Post 710963)
atunci e si mai simplu.se poate multiplica al tau,pentru ca nu e lipit.daca esti de acord ma pot interesa la un prieten care se ocupa de asa ceva,daca poate sa-l multiplice.si chiar sa adauge ceva,personalizat pentru comunitatea din piatra.ce spuneti?

E bine si asa ...mai tineti-ne la curent ....va puteti interesa si cat ne costa ...?;)

inceparetul 23-01-07 09:10

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 710947)
Si eu am sticker, dar nu l-am pus pe masina, tocmai in ideea ca mai am de lucru la ea, pana sa merite asta. Si il am de aproape 2 ani...

si inca ceva.am simtit intepatura usor ironica,dar eu cred ca din momentul in care am inceput modificarea sau ma rog ,personalizarea masinii,pot lipi stikerul pe luneta.in fond,cei ce se apuca de modificat masina,o fac pentru ca pentru ei nu e o simpla masina de mers la serviciu,sau de plimbat.e ca o bijuterie.si cei ce se apuca de modificat,si au o pasiune pentru asta,au un mare dezavantaj!nu termina niciodata!!trendul si tehnologia se schimba foarte rapid,apar noi modele,noi forme,noi motorizari si accesorii pentru motoare si caroserii.e ca in moda.nu schimbi hainele si pantofii numai cand se rup,ci si cand se demodeaza,daca doresti sa fii elegant.eu nu doresc decat sa ajut,si intradevar Alexandru
neamtu e un mare pasionat!dar el dispune si de foarte multi bani,ceea ce nu toti care vor o masina personalizata au.si atunci incearca sa faca ceva singuri.si mi se pare ca de fapt aceia sunt adevaratii pasionati.mii de scuze inca odata.nu vreau sa fiu nici moralist,dar imi apar pasiunea si o fac cum pot.

inceparetul 23-01-07 09:13

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 710964)
E bine si asa ...mai tineti-ne la curent ....va puteti interesa si cat ne costa ...?;)

Alin,am spus simplu paul,nu persoana a doua.azi ma interesez.dar lanseaza prietenilor provocarea pentru un model care sa includa si ceva specific comunitatii locale.

Ali_ump 23-01-07 13:03

Paul cred ca ar fi bine sa ramana modelul original ...numai sa le multiplice cineva cat mai eftin ....o sa vb si cu jhonson sa vedem poate stie el pe cineva ...ca sa nu asteptam dupa cei de la Bucuresti sa ne aduca....sa lea avem puse pt marea intalnire.

Ali_ump 23-01-07 13:06

Daca mai avem ceva de discutat in privinta asta ...continuam la sectiunea cafeneaua nemtenilor....ca deviem de la subiectu sectiunii...!!!

Pana una alta ne vedem din nou Vineri si va astept in numar cat mai mare in centru la ora 20:00

dangti16v 23-01-07 17:32

alin tata daca vrei informatii cat costa stickerul si daca se poate multiplica
vb eu cu mircea si poate ne rezolva

johnson 24-01-07 08:19

Inceparetul ar trebui sa stie faptul ca in garaj la Cocktail Service are sediul Cocktail Tuning, firma la care unic asociat sunt eu-Johnson. Am specificat asta, pt ca am vazut ca apar confuzii vis-a-vis de cine si cum se ocupa de aceasta afacere(pasiune mai mult). Iar faptul ca nu am terminat masina, se datoreaza si lipsei de fonduri suficiente pt asta(prietenii stiu de ce). Un sticker nu te face mai mult sau mai putin pasionat, te identifica doar ca membru al unei comunitati. Pot incerca sa rezolv de stickere, dar cred ca mai simplu ar fi pt cel care le face sa foloseasca modelul de pe net, decat o imagine scanata. O sa vorbesc zilele astea cu un amic care se ocupa cu asa ceva. Daca mai sunt nelamuriri in regula cu activitatile pe care le desfasor, prefer sa fiu intrebat sau mai simplu veniti pe la mine. Nu suport cand se vorbeste in necunostinta de cauza.

Ali_ump 24-01-07 08:28

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 712582)
Inceparetul ar trebui sa stie faptul ca in garaj la Cocktail Service are sediul Cocktail Tuning, firma la care unic asociat sunt eu-Johnson. Am specificat asta, pt ca am vazut ca apar confuzii vis-a-vis de cine si cum se ocupa de aceasta afacere(pasiune mai mult). Iar faptul ca nu am terminat masina, se datoreaza si lipsei de fonduri suficiente pt asta(prietenii stiu de ce). Un sticker nu te face mai mult sau mai putin pasionat, te identifica doar ca membru al unei comunitati. Pot incerca sa rezolv de stickere, dar cred ca mai simplu ar fi pt cel care le face sa foloseasca modelul de pe net, decat o imagine scanata. O sa vorbesc zilele astea cu un amic care se ocupa cu asa ceva. Daca mai sunt nelamuriri in regula cu activitatile pe care le desfasor, prefer sa fiu intrebat sau mai simplu veniti pe la mine. Nu suport cand se vorbeste in necunostinta de cauza.

Gata nu va mai intepati atata....am mai spus si mai sus sa se continue pe sectiunea cafeneaua nemtenilor de pe 4 tuning....discutia asta
Aici se discuta despre intalnirile de Vineri seara.:!:

catalos 24-01-07 21:47

unde anume in centru au loc intalnirile saptamanale? Sper sa pot ajunge si eu vineri, chiar daca masina mea e la inceput de tunning.

Ali_ump 24-01-07 21:50

Quote:

Originally Posted by catalos (Post 713932)
unde anume in centru au loc intalnirile saptamanale? Sper sa pot ajunge si eu vineri, chiar daca masina mea e la inceput de tunning.

Intalnirea saptamanala are loc in Centru in parcarea din fata parcului la ora 20:00 ... te asteptam cu mare placere...o sa ne vezi acolo oricum...suntem destul de multi ...;) Asteptam si poze cu masina ta la sectiunea masini din Piatra Neamt;)
Numai bine!

catalos 24-01-07 21:57

POZE..... hmmmm......deocamdata nu :sad: , acum e doar un amarat de Golf II, poate mai incolo dupa ce o sa prinda ceva contur. Oricum daca vin vineri o sa-l vedeti.

Ali_ump 24-01-07 21:59

Quote:

Originally Posted by catalos (Post 713952)
POZE..... hmmmm......deocamdata nu :sad: , acum e doar un amarat de Golf II, poate mai incolo dupa ce o sa prinda ceva contur. Oricum daca vin vineri o sa-l vedeti.

unu rosu cumva? sau ma insel io....?:rolleyes2

Ali_ump 24-01-07 22:02

5 Attachment(s)
Poze de la intalnire din Decembrie....:lol: :lol: tematica as putea spune ...imediat dupa Mos Nicolae:D

catalos 24-01-07 22:05

e gri, singurul element de tuning pus pana acum e o pleoapa la faruri. dar o sa mai evolueze.:rolleyes2

Ali_ump 24-01-07 22:07

Quote:

Originally Posted by catalos (Post 713975)
e gri, singurul element de tuning pus pana acum e o pleoapa la faruri. dar o sa mai evolueze.:rolleyes2

iarna-i lunga ...facem acum sa avem ce arata la vara;) poate iti mai dam noi ceva idei...

nt-81-nfk 25-01-07 05:21

Ali_ump saptamana care vine plec pana la oradea cu treburi ca pe aicea mor de plictiseala ziua:D sa speram ca o sa aibe timp baietii de akolo sa imi faca barile alea care ti-am aratata atuncea:P

inceparetul 25-01-07 07:55

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 712582)

gata johnson,pace.si eu imi rup mainile intr-un garaj si sa mor de nu dau cu sculele de pamant de numa numa.daca te-am suparat,imi cer scuze.nu am dorit asta.eu am simtit doar intepatura ta cu stikerul.apropos de stiker,am fost eu la barsan Johnson,si am masurat,am facut si un pret,ies in jur de 11 000 lei vechi bucata daca facem in jur de 200.salutari din inima lui nea
Petrica Botez.inca odata scuze,dar tot tu ai fost primul un pic rautacios:)))

Ali_ump 25-01-07 11:26

Quote:

Originally Posted by nt-81-nfk (Post 714313)
Ali_ump saptamana care vine plec pana la oradea cu treburi ca pe aicea mor de plictiseala ziua:D sa speram ca o sa aibe timp baietii de akolo sa imi faca barile alea care ti-am aratata atuncea:P

Bravo...si eu sper sa aiba timp sa faca ceva....cat stai pe acolo?? ca as merge si eu...

nt-81-nfk 25-01-07 13:39

Cam o spatamana ca vreau sa schimb akolo distributia ca aicea in piatra nu ma risc sa las pe mana incepatorilor sa testeze:D:D am fo la ceva service (nu dau nume sa fac prosta reclama) si zice "da se schimba sigur cum sa nu " apoi se uitau mecabnicii ca la ozeneu :D.. dupa privirea lor.... mai bine nu .. decat sa faca teste si practica pe moturu meu mai bine nu:D:D
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 714616)
Bravo...si eu sper sa aiba timp sa faca ceva....cat stai pe acolo?? ca as merge si eu...

johnson 25-01-07 14:40

Inceparetule, multumesc pt urare si sa stii ca am fost ''putin intepator'', fara sa vreau. Te astept pe la mine cand ai timp, pt ca am impresia ca ne cunoastem destul de bine daca nu ma insel. Daca ai vorbit tu cu Barsan e si mai bine, ca eu nu prea pot sa plec de aici in timpul zilei(seara ne mai vedem dar cine mai are chef sa faca calcule)

Ali_ump 25-01-07 14:45

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 714869)
Inceparetule, multumesc pt urare si sa stii ca am fost ''putin intepator'', fara sa vreau. Te astept pe la mine cand ai timp, pt ca am impresia ca ne cunoastem destul de bine daca nu ma insel. Daca ai vorbit tu cu Barsan e si mai bine, ca eu nu prea pot sa plec de aici in timpul zilei(seara ne mai vedem dar cine mai are chef sa faca calcule)

:twisted: io stiam ca va stiti dar am fost rugat sa nu zic nimic:rolleyes2 ...te asteptam maine seara la intalnire?;)

dangti16v 25-01-07 17:10

Da maine e vineri asa ca tot la ora 8 tot in centru sa ne vdm:twisted:

Ali_ump 27-01-07 19:23

Da fratilor ....cam asa ar trebui sa arate intalnirile saptamanale...sa nu mai incapa masinile in parcare:D ...si exceptand frigu care unora le-a cam pus probleme....:-)
Tin sa multumesc in special celor din Targu Neamt si din Roman care au facut un efort sa vina pana la Piatra sa participe la intalnire...si apoi celor noi care au venit aseara in centru la intalnire....pe viitor sper ca toata lumea sa fie la ora 8 fix in parcare ca sa nu se mai intample cum s-a intamplat aseara....unuii au fost altii nu.....sa fim toti acolo la fix ca sa vedem ce ne stabilim sa facem...
Astept sugestii cu ce am putea face ....in cadrul acestor intalniri in afara de ,,, banala cafea care se bea dupa ce ne intalnim in centru....

Si poate data viitoare aduceti niste camere digitale..io stiu ...aparate foto ca sa se faca si poze....ca e pacat....o fost multa lume si io sincer nu am avut timp sa stau sa mai fac si poze...

nt-81-nfk 28-01-07 10:17

eh .. o perioada eu oi fi absent:( .. pana repar masina:P

dangti16v 28-01-07 14:25

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 718172)
Da fratilor ....cam asa ar trebui sa arate intalnirile saptamanale...sa nu mai incapa masinile in parcare:D ...si exceptand frigu care unora le-a cam pus probleme....:-)
Tin sa multumesc in special celor din Targu Neamt si din Roman care au facut un efort sa vina pana la Piatra sa participe la intalnire...si apoi celor noi care au venit aseara in centru la intalnire....pe viitor sper ca toata lumea sa fie la ora 8 fix in parcare ca sa nu se mai intample cum s-a intamplat aseara....unuii au fost altii nu.....sa fim toti acolo la fix ca sa vedem ce ne stabilim sa facem...
Astept sugestii cu ce am putea face ....in cadrul acestor intalniri in afara de ,,, banala cafea care se bea dupa ce ne intalnim in centru....

Si poate data viitoare aduceti niste camere digitale..io stiu ...aparate foto ca sa se faca si poze....ca e pacat....o fost multa lume si io sincer nu am avut timp sa stau sa mai fac si poze...

las ca vineri poate aduc eu aparatul si nu uita ca inainte de banala cafea mai este si.....vizitarea de drumuri drepte si bine asfaltate in afara localitatii:twisted: :lol:

Ali_ump 28-01-07 17:38

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 719198)
las ca vineri poate aduc eu aparatul si nu uita ca inainte de banala cafea mai este si.....vizitarea de drumuri drepte si bine asfaltate in afara localitatii:twisted: :lol:

Bina...asta nu se pune....sa nu uiti sa aduci camera...

Quote:

Originally Posted by nt-81-nfk (Post 718825)
eh .. o perioada eu oi fi absent:( .. pana repar masina:P

Lasa frate ca se repara doar...nu-i mare tragedie..;)

bogdan_FVJ 29-01-07 13:37

O adevarata nebunie nu altceva.......cam slabutz cu drumurile drepte bine asfaltate (si eventual ferite de privirile PJN) :)

nt98adu 29-01-07 16:04

He,:D da' ce-ai vrea, vreo pista de curse, nu?:twisted:
Ii dai pe unde poti, fara sa te vada PJN! Stii tu!:lol:

Ali_ump 29-01-07 16:35

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 721075)
He,:D da' ce-ai vrea, vreo pista de curse, nu?:twisted:
Ii dai pe unde poti, fara sa te vada PJN! Stii tu!:lol:

Vrem mai multe locuri de joaca:!: :lol: :lol:
Ce zici ? Cum a fost intalnirea? ...in afara de faptul ca a fost frig....
Ai plecat destul de repede ...nu am apucat sa stam prea mult de vorba si nici macar nu am apucat sa iti multumesc pt tura cu masina...sper sa ne mai vedem si saptamana asta. ;)

nt98adu 29-01-07 20:01

Nu am plecat acasa ci la Pensiune la Carmen langa Troian. Am inteles ca si voi a-ti fost, dar mai tarziu. Vineri nu mai vin la 8 fix ci la 8si 10, caci unii intarzie si daca e vremea asta de afara nu prea-mi surade sa stau in strada!
Cat despre masina, ti-am zis ca e una obisnuita.:D

Ali_ump 29-01-07 21:07

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 721422)
Nu am plecat acasa ci la Pensiune la Carmen langa Troian. Am inteles ca si voi a-ti fost, dar mai tarziu. Vineri nu mai vin la 8 fix ci la 8si 10, caci unii intarzie si daca e vremea asta de afara nu prea-mi surade sa stau in strada!
Cat despre masina, ti-am zis ca e una obisnuita.:D

Pai cam asa ...pe la si 10 si 15 e toata lumea acolo....mai stam la vorba pe acolo dupa care depinde ...ori mergem pe undeva ori ...na stii tu...Sper sa apucam sa mai stam de voorba...si putem merge toti impreuna undeva...nu separat...
Cat despre masina ...mie imi place la nebunie...am o slabiciune pt BM-uri;)

bogdan_FVJ 30-01-07 15:02

nt98adu ce modest e omul.....cica masina e una obisnuita:D.....daca si a lui mai e obisnuita...apai nu stiu ce sa mai zic.......cya friday

Ali_ump 30-01-07 17:56

Quote:

Originally Posted by bogdan_FVJ (Post 722540)
nt98adu ce modest e omul.....cica masina e una obisnuita:D.....daca si a lui mai e obisnuita...apai nu stiu ce sa mai zic.......cya friday

You got that right:lol: ...see ya';)

nt98adu 30-01-07 20:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bogdan_FVJ (Post 722540)

Daca ar fi un M5 atunci ar mai fi ceva, dar asa......
Ai dreaq guvernanti cu taxele lor!:twisted:

Cand vii de pe o masina care facea in cateva sec 150km/h cu a-III-a,distributie variabila bla, bla ,bla, iti spun eu ca ti se pare un K motorul de 2,5! care isi da drumul dupa 3000 ture chiar daca are aprox. aceeasi cai.
Daca ar fi fost dupa mine imi luam un M5, dar cum nu este, ma multumesc cu ce am.:sad:

johnson 31-01-07 07:54

A fost un m5 din generatia e34 prin oras, ala chiar ca nu facea de rusine firma BMW. Dar nici cu al tau nu stai departe. Imagineaza-ti ca pt unii sunt suficienti si cu 100 de cai in minus, scosi dintr-un diesel. La masinile care sunt prin oras, stai linistit ca intorci cateva priviri( de pasionati). Ca fetele se uita tot dupa Passaturi

bogdan_FVJ 31-01-07 10:33

asa`i johnson.....unii se multumesc cu mai putini cai...dar decatcu taxiul mai bine ceva mai mic cu maiputinicai...fiecare cum poate.......oricum e reusit tare bmw-u......tare tare

All times are GMT +2. The time now is 13:50.

- Copyright 2026 4Tuning