Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Conducere fara permis (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/31162-conducere-permis.html)

ast3riCS 28-01-07 19:27

Re: Conducere fara permis

:) si eu visam in copilarie la karting dar.......vb lu sebaaa
Eu mai conduc si cu tatamiu, ca el fiind instructor ma mai lasa, acum imi fac actele pt scoala. Dar nu pot sa trec de 3500rpm ca-mi ***e una peste cap.
Cand si-a luat DSN, eu fiind obisnuit cu diesel, am plecat o data cu scartzait fara sa vreau, a ridicat mana........si eu: STAI NU DA CA n-am vrut:)
Poate il conving maine sa ma lase si pe mine, sa ma invatz cu zapada.

sebaaa 28-01-07 20:33

lol asterics=))
de m-ar bate si pe mine tata in loc sa ma pedepseasca=))as face toate prostiile posibile.. nu ma bate klumea=)) adik nu ma doare gen ..oricat de ofitcat ar fi
si eu cu instructorul meu aveam o faza de genu..la o gafa un bobarnac..o propusese el.. si i-am zis io bine..dar dau si io knd imi arati cu degetul sa merg in stanga si imi zici sa iau dreapta.. si nu ne-a jucat cu bobarnace:D (sunt mai masiv decat el)
deci solutia: il bati pe tactu.. sau il faci sa creada k esti asa de nesanatos incat esti in stare sa il bati.. si totusi sa stie k esti capabil de treaba asta..daca taica-tu a fost boxeour sau ceva luptator..slabe sanse.sau daca esti tu slab..:P
oricum ..mai bine..stie el ce stie.. asa nu iesi in evidenta daca nu mergi rpd
ai mei sunt cu tarsa la mine de faza asa..knd vin ranga acasa nu comenteaza deloc..nu pot sa ma dovedeasca decat daca dau cu ceva obiect contondent in mine..
ei sunt cu tarsa d-asta de cand am venit intr-o noapte acasa , de la un majorat, beat mort ce eram.. si aveau lanturile puse la usa, si am descuiat-o si am rupt lanturile (unul s-a rupt de la o za si altu a iesit din perete) ..si dupa performanta asta, nu imi zice nici unul nik knd vin varza acas..( am rupt alea fara sa dau cu piciorul in usa.. doar cu mainile:D

ast3riCS 28-01-07 20:51

Mai are si tatamiu faze dinastea..........in care prefer sa-mi dea o bucata. A aflat ca fumez si nu s-a atins de mine dar mi-a zis ca nu mai pun mana pe masina....am zis ca turbez, imi venea sa-l rog sa ma bata:) numah sa mai imi dea masina!!!

Dimitris 28-01-07 22:42

acum facem comparatie sa vedem care are un tata mai ingaduitor sau ce? pur si simplu nu ai voie sa conduci pe drumurile publice fara carnet sau in stare de ebrietate... daca ar intelege toata lumea chestia asta ar fi perfect. nu suntem in alte tari sa conduci de la 16 ani. o sa cititi posturile astea peste cativa ani si o sa radeti cu gura pana la urechi. pana atunci mai bine studiati teoria si practica o tineti pentru 18 ani...

mikkai 28-01-07 23:07

Eu ma mir ca pustiu nu a zis ca era bere fara alcool :))).Si mai zic urmatoarele:Sebaaa nu mai scrie atata ca ma plictisesc de atata citit.Nici eu nu am facut karting pentru ca nu se purta pe vremea mea,sau nu se auzise la mine acolo la porumb de asa ceva probabil..

Bobby boss 30-01-07 21:23

copii voi stati cuminti luati-va masini si le tunariti

mituc 06-02-07 23:22

Quote:

Originally Posted by ast3riCS (Post 701149)
Imi spune si mie cineva care este pedeapsa daca conduci fara permis...???

Faci puscarie si tu si cel care ti-a dat masina. Ala care ti-a dat masina mai are o sansa sa spuna ca i-ai furat-o, si mai faci si pentru furt de masini.

sebaaa 06-02-07 23:46

i-am raspuns si noi ;)
si primesti ani in fct de gravitatea faptelor tale : viteza sau alte nereguli in trafic ..accident..etc
oricum..s-a lamurit asterics si nu mai face el d-astea

ast3riCS 15-02-07 18:44

da eu m-am potolit, si acum si pretenul meu pt ca au aflat parintii lui si gata.
Intr-un fel ma bucur ca-i spre binele lui!!!
Eu oricum imi iau carnetu in mai deci nu mai am prea mult de asteptat:D

Bogdan YBR 12-03-07 16:15

mai bine stai in banca ta ca si yo faceam asa pana sa imi iau permis chiar am avut si accident.eram parcat si a intrat una in mine dar m-am inteles cu ea sa nu declare si le facem fiecare pe a lui. mai bine stati in banca voastra ca nu poti stii niciodata ce se intampla. OK nu faci tu nimic dar poti patii ca la mine.am plecat cu masina la cineva si cat eram parcat da una in mine.

silviu_fxx 12-03-07 19:16

Eu am scos masina de 4 ori pana acum si cel mai mult am atins 130 km/h(ultima oara) prin oras intr-o zona industriala...insa m-am potolit dupa ce am vazut un accident mortal cu un Logan(aceeasi masina ca alor mei). Oricum mai am 3 luni pana ce iau carnetul si vreo 2 sapt pana ce incep scoala.

RA_2fast4u 13-03-07 22:15

Quote:

Originally Posted by silviu_fxx (Post 794463)
Eu am scos masina de 4 ori pana acum si cel mai mult am atins 130 km/h(ultima oara) prin oras intr-o zona industriala...insa m-am potolit dupa ce am vazut un accident mortal cu un Logan(aceeasi masina ca alor mei). Oricum mai am 3 luni pana ce iau carnetul si vreo 2 sapt pana ce incep scoala.

Junior ia-o catinel! sper macar ca vinzi gogosi.. adica totusi fara permis la 130 prin oras .. not good! si o am calcat de cateva ori stramb inainte de permis dar iao-ncet amice sa nu iti para rau.. sti care e pedeapsa pentru condus fara permis? PENALA, adica zdup, racoare, si pt tine si pt tact-o asa ca ia-o domol si daca chiar nu te poti abtine mergi macar si tu pe drumuri laturalnice, parcari goale, poligoane si incearca macar sa respecti limita legala! hai bafta si inscrie-te la scoala ca sa iti satisfaci your wildest dreams!

sebaaa 14-03-07 00:10

silviu_fxx ..ce te face sa crezi k il iei din prima? ..nu il iei garantat, sa stii
incepe scoala..si vezi dupa aia;) ..pune mana si invata
si stai cuminte cu condusul fara carnet..macar daca respectai regulile de circulatie..dar cand mergi si cu viteza..frate..nu esti sanatos..stai cuminte!

silviu_fxx 14-03-07 07:44

2 Attachment(s)
V-am zis ca m-am lasat de prostii(ultima data cand am scos-o a fost chiar in ajunul Craciunului) pt ca vazusem un accident foarte nasol(se pare ca viata e mai fragila decat imi imaginam eu) si mi-am zis ca nu are rost sa o patesc si eu sau sa ma prinda opreasca politia. Un prieten(cu care iesisem odata) venise la mine cu niste poze cu accidentul respectiv...mentionez ca si eu am Logan:rolleyes2
Va pun doar 2 poze ca sa va dati seama ce face viteza...

mikkai 14-03-07 23:35

ala de pe usa e suc de rosii?de care ?

Doctorul 14-03-07 23:57

alta intrebare:dak il prinde politia pe unu care nu are permis si eu sunt in masina cu el... am vro legatura eu?

mae 15-03-07 13:20

mai tata avetzi grija si yo am condus fara permis dar asta pt ca nu ma laut carnetul din prima. si a trebuit samai conduc (desi am mai laut ceva ore inaintea exaemnului sa ma obisnuiesc cu masina) dar eram cu proprietaru masinii si mergem uper atent cum miroasema picior de politzist opream si faceam schimb de locuri. orcum mi sa oprit inima o data sau de douaori cand am vazut politia in fata mea. dar practic facusem ore si deja ma descurcam. dar nu as ma facea niciodata. e super periculos si cu politia si cu restul participantilor la trafic

sebaaa 15-03-07 14:10

Quote:

Originally Posted by Doctorul (Post 798755)
alta intrebare:dak il prinde politia pe unu care nu are permis si eu sunt in masina cu el... am vro legatura eu?

daca le zici la gabori k nu stiai ca ala nu are carnet si el declara la fel, nu ai probl
daca stiai..mda..un fel de..dar nu se lasa cu amenda sau puscarie pt tine - asa am inteles

RA_2fast4u 16-03-07 22:41

Quote:

Originally Posted by Doctorul (Post 798755)

daca masina nu e a ta.. nu cred sa fie stres.. daca masina e a ta atuncea o sa mergeti aman2 la numarat stele printre gratii

phaeton 03-05-07 19:35

deci...
am si eu o mare curiozitate.
sa zicem ca : eu nu am carnet de conducere, dar conduc.daca m ar opri un echipaj de politie, dau datele unui prieten, de varsta apropiata, dar care are carnet(invatz foarte bine datele lui). cand imi cere sa prezint actele, spun ca le am uitat acasa.presupun ca in momentu ala, politistul o sa imi verifice prin statie datele, care,normal o sa coincida cu cele spuse de mine.
deci, mai pe scurt, dau datele lui X care are carnet si figureaza in baza de date, iar acest X o sa ia 3 pct penalizare pt ca nu are actele la el.
sper ca ati inteles ce am vrut sa zic.
spuneti`mi unde gresesc. (in afara de faptul ca se comite o ilegalitate )
asta ipotetic vorbind :)

Sasha_z 03-05-07 19:41

Quote:

Originally Posted by ast3riCS (Post 701149)
Imi spune si mie cineva care este pedeapsa daca conduci fara permis...???

Art.86. (1) - Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de catre o persoana care nu poseda permis de conducere se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani...

da sincera sa fiu....inainte sa iau permisu am mers cel putin 3-4000 km fara ;)

sebaaa 03-05-07 20:12

Quote:

Originally Posted by phaeton (Post 882813)
deci...
am si eu o mare curiozitate.
sa zicem ca : eu nu am carnet de conducere, dar conduc.daca m ar opri un echipaj de politie, dau datele unui prieten, de varsta apropiata, dar care are carnet(invatz foarte bine datele lui). cand imi cere sa prezint actele, spun ca le am uitat acasa.presupun ca in momentu ala, politistul o sa imi verifice prin statie datele, care,normal o sa coincida cu cele spuse de mine.
deci, mai pe scurt, dau datele lui X care are carnet si figureaza in baza de date, iar acest X o sa ia 3 pct penalizare pt ca nu are actele la el.
sper ca ati inteles ce am vrut sa zic.
spuneti`mi unde gresesc. (in afara de faptul ca se comite o ilegalitate )
asta ipotetic vorbind :)

pai o sa iti ceara buletinul sau un act ceva..nu te lasa sa pleci asa cu una cu 2..mai ales daca vrea sa iti dea amenda sau ceva de genu(knd stau ei la panda pt un suc , cu chef de scandal)
ceea ce faci este destul de grav.. fiindca pretinzi k esti altcineva, refuzi sa te legitimezi ...daca esti si minor ar fi si mai grav...dar daca esti major ai raspundere 100% pt faptele tale..
ar primi 3 puncte penalizare daca nu ar avea talonul sau cva de genu..
pt condus cand nu ai permisul la tine chiar ti-l poate lua..k altfel faceau mai multi manevra asta

sebaaa 03-05-07 20:13

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 882826)
Art.86. (1) - Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de catre o persoana care nu poseda permis de conducere se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani...

asa se explica cum unele fete conduc foarte bine dupa "doar 30 ore de scoala de soferi" ;)) .. fara nici o jignire pt cele care nu au condus inainte..

Sasha_z 03-05-07 21:22

Quote:

Originally Posted by sebaaa (Post 882880)
asa se explica cum unele fete conduc foarte bine dupa "doar 30 ore de scoala de soferi" ;)) .. fara nici o jignire pt cele care nu au condus inainte..

eu am permis de 3 sapt...si deja am facut 4 drumuri tg-jiu - timisoara sg cu masina...si nu mi`a fost deloc frica sau ceva de genul asta....e normal k m`a ajutat foarte mult faptum k am condus inainte....dar acum....na....si sincera sa fiu nu stiu dk am facut cele 30 de ore...cu "scoala"....dar am facut destule cu masina personala....=))))) acuma na...fiecare se descurca cum poate...

22VIN 03-05-07 21:40

io knd n-aveam permis n-am condus decat in poligon am zis las-o asa decat sa risc sa nu mai iau permisu dupa ce am asteptat 18 ani dintr-o prostie mai bn asa :))

mihai88 03-05-07 22:40

treaba sta in felu urmator

va mananca rau de tot luati masina si plecati cu ea la drum si o data si o data tot va prinde si uite asa o sa isi ia mai putini permisu

a 2 varianta ar fi sa faceti scoala luati permisu si circulati legal.......

fiecare are dreptu sa isi aleaga varianta...da io sincer in locu la asa zisi conducatori auto(pana in 18 ani) as alege a 2 varianta,e mai sigura si mai sanatoasa...P.S;va fereste si de inchisoare

hai salut

Sasha_z 03-05-07 22:54

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 883258)
treaba sta in felu urmator

va mananca rau de tot luati masina si plecati cu ea la drum si o data si o data tot va prinde si uite asa o sa isi ia mai putini permisu

a 2 varianta ar fi sa faceti scoala luati permisu si circulati legal.......

fiecare are dreptu sa isi aleaga varianta...da io sincer in locu la asa zisi conducatori auto(pana in 18 ani) as alege a 2 varianta,e mai sigura si mai sanatoasa...P.S;va fereste si de inchisoare

hai salut

intradevar ai dreptate...dar n`am putut sa ma abtin...aveam goangele mele...pai ajunsesem sa conduc in fiecare seara cate 2 ore....innebunisem....si ce linistita eram...acum cu carnet e altfel..is mai grijulie...mai atenta etc etc

Leynad_diabolik 12-05-07 20:34

sal.. eu am condus pe la tzara la bunici masina tatalui meu. intr-o zi m-am dus singur cu masina din centru satului pana acasa (bunicii stau la marginea satului) ca sa o spal. in drum spre casa am trecut si pe langa primarie unde e si politia dar am deschis bine ochii si am trecut fara probleme.. dupa ce am ajuns acasa la aproximativ o ora cine trece pe strada? "domnu' in verde" cu loganu. baga masina cu spatele in porti, eu credeam k vrea sa intoarca, dar nu s-a intamplat asa. s-a dat jos din logan, a intrat in curte, ma intreaba ce fac, yo pe cat posibil de calm raspund ca fac curat in masina la care urmeaza intrebarea capcana.. "unde e taicatu?" :-) eu raspund ca e la nea' X in sat si apoi urmeaza a2a intrebare "si masina cum a ajuns aici?" la care yo.. "pai s-a dus pe jos tata" iar apoi nu a mai zis nimik si a plecat........... dar bine cand i-am zis lu tata ce s-a intamplat a zis k trebuia sa vb ceva cu el si probabil daia a venit (ai mei se cunosc cu nea' militianu), dar oricum de atunci nu prea mai ma risc. decat sa nu mai pot sa iau carnetu pe veci pt o nebunie mai bine stau frumos in banca mea :D. Bafta si aveti grija

Pro-Racer 12-05-07 23:38

@ Leynad_diabolik era asflatat drumu sau era din pietris praf etc...Ai avut noroc k il cunosteai.
Din cate am auzit conform noului cod rutier politistii nu mai au voie sa faca controale deci nu te mai pot opri doar dak ai facut vreo infractiune de ex ai trecut pe rosu da sa te opreasca sa-ti ceara permisu si actele in niciun caz.Da defapt c plm traim in Romania.......

RA_2fast4u 13-05-07 19:52

Quote:

cum era aia cu marmota si cu pensia?

sponsoru 15-05-07 01:18

da da da.. bine punctat cu marmota.. mi-ai cam citit gandurile..:)))))

Sasha_z 15-05-07 16:03

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 899171)
cum era aia cu marmota si cu pensia?

adik la ce te referi??? hei....am permisul de o luna de zile....si deja am facut 5 drumuri Tm-Tg jiu kre inseamna (3000 d km) intr`o luna....da???e eu am terminat sc de soferi in iulie...si am dat examenul in aprilie....asa k fai si tu un calcul....si app marmota e la azil !!!!

RA_2fast4u 15-05-07 18:51

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 902573)
adik la ce te referi??? hei....am permisul de o luna de zile....si deja am facut 5 drumuri Tm-Tg jiu kre inseamna (3000 d km) intr`o luna....da???e eu am terminat sc de soferi in iulie...si am dat examenul in aprilie....asa k fai si tu un calcul....si app marmota e la azil !!!!

ham... :rolleyes2 sa vedem... (5*345,4 /2*3 + 1132%*321)* ln5 + lim (5*345,4 /2*3 + 1132%*321) :?: :help: ... a chiar stai ca m-a sunat marmota si mi-a zis ca asa era:
Quote:

:blahblah:

auci... :)) ntz ntz ntz

sponsoru 15-05-07 21:24

RA 2fast .. las-o mai si pe ea .. ca o intimidezi .. uite deja acum se gandeste .." daca ma saruta data viitoare".. din seria " Dar oitza roz de unde stia sa crosheteze apa minerala?" :D on topic.. trebuia sa te faci ca a fost o eroare si gata :) s-a corectat sasha..a incercat.. greseala recunoscuta e pe jumatate iertata.. nu ?

Sasha_z 16-05-07 12:56

ce greseala????heiii oameni buni???ce e asa de greu de inteles k in 7 luni am fakut 3000 d km????

sponsoru 17-05-07 00:59

asadar ai facut 3000 km neavand permis?.. asta vrei sa zici?..

Alexutzzz 17-05-07 03:39

daca tot va certat atat eu am facut cu motoru in 2 luni 5000 de km din care un drum buc-cta si retur la fel si pana la predeal..

B-69-TAU 18-05-07 18:06

eu merg de 3 saptamani in centrul bucurestiului fara nici un stres... dar f regulamentar... centura-viteza-semnal.. mai am o saptamana si i-l recuperez...
oricum in ziua de azi nu te mai opreste decat daca gresesti, nu mai au voie sa opreasca asa la alegere...

[ A l i n ]™ 2006 18-05-07 20:04

mai stiu pe "cnv" :rolleyes2 care a condus fara permis 2 luni..pt k l-a avut suspendat pt depasire pe linie continua si n s-a intamplat nik :d

sponsoru 19-05-07 03:46

si eu am un prieten care a ramas fara permis pt puncte, a mers 3 saptamani fara permis si in a 4a sapt cand mai avea putin si si-l lua inapoi, l-au prins baietii si i-au facut dosar..si dupa 2 zile de la incident iar a mers si i-au mai facut un dosar.. tare ,nu?!NOT.. eu zic sa aveti grija cu treburile astea ca nu-i de joaca..;)

All times are GMT +2. The time now is 02:29.

- Copyright 2026 4Tuning