![]() |
Re: new my car!!!wv golf 4 vr62900 140kw!!!oradea!!!
Quote:
|
Vad k ai planuri mari si cred k o sa iasa ceva foarte frumos si cu mult bun gust .... spor la bani si la modificari :P
|
greu vin cu poze baietii :(:( scuzele mele dar acum e proiectul in derulare si inca sunt la primele faza:( poate am facut topicul prea repede dar se va merita finalual garantat ;)
|
Superb arata...sunt curios daca o sa ai probleme cu politia ...aici ma refer la geamuri...
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
hai sa va arat si io jantele mele ;)
17 8,5 j 235 40 17 fata 17 10 j 265 40 17 spate masina acum e la schimbat suspensie si latire aripi dupa roti...vreau sa o cobor cat de posibil se poate ....restul evolutie ....capota imi este coborata dar mai tre corectata un pic ...urmeaza eliminarea clantelor antenelor si reglarea tuturor elementelor |
2 Attachment(s)
apropo:pentru cei care nu au imaginatie cum stau aceste jante pe un golf [B]fara distantiere''[B] priviti mai jos ;) nu imi place profilul de 5 spite dar stilul jantei si forma cum sta pe masina parerea mea este ceva mai deosebit ;) vopsesc spitele cu negru si se pierd ramane doar buza pilisata ;)
|
ce ET au cele de e fata? golful bleumarin pus de tine are alte dimensiuni la anvelope fata de tine. la el sunt mai inguste si de aceea stau asa agresiv (rotunjit)
|
jantele sunt superbe..
asteptam poze cu urmatoarele modificari.. |
criminala masina . frumoasa . am vazuto pe bazar ....... dak era asta . dar cred ca ea.....:))
|
sincer 17 mi se pare cam mare 16 intra perfect! poate tu te bazezi numai pe aspect! o fii el 16 v da o sa te cam dea innapoi 235-ul! si nu stiu cum o sa mai si virezi la maxim dar ma rog poate tu ti-ai calculat si sa speram ca o sa fie bine! bafta si tine-ne la curent cu ce ii mai faci!!!!
|
Quote:
mult succes cu proiectul pe care il ai |
Quote:
stai relax ca totu este deja proiectat doar tre pus in practica deja este latita ca si in poza sunt scoase barile clantele pragurile eleronul capota lungita interiorul nu mai are nici un plastic daca da bunul dumnezeu ma incadrez pe 1 aprilie si va arat cum arata un golf 4 ca la carte ;) poate ma credeti increzut dar aceste cuvinte sunt doar ambitia sa scot ceva deosebit nu altceva am mari sperante de la acest golf ;) sunt multe golfuri pe acest forum frumoase foc si deosebite dar al meu va fi unicat ceea ce inseamna body kit unicat ,estetica tablariei diferita de restu si interiorul totall modificat ceea ce in romania noastra nu prea vezi ..multe masini sunt dragute exterior si cu gust dar daca deschizi usa deja treci in plictiseala ca nu mai ai ce admira...sa vezi tu monitoare peste monitoare in a mea sa vezi tot felul de elecronica si toate elemente trecute peste o etapa acolo e greu unui juriu sa decida ;)sunt multe argumente oricum in prima faza pentru mine si ca reprezentanta de firma imi fac aceassta masinutza ;)...si in ungaria e la fel au exterioare dar nimic interioare ..ccand ai totul inter exter si sound complect si complex eu zic ca nu se plictiseste nimeni din 2 3 priviri de o masina si nu se uita asa de repede decat un body exterior care mai au vreo 20 de golfuri ;)...tre ceva unicat si complex eu am modificat acel polo de mi-a sarit capacele si abia varianta 2005-2006 a adus cateva succese..nu mai fac greseala ca si cu poloul de 3 ori modificata revosirii si etc acum totul 1 data si bine gandit ...;) |
Nice. Respect pt. ceea ce ai facut cu polo-ul si ce vei face cu Golful. Apropo...la golf vei merge la interior tot pe fibra peste tot ? sau cu piele + piele intoarsa ? Si tot pe linia JBL vei ramane ? Sau te "reprofilezi" pe altceva? Am vazut polo-ul la bazar , si ziceai ca o dai fara muzica....ai pastrat muzica ? Va fi aceeasi ? Sau bagi altceva ?
Multa bafta in continuare la proiect. |
6 Attachment(s)
supeeer masina...o stiu...k doar din satu mare ai cumparato...pun si ceva poze cu ea...din satu mare :D
|
Quote:
sistemul audio ground zero head unit pioneer avic x1 muzica din polo a fost scoasa in totalitate si pe jumatate deja vanduta:):):) am pus 4 seturi de difuzoare in locasurile din usi ;) sa nu fie goale spunei la szambi din baia mare de la tine ca nu va recunoaste masina in curand ;) am poze cu evazarile la aripi!!!!!!!recent le expun ;) |
asteptam :D
|
succes cu proiectul tau destul de ambitzios, la ce vrei sa concurezi d 1 aprilie? o sa fie o competitie frumoasa, stransa si interesanta anu asta dupa cum se vede.
P.S. zici u d masinile d p forum, dar nu toti isi permit kituri unikte, fiekre dupa posibilitatile lui. bine...k unii cu banii cheltuiti p kituri orig, puteau sa-si faca si unikte, dar asta tine d alegerea si posibilitatea fiekruia, k si cu interiorul "interesant" bafta in continoare |
Quote:
|
Hmm...auzisem de mult timp ca sunt niste baieti din baia mare care se ocupa cu modelaj in fibra...se pare ca sunt buni daca ai apelat la ei. Apropo...tot la ei iti faci si interiorul ? Am o intrebare doar din curiozitatea mea.... cam cat te duce la pret un interior complet din fibra ? Asa cum aveai pe Polo...cu tot cu paint , modelaj pt. difuri , etc.
|
la robi faci? :) ca daca imi vei spune DA e clar stiu de acum ca va iesi f misto :)
|
vrem pozeeeee !!!!!! :P spor la treaba
|
[QUOTE=SoundIdentity;737225]aceasta masina va fi in totalitate show car 100% fara liniute ca va avea mult surplus pe ea ;) iar la 16 v scuza-ma vr6 cu 16 v nu prea e :) daca te uiti atent la acel golf pozat din lateralele fata si spate aceleasi jante sunt fara distantiere si exact asa va arata si al meu ;) si cobrarea si tinuta caroseriei fata de jante ;)
mda sorry eu credeam ca jantele sunt pt 2 nu pt noul 4! daia ziceam si de 16 V!!! nu am mai citit titlul topicului !!!!! |
[QUOTE=balann_jointt;741802]
Quote:
|
[QUOTE=SoundIdentity;743783]
Quote:
|
MAINE DACA TOTUL MERGE BINE VA ARAT POZELE CU SUSPENSIA SPORT SI JANTELE MONTATE ;) spatele e ok clantele au disparut in afara de sofer aceea faza va fi printre ultimele ..in rest de suspensii jante modificari aripi cred ca las exteriorul cfurat fara decupari in caroserie o fac mai discreta si finutza ;) polo l-am gaurit peste tot :):) la golf e mai frumos clean ...vorbim, maine ;)
|
17 Attachment(s)
salut baietii..am revenit cu primele poze
prima mea obiectiune este sa nu ma criticati ca am scos 3 clante si ceea de la sofer e ramasa deoarece acela este printre ultimele inainte de vopsire si haionul de spate ...deocamdata capota fata 3 usi lipsite de clante si latirea aripilor 3 buc a 4 a se deruleaza maine ;) suspensii sport reglabile ..antenele ejectate ;) oricumn accept orice parere sfat si negative :):):) |
sal sandule....... frumoasa achizitie.....
ce sa zic ... un mare + pentru bad boy look spoileru spate... insa ... nu prea da chiar asa de bine ... il schimbi sau il lasi pe asta ? in rest... ce sa zic.. bafta cu proiectu si sa ne auzim d bene |
doamne fereste sa tin kitul acesta primitiv :):):):):):) cu masina asta vreau sa demonstrez ce e posibil sa scoti din golf 4 ;)
|
Super arata cu jantele si prelungirea imi place;) ar fi super sa-l termini pana pe 1 aprilie sa arati ce poate iesi dintr-un golf 4!;)
|
nu`mi place sandu ... nu`mi place ... si stii de ce? pentru ca nu e al meu :D :D :D ... bafta in continuare ... :)
|
un singur sfat...continua frate k esti p drumul cel bun:D
|
34 Attachment(s)
nici o parere la pozele expuse pe pagina anterioara?chiar nimeni le pun din nou acuma cand nu era cu evazarile a aripi ;)
|
Prea frumos Sandu;) hmmm....oare ce se vede in portbagaj!
|
E superba masinuta .Pozele vor vorbi in continuare...si acum o parere de care sigur nu vei tine cont deoarece am vazut ca esti chitit pe galben...schimbai culoarea
|
eu de 2 ore ma tot gandesc cum o sa mergi pe Tudor Vladimirescu si pe Portile de Fier chiar strada ce trece pe langa Petromu ala mic ... ca eu cu suspensia mea cat de cat moale ma trec toti dracii pana ajung la capatu strazii.....a da ... si prin spate pe la teatru .... iara devastatoare strada ... :)
|
Quote:
|
Nice , nice...foarte frumos. Desi culoarea nu prea e pe gustul meu ( e galben spalacit si nu prea e pe gustul meu dar e ok) , poate trebuie sa ma obisnuiesc cu culoarea :-) . Apropo...dupa cum i-ai umflat aripile , acuma chiar arata superlata masina...chiar si stock golful da o impresie de masivitate. Ce vreau sa zic este ca , spoilerul fata parca nu se prea incadreaza pe masina. Deci masina e "bombata" frumos, nu are muchii la "colturi" si la spoilerul fata , acolo la prizele laterale , inainte de prize e facut cu muchie si parca nu prea se potriveste cu linia masinii. In schimb la spoilerul spate e super ok...rotund frumos chiar daca are si el prize. Nu stiu daca ma intelegi...nu ma prea pot exprima foarte explicit. Sper ca ti-ai dat seama ce am vrut sa zic. Oricum e beton masina. Si poate da impresia doar asa....ca din poze...mna...live poate nu e cum cred eu , sau cum am eu impresia. Te rog sa mai pui poze si din alte unghiuri daca poti.
|
SPoilerele nu raman !!! Vin puse altele ... astea sunt cele care se vand !!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning