Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Logan 1.4 ///MPI aka' Distrigaz (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/304663-logan-1-4-mpi-aka-distrigaz.html)

aleXpeed 03-06-12 15:27

Re: Logan 1.4 ///MPI aka' Distrigaz

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Auras 26 (Post 5050378)
Arata bine cu noile jante , succes cu muzica acum :D

Usor usor8). Multumesc frumos!

Quote:

Originally Posted by By Afs-Cot (Post 5050384)
te-a luat teleormanul cu civila! .. care foloseste aparatul radar clasic . =)) care si asa nu e in porcii lui asa ca feriti-va de TR 04 TRP daca aveti drum prin Teleorman

De 3 ani jumate ii tot dau blana spre Alexandria pe liniile drepte si nu am avut probleme niciodata desi nu am detector radar... aia a fost, ghinion. De-acum inainte 120.. nimic n-au vrut, le-am zis hai baieti ca aveti radar vechi, stiu ca se sterge ca si tata a fost politist=)), la care ei din masina "vrei sa stai 4 luni?" si eu "nu", iar ei "atunci treci inapoi in masina".... eram pe CAMP pustiu:)).

Quote:

Originally Posted by OnlyHate (Post 5050395)
Nici nu ma gandeam ca ai de gand sa faci ceva din taxiul ala,am ramas :shock: ."succese" Arata de nota 10

Ma bucur ca iti place, multumesc frumos!

Quote:

Originally Posted by Cristi.megane (Post 5050523)
frumoase jantele,si masina.. nu credeam ca se poate face asa ceva dintr-un taxi! felicitari e foarte frumoasa :D

Multumesc frumos. O sa o mai aranjez:D.

Quote:

Originally Posted by 911lau (Post 5050749)
LOGANu 1.4 are viteza maxima constructiva 162 =))) cum ma sa scri asa ceva la observatii =))

Vorba aia, pentru ca POT:))). Si-asa m-am certat cu ei, cum ma iei tu cu 174 cand ea poate 162...=))

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 5050812)
super tare procesul vb!e completat de unul care nici macar gradinita nu cred ca a facut-o!:lol: banuiesc ca vrei sa contesti procesul ala vb nuh?ai cv sanse sa castigi pt ca nu e completat cum trebuie!ti-e ti-au dat 9 puncte amende,cand ei le-au bifat la puncte de penalizare!deci ai doar 9 pct de penalizare!incerca sa faci cv daca vrei!;)
PS:masina arata super pt un fost taxi!nu ii vopsesti si barile alea?:D

Am studiat destul problema, m-am consultat si cu avocat si am sanse 99% sa pierd. Scrisul urat nu este ceva relevant pentru judecator. Am tot studiat PV-ul sa caut greseli, articolele scrise.. si nimic nu era in neregula ++ ca n-am chef sa stau cu judecata etc.. clar am gresit, eram si nesimtit dupa ce ii mai dadusem 190 pe ceas cu rotile ei=))). 174 reali cred ca pe acolo este eroarea de fabrica. Pe 18 iunie il iau inapoi. Test am mai dat acum 1 an jumate tot pentru viteza excesiva. Acum nu mai pot pentru ca n-au trecut 2 ani de la ultima suspendare parca.. am intrebat la ei..

Cateva poze si cu abandonaciunea ailalta:D.

B-61-KYS 04-06-12 23:55

ptr jantele astea se cere....f f jos :)

arata f bine !

gabi_dobre 05-06-12 00:03

te.ai facut d tot rasu cu mentiunile de la procesul verbal..........sincer...........atata minte ai si tu?sa scrii bazaconiile alea acolo?daca tot meri tare ia o statie.....si gata...ai scapat oarecum de grija.........
pt masina un mare UP

gabi_dobre 05-06-12 00:07

tot ce poti face e sa faci contestatie sa mai mergi cu certificat de grefa.......pana pierzi contestatia....in mod inevitabil.......nu ai cum sa castigi asa ceva..........fratilor a te certa cu un politist e un act de bravura sau de smecherie?e vina aluia ca ai ramas tu fara permis?e doar vina ta..........ala e serviciul.........eu am scapat de multe ori doar vorbind frumos si delicat fara cearta...........

aleXpeed 05-06-12 17:23

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 5052943)
ptr jantele astea se cere....f f jos :)

arata f bine !

Urmeaza nenea, stiu ca se cere joos;). Sa incep munca si strang bani pentru suspensie. Cand o sa ii am te anunt!

@gabi_dobre: n-am facut nicio contestatie pentru ca stiu ca o sa pierd, iar daca pierd, as sta 4 luni, nu 3. Pe 18 iunie il iau inapoi. Am vorbit frumos cu ei si degeaba, stiam ca o sa stau pe bara, iar asa ca sa aiba de ce rade la sectie, am scris ca Loganul 1.4 merge cu maxim 162 km/h iar ei m-au luat cu 174.. dubios:)). Ei erau mandri de "prada" pe care au prins-o pentru ca stiu ca ce au pe radar se poate sterge cu cuartul, ca la taxi, tata fiind fost coleg de "breasla" cu ei.

D-aia am facut-o standard la motor, nu mai merg tare. Cu jantele astea nu se merge tare.

cheluakame 06-06-12 00:54

Quote:

Originally Posted by aleXpeed (Post 5050933)
Usor usor8)le-am zis hai baieti ca aveti radar vechi, stiu ca se sterge ca si tata a fost politist=))

Poate ca ar fi cazul sa stii ca agentul care ti-a intocmit tie amenda, i-a dat amenda si lui taica-so. Nu aveai nicio sansa sa o scoti altfel cu el ;)

chyryCRY 02-07-12 10:37

sti deja parerea mea despre masina... bafta cu aerul acela pe care til doresti air ride haha !

Mht'u 03-07-12 21:49

Foarte frumoasa masina. Chiar ma gandeam daca o sa-i faci vreodata un topic:lol:

expres 06-07-12 15:54

gata ti s`a luat de jdemii de cai ?:))

maverick1508 06-07-12 22:14

Acum am vazut postul cu amenda. Daca era protv-ul prin zona direct la stiri apareai. Parca vad, "Bolidul Dacia condus de un tanar inconstient gonea cu uriasa viteza de...".:rolleyes2

AnDr3Y-SoLenZa 07-07-12 10:00

La stiri :

"Ce aveti de zis in legatura cu amenda ?
Viteza maxima constructiva a loganului 1.4 MPI este de 162 km/h !"

:lol:

Urdavid 11-08-12 14:28

Cel mai frumos logan pe care lam vazut pana acuma, arata foarte bine, felicitari.

aleXpeed 09-12-13 02:11

10 Attachment(s)
Intre timp am vandut jantele pentru ca nu le puteam intretine si ma saturasem sa le sterg de la o zi la alta + ca ma enervam sa trec foarte incet la ralanti la nivel cu liniile de tramvai...

Am schimbat bara fata cu una originala tot de MCV pentru ca am dat peste un caine extrem de prost (a scapat fara probleme... bara era de Turcia, d-aia s-a facut in halul ala) +++ ca o alergam pe camp cand ajungeam la tara (nu puteam face asta cu Schmidt-urile, m-ar fi durut sufletul).

Venit de la mare cu o viteza maxima pe benzina de 155 km/h pe ceas la vale pe A2 (4 oameni, canicula, full bagaje), mi s-a pus pata si ma saturasem de low & veery slow asa ca mi-am ascultat sufletul si am luat masuri:D. Victime, un 320i e36 coupe (botul sau la aripa mea spate), un Passat din 2000 1.8 125 cp 4motion, si Loganuri 16v pe paine (a mea e cheala dar cu GPL).

Noul motor-volanta-ambreiaj este de la un 1.6 16v de Logan, cutia este cea de 1.4, omologat la RAR Voluntari (de-aia e inalta:))), la primavara pun suspensia inapoi), iar masina este cheala, fara servo-directie si fara aer-conditionat (personal n-am nevoie, circul rar cu masina asta, mai am una cu servo, aer, draci baltati) si o ador in configuratia asta + GPL.

Ramane sa schimb toata evacuarea caci este ingatuita, am catalizator euro 3 si teava ingusta de 1.4. Va urma o evacuare cu traseu de diametru marit, fara catalizator + serpisori si o admisie mai "sport". Vreau sa schimb si cauciucurile ca nu prea am aderenta. Sunt foarte multumit si acum de cum trage, dar de ce sa nu traga mai bine:D? Deocamdata pe parte de motor este "standard" (nu mai e 1.4) dar omologat.

https://www.youtube.com/watch?v=J7qsf...ature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=oZTGW82RwsQ

Masina arata exact ca in ultima poza iar difuzorul de la bara spate nu mai exista, a zburat de tot... altul nici ca-mi mai iau.. as da' cateva gauri in bara spate, ca la Honde:D.

b-29-dzv 09-12-13 21:43

=)) tre sa -mi iau stiker 16 V terororrr ;) =))) pt victime =))))

ynp_46 10-12-13 13:53

Daca tot vrei sa o faci sa fuga si sa fie usoara nu vrei capote, aripi si usi de fibra?:-)

Devu 10-12-13 16:06

3 Attachment(s)
Cam asa ceva am si eu in gand :D.
Edit: In poza a doua e mai interesant.

aleXpeed 10-12-13 20:01

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by b-29-dzv (Post 5628633)
=)) tre sa -mi iau stiker 16 V terororrr ;) =))) pt victime =))))

Esti teroare la viteza foarte mare. Pe 400m imi place, vorbim de la acelasi geam:)))).

Quote:

Originally Posted by ynp_46 (Post 5628955)
Daca tot vrei sa o faci sa fuga si sa fie usoara nu vrei capote, aripi si usi de fibra?:-)

Decat sa dau mii de euro pe asa ceva mai bine schimb iar motorul. Partea buna e ca pot sterge seria motorului, imi trec la RAR "fara serie motor" cunoscand aspectul motorului si apoi pot pune un 2000 16v fara serie. Blocurile motor sunt la fel:D.

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 5629000)
Cam asa ceva am si eu in gand :D.
Edit: In poza a doua e mai interesant.

E ceva migala dar nu prea ma pricep la taiat, poate stie cineva..

b-29-dzv 11-12-13 22:04

[QUOTE=aleXpeed;5629139]Esti teroare la viteza foarte mare. Pe 400m imi place, vorbim de la acelasi geam:)))).

ia pleaca si tu cu -3 grade sa te vad.... cum o sa fi =))

911lau 11-12-13 22:21

In opinia lui statea la o masina de tine pe 0-400 :))......asta vara

aleXpeed 11-12-13 22:25

Ce ma bucur ca inca mai exista "adversari":D. Astept sa umblu si eu la motoras, una-alta. Apropo, trebuie sa am in vedere si bujiile:D.

Dyz-ule, esti la "maxim" asta ma bucura:)))). Bine ca nu dam din 3 in 2 ca altii ca altfel era mai rau ca acum=))).

Gogaie, vreau sa urle iar ca o "Honda" ca in seara aia:(.

911lau 11-12-13 22:34

Sti reteta clasica :
stage 1
serpi
traseu
admisie
clapeta
soft
jante usoare

Stage 2
2.0 16v =))).....

Pt sunet de motor de honda recomand o HONDA sau axe cu came :))

b-29-dzv 11-12-13 22:37

prea multe nu ai ce sa faci =)) sau daca o sa faci ... costa ..... sa vedem cat o sa te arunci =)))
sau ce a zis lau =)) dar nu uita ca nu castigi enorm =))) orice ar fi =)) bine sa ramai la 1.6 .... daca treci la alta liga deja nu avem ce sa vb =))

Cristinelul 12-12-13 17:16

Mai asteapta pana la primavara sii scot bestia sa iti scot cursele din cap:D

All times are GMT +2. The time now is 19:01.

- Copyright 2026 4Tuning