![]() |
Re: Logan 1.4 ///MPI aka' Distrigaz
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Cateva poze si cu abandonaciunea ailalta:D. |
ptr jantele astea se cere....f f jos :)
arata f bine ! |
te.ai facut d tot rasu cu mentiunile de la procesul verbal..........sincer...........atata minte ai si tu?sa scrii bazaconiile alea acolo?daca tot meri tare ia o statie.....si gata...ai scapat oarecum de grija.........
pt masina un mare UP |
tot ce poti face e sa faci contestatie sa mai mergi cu certificat de grefa.......pana pierzi contestatia....in mod inevitabil.......nu ai cum sa castigi asa ceva..........fratilor a te certa cu un politist e un act de bravura sau de smecherie?e vina aluia ca ai ramas tu fara permis?e doar vina ta..........ala e serviciul.........eu am scapat de multe ori doar vorbind frumos si delicat fara cearta...........
|
Quote:
@gabi_dobre: n-am facut nicio contestatie pentru ca stiu ca o sa pierd, iar daca pierd, as sta 4 luni, nu 3. Pe 18 iunie il iau inapoi. Am vorbit frumos cu ei si degeaba, stiam ca o sa stau pe bara, iar asa ca sa aiba de ce rade la sectie, am scris ca Loganul 1.4 merge cu maxim 162 km/h iar ei m-au luat cu 174.. dubios:)). Ei erau mandri de "prada" pe care au prins-o pentru ca stiu ca ce au pe radar se poate sterge cu cuartul, ca la taxi, tata fiind fost coleg de "breasla" cu ei. D-aia am facut-o standard la motor, nu mai merg tare. Cu jantele astea nu se merge tare. |
Quote:
|
sti deja parerea mea despre masina... bafta cu aerul acela pe care til doresti air ride haha !
|
Foarte frumoasa masina. Chiar ma gandeam daca o sa-i faci vreodata un topic:lol:
|
gata ti s`a luat de jdemii de cai ?:))
|
Acum am vazut postul cu amenda. Daca era protv-ul prin zona direct la stiri apareai. Parca vad, "Bolidul Dacia condus de un tanar inconstient gonea cu uriasa viteza de...".:rolleyes2
|
La stiri :
"Ce aveti de zis in legatura cu amenda ? Viteza maxima constructiva a loganului 1.4 MPI este de 162 km/h !" :lol: |
Cel mai frumos logan pe care lam vazut pana acuma, arata foarte bine, felicitari.
|
10 Attachment(s)
Intre timp am vandut jantele pentru ca nu le puteam intretine si ma saturasem sa le sterg de la o zi la alta + ca ma enervam sa trec foarte incet la ralanti la nivel cu liniile de tramvai...
Am schimbat bara fata cu una originala tot de MCV pentru ca am dat peste un caine extrem de prost (a scapat fara probleme... bara era de Turcia, d-aia s-a facut in halul ala) +++ ca o alergam pe camp cand ajungeam la tara (nu puteam face asta cu Schmidt-urile, m-ar fi durut sufletul). Venit de la mare cu o viteza maxima pe benzina de 155 km/h pe ceas la vale pe A2 (4 oameni, canicula, full bagaje), mi s-a pus pata si ma saturasem de low & veery slow asa ca mi-am ascultat sufletul si am luat masuri:D. Victime, un 320i e36 coupe (botul sau la aripa mea spate), un Passat din 2000 1.8 125 cp 4motion, si Loganuri 16v pe paine (a mea e cheala dar cu GPL). Noul motor-volanta-ambreiaj este de la un 1.6 16v de Logan, cutia este cea de 1.4, omologat la RAR Voluntari (de-aia e inalta:))), la primavara pun suspensia inapoi), iar masina este cheala, fara servo-directie si fara aer-conditionat (personal n-am nevoie, circul rar cu masina asta, mai am una cu servo, aer, draci baltati) si o ador in configuratia asta + GPL. Ramane sa schimb toata evacuarea caci este ingatuita, am catalizator euro 3 si teava ingusta de 1.4. Va urma o evacuare cu traseu de diametru marit, fara catalizator + serpisori si o admisie mai "sport". Vreau sa schimb si cauciucurile ca nu prea am aderenta. Sunt foarte multumit si acum de cum trage, dar de ce sa nu traga mai bine:D? Deocamdata pe parte de motor este "standard" (nu mai e 1.4) dar omologat. https://www.youtube.com/watch?v=J7qsf...ature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=oZTGW82RwsQ Masina arata exact ca in ultima poza iar difuzorul de la bara spate nu mai exista, a zburat de tot... altul nici ca-mi mai iau.. as da' cateva gauri in bara spate, ca la Honde:D. |
=)) tre sa -mi iau stiker 16 V terororrr ;) =))) pt victime =))))
|
Daca tot vrei sa o faci sa fuga si sa fie usoara nu vrei capote, aripi si usi de fibra?:-)
|
3 Attachment(s)
Cam asa ceva am si eu in gand :D.
Edit: In poza a doua e mai interesant. |
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
|
[QUOTE=aleXpeed;5629139]Esti teroare la viteza foarte mare. Pe 400m imi place, vorbim de la acelasi geam:)))).
ia pleaca si tu cu -3 grade sa te vad.... cum o sa fi =)) |
In opinia lui statea la o masina de tine pe 0-400 :))......asta vara
|
Ce ma bucur ca inca mai exista "adversari":D. Astept sa umblu si eu la motoras, una-alta. Apropo, trebuie sa am in vedere si bujiile:D.
Dyz-ule, esti la "maxim" asta ma bucura:)))). Bine ca nu dam din 3 in 2 ca altii ca altfel era mai rau ca acum=))). Gogaie, vreau sa urle iar ca o "Honda" ca in seara aia:(. |
Sti reteta clasica :
stage 1 serpi traseu admisie clapeta soft jante usoare Stage 2 2.0 16v =)))..... Pt sunet de motor de honda recomand o HONDA sau axe cu came :)) |
prea multe nu ai ce sa faci =)) sau daca o sa faci ... costa ..... sa vedem cat o sa te arunci =)))
sau ce a zis lau =)) dar nu uita ca nu castigi enorm =))) orice ar fi =)) bine sa ramai la 1.6 .... daca treci la alta liga deja nu avem ce sa vb =)) |
Mai asteapta pana la primavara sii scot bestia sa iti scot cursele din cap:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning