![]() |
Re: Ce sporturi practicam/am practicat ?
uite un barbat sanatos aici..........bv mah
|
karate, atletism, kart, volei, inot, nici nu mai stiu..destule.
|
Doar volei 4 ani... daca nu faceam cred ca eram un fel de FatJoe acu' ;))
|
Quote:
|
aaaaaaaa si karate........... am luat o lectie,se pune?:)
|
Ai luat o lectie de karate, sau ai invatzat una? :)
|
yo am facut karate knd eram mai mic si baschet.....si`n rest k orice pushtan...fotbal pe unde apukm si baschet la fel!!
|
BOX de performanta! Club Rapid CFR Bucuresti! 7 ani!
|
Periculosule, crezi ca ne sperii daca ai facut box?
Mah, tu n-ai o Calibra? N-ai! Dar ti-ai dori una! |
eu am facut innot cls 1-5 ...baschet 5-8....si downhill si in momentu de fata...
|
sportul meu preferat cand eram mic..era unul extrem
sah |
iti puneai grav de tot viata in pericol.....daca te duceai in centru la mosii aia ::mrgreen:
|
;)))la capitolu sporturi sunt as...baschet,volei,tenis de camp,golf,inot dar numai arte martiale am facut de performanta.....:P.....oriqm,si la o bila daca ma provoaca cineva yo zik ca ma descurc.....
|
alexa tre' sa demolez ceva pe la tara o magazie ceva...mi-o dai si mie pe Roca!??! k n-am macara sa daram......:-))))
|
platone.....yo cre k u nai c face si c ai zis,.....taci k mai bag un post.....dak o iubesti atat d mult p roca.....hai aqu l mene so iei l o tura=))) mai bn incheiem discutzia asta k oriqm suntem OT.....dak ai nevoie d roca....poate ne vedem diseara pafara si faci cunoshtita q ea=))):lol:
|
nu tre sa va iert eu...nu ati facut nimic. doar ca pe toate topicurile vad acelasi OT....
tng..do ur stuff... dar cu grija!! nu cu toporul :)) LE: oricum de cand a venit alexa..cam ati sarit sa va bagati in seama cu ea pe toate topicurile.... ce face o fata din voi... :P :P o chemati cu cainele, ba cu tucsonul, ba la bile.... ba sa se prezinte... offfff hormonii.. :)))))))))))))) |
Curat !
Bogdane Nu mai zice tu ... ca si tie ti s-a aprins calcaiele dupa fete, cand povesteai asa pe ascuns lu kraven :D Tu ai o varsta .. ei o varsta .. si ne bucuram de prezenta ei pe forum la noi, e un fel de a spune "bine ai venit" :D |
asha se manifesta forumu` knd vad o fata p`aciulea:D
|
pai...da...dar era cu totul altceva!! si krvean....spune-i tu..merita sau nu fata aia sa dau foc la calcaie..? :D
dar hai pe diverse discutii.... |
Quote:
Suntetzi in calduri nenorocitzilor. Miorlaitzi aici ca motanii si Alexa nici macar nu da din coada... :p Eu din cand in cand mai fac sex. Se pune si asta ca sport? :rolleyes2 |
da...dar unii nu stiu diferenta intre sex si masturbare.... cand faci sex...mai cunosti si alte persoane!!
DON, doar daca e extrem... :P |
Quote:
|
Quote:
Ala e sex manual mah :lol: Ce tare... "cand faci sex...mai cunosti si alte persoane". Tu faci treaba acolo, mai intra unul sau una-n camera, si tu in timpul ala...: - Buna, ma numesc asa..., nu vrei sa bem o cafea mai tarziu nitel..., acum sunt ocupat. |
asta nu e sport ...e hobby ! :mrgreen:
|
pai asa cunosti tu persoane??? eu zic sa ....CUNOSTI!! adica sa poti vb despre ele mai atent si mai in amanunt....
'ti-ar ocuparea a draq..e raspunul pers care intra si te vedea asa. |
practic inotu de putin timp..
am fost la volei ,handbal si tenis in spatele discotecii vara cand era cald atata daca ar fi sa ma apuc de vreun sport acum la 18 ani si 1.61(ultimadata cand m-am masurat) ar fi parasutismu sau motocross...... |
Quote:
|
cand bem pe coltz ? se pune sport - ca mai transpiram cand fugim de gaborii :mrhappy:
domnu' manager - azi avem vreo sparla ? :mrgreen: |
Quote:
|
Bai..., tu ai inebunit?
Auzi..., cand faci dragoste nu faci sex... Vorba unui prieten: - Ce mi-e geam, ce mi-e fereastra... Cand faci dragoste nu-i la fel ca si cand faci sex... De parca nu bagi pitonu' la scorbura... :lol: Hai bah Plantoane ca esti tare :lol: |
Tratati topicul cu seriozitate va rog !
|
am facut innot,practic pescuitul si mai nou d'ale beuturii :),km atat k in rest se numesc hobbyuri
|
Quote:
0-7-4-x xxx xxx ce stie pustiu la 18 ani cu dragoste and stuff.... hihihi..nebune... ATENTIE: mai sunt si fete logate si se pare active. take the necessary measures, kids! :oops: ACUM SERIOS, ai tu dreptatea ta..doar ca nebunii astia din COMUNITATE (love this word...suntem niste comunitari cu toii) nu ai cu cine sa vb..numai masini stiu... ce rai..ptiu... cred ca fetele poate mai inteleg... apropo..reusesti sa vrajesti cu chestia asta ca nu am mai folosit-o demult... DON..geam e diferit de fereastra... uite stii care e culmea bogatului? sa imi pun termopan la ochelari!! fereastra se deschide..geamul nu neaparat!! la masina...parbrizul e geam sau fereastra?? :P :P |
hai c-ati inceput s-o zguduitzi aiurea cu dragostea and the additional shit.....mah...traiti-va viatza ca e frumoasa.cu anii astia nu ne mai intalnim.eu cred ca suntem inca la capitolul sex cu totii.....cum spune si parazitu' : "pai ce facem fetelor , ne f____ sau ne cantarim? "
scuze TNG-ule pt OT dA' me enerveaza dragostea asta.....sa nu mai vad discutii despre dragoste ca va umplu de mascari pe toti......glumesc :) |
dap...asa e...fiekre cu stilul lui si cu dragostea lui...asat e forum de masini....ce Dumnezeu!!!
|
Quote:
|
din dragoste pentru automobilism shantzule...pana la moarte automobilisti....iar ne sterge TNG-u' OT-u'!!!! asa e viata ...e mijto la noi aici in comunitate,ne mai certam noi,ne mai sterge TNG-u' un post doua...da' pan la urma se termina cu bine!!!!poop!!!
|
Quote:
|
am facut multe sporturi ....asa era atunci,veneau antrenorii la scoala in orele de sport si ne tria pe fiecare in parte in functie de aptitudini.acum ..pescuit si vanatoare .vreau sa-mi iau o masa de tenis sau una de biliard.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning