Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Bmw (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw.html)
-   -   Prima masina!! (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw/303673-prima-masina.html)

Marian_nebunu 21-02-12 00:00

Re: Prima masina!!

Quote:

Originally Posted by Brian (Post 4891011)

Oricum, mai ai 2 ani, strange bani, dar vezi sa nu ii dai pe toti pe masina :-)

ca o sa mai pice avand in vedere ca pedala va fi brutala !!!

si mai tre sa bagi bani

cristy_vicol 21-02-12 18:13

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4878784)
Amice , prima data ia permisul , invata sa mergi drept pe drum , lasa legalele si ilegalele, ia o masina de oras sa te obisnuiesti cu traficul si alte alea , mai mergi la munte etc ,,,,tu inca visezi curse si ai 16 ani , degeaba te superi pe mine dar asta e realitatea , inca nu ai depasit o masina in trafic si deja te vezi vin diesel , las-o mai moale si revino pe pamant ca esti in cosmos

eu am 16 si conduc un bmw e46 323i de vreo 1 an ....:D..acum este problema ta daca nu ma crezi ..si nu , nu pe camp ..on road :P

alex95lr 21-02-12 18:19

Multumesc pentru toate raspunusrile..Masina va fi un e36,motor 2.5 vanos;) si imediat dupa achizitionare se va monta un kyt turbo;) Oricum va multumesc;))

RIcKO 21-02-12 18:21

Quote:

Originally Posted by alex95lr (Post 4892034)
Multumesc pentru toate raspunusrile..Masina va fi un e36,motor 2.5 vanos;) si imediat dupa achizitionare se va monta un kyt turbo;) Oricum va multumesc;))

Pune-i si NOS sa fi sigur de o treaba :))))))))))) ...un KYT NOS :)))))))

cristy_vicol 21-02-12 18:31

[QUOTE=myky99;4892049]sper sa te prinda cat mai repede! sa te saturi :))

ha ha..ms ....esti un adevarat prieten...crek mi-ai urat noroc deoarece crezi ca te fac la o liniuta :D :)))

zepolikahhh_ 21-02-12 18:57

eu zic sa ti alegi costumul pentru banchetu de clasa a 8 a.

Brian 21-02-12 19:41

Eu cred ca ne batem gura de pomana pe aici :rolleyes2

alex95lr 21-02-12 20:11

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4892049)
sper sa te prinda cat mai repede! sa te saturi :))

ce usor e sa modifici masina si sa bati campii pe forum...... apropo: alege un non- vanos!

Imi poti spune de ce sa aleg un motor non vanos. Si te rog daca imi poti spune cum se numesc gentile de pe masina din semnature:d Respect!

alex95lr 21-02-12 20:14

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4892039)
Pune-i si NOS sa fi sigur de o treaba :))))))))))) ...un KYT NOS :)))))))

In primul rand nu se numeste''nos'' ,se numeste oxid de azot.Nos find firma care il produce.
In al doilea daca nu ai ceva util de comentat te rog abtinete.
Respect

zepolikahhh_ 21-02-12 20:31

Eu cand v am zis ca s a strans gradinita aici...

myky99 21-02-12 21:11

Quote:

Originally Posted by zepolikahhh_ (Post 4892311)
Eu cand v am zis ca s a strans gradinita aici...

grupa mica, grupa mare..toti sunt aici:lol:

R1s3 21-02-12 21:59

Quote:

Originally Posted by alex95lr (Post 4892267)
Imi poti spune de ce sa aleg un motor non vanos. Si te rog daca imi poti spune cum se numesc gentile de pe masina din semnature:d Respect!

Pentru ca non-vanosul se preteaza mult mai bine pt turbo dar cred ca deja ai inceput sa bati campii. Sa ai 400++ de cai la 18 ani iti cam bati joc de viata ta. Sper sa nu fie asa si sa te fereasca Dumnezeu de accidente. Tu sti mai bine ce iti doresti.

P.S. Jantele se numesc M Contour (cred)

Billy c25xe 22-02-12 20:42

Quote:

Originally Posted by alex95lr (Post 4892034)

Cand o sa te duci p*lii de suflet sper sa o faci singur si sa nu iei si pe altii nevinovati dupa tine .

OdorogLGV 22-02-12 20:48

deja vad ca se viseaza cai verzi pe pereti...adevaru e ca toti visam sute de cai putere,bmw,TURBOOOOetc la 16 ani....doar ca la 18 ani m-am ales cu o dacie break si i-am pus toba sport sa cred ca e turbo:lol::lol::lol:...ai grija,deja la tine observ o anumita graba.si pt tine my friend care ai tu e46 la 16 ani...te sfatuiesc sa astepti,merita.plus ca daca lovesti pe cineva,ceva...vai de capul tau!oricum,sunt tare curios de unde ai tu la 16 ani asa masina,ma rog e treaba ta.oricum,avand in vedere ce masina conduci,cred ca nu duci lipsa de nimic...pacat ca creierul nu se poate cumpara;)!bafta si jur ca astept sa-ti vad 2.5-ul turbo....daca nu macat prima ta masina!

alex95lr 24-02-12 23:49

Salut, am iubit marca bmw ,cred ca mai mult decat orice pe lume... Era visul meu sa fie prima masina ,daca cineva mi-ar fi spus acum cateva ore ca nu voi avea un e36 la 18 ani jur ca l-as fi batut ,insa pentru raspunsurile care au fost negative si pline de rautate ,jur ca nu imi voi lua vreodata un bmw ,pentru ca nu vreau sa fiu ca voi ''niste mari tuneri''ci ma voi reorienta spre orice alta masina!!orice!
O seara placuta

RIcKO 24-02-12 23:53

Quote:

Originally Posted by alex95lr (Post 4897582)
Salut, am iubit marca bmw ,cred ca mai mult decat orice pe lume... Era visul meu sa fie prima masina ,daca cineva mi-ar fi spus acum cateva ore ca nu voi avea un e36 la 18 ani jur ca l-as fi batut ,insa pentru raspunsurile care au fost negative si pline de rautate ,jur ca nu imi voi lua vreodata un bmw ,pentru ca nu vreau sa fiu ca voi ''niste mari tuneri''ci ma voi reorienta spre orice alta masina!!orice!
O seara placuta

Ai probleme la mansarda copile....

OdorogLGV 24-02-12 23:54

frumos...rautatile astea e posibil sa-ti fi salvat viata.plange acum si multumeste mai tarziu!esti genul de rebel care ar crea probleme altora,sau chiar tie insuti!incearca sa te uiti la numarul de airbaguri inainte de numarul cailor!toti pe-aici ti-au dat niste sfaturi cat de cat din experienta lor,fapte reale!ps....sa ne prezinti si nou prima masina,personal vreau sa o vad.dar a ta,una care ai ales-o tu,nu a familiei,etc....fondurile pot veni din partea lor,nu am o problema cu asta.bafta multa si multa minte,o sa ia nevoie;)...ricko...ai fost genial...scurt si la obiect:lol::lol:

myky99 25-02-12 00:11

tara asta se duce de rapa......... sa-mi bag pixu' daca copii astia au ceva in cap!
PREA MULT INTERNET DAUNEAZA ! tutunu e minciuna :))
sa iubesti un fier mai mult decat orice pe lume? GET a life! ;) o sa ajungi la 20 ani si o sa imi dai dreptate!

OdorogLGV 25-02-12 00:13

oare ne zice lu mami???:rolleyes2:rolleyes2

myky99 25-02-12 00:15

Quote:

Originally Posted by OdorogLGV (Post 4897611)
oare ne zice lu mami???:rolleyes2:rolleyes2

Ai grije ce vorbesti ,ca poate il vedem la tv la ora 5 , cu martisoru de gat in pod, daca se mai supara mult. railor :))

alex95lr 25-02-12 00:25

Bune glume..sa-mi bag... Voi zice-ti de mine da deh io nam ce face asta e boala mea ..era ..in fine,da sunteti multi distrusi rau;) nu toti, m-an reorientat spre un grand cherokee 4.0 limited zj sau wj probabil un 2.7 crd(cel cu motor si cutie de mercedes)

UNHleaSHD 25-02-12 00:26

Tu n-ai habar de romana si la 16 ani visezi masini?

RIcKO 25-02-12 00:28

Mai bine un H2 ....nu te supara , tu ne povestesti noua aici ce masini visezi in timpul orelor la scoala?

Manasel 25-02-12 00:29

Quote:

Originally Posted by alex95lr (Post 4897619)
Bune glume..sa-mi bag... Voi zice-ti de mine da deh io nam ce face asta e boala mea ..era ..in fine,da sunteti multi distrusi rau;) nu toti, m-an reorientat spre un grand cherokee 4.0 limited zj sau wj probabil un 2.7 crd(cel cu motor si cutie de mercedes)

salut!lasa etno plantele si du-te la scoala.salut!

myky99 25-02-12 00:30

Quote:

sa nu te reorientezi spre chirurgie plastica ;)

RIcKO 25-02-12 00:31

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4897626)
sa nu te reorientezi spre chirurgie plastica ;)

...si reconstructie maxilofaciala

alex95lr 25-02-12 00:48

sa imi suge-ti **** bai saracilor cand o sa aveti voi bani mei mai vb masina trebuia sa fie luata din banii mei nu a lu tata;) asa ca muie

Gorby 25-02-12 00:51

http://cdn.darkq.net/wp-content/uplo...8/03/aurar.jpg

myky99 25-02-12 00:52

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4899617)
aia 2000 de euro??:)))))))))

ce 2000e ma..cand ei fac cheta sa ia plicu' de marar cu 10 lei?

adrian325i 25-02-12 00:52

nu mah... :D Banii din perspectiva. Banii pe care ii va face lucrand part-time...
Nimic nu intelegi... :)

RIcKO 25-02-12 00:52

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4899620)
ce 2000e ma..cand ei fac cheta sa ia plicu' de marar cu 10 lei?

astia sunt cu sarea myky ....:D:D:D:D:D

alex95lr 25-02-12 00:53

hai mia parut bine sa cunosc niste labari tristi si cu rablele lor noapte buna:))

adrian325i 25-02-12 00:54

Lasati mah copilul sa viseze. Ce-aveti cu el ? :D
Asa tata... Baga-le carne si calca-i cu masina ' rar-ar ai dracu sa fie ei de nenorociti ca merita :D
Lasa-i cu rablele lor ca sunt invidiosi pe tine... Ei la 16 ani nici nu visau. :D

zepolikahhh_ 25-02-12 01:43

Nu l banati ca omu le baga ca adevaratu :))))
Daca tot vrei sa fi smecher la aia 16 ani ai tai eu iti zic sa iei 1 gram de iarba impreuna cu inca 2 tovarasi si dupa ce va trece filmu,puteti sa povestiti fiecare ce masina ati condus si cati cai avea:D

OdorogLGV 25-02-12 09:29

tinere,tu erai aseara la magazinul de legale?:)))..tare misto mai e internetul asta,putem sa injuram,sa vb cum vrem.ca asa,daca ne aude mami,da nana la fundulet...la liceu suntem ciuca bataii...fetele sunt un mare mister...asa ca hai sa injuram pe internet.cred ca te incadrezi perfect la sintagma,"cel mai prost din curtea scolii"....nu ai habar sa asculti,nu ai habar sa vorbesti...dar mai garv e ca esti si tare in gura!ps,pun pariu ca inca iti faci poze cu masini,genul lui ricko,si te lauzi la scoala ca e tov cu tine,ca ai condus-o.

Marius-MSC 25-02-12 09:48

Quote:

Originally Posted by alex95lr (Post 4899798)
da sa sti ca fix asa este =))

Alex95lr Viata e cruda si total diferita decat o vezi tu,de la o anumita varsta o sa le dai dreptate baietilor astia de aici.Revino cu picioarele pe pamant!

alex95lr 25-02-12 11:07

Da Marius-MSC poate ai dreptate si restul poate aveti dreptate ,defapt imi cer scuze pentru comportamentul meu vulgar si pentru ca n-am vrut sa vad realitatea(rico imi pare rau pentru injuriile aduse)imi cer scuze tuturos si o sa ma multumesc cu o masina sigura decat una puternica;) VIATA E FRUMOASA SI MERITA TRAITA!!

GTII 25-02-12 11:15

Quote:

Originally Posted by alex95lr (Post 4899915)
Da Marius-MSC poate ai dreptate si restul poate aveti dreptate ,defapt imi cer scuze pentru comportamentul meu vulgar si pentru ca n-am vrut sa vad realitatea(rico imi pare rau pentru injuriile aduse)imi cer scuze tuturos si o sa ma multumesc cu o masina sigura decat una puternica;) VIATA E FRUMOASA SI MERITA TRAITA!!

https://www.youtube.com/watch?v=7j2xTbV3XLk

cristy_vicol 02-03-12 18:52

Quote:

Originally Posted by OdorogLGV (Post 4893899)
deja vad ca se viseaza cai verzi pe pereti...adevaru e ca toti visam sute de cai putere,bmw,TURBOOOOetc la 16 ani....doar ca la 18 ani m-am ales cu o dacie break si i-am pus toba sport sa cred ca e turbo:lol::lol::lol:...ai grija,deja la tine observ o anumita graba.si pt tine my friend care ai tu e46 la 16 ani...te sfatuiesc sa astepti,merita.plus ca daca lovesti pe cineva,ceva...vai de capul tau!oricum,sunt tare curios de unde ai tu la 16 ani asa masina,ma rog e treaba ta.oricum,avand in vedere ce masina conduci,cred ca nu duci lipsa de nimic...pacat ca creierul nu se poate cumpara;)!bafta si jur ca astept sa-ti vad 2.5-ul turbo....daca nu macat prima ta masina!

stai lnistit ca nu imi permit orice ...masina ii cumparata pe bani munciti ...pai totii soferii se roaga sa nu loveasca pe cineva cand conduce ..de ce crezi ca eu sunt mai predispus la astea ...am destula experienta ...ms oricum ;)

cristy_vicol 02-03-12 18:54

Quote:

esti cam visator ..sincer ....

All times are GMT +2. The time now is 01:39.

- Copyright 2026 4Tuning