![]() |
Re: Dacia 1300 Alpine
Quote:
|
Salut. Din poze vad ca ai chiulasa de turbo pe motorul tau. Sunt foarte mari sansele ca motorul tau sa fie de Alpine turbo, avand doar pistoanele schimbate, delco,aprindere, fara turbina. Chiar si asa esti f aproape de a-l face turbo in primul rand pt ca este functional. Succes.
|
3 Attachment(s)
sall" am si eu o dacie din 99..si vreu sa-i modific cate cv dar sunt rau in pana de idei ajutati-ma si p mn va rog sunt nou p aici...multumescAttachment 2397519
Attachment 2397520 Attachment 2397521 |
Fati un nou Thread unde sa iti postezi doar masina ta si o sa te ajute apoi cei in masura
|
3 Attachment(s)
Quote:
TBogdan- posibil sa fie cum zici tu de chiulasa, internele nush de care sunt, stiu doar ca au fost noi puse inainte sa gasesc eu motorul. Mai am nevoie doar de cateva piese si o sa montez si turbina pe motor. Deocamdata sunt ocupat cu jantele si sa refac pasajele spate. |
dau bine jantele :) ma bucur ca am putut lua parte la achizitionarea jantelor , sa ai parte de ele :)
|
Salut in primul rand vreau sa te felicit pentru masina ta..... sunt foarte incantat de modificarile aduse de tine....
Uite si batranica mea : https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...ml#post4967742 As vrea sa iti dai cateva pareri si sa imi spui tu cam ce ar mai trebui facut la ea .....orice parere pentru mine conteaza...Uita-te pe toate paginile sa vezi evolutia ! Sunt poze :D Si daca ai placerea sa imi impartasesti si mie pe topicul meu cum ai adaugat lupa in farurile tale ....Cu cat mai multe detalii cu atat imi prinde mai bine....Ca tare mult as vrea sa urmez si eu schimbarea ta in legatura cu farurile.....Te salut ! |
Quote:
|
Si as mai vrea sa aflu despre cum ai montat jantele in 4 prezoane ....Astept raspuns din partea ta cat si pareri pe topicul meu .... Te salut si bafta in continuare
|
1 Attachment(s)
Era o idee daca aveai jantele in 4x100 sa nu mai ai flansele alea.. ca scot mult in afara jante si trebuie sa faci niste monstri de pasaje pe spate
Daca e sa pastrezi asa rotile, trebuie niste pasaje gen Gordina, postez o poza jos sa vezi:-P dar cred ca putin mai umflate la tine :lol: Nu folosesti filtru de aer? Sa nu-ti para rau dupaia... |
Quote:
|
Quote:
sunt tare curios ce pasaje au rezultat dupa teava groasa :twisted: |
Quote:
A fost un timp in care atingeam cauciucu ala care era pus inainte de trecerile de pietoni dar aveam roti pe 13 atunci. Deocamdata o las mai inalta dar cand o sa-mi fac suspensia reglabila o sa ajunga ca cea din poza. |
5 Attachment(s)
- zilele astea am terminat si pasajele pe spate, intra janta exact sub buza fara probleme
- totusi nu sunt multumit ca e inalta masina desi am taiat 3,5 spire pe spate dar rezolv asta cand montez suspensia reglabila :) - am montat pe fata o buza de fibra de sticla, trebuie sa o vopsesc sa arate perfect - la motor am schimbat doar bujiile si niste fise Champion siliconice, urmeaza sa mai pun aprinderea gotronic cu senzor si cam atat deocamdata |
Au iesit meserie pasajele... Mai jos nu prea poti cu rotile astea, ar insemna sa ramai cu 2-3 spire la arc eventual unele de la alta masina cu distanta mai mica intre spire... sau daca zici ca treci la reglabila... se schimba situatia
|
Ai facut poza la motor sa nu se vada ca iti lipseste filtru de aer?:lol: crezi ca nu stiu:D over fenderele alea sunt de plastic? Sau sunt pasaje de fier? Cum le-ai prins pe interior? Ca la prag vad suruburile dar sus nu:D
|
Quote:
|
Quote:
- sunt de plastic buzele alea ce le-am montat si sunt prinse cu 4 surubele, 2 acolo in fata si 2 in spate,sus nu e nevoie sa fie prinse ca stau fixe. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
- acum am primit si pozele cu buza fata, mai sa o vopsesc si e perfecta :D
|
Quote:
|
nu vezi ca e din doua bucati?...nu are cum sa fie de dacie sport
|
+ ca aia de sportiva e de tabla iar asta e din plastic toata ziua
|
scuze da nu am vazut ca este din 2 bucati :D si stiu ca e din tabla aia de dacie sport.
|
1 Attachment(s)
Quote:
- este din 2 bucati ca am taiat-o la mijloc sa vina perfect ca era mai mare pentru ca se atasa peste caroserie - posibil sa fie modelul de dacie sport, o sa caut pe net o poza cu ea intreaga ca nu am avut inspiratia sa fac una inainte sa o tai :) LE: am gasit si o poza pe net :P |
Quote:
|
Buna ideea cu fusta de TLX :-P am studiato si eu putin, ca am pe acasa una si aveam ca aceeasi idee:-P dar mie mila sa o stric ...
|
3 Attachment(s)
cam asa arata o buza de dacie sport :D
|
Quote:
- a mea era exact ca in poza care am pus-o cu dacia aia alba - oricum cand ajung acasa o sa fac o poza la bucata care mi-a ramas si o pun pe forum, nu prea ma intereseaza exact de unde este atata timp cat arata bine :D |
1 Attachment(s)
A zis Cristy mai sus aia e de la TLX si ai taiat-o de deasupra liniei negre ca sa ai cum sa o prinzi
|
1 Attachment(s)
Si a tras putin de bordura fustei fata ca sa poata sa faca prinderea cu 6 surubele mici:-P de preferat negrese ca sa nu se observe de la o posta
In poza se observa 3 din cele 6 suruburi:-P |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nu am mai postat de ceva vreme pe topic, intre timp am mai lucrat la masina
- am tras in folie neagra semnalele fata - am vopsit panoul ignifug de la motor - am pus o folie protectoare de aluminiu pe panou - am reparat podeaua masinii unde a fost nevoie - am pus peste tot folie si se simte o diferenta cel putin de sunet acum sper ca la iarna sa simt si protectie termica Pun niste poze noi cu masina care le-am facut azi :D |
frumoasa rau :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
A mai trecut ceva timp de cand nu am mai postat insa la masina am lucrat una alta, ultima lucrare s-a facut la teava de esapament care am inlocuit-o cu alta de diametru 55 mm si cu finala sport carub trasa pe la prag.
Singura problema e sunetul pe care-l scoate, trezesc toti vecinii cand vin cu masina acasa noaptea :D asa ca imi caut un silencer sa cumpar... rog cine are sa-mi dea un pm sa rezolvam :D https://youtu.be/9-ruB0j6aKs |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning