![]() |
Re: Bt 05 Aws
Suuuuuper Adevarate......Le-ai gasit Razvan!!!Astea-s...pe bune!!
|
Pot sa zic ca-s innebunit dupa astea cu buza.....cat mai mare...prea tari
|
frumoase intradevar :) vin bine
|
OOOO...asta asteptam:)) numai ca eu o sa imi iau pe 17 inchi deoarece daca sunt prea mari la gropi e naspa..o sa le simt si asa mai dur gropile ..:( sper sa dea bine si pe 17
|
ce-i drept, o sa simti mai tare gropile si vibratiile in volan.. vei avea de schimbat bucse si capete de bara mai des.. dar se merita pt asa jante :D
|
Quote:
|
Ia si uita-te oleak la masina...jantele pe care le ai din fabrica presupun ca-s pe 16......imagineaza-ti cum aratacu un inch in plus....dak tie-ti place,bun....dar parerea mea e ca o janta mai mare si un pneu cu talon(sau sectiune sau perete...cum vrei tu sa-i zici)mic arata durere si bineinteles ca pierzi la confort....dar dak tot zici ca esti obisnuit,na.....si un alt dezavantaj la talon mic e ca dak di in gropi prea tare risti sa strici janta.....eu, bineinteles,recomand 19 ca intra la bora,dar.....
|
la cele cu talon mic e nasol pt drumurile noastre, fermi si masina mai tare si la gropile de aici e posibil sa ramai cat de curand si cu jantele strambe.
|
Quote:
:) |
eeeh..atunci m-am inselat...cel putin asa au venit la a mea(cu 16 din fabrica)...poate te refereai la alea de tabla ca-s de 14....si nu am zis ca imi plac.....dar dak deschizi si tu ochii mai bine iti dai seama ca in poza care ai pus-o tu mai sus, jantele sunt chiar de 19.....de asta ti-am zis eu:))...nu ca am vazut la tv...uita-te tu...
|
si dak tot ai adus vorba am sa-mi pun jante poate de 18-19 da nu pe megane-ul asta
|
Quote:
Cum vrei tu sa imi iau jante de 19 inchi? vrei sa imi repar jantele in fiecare zi? sau sa mi le skimb odata la 1 luna? iti dai seama ca e destul de mare si pe 17 inchi si e diferentza vizibila intre 16 si 17 ..pentru ca am facut comparatie si am vazut:) Nu mi-ar place sa iau jante de 19 inchi si sa nu am pe unde sa merg:))doar sa o tin parcata ..eu vreau sa imi modific masina dar cum pot de aia nu mi-am pus nici kit ca sa dau cu ea de toate gropile cum e ala cu fordul ca poate sa mearga cu masina doar pe 3 strazi |
2 Attachment(s)
Uite 2 poze cu jantele de 14 inchi...nu mi se par mici ..nu imi plac cum arata (dar nu arata oribil)si daca astea sunt de 14 imagineaza-ti cum arata de 17 inchi:) ..ala cu fordu de cat are jantele ? 17(si nu arata naspa)? SI nu e vina mea ca ROMANIA E DE KAKAT
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Jantele astea merg? eu parca le-ash lua pe astea in loc de alea cu buza ...ce spuneti?
|
Gata :) am dat comanda de alea cu buza:) in doua saptamani imi vin:P mc pentru sfaturi all.
|
Ti`as recomanda ceva din gama asta :))
http://www.car-tuning.ro/store/index.php?cat_id=74&catname='%20' |
3 Attachment(s)
Mi-au venit jantele :)
|
pe cat is ?
|
Quote:
|
Cand le pui pe masina?.....vad ca trec pe langa tine prin iasi....te salut...nik.....ia si casca si tu okiu mai bine
|
Quote:
|
Intrebarea ramane : CAND LE PUI PE MASINA ?
|
Quote:
|
Bine , te astept cu poze si cand vii in BT sa ma scoti la o tura :)
|
la 2:P dar daca o sa arate ca un *** jantele pe masina:( ...e greu sa aleg jante pentru bora:( sa mor eu..si vroiam neaparat cu buza ca sa nu dau cu ea prin borduri ...ca se poate intampla fara sa vrei..
|
Frumoasa masina...Stai pe langa mine in Iasi..Ce dimensiune ai la cauciucuri?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am pus azi in sfarsit jantele :) cui nu-i place asta este:):evil:
|
2 Attachment(s)
inca ...2 poze
|
Arata bine jantele.Nu prea se vede buza aia prea bine,dar eu zic ca atunci cand le vezi in realitate si nu in poza dau mai bine jantele astea.Astept sa le vad live.
|
Quote:
|
frumos tare nameless .. cu gropile cum stai ? :D
|
ii sta bine, buna alegere ;)
|
Quote:
|
Care se pricepe la cauciucuri sa imi spuna si mie daca sunt bune cauciucurile care le-am luat..sunt cooper si restu scrie pe ele daca vedeti ceva multumesc:)
|
ba ... is destul de faine numai ca mergeau altele in mai putin spite... oricum nu se compara cu alea sotck:) cat parale ai dat ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uite o poza care se apropie de realitate ..sorry ca arata asa dar noaptea pozele cu mobilul nu ies ca ziua:P
|
pfff ce beton arata ... pana acum nu se vedea buza ... cand mai vii in oras ca tot o vedeam pe acolo pe la fortele de munca :) bravo ai facut buna alegere ... si niturile alea dau bheton
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:28. |
- Copyright 2026 4Tuning