![]() |
Re: E21 - un nou inceput...
Quote:
PS: Nu suport masinile cu interiorul "golit". Nu mi se pare o masina intreaga. Dupa mine o masina este intrega daca are tot exteriorul si interiorul. Bine ai fac exceptie masinile de curse adevarate (nu ce este in general la noi. Bag motr mare si scot interiorul ca nu are valoare. Si uite asa se distrug o gramda de masini frumoase. ex: E30, E36 ect.) . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
iar astazi am primit si etrierii facuti bucati ( in sensul bun) de un bun prieten ..gras:lol: ... inca nu am luat amortizoarele...sper sa nu inceapa vremea nasoala...ca eu am inca masina desfacuta si este in aer liber si nu am chef sa ninga, iar eu sa pun mecanica la loc:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
astazi i-am pus si eu mecanica fata sus, dar culmea nu am mai apucat sa aerisesc franele:lol:...e si maine o zi...imi e frica de faptul ca masina nu o sa fie destul de lasata...si imi e groaza de faptul ca o sa trebuiesaca sa mai scot inca o data arcurile:(, saptamana asta sper sa ma apuc si de partea spate, iar apoi incep modificarile la caroserieeee...interior, exterior:twisted: , sa vedem ce o sa iasa pana la urma din ea:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
imi cer scuze de dublu post, dar acum mi-a venit pe creier...am acasa un motor de 1.4 turbo de pe renaultul meu 5, si am aprinderea, carburatorul, turbina...ma gandeam sa fac un experiment pe motorul asta, cu aprinderea oricum nu am ce sa fac...ca este cu cititor pe volanta bla bla bla, desi masina in momentul de fata are aprindere electronica, nu prea sunt asa implicat in domeniul bmw de aia intreb aici ...vorba aia..nu e prost cine nu stie..e prost cine nu intreaba:)
|
ceva noutati?lasta jos?azi nu sa lucrat la masina?shi eu care credeam ca deja a iesit in test drive
|
1 Attachment(s)
am aerisit si franele pe fata astazi, si cand am incercat sa pun rotile de pe renault ce crezi? nu intrau:lol: lovesc in jamba, asta este mergem pe dastea de tabla, maine sau deja e maine..ma rog azi sper sa ajung sa imi comand si garniturile pe spate
|
2 Attachment(s)
ieri seara am finalizat si cu suspensia si franele, adica au fost schimbate garniturile, multumiri domnului jambon ca a facut pedala :D , mai trebuie aerisit sistemul de franare inca o data si capitolul frane si suspensie este incheiat. ce ma bate pe mine acum este mersul motorului, i-am pus bujii super 4 si merge tot ca un cur, probabil este si de la fise..are 4 fise de 4 feluri, aseara imi venea sa ii dau foc in ce hal mergea.
|
De ce te complici cu bujii cu 4 ploturi? De ce nu merge pe bujii care erau destinate motorului? De ex la Dacie daca nu mergi cu Sinterom, motoru nu va merge cu absolut nimic!!!! incearca totusi niste buji simple si modelul care a fost pe motorul asta din fabrica;) Si eventual cumpara 4 fise noi;)
|
Quote:
|
si ce modele se potrivesc ? eu am luat fise beru, ptr modelul asta, iar bujiile sunt prea mari si trebuie desfiletat capacelul ala ca sa intre fisa pe bujie
|
Quote:
am inceput sa ma gandesc serios la o injectie, motorul este 1.5, exista injectie pt blocul si internele astea? sau e mai simplu sa schimb tot motorul? |
prima iesire pe strada a masini:D
putin dezamagitoare dar vedem pe parcurs https://www.facebook.com/photo.php?v=...comment_tagged |
1 Attachment(s)
o mica poze de la iesirea din seara asta....am pus si vreo doua filmulete pe fb de la invarteala..pt un 1.5 sincer sunt putin uimit..am reusit sa fac un fum de nu ma mai vedeam , oricum trebuie schimbat motorul:) NEAPARAT, nu pentru ca nu merge...pt ca mic:)
|
auzi dar ai ceva ai ceva in portbagaj???ca parca e prea lasata.... app stii cumva un cardan de 5 trepte de m10???
|
Quote:
, tu de ce tot cauti cardan ? taie-l su sudeaza-l pe al tau, te duc eu la un strungar bun daca e... |
stie cineva de unde pot cumpara si eu un semnal alb de fata pentru partea stanga?
|
a intervenit o problema la masina, m-am jucat si eu putin cu ea si a inceput sa se auda ceva pe partea dreapta ca si cum ar fi fier pe fier asa , se aude din zona tamburului. cel mai probabil ar fi de la vreun sabot...sau in cel mai rau caz sa se fi spart rulmentul???
|
2 Attachment(s)
am mai facut cate ceva la masina, am taiat portiunile putrezite din podea, si am vopsit podeaua unde s-a putut vopsii:), intre podea si asfapt mai avem cam 10 cm maxim...iar toba de mijloc atinge la fiecare limitare de viteza de pe asfalt, am rupt cablurile de la frana de mana..sau unul sau mama naibii ca nu m-am bagat sa ma uit, ma mai termina psihic electromotorul care cred ca are bendixul varza pentru ca nu tot timpul invrte la prima apasare de buton, ca sa nu mai zic ca nu stiu cum dreacu intr-o zi iesise o mufa de la delcou aia cre vine din modululde aprindere..la relanti mergea masina ok..dar cand incercam sa o accelere se balbaia ca naiba si scotea niste flacari de toata frumusetea:lol: cu ocazia asta am vazut si eu unde mai am toba sparta, ce crezi? peste tot :lol: ma rog chestii relemediabile, dar timpul asta nu prea exista. aveam un gand sa o dau pe un urs diesel dar m-am razgandit , o sa ii fac itp si asigurare si bagata la munca!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mai nou sunt shi vulcanizare imi place...fa reclama:))
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
astazi s-a mai facut ceva ceva la masina, adica am reusit sa dau jos tot traseul de evacuare pentru a fi reparat si putin modificat, vreau sa mentionez ca sistem de evacuare mai spart decat asta nu am vazut in viata mea:lol:, toba de mijloc e de 6 cil cred ca o teava are dop, saxofonul e facut din 6 mii de coturi, finala e hand made, o intreaga corceala, o sa se pastreze toba de mijloc iar pana in spate voi avea teava :)
|
da suna bine aqm sa vedem shi lucrarea qm o sa fie...ce calitate
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning