![]() |
Re: de 800 de euro ce sistem pot sa imi iau ???
Quote:
PS: Condoleante" asta totusi cum vi se pare asa de curiozitate ca mie mi se pare ca intra in sectiunea"posturile care pot genera discutii neprincipiale",si daca esti putin la extrema chiar "Atacul la persoana". asta numai pt ca postul nu este obligatoriu ci este o parere a oricarui utilizator al acestui forum,parerea mea cel putin si apropo Andrei cate difuzoare powerbas ai auzit in viata ta de poti afirma asa ceva?sau daca tu nu ai auzit de un brand e automat imposibil de ascultat muzica pe el?cate branduri mai sant in lumea asta de care tu poate nu ai auzit si poate e ceva de capul lor,apropo masina ta la cat lucreaza de zici ca o masina acordata la 43hz nu suna muzical,nu de alta dar a mea e la 42 acordata si fara sa ma laud dar e printre cele mai tari masini din tara si sa stii ca nu numai bas este in aia 144,4 ce i-am dat la concursuri ci chiar si un sistem unde vei auzi si medii si inalte si mid-bas si poate la urmatoarele concursuri ne aratam unul celuilalt cum se poate asculta muzica in masinile noastre....... nu cred ca mai are rost sa discutam despre asta parerea ta se vede din post despre ceva nou,oricum rezultatele ridica un brand in ochii multimii,culmea e ca putin mai departe de noi chiar se castiga concursuri serioase cu brandul asta si nu numai la brrrr....ci si sq, cu respect si fara chef de cearta dar putin sictirit. |
Atita timp cit discutiile se poarta intr-un mod civilizat, moderatorii nu-si vor face simtita prezenta.
|
Deci post-ul meu e total aiurea...dar al tau cum ti se pare Andrei ??
"Pana la urma tu decizi,dar ai grija ca la ce a zis el acolo nu poti asculta muzica.Muzica nu inseamna o singura frecventa! Ii las pe altii sa te lamureasca daca vrei pt ca nu sunt eu cel mai in masura sa vorbesc. PS: Condoleante" In fine...nu mai conteaza. PS: Te astept Bogdan la Hunedoara :) Vorbim pe PM |
Frate tu nu ai zis niciodata ceva aiurea,sau ai gresit? Nu ti s-a intamplat niciodata? Sau sa zici ceva la repezeala?
In sfarsit,nu mai zic nimic ca lumea pe aici e clar ca are chef de cearta. Ma retrag pana mai invat cate ceva. Asa mi s-a recomandat si asa o sa fac. O seara buna. |
<<Andrei Suzuki>>? nu are rost sa te retragi... nu mai asculta de lume... fi si u un NONCONFORMIST!!! ca sa traiesti in Romania trebuie sa fi nonconformist!!! asa caci continua plz sa dai sfaturi si sa iti mai dai cu parerea pe forumuri!!! By3 !!!<<Cu R3sP3cT BoGdAn>>
|
Quote:
amandoua sunt seria Energy, dar sant 2 subwoofere diferite. Doar marimea e la fel |
| All times are GMT +2. The time now is 07:50. |
- Copyright 2026 4Tuning