Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   firme de tuning & stuff din sm (https://forum.4tuning.ro/195-satu/27882-firme-tuning-and-stuff-sm.html)

Criwar 11-12-06 14:31

Re: firme de tuning & stuff din sm

am auzit si eu de un asemenea pusti...poate k e acelasi...de fapt mai mult k sigur...k nush cati copii pot fi atat de talentati la asa varsta frageda...
@byrons13...kt ai dat pe stroboscoape???

demian 11-12-06 16:11

byrons13 la decoreclama ti-ai pus folii acolo mi-a pus si eu, zii la jolt cal salut (unu cu un laguna albastru cu nr de P) mi-au pus bine folile doar ca sau cam chinuit cu luneta din spate, pacat ca nu mam intalnit cu jolt in vara ca era plecat in Egipt in vacanta,numa bine.

raul_rebelul2005 12-12-06 00:41

in sfarsit byrons ai dat si tu de oameni priceputi in oras.....

Byrons13 12-12-06 07:30

@Criwar: 70 ron pentru strobo, 10 eur pe montat
@Demian: nu cred ca vb de acelasi Jolt, la Decoreclama m-ar fi ars de vreo 180 Euro pentru ceea ce am facut, + ca mi-a cerut tipa un avans de 50 euro. I-am rugat sa imi arate masini facute de ei: nu au reusit. I-am intrebat cum se lucreaza: se scoate geamul si se lucreaza astfel ( nu am garantia ca mai stiu sa puna siliconul cum trebuie la loc, nu am garantia ca nu gresesc ceva. laude am mai auzit si prin alte parti. Omu la care m-am dus,
Jolt tel: 0742035804
avea masina pe rol, un A4. Mi-a placut cum l-a lucrat, banii mi i-a luat la sfirsit, dupa ce am inspectat masina. si am 5 ani garantie la un pret negociat. esti nebun????!!!! cum sa nu il aleg?
@Raul: dezavantajul in SM este ca isi fac reclama doar cei nepriceputi. cei care stiu c au de facut nu se mai ocupa de reclama. Se multumesc cu reclama " din om in om", iar veneticii, ca mine, tre sa ajunga prin cunostinte la ei. Hai ca e bine si asa. Si ii voi face reclama in continuare!!!!
Iar electricianului ( pe care tot nu l-am intrebat daca imi da voie sa spun cum il cheama) ii vom face reclama eu si munca lui, care se vede.
Pe de alta parte, TOT NU STIU SPALATORIE BUNA IN SM!!!!!!

juana_man 12-12-06 09:20

spalatorie buna......iti cumperi un wap la 100-150 eu si nai treaba.asa iti speli masina cum vrei :D

Byrons13 12-12-06 11:32

dak as sta la casa, ca altii, da. dar cred ca se supara vecina de la parter dak ii spal geamurile:P + ca nu am apa

demian 12-12-06 14:01

bYRONS mersi pt raspuns, bine zici ca nu este o spalatorie buna in sm in august cand am fost in sm mi-am spalat masina in soarelui(langa petrom) si fratele meu a vazut cum aia piscaleau la dvd iar cealalta spalatorie mai in fata tranteau usile de numa, singura spalatorie care mi-a convenit a fost cea de la OMV de pe botizului unde am preferat sa mi-o spal eu decat altul. Aicea tot eu mi-o spal dar ii fara atingere. Pt cine are masina recent vopsita sau vrea sa-si intretina vopseaua este aicea o spalatorie k-lumea care spala cu ceva solutie(spreiaza)ecologica dureaza cam 1ora dar ieze brici costa 10euro, numa bine

demian 12-12-06 16:04

Am citit in informatia zilei ca este o firma cu accesorii tuning in spate la Transilvania, stie cineva despre ce este vb, Au ceva de calitate?

Criwar 12-12-06 16:05

cam asa...spalatoriile din soarelui is de groaza...mereu umbla la cd-player si baga muzica si alte chestii...plus k o manjesc mai mult...nu vreau sa fac reclama proasta dar mie asa mi s-a intamplat...eu spal la mol pe botizului sau undeva cu automat...makr nu umbla nimeni la ea...chiar dak nu o spala bine mai deloc...inainte o spalam pe paulesti...erau niste oameni f de treaba si o spalau f bine si ieftin...dar s-a schimbat patronu au venit numai copii si acuma e ca peste tot..cum a zis juana...dak stai la casa...chiar se merita sa iti cumperi si sa iti speli singur masina asa cum vrei...

Byrons13 12-12-06 16:39

@Demian: Auto Leno este in spate la Transilvania, dak te uiti mai sus vei vedea ca am comentat despre ei.
@Criwar: la mol e superb, dar in curind vei vedea niste mici zgirieturi pe masina de la perii. ca sa nu se spuna ca te tot pun la punct, intreaba te rog in jurul tau oameni pe care ii vezi cu masini de care s-a avut grija. (in speta daca esti in Cj, du-te la Spalatoria Nova de pe Dorobanti)

demian 12-12-06 17:01

Byrons13 am citit ce ai scris de Leno, ce masina si cat te-a costa folile si la ce firma le-ai pus.

Criwar 12-12-06 21:52

pai...ce sa fac la spalatoria Nova...sa ma spal eu? :P...ok...merci de sfat...chiar am auzit de ea...k cica sunt niste baieti care pun folii pe acolo :)...si e si aproape de mine...
oricum 1 data am spalat masina la Mol...si atunci am platit in loc de 14 lei...doar 4 lei...:D...deci mi-a convenit...ce sa fac dak s-or incurcat aia :D...

Byrons13 13-12-06 09:40

dar masina ta tot zgiriata va ramine. cu 14 sau 4 lei.

Criwar 14-12-06 01:55

de la o spalare???...ei nah...sper sa nu ai dreptate aici :(

Byrons13 14-12-06 10:26

lsper sa nu am dreptate. de la o spalare poate ca nu se vede nimik. dar de la o spalare in fiecare luna,vezi dungi, pe care dak nu le dai cu polish se inegresc. Oricum ,de la o spalare nu ar trebui sa se vada nimik.

Byrons13 15-12-06 09:27

Cine e acest Artur la care va spalati masinile?

szambi77 15-12-06 10:33

Asa zicem doar "la Artur" ca in oras asa se stie de acel loc. Spalatoria este de fapt intr-un loc cu un atelier mecanic auto (al lui Artur) si vulcanizare etc...

szambi77 15-12-06 10:35

Este exact ca si intersectia "La Burdea" care se numeste asa de foarte mult timp ptc. locul in care se intinde azi OMV-ul apartinea candva familiei Burdea...

Byrons13 15-12-06 10:37

ok, Szambi, si imi dai pls si mie adresa, chiar si in pm? dak merita sa ma duc cu masina la spalat acolo.

Byrons13 18-12-06 08:35

up..up..................

Byrons13 20-12-06 07:29

Am descoperit ce nseamna "la Vaca", am descoperit ce inseamna "la Burdea". Dar nu am descoperit daca "la Artur" se spala bine masinile. Si chiar ma intereseaza

raul_rebelul2005 20-12-06 19:55

Quote:

Originally Posted by Byrons13 (Post 668175)
Am descoperit ce nseamna "la Vaca", am descoperit ce inseamna "la Burdea". Dar nu am descoperit daca "la Artur" se spala bine masinile. Si chiar ma intereseaza

stai linistit byrons ca "la vaca" acuma nu demult am descoperit si eu unde o fost inainte:)

Byrons13 21-12-06 06:51

Diseara e deschis la spalatoria asta a lui Artur? Ma duc, dar daca dau banii degeaba, va porcaiesc.

Byrons13 22-12-06 07:33

Buna dimineata!
am ajuns la Artur la spalatorie.
De ce nu am spalat masinile spuneti? pentru ca doi plictisiti sa mai spele mercedesuri si bemveuri si de citi bani cistiga, mi-au aruncat sictiriti ca tre sa astept " mult" pina imi spala masina.si de masina care era pe rol nu se ocupa nimeni. BETON!

raul_rebelul2005 22-12-06 19:38

fain ce sa zic byrons,iara ai dat peste din astia.....mai mai

Byrons13 19-01-07 07:10

Nu prea e nimeni curios sa ajute un baiat singur pe la voi prin SM? hai mai cu o spalatorie, voi unde spalati masinile?

raul_rebelul2005 19-01-07 12:11

mai peste tot am incercat si cam naspa spala,nu prea isi dau silinta,gentile intotdeauna imi raman murdare.....sa-i i-a dracu...

szambi77 19-01-07 22:08

nu poti cere de unde nu-i ...... eu le-am platit si cafea si tigari numa' sa-mi fie curata masina dar tot degeaba :(...... asta e..... cine nu are masina nu stie ce-i aia parbriz curat, genti curate (daca tot ai dat o gramada de bani pe ele) etc.

raul_rebelul2005 19-01-07 23:02

pai cam asa ceva si mai ales daca tot arata bine pe masina de ce sa nu fie curate dar cine nu stie nu stie si cu asta basta,este cand imi spal singur masina din cateva galeti de apa si imi inghiata mana da tot mai bine iese.....

Byrons13 22-01-07 08:01

cit o fi un aparat de ala de spalat cu presiune masina? facem sa fie bine pentru toti? hai sa punem toti bani, gasim undeva unde se poate folosi blestematul ala de aparat, si facem noi spalaturile. Si punem la apa, combustibil(sau curent) si detergent, fiecare cota parte. si macar acolo nu mai avem cum sa dam vina pe altii.

szambi77 22-01-07 08:52

Quote:

Originally Posted by Byrons13 (Post 709296)
cit o fi un aparat de ala de spalat cu presiune masina? facem sa fie bine pentru toti? hai sa punem toti bani, gasim undeva unde se poate folosi blestematul ala de aparat, si facem noi spalaturile. Si punem la apa, combustibil(sau curent) si detergent, fiecare cota parte. si macar acolo nu mai avem cum sa dam vina pe altii.

ideea e foarte buna si cred ca am putea iesi din cateva milioane care impartite la mai multi..... am iesi cu mult mai bine decat la spalatorie unde stai la coada, dai bani si nici nu ti-o spala ca la carte. Asa macar stii ca depinde numai de tine... Singura si cea mai mare problema cred ar fi locul ! deoarece trebuie aiba acces toti contribuitorii dar strainii nu (ma refer la cei de pe strada), un loc din care sa nu se fure aparatul, sa fie apa, sa nu fie deranj etc. ..... daca are cineva ca idei......

Snoopy 22-01-07 13:45

Eu am aparat de spalat sub presiune...sa vad de mai ii in garaj :D Nu prea leam folosit imi placea mai mult cu peria :D

raul_rebelul2005 22-01-07 17:36

da,interesant ce ati zis...numa asa cum a zis si szambi ne trebe un loc unde sa aiba acces toti si la orice ora si sa nu fie deranj daca ma duc la 8-9 seara sa imi spal masina....asta s-ar putea face la cineva care sta la casa si are si putina curte sa incapa macar 2 masini si sa te poti si desfasura.....deci?cine sta la casa?

holdo 23-01-07 17:42

ideee buna ce sa zic....aparat va fac eu rost de la mine de la servici :) dar locu unde am putea face toata treaba asta nush daca putem gasi. Ca sa mergi tu la orice ora sa ti-o speli si alea restu is cam greu de gasit......dar sa vedem.

raul_rebelul2005 23-01-07 22:42

holdo daca poti face rost de aparat ar fi fain,numa ne-ar trebui un loc si am putea stabili o ora si cine vrea poate merge sa o spele si cu ocazia asta am putea sa ne intalnim mai des.....:)

holdo 24-01-07 09:26

aaaa, sa nu ma intelegeti gresit. pot face da nu pe gratis, poate as reusi cu ceva mai ieftin dar numa asa nu :(.

Byrons13 24-01-07 09:32

Nu cere nimeni pe gratis. De obicei ce e gratis, cam atit si tine. dak ai reduceri mai interesante la produse, f bine. Tot stau sa ma gindesc unde putem spala.

raul_rebelul2005 24-01-07 23:00

la bunici la tara:):)

Byrons13 25-01-07 08:12

la ai cui? ai tu acolo undeva? cit de la tara?

raul_rebelul2005 25-01-07 22:39

am dupa Zalau bunici...deci?:):)

All times are GMT +2. The time now is 09:18.

- Copyright 2026 4Tuning