![]() |
Re: e36 1.8is coupe Estoril Blue !!!
Quote:
masina e bagata la vanzare 2000 euro cine este Interesat si 2.5 vanosul de asemenea cel alb !......inca ma gandesc sa o opresc sau nu ..DAR daca intre timp e vreun doritor o dau cu cea mai mare placere |
daca are cineva ...bandouo negru spate de spoiler ..sami dea si mie pm cu oferta de pret ...multumesc frumos !
|
2 Attachment(s)
revin cu o poza de la inaltime ....masina nu poate fi urcata pe la acea bordura ...se intra in parcare undeva in lateral unde nu este bordura ...
...asta seara e posibil sa intru in posesia semnalelor si proiectoarelor Smoke + buza spoiler fata daca am noroc :twisted: |
Frumoasa rau asta mica albastra,era la vanzare intr-un timp prin Ploiesti o vedeam mereu la targ :D dar de ce nu pui jantele de pe aia alba pe asta ar arata mult mai bine :)
|
Quote:
|
Nu este greu deloc pentru noi cei care vizitam si citim thread-ul sa intelegem. Am inteles perfect in cele 4 pagini faptul ca nu stii ce vrei sa faci cu masina !!!!!
Intrebarea este: tu intelegi care este rolul acestui forum si al deschiderii unui thread de prezentare al unei masini ??????? |
Quote:
|
Am avut placerea de a conduce primul masina asta ,merge super ok,merita fiecare banut !
Rover asta e un nebun n-are nici o treaba cu viata=)) e dus cu capu baiatu va spun eu ;)):lol::lol::lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
mam uitat si eu pe sub capota azi ..si am zis sa fac o poza la tablita unde este marcata vopseaua ..deci masina asa a iesit din fabrica !
|
1 Attachment(s)
masina a primit si o NAVIGATIE :D:D:D masina donatoare un AUDI ...acum astept sa gasesc pe cineva capabil sa imi mute OBC in locul casetofonului si sa adaptez consola in partea de jos :D
|
Quote:
mai bin:???: da la schimb navigatia pe un dvd 2din alpine pioneer sau cv ... |
Quote:
stai tot timpu sa apesi epe butoane , sa iasa ...ecranu ...sa misti tot timpu macaraua aia ....motorasele ..asa nu ma complic si pun si ceva de calitate |
Quote:
sau in loc de urechile tale ti ar pune unele de cal???????? asa este si cu piesele de alte masini pe un bmw.....dar putini inteleg.........:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
si oricum , softul de audi se poate skimba daca nu ma insel ...ideea e ca are iesire USB , mini usb , card micro cd , dvd , touch screen ..si cum am spus si mai sus am optat pentru ceva de calitate .. |
Quote:
poti gasi foarte usor un 2din fara ecran retractabil ceea nu va insemna motorase etc ce ai enumerat mai sus e o sa arate foarte ok.mie sincer mi se pare o improvizatie urata.tu zici ca o sa se incadreze bine si da poate ca forma intra ok in locul ala dar iti imaginezi cum o sa dea butoanele alea cu restul bordului?e ca si cum iai pune oglinzi de cielo.ele poate la prinderi se potrivesc perfect dar oricine le vede isi da seama ca sunt de cielo...fara suparare asta e parerea mea bafta cu masina e foarte frumoasa.. |
Quote:
poti sa imi atasezi .2-3 poze cu dvd care spuneti voi ? |
Punel sus lasa invidiosii:D:D.... ca is curios cum arata!!!!:D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
salut |
Quote:
|
Quote:
dar unde mai exact vrei sa pui obc-ul? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si sincer nu cred ca deranjeaza atat de mult lumina |
Quote:
|
deci masina e chiar bomba !!! merita fiecare euroi !!!
parerea mea o stiii preaaaa bine !!!!!!!!!! nu o da k o sa iti para rau dupa !!!!! |
Quote:
|
Quote:
uite un link e imposibil sa nu gasesti ceva frumos si calitate:lol: |
masina sa vandut , se poate vedea pe strazile din CONSTANTA !!! 1 mil de kilometri !!! se poate inchide , pacat ca nu a vrut sa o cumpere cineva de prin bucuresti si a ajuns pe mana cui nu trebuia ..nu are rost sa mai dau detalii !!
|
7 Attachment(s)
Buna seara colegii , multumesc frumos moderatorului "plictisit" pentru ca mia redeskis topicul !!!
este vorba despre masina din TOPIC ...de la BARBARII din CONSTANTA ...a ajuns pe la COLEGATU si astazi cum am vazuto pe bazar 4tuning a trebuit sa o cumpar !!! cum am si scris in momentul cand am deskis acest TOPIC ....masina nu a ajuns pe mainile cui trebuia !!!! simple detalii : Usa sofer data peste cap , balama rupta , usa indoita ...BINE ca nu e foarte GRAV (maine poze in detaliu) TE rogi de ea sa prinda 100 la ora intrun timp cat mai scurt (ambreiaju nu patineaza , volanta nu bate , MOTORUL nici atat , nus coate FUM alb negru mov albastru de nici un fel) Oglinda sofer Lipsa , cea pasager fisurata , comenzile electrice Oglinzi numai sunt functionale Fetele CUSTOM de e36 ...au ajuns .....O sa vedeti maine pozele .... intre timp a primit niste imbunatatiri de la Colegatu : suspensie sport(arcuri) , proiectoare , difusor spate M , bandouri complete pe laterale de STOCK .... i sau pus niste jante BBS cu miez auriu care o sa dispara (deci de vanzare) ca nu-mi plac Incepand de maine o sa incep cu inceputul : TESTER sa vedem ce are de nu merge cum trebuie (promisiune de la Colegatu ca ma ajuta) , Oglinda sofer si ...informare reparare usa Tinichigerie si vopsitorie !!! |
8 Attachment(s)
astazi sau pus stickere pe jante facute la o firma de colantari !!!
(fond negru mat cu scris Auriu) poze la USA cu PROBLEMA facuta de BARBARII din CONSTANTA .....Oglinda magica .... (cealalta fisurata) |
Quote:
|
Quote:
|
:(Hai sa te vedem cu ea reparata man !... ce oameni...
|
Quote:
|
..in ce hal...sa-mi bag ...ceva.......fa-oooo...pune-o la punct ca e pacat de masinuta asta...
chiar ma interesa masina... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
- Copyright 2026 4Tuning