Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   e36 1.8is coupe Estoril Blue !!! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/277420-e36-1-8is-coupe-estoril-blue.html)

rover_cabrio 10-09-11 22:34

Re: e36 1.8is coupe Estoril Blue !!!

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 4577872)
frumoasa pisica ...si generoasa la dotari ....parerea mea e ca daca iti face cu ochiu si crezi ca ai rabdare si timp sa investesti in ea (si ceva bani) ...tine-o pentru tine, iti va aduce mai multa satisfactie cand mergi cu ea decat orice ai mai avut pana acum. spor la modificari

ms frumos ..satisfactia ca la masian de la 18 ani in nici un caz ..si nu mai am de gand sa bag iar 5000 mii sa vand pe 2000 ...ideea e ca nu prea as avea ce sa ii modific ....sa ii completez chitul de M si ..benzina ...eventual muzica noua pe ea...

masina e bagata la vanzare 2000 euro cine este Interesat si 2.5 vanosul de asemenea cel alb !......inca ma gandesc sa o opresc sau nu ..DAR daca intre timp e vreun doritor o dau cu cea mai mare placere

rover_cabrio 11-09-11 21:17

daca are cineva ...bandouo negru spate de spoiler ..sami dea si mie pm cu oferta de pret ...multumesc frumos !

rover_cabrio 12-09-11 17:49

2 Attachment(s)
revin cu o poza de la inaltime ....masina nu poate fi urcata pe la acea bordura ...se intra in parcare undeva in lateral unde nu este bordura ...

...asta seara e posibil sa intru in posesia semnalelor si proiectoarelor Smoke + buza spoiler fata daca am noroc :twisted:

MiticE36Stock 12-09-11 19:57

Frumoasa rau asta mica albastra,era la vanzare intr-un timp prin Ploiesti o vedeam mereu la targ :D dar de ce nu pui jantele de pe aia alba pe asta ar arata mult mai bine :)

rover_cabrio 12-09-11 20:52

Quote:

Originally Posted by MiticE36Stock (Post 4581385)
Frumoasa rau asta mica albastra,era la vanzare intr-un timp prin Ploiesti o vedeam mereu la targ :D dar de ce nu pui jantele de pe aia alba pe asta ar arata mult mai bine :)

ms frumos ...da o asteptam de ceva timp masina sa pun mana pe ea ..ideea ca am stat mult dupe certificatul de propietate sa imi vina ...pentru ca daca nu aveam ala ma uitam la ea in parcare mai departe

Cipilica 12-09-11 21:39

Nu este greu deloc pentru noi cei care vizitam si citim thread-ul sa intelegem. Am inteles perfect in cele 4 pagini faptul ca nu stii ce vrei sa faci cu masina !!!!!

Intrebarea este: tu intelegi care este rolul acestui forum si al deschiderii unui thread de prezentare al unei masini ???????

rover_cabrio 12-09-11 22:29

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 4581633)
Nu este greu deloc pentru noi cei care vizitam si citim thread-ul sa intelegem. Am inteles perfect in cele 4 pagini faptul ca nu stii ce vrei sa faci cu masina !!!!!

Intrebarea este: tu intelegi care este rolul acestui forum si al deschiderii unui thread de prezentare al unei masini ???????

da man am inteles .....tocmai dasta am prezentat masina din cate am avut este a 2 care o prezint si cer niste pareri atata tot sunt inca INDECIS sa o opresc sau nu ...daca cineva este mai decis ca mine si vrea sa o achizitioneze O VAND intrun timp relativ scurt ...daca nu la cate aprecieri am primit fata de ea o sa o opresc ....

Tweety_rzw 13-09-11 00:27

Am avut placerea de a conduce primul masina asta ,merge super ok,merita fiecare banut !

Rover asta e un nebun n-are nici o treaba cu viata=)) e dus cu capu baiatu va spun eu ;)):lol::lol::lol:

rover_cabrio 13-09-11 00:34

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4582013)
Am avut placerea de a conduce primul masina asta ,merge super ok,merita fiecare banut !

Rover asta e un nebun n-are nici o treaba cu viata=)) e dus cu capu baiatu va spun eu ;)):lol::lol::lol:

:)) ms fromos prietene ...si multumesc ca ai avut curaj sa mergi cu mine si cu ...teroristu celalat ....

rover_cabrio 23-09-11 14:37

1 Attachment(s)
mam uitat si eu pe sub capota azi ..si am zis sa fac o poza la tablita unde este marcata vopseaua ..deci masina asa a iesit din fabrica !

rover_cabrio 23-09-11 15:41

1 Attachment(s)
masina a primit si o NAVIGATIE :D:D:D masina donatoare un AUDI ...acum astept sa gasesc pe cineva capabil sa imi mute OBC in locul casetofonului si sa adaptez consola in partea de jos :D

JusT_SaY_BoBo 25-09-11 16:02

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4602375)
masina a primit si o NAVIGATIE :D:D:D masina donatoare un AUDI ...acum astept sa gasesc pe cineva capabil sa imi mute OBC in locul casetofonului si sa adaptez consola in partea de jos :D

de ce ai pune o navigatie de audi pe bmw..:???:?
mai bin:???: da la schimb navigatia pe un dvd 2din alpine pioneer sau cv ...

rover_cabrio 25-09-11 16:13

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4605745)
de ce ai pune o navigatie de audi pe bmw..:???:?
mai bin:???: da la schimb navigatia pe un dvd 2din alpine pioneer sau cv ...

pentru ca as elimina acea gaura din partea de jos , as muta OBC in partea de sus si nu ma deranjeaza cu nimik ca e de audi si e fixa acolo ....si da foarte bine se incadreaza perfect ...are doar TEMA de aprindere cu AUDI ..apoi e o navi simpla ...

stai tot timpu sa apesi epe butoane , sa iasa ...ecranu ...sa misti tot timpu macaraua aia ....motorasele ..asa nu ma complic si pun si ceva de calitate

ozn_yakuza 25-09-11 19:20

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4605764)
pentru ca as elimina acea gaura din partea de jos , as muta OBC in partea de sus si nu ma deranjeaza cu nimik ca e de audi si e fixa acolo ....si da foarte bine se incadreaza perfect ...are doar TEMA de aprindere cu AUDI ..apoi e o navi simpla ...

stai tot timpu sa apesi epe butoane , sa iasa ...ecranu ...sa misti tot timpu macaraua aia ....motorasele ..asa nu ma complic si pun si ceva de calitate

saracuta masina....tu cum te ai simtit daca in loc de o mana ti ar pune doctorii un picior de porc?
sau in loc de urechile tale ti ar pune unele de cal????????

asa este si cu piesele de alte masini pe un bmw.....dar putini inteleg.........:rolleyes2

rover_cabrio 25-09-11 19:23

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 4606033)
saracuta masina....tu cum te ai simtit daca in loc de o mana ti ar pune doctorii un picior de porc?
sau in loc de urechile tale ti ar pune unele de cal????????

asa este si cu piesele de alte masini pe un bmw.....dar putini inteleg.........:rolleyes2

man , are loc perfect , se incadreaza perfect ....nu vad de ce nu ar da bine ....si prinde fooarte bine cu linia bordului ...

ozn_yakuza 25-09-11 19:24

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4606042)
man , are loc perfect , se incadreaza perfect ....nu vad de ce nu ar da bine ....si prinde fooarte bine cu linia bordului ...

parerea mea..... bmw ul tau....

rover_cabrio 25-09-11 19:35

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 4606044)
parerea mea..... bmw ul tau....

ideea e ca , COLTURILE de la navigatie se incadreaza perfect ...si se vor duce catre linia bordului de deasupra OBC care dupe cum vezi se lateste un pic ...iar in partea de jos se incadreaza perfect !!!

si oricum , softul de audi se poate skimba daca nu ma insel ...ideea e ca are iesire USB , mini usb , card micro cd , dvd , touch screen ..si cum am spus si mai sus am optat pentru ceva de calitate ..

JusT_SaY_BoBo 25-09-11 20:48

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4606064)
ideea e ca , COLTURILE de la navigatie se incadreaza perfect ...si se vor duce catre linia bordului de deasupra OBC care dupe cum vezi se lateste un pic ...iar in partea de jos se incadreaza perfect !!!

si oricum , softul de audi se poate skimba daca nu ma insel ...ideea e ca are iesire USB , mini usb , card micro cd , dvd , touch screen ..si cum am spus si mai sus am optat pentru ceva de calitate ..

ce ai tu acolo cu usb card etc,e o navigatie made in china pentru audi.
poti gasi foarte usor un 2din fara ecran retractabil ceea nu va insemna motorase etc ce ai enumerat mai sus e o sa arate foarte ok.mie sincer mi se pare o improvizatie urata.tu zici ca o sa se incadreze bine si da poate ca forma intra ok in locul ala dar iti imaginezi cum o sa dea butoanele alea cu restul bordului?e ca si cum iai pune oglinzi de cielo.ele poate la prinderi se potrivesc perfect dar oricine le vede isi da seama ca sunt de cielo...fara suparare asta e parerea mea
bafta cu masina e foarte frumoasa..

rover_cabrio 25-09-11 21:43

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4606204)
ce ai tu acolo cu usb card etc,e o navigatie made in china pentru audi.
poti gasi foarte usor un 2din fara ecran retractabil ceea nu va insemna motorase etc ce ai enumerat mai sus e o sa arate foarte ok.mie sincer mi se pare o improvizatie urata.tu zici ca o sa se incadreze bine si da poate ca forma intra ok in locul ala dar iti imaginezi cum o sa dea butoanele alea cu restul bordului?e ca si cum iai pune oglinzi de cielo.ele poate la prinderi se potrivesc perfect dar oricine le vede isi da seama ca sunt de cielo...fara suparare asta e parerea mea
bafta cu masina e foarte frumoasa..

bag ...icioarele m iei ....o vand :))....o sa mai ma uit asa in mare maine la ea cand am timp ..daca nu o vand ...dar am un prieten care o vrea sa sio puna pe un golf :P ms frumos pentru parerile DATE !!!

poti sa imi atasezi .2-3 poze cu dvd care spuneti voi ?

Maniak22 25-09-11 23:06

Punel sus lasa invidiosii:D:D.... ca is curios cum arata!!!!:D

rover_cabrio 25-09-11 23:55

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4606514)
Punel sus lasa invidiosii:D:D.... ca is curios cum arata!!!!:D

:)) sa mor daca mai stiu ce o sa fac cu ea ...... din ce am vazut eu si etc ..eu zic ca o sa cada mult mai BINE ...pe linia bordului si incadrarea perfecta chiar nu stiu ce sa fac ......cred ca o sa caut niste interioare de e36 pe net sa vad MODELE de ce ias putea face ...

zku76 26-09-11 11:17

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4606564)
:)) sa mor daca mai stiu ce o sa fac cu ea ...... din ce am vazut eu si etc ..eu zic ca o sa cada mult mai BINE ...pe linia bordului si incadrarea perfecta chiar nu stiu ce sa fac ......cred ca o sa caut niste interioare de e36 pe net sa vad MODELE de ce ias putea face ...

uite sa-ti faci o ideie.

salut

rover_cabrio 26-09-11 15:35

Quote:

Originally Posted by zku76 (Post 4607220)
uite sa-ti faci o ideie.

salut

ms frumos pentru post ..ala cu obc mare si clima in partea de jos e cel mai reusit ..numai ca eu as vrea sa pun navigatia jos si obc sus

zku76 26-09-11 15:44

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4607679)
ms frumos pentru post ..ala cu obc mare si clima in partea de jos e cel mai reusit ..numai ca eu as vrea sa pun navigatia jos si obc sus

mda, ala imi place si mie mai ales ca e pe portocaliu.

dar unde mai exact vrei sa pui obc-ul?

rover_cabrio 26-09-11 15:46

Quote:

Originally Posted by zku76 (Post 4607699)
mda, ala imi place si mie mai ales ca e pe portocaliu.

dar unde mai exact vrei sa pui obc-ul?

OBC vreau sa il mut in locul casetofonului (deasupra climei digitale) , iar in partea de jos navigatia , pentru ca pe timp de noapte sa nu imi bata in OCHI lumina , sa imi bata in partea de jos sa nu ma deranjeze cu nimik !

zku76 26-09-11 17:27

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4607709)
OBC vreau sa il mut in locul casetofonului (deasupra climei digitale) , iar in partea de jos navigatia , pentru ca pe timp de noapte sa nu imi bata in OCHI lumina , sa imi bata in partea de jos sa nu ma deranjeze cu nimik !

deci tu vrei cum este ultima poza?decat ca la tine este clima digitala

rover_cabrio 26-09-11 17:49

Quote:

Originally Posted by zku76 (Post 4607888)
deci tu vrei cum este ultima poza?decat ca la tine este clima digitala

da , ca ultima poza , numai ca vreau sa mut OBC in partea de sus in skimul casetofonului !

zku76 26-09-11 18:26

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4607919)
da , ca ultima poza , numai ca vreau sa mut OBC in partea de sus in skimul casetofonului !

nu stiu ce sa zic, mie unul imi place poza din miljloc ( ca si pozitionare dvd ) dar pana la urma fiecare cu gusturile lui.8)

si sincer nu cred ca deranjeaza atat de mult lumina

rover_cabrio 26-09-11 19:15

Quote:

Originally Posted by zku76 (Post 4607991)
nu stiu ce sa zic, mie unul imi place poza din miljloc ( ca si pozitionare dvd ) dar pana la urma fiecare cu gusturile lui.8)

si sincer nu cred ca deranjeaza atat de mult lumina

da aici ai dreptate ........e ideea de acele goluri care ramn si cum trebuiesc umplute ..daca mut clima JOS ..dupe cum observi acolo va ramane la colturi un semirotund .....navi vine la colt mai dreapta .....

expres 26-09-11 19:32

deci masina e chiar bomba !!! merita fiecare euroi !!!

parerea mea o stiii preaaaa bine !!!!!!!!!!

nu o da k o sa iti para rau dupa !!!!!

rover_cabrio 26-09-11 19:34

Quote:

Originally Posted by expres (Post 4608149)
deci masina e chiar bomba !!! merita fiecare euroi !!!

parerea mea o stiii preaaaa bine !!!!!!!!!!

nu o da k o sa iti para rau dupa !!!!!

:))) ms frumos ...........

JusT_SaY_BoBo 26-09-11 19:45

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4606358)
bag ...icioarele m iei ....o vand :))....o sa mai ma uit asa in mare maine la ea cand am timp ..daca nu o vand ...dar am un prieten care o vrea sa sio puna pe un golf :P ms frumos pentru parerile DATE !!!

poti sa imi atasezi .2-3 poze cu dvd care spuneti voi ?

https://forum.4tuning.ro/556-dvd-tv-auto-navigatii.html

uite un link e imposibil sa nu gasesti ceva frumos si calitate:lol:

rover_cabrio 27-09-11 19:59

masina sa vandut , se poate vedea pe strazile din CONSTANTA !!! 1 mil de kilometri !!! se poate inchide , pacat ca nu a vrut sa o cumpere cineva de prin bucuresti si a ajuns pe mana cui nu trebuia ..nu are rost sa mai dau detalii !!

rover_cabrio 04-03-12 19:17

7 Attachment(s)
Buna seara colegii , multumesc frumos moderatorului "plictisit" pentru ca mia redeskis topicul !!!

este vorba despre masina din TOPIC ...de la BARBARII din CONSTANTA ...a ajuns pe la COLEGATU si astazi cum am vazuto pe bazar 4tuning a trebuit sa o cumpar !!!

cum am si scris in momentul cand am deskis acest TOPIC ....masina nu a ajuns pe mainile cui trebuia !!!!

simple detalii : Usa sofer data peste cap , balama rupta , usa indoita ...BINE ca nu e foarte GRAV (maine poze in detaliu)

TE rogi de ea sa prinda 100 la ora intrun timp cat mai scurt (ambreiaju nu patineaza , volanta nu bate , MOTORUL nici atat , nus coate FUM alb negru mov albastru de nici un fel)

Oglinda sofer Lipsa , cea pasager fisurata , comenzile electrice Oglinzi numai sunt functionale

Fetele CUSTOM de e36 ...au ajuns .....O sa vedeti maine pozele ....

intre timp a primit niste imbunatatiri de la Colegatu : suspensie sport(arcuri) , proiectoare , difusor spate M , bandouri complete pe laterale de STOCK ....
i sau pus niste jante BBS cu miez auriu care o sa dispara (deci de vanzare) ca nu-mi plac

Incepand de maine o sa incep cu inceputul : TESTER sa vedem ce are de nu merge cum trebuie (promisiune de la Colegatu ca ma ajuta) , Oglinda sofer si ...informare reparare usa Tinichigerie si vopsitorie !!!

rover_cabrio 05-03-12 16:53

8 Attachment(s)
astazi sau pus stickere pe jante facute la o firma de colantari !!!
(fond negru mat cu scris Auriu)

poze la USA cu PROBLEMA facuta de BARBARII din CONSTANTA .....Oglinda magica .... (cealalta fisurata)

ers_47 05-03-12 17:54

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4915559)
astazi sau pus stickere pe jante facute la o firma de colantari !!!
(fond negru mat cu scris Auriu)

poze la USA cu PROBLEMA facuta de BARBARII din CONSTANTA .....Oglinda magica .... (cealalta fisurata)

Da ...ce sa zici despre ei... ,pacat de masina, usa sper ca nu te gindesti s-o repari? eu as pune alta.

rover_cabrio 05-03-12 18:09

Quote:

Originally Posted by ers_47 (Post 4915707)
Da ...ce sa zici despre ei... ,pacat de masina, usa sper ca nu te gindesti s-o repari? eu as pune alta.

masina nu este inmatriculata ...., nu merge deloc in mintile ei cred ca ma da matizu .... ... nu este foarte rau , un tinichigiu bun o face GRAV nu e ...zic eu la prima vedere ..sa vedem Maine aflu

Tweety_rzw 06-03-12 15:52

:(Hai sa te vedem cu ea reparata man !... ce oameni...

rover_cabrio 06-03-12 16:07

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4917429)
:(Hai sa te vedem cu ea reparata man !... ce oameni...

se face man .....a fost pusa pe tester la mecanic bmw azi , 2 senzori sunt saracii ..trotilati si trebuiesc skimbati ..sa speram ca isi revine mersu ..ca zici ca are parkinson masina in ce hal merge :))

jhonycvz 07-03-12 00:10

..in ce hal...sa-mi bag ...ceva.......fa-oooo...pune-o la punct ca e pacat de masinuta asta...
chiar ma interesa masina...

All times are GMT +2. The time now is 06:03.

- Copyright 2026 4Tuning