![]() |
Re: Golf 4 Variant
incearca cum vi de la echinox spre sens faci dreapta si urci pe niste scari eu deacolo mi l-am luat
|
1 Attachment(s)
uite..sa iti faci o idee.. :lol:
|
E tiganie cu atata negru pe ea plus ca vrei si portbagajul, tot negru :sad: las-o asa
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Exact bine zici @daryiyus..dupa vopsea un polish si nu se mai vede nimic..
|
Quote:
|
Bine baieti... asa o sa fac ;) Abia astept sa scot masina din service... marti:D
|
Quote:
Nu e de vine vopsitorul ci aia de unde ia vopseaua, daca masina a mai fost revopsita, etc! Tu trebuie sa ai codul de vopsea LA5G! Bafta, masina e fumoasa, mai ales jantele! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut.. ai scos masina de la service? .. :D vezi ca te asteptam sa treci si pe la noi`..:lol:
|
Astazi am adus-o acasa :D. Am schimbat urmatoarele piese: Ambreiaj, volanta, planetare, bucsi, rotule, rulmenti roti, placute + discuri, bendix, si cam atata imi amintesc... Acuma merge ca noua :D nu mai bate, nu mai troncane, niciun joc, nimic :)
|
Quote:
|
Momentan nu stiu nimic (am un client la 4500) si poate il dau... daca nu, bad boy + distantiere spate
|
Update:
1. Discuri fata noi (erau strambe alealalte si era cutremur in masina la 100-110...) 2. Am vopsit etrierii rosii (personal imi place foarte mult :D) 3. Am dat jos aparatorile de noroi... ca sa nu mai para off-roader:rolleyes2 poze.... pe maine cred, ca acuma e mizeria de 2 degete pe ea... a cam plouat astazi ce-i drept... |
Asteptam noi poze cu masina:)
|
7 Attachment(s)
Poze: :D
|
Quote:
|
Arata bine , dar eu zic ca ar arata mai frumos cu stopurile normale... :-)
|
Exact asta vroiam sa spun si eo ..ar da mult mai bine cu stopurile rosii :)
|
Quote:
|
Quote:
|
aaa si... am uitat :D. Am lovit astazi un caine :( noroc ca era pechinez si n-a facut paguba mare. Da' totusi mi-a dat jos scutu de la baia de ulei ca l-am luat intre roti:???:
|
Quote:
|
Quote:
oricum, a fost vina cainelui, a iesit dintr-o curte sa fuga dupa masina din fata mea si l-am luat din plin (aveam cam 70 si n-aveam cum sa-l evit) |
Quote:
Cand vine reglabila?:twisted: |
pai nu cred ca o sa vina reglabila... ca n-mi permit sa o cobor din cauza calitatii drumurilor pe care circul. Asta e masina de mers zilnic si la tara, si la pescuit, si in oras, si pe tot locu'. Chiar nu cred ca e o idee buna suspensia. Stiu ca ar arata mult mai bine asa joasa, dar din pacate spun nu.
Asta nu e un motiv de suparare :D o sa mai fie multe imbunatatiri la capitolul aspect (poate si performanta).... daca nu il vand. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E o varianta mai buna..cele rosii,crede-ma.Nici cu politia nu o sa ai probleme. Coboara putin masina daca ai posibilitatea.Niste arcuri,nimic mai mult ! |
S-a dus golfu'... a venit ceva mult mai bun in locul lui; E46 320D.
|
Mult mai bun in ce?
|
Chiar asa ..in ce ii mai bun E-u` decat golfu`?..:lol:
|
Sa recunoastem ca e alta masina e46' le... cred ca golfu' e sub e46....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning