![]() |
TUNINGSHOW
26-27 MARTIE SE VA ORGANIZA LA PRISMA 2 (BUCURESTI) TUNINGSHOW.TAXA DE PARTICIPARE 1 MIL. DE MASINA.
|
ca tot veni vorba cum ramane cu intalnirea.....Catalin vinu fiert..........? zice-ti maine la 5 ne intalnim ca altfel o tat lalaim pana la vara
|
Imi poate explica cineva ce inseamna antidemaraj ?
|
raspunsul ti l-am dat la topic.. :wink:
si ca tot s-a ridicat topicul asta la \"suprafata\" sa stabilim intalnirea de saptamana viitoare in ce zi , la ce ore , in care loc..:) |
ce zi ? ce ora ? stai ca nu mai inteleg ? ce am stabilit ?
|
era vb de intalnirea utilizatorilor din brasov dak esti din bv poti veni si tu.. :wink:
|
da , voi incerca sa vin , numai ca ar fi niste probleme cu bac-ul (peste o luna) Totusi , cand este intrunirea si la ce ora ? Vor fi si masini modificate?
|
intrunirea va fi saptamana viitoare si nu stiu dak va fi o intalnire cu tot cu masini va fi o intalnire intre utilizatori ca avem destul de multe de vorbit.. :wink:
|
anunt important
Vreau sa fac un anunt:indiferent de aparteneta sau simpatiile exprimate pt un club anume nu voi tolera impertineta , misto-ul sau polemica falsa...respectam orice membru si cred ca avem un nivel de maturitate suficient de mare sa putem sa ne intelegem intre noi .Orice abuz va fii sanctionat prin stergere.Vrem sa promovam acest fenomen nu sa creem polemici intre grupari.Avem nevoie de persoane serioase in grupul nostru nu de diversi pacalici care stiu doar sa dea cu gura .Sper sa fiu inteles si sa reusim sa facem ceva impreuna.Totul depinde de noi.Multa bafta!!
|
dap asa este..:) eu propun sa ne intalnim sambata viitoare la ora 19.00 in fatza la saloon pt. ca acolo ne-am vazut si data trecuta dak aveti alte propuneri spune-ti si facem cum e mai bine pt. toti..:)
|
sa inteleg ca sambata ne intalnim........stai linistit Nfsu2_rules ca nu esti singurul....in legatura cu bacul..:))
|
OBS
Salut cristi_ubs spune-ne si noua cum ai devenit \"de-ai casei\" asa brusc? ma plictiseam si ti-am numarat topicurile scrise si mi-au reiesit ..236 nu 333.spune-ne si noua ca suntem nerabdatori sa ajungem \"de-ai casei\" mai ales saracu 'NEbunu care e de la inceputuri prin zona si nu are acest statut :lol:
|
\"Search found 236 matches\" dap chiar asa este :lol: hmmm ciudat
|
salut, il stie cineva pe Sorin Ghisoi care se da la raliu cu un Clio si avea dacia aia periculoasa COX, imi dati va rog mailu lui?
|
Re:
Quote:
|
Intilnire
Pt maine 07.05. 2005 ramine valabila intilnirea? eu as recomanda o ora mai devreme tinind cont ca e sambata si sunt zilele Brasovului
|
dap e valabila intalnirea dak vrei ne intalnim la 17.30 in fatza la saloon...nu-i nici o problema..:)
|
ok sustin ..cine mai vine...in afara de noi doi? :lol:
|
pai nebunu ,eu o sa-i trimit un mesaj lui cristi , lui tudor si cine mai vede postul si are timp liber poate sa vina..:)
|
eu nu stiu daca pot asa repede (stiti voi tre sa invete eu) ca are bacu......daca e sa term vin si eu ...daca nu mai tarliu un pic....:))
|
am vb si cu tudor la tel. mi-a spus ca nu poate veni...:(
DE COMUN ACORD AM DECIS SA AMANAM INTALNIREA PENTRU O ALTA DATA ! |
Re: OBS
Quote:
|
Re: OBS
Quote:
|
10x! :!: :!: :!:
|
intilnire
Dragilor ce mai faceti? ocupati cu bac-ul si cu diverse banuiesc..referitor la 3-5 iunie cine din Bv vine la Baneasa?
|
eu as veni dar nu stiu inca sigur....:) o sa anunt dak este sa vin
|
am si eu o intrebare la un cunoscator daca pot sa ii pun cip de putere la un cielo? daca nu ce as putea pune in schimb ? daca da unde si la ce scor merci :roll: [/code]
|
Re:
Quote:
|
pt catalyn
unde se pot face astea in bv?? la onofrei sau unde??
|
pt catalyn
am uitat sa intreb daca fac toate alea imi creste consumu de benzina care oricum e fabulos:)
:P |
Re: pt catalyn
Quote:
|
I'm back!!!!!
Astept sa ne intalnim!!! ora, data si locatia...numai sa nu fie sambata sau duminca asta... |
Salutare la toata lumea.Eu sunt mai nou pe aici,vreau sa va salut pe toti,ma bucura faptul ca se incearcasi la Brasov infiintarea unui club,a unei comunitati,a oamenilor pasionati de masini si de fenomenul auto in general.Salutari speciale lui Catalin,pentru tot ceea ce face......as vrea sa vin la o intalnire de-a voastra.Succes
|
Welcome bure.Cu cat suntem mai multi cu atat este mai bine:)
|
oki vad ca ne adunam tot mai multi...facem sambata viiotare o intalnire?
|
de acord
ar fi bine poate mergem impreuna la sf Gheorghe la VTM |
da e o idee , eu vin dak nu sunt plecat..
|
Bure,vine si el....ziceti numa' ora,locul.....
|
probabil o sa ne strangem dc vine cineva sambata dimimineata pe 27 august shi o taiem la sfantu
locatia ramane de stabilit shi ora in functie de programu zilei la vtm care n a aparut inca cand apare pun programu shi stabilim shi o ora |
pai vtm -ul pica de sambata intr-o saptamana, nu? eu zic totusi sa ne vedem si week-endul asta sa ne cunoastem. ca acuma suntem mai multi..si atunci hotaram si cand plecam la sfantu gheorghe :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning