Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

bogdano 06-02-05 22:26

TUNINGSHOW

26-27 MARTIE SE VA ORGANIZA LA PRISMA 2 (BUCURESTI) TUNINGSHOW.TAXA DE PARTICIPARE 1 MIL. DE MASINA.

NEbunu 07-02-05 06:45

ca tot veni vorba cum ramane cu intalnirea.....Catalin vinu fiert..........? zice-ti maine la 5 ne intalnim ca altfel o tat lalaim pana la vara

Nfsu2_rules 01-05-05 12:27

Imi poate explica cineva ce inseamna antidemaraj ?

Horatiu 01-05-05 12:47

raspunsul ti l-am dat la topic.. :wink:
si ca tot s-a ridicat topicul asta la \"suprafata\" sa stabilim intalnirea de saptamana viitoare in ce zi , la ce ore , in care loc..:)

Nfsu2_rules 01-05-05 17:37

ce zi ? ce ora ? stai ca nu mai inteleg ? ce am stabilit ?

Horatiu 01-05-05 20:39

era vb de intalnirea utilizatorilor din brasov dak esti din bv poti veni si tu.. :wink:

Nfsu2_rules 02-05-05 09:42

da , voi incerca sa vin , numai ca ar fi niste probleme cu bac-ul (peste o luna) Totusi , cand este intrunirea si la ce ora ? Vor fi si masini modificate?

Horatiu 02-05-05 16:40

intrunirea va fi saptamana viitoare si nu stiu dak va fi o intalnire cu tot cu masini va fi o intalnire intre utilizatori ca avem destul de multe de vorbit.. :wink:

Catalyn 02-05-05 21:13

anunt important

Vreau sa fac un anunt:indiferent de aparteneta sau simpatiile exprimate pt un club anume nu voi tolera impertineta , misto-ul sau polemica falsa...respectam orice membru si cred ca avem un nivel de maturitate suficient de mare sa putem sa ne intelegem intre noi .Orice abuz va fii sanctionat prin stergere.Vrem sa promovam acest fenomen nu sa creem polemici intre grupari.Avem nevoie de persoane serioase in grupul nostru nu de diversi pacalici care stiu doar sa dea cu gura .Sper sa fiu inteles si sa reusim sa facem ceva impreuna.Totul depinde de noi.Multa bafta!!

Horatiu 02-05-05 21:53

dap asa este..:) eu propun sa ne intalnim sambata viitoare la ora 19.00 in fatza la saloon pt. ca acolo ne-am vazut si data trecuta dak aveti alte propuneri spune-ti si facem cum e mai bine pt. toti..:)

NEbunu 03-05-05 14:54

sa inteleg ca sambata ne intalnim........stai linistit Nfsu2_rules ca nu esti singurul....in legatura cu bacul..:))

Catalyn 04-05-05 07:11

OBS

Salut cristi_ubs spune-ne si noua cum ai devenit \"de-ai casei\" asa brusc? ma plictiseam si ti-am numarat topicurile scrise si mi-au reiesit ..236 nu 333.spune-ne si noua ca suntem nerabdatori sa ajungem \"de-ai casei\" mai ales saracu 'NEbunu care e de la inceputuri prin zona si nu are acest statut :lol:

Horatiu 04-05-05 12:46

\"Search found 236 matches\" dap chiar asa este :lol: hmmm ciudat

lancerEvo 05-05-05 23:09

salut, il stie cineva pe Sorin Ghisoi care se da la raliu cu un Clio si avea dacia aia periculoasa COX, imi dati va rog mailu lui?

Catalyn 06-05-05 08:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lancerEvo\"
salut, il stie cineva pe Sorin Ghisoi care se da la raliu cu un Clio si avea dacia aia periculoasa COX, imi dati va rog mailu lui?

Vezi PM

Catalyn 06-05-05 13:04

Intilnire

Pt maine 07.05. 2005 ramine valabila intilnirea? eu as recomanda o ora mai devreme tinind cont ca e sambata si sunt zilele Brasovului

Horatiu 06-05-05 14:10

dap e valabila intalnirea dak vrei ne intalnim la 17.30 in fatza la saloon...nu-i nici o problema..:)

Catalyn 06-05-05 15:30

ok sustin ..cine mai vine...in afara de noi doi? :lol:

Horatiu 06-05-05 15:38

pai nebunu ,eu o sa-i trimit un mesaj lui cristi , lui tudor si cine mai vede postul si are timp liber poate sa vina..:)

NEbunu 06-05-05 15:59

eu nu stiu daca pot asa repede (stiti voi tre sa invete eu) ca are bacu......daca e sa term vin si eu ...daca nu mai tarliu un pic....:))

Horatiu 07-05-05 12:56

am vb si cu tudor la tel. mi-a spus ca nu poate veni...:(
DE COMUN ACORD AM DECIS SA AMANAM INTALNIREA PENTRU O ALTA DATA !

cristi_ubs 07-05-05 20:43

Re: OBS

Quote:

Originally Posted by \"catalyn\"
Salut cristi_ubs spune-ne si noua cum ai devenit \"de-ai casei\" asa brusc? ma plictiseam si ti-am numarat topicurile scrise si mi-au reiesit ..236 nu 333.spune-ne si noua ca suntem nerabdatori sa ajungem \"de-ai casei\" mai ales saracu 'NEbunu care e de la inceputuri prin zona si nu are acest statut :lol:

nu stiu cum am reusit sa fiu de-al casei cataline.cert este ca nu am postat ca altii doar pt a avea cat mai multe posturi. nu pot decat sa ma bucur ca sunt de-al casei.oricum vad ca sunt o persoana destul de controversata pe sectiunea BV.eu am postat doar pt a-mi expune punctul de vedere.daca ai alte nelamuriri ma gasesti pe Ym la cristi_ubs

Catalyn 08-05-05 16:27

Re: OBS

Quote:

Originally Posted by \"cristi_ubs\"
Quote:

Originally Posted by \"catalyn\"

nu stiu cum am reusit sa fiu de-al casei cataline.cert este ca nu am postat ca altii doar pt a avea cat mai multe posturi. nu pot decat sa ma bucur ca sunt de-al casei.oricum vad ca sunt o persoana destul de controversata pe sectiunea BV.eu am postat doar pt a-mi expune punctul de vedere.daca ai alte nelamuriri ma gasesti pe Ym la cristi_ubs

Sincer nu stiu cu ce esti controversat pe aceasta sectiune...incerc totusi sa tinem topicurile cu subiecte si sa stii ca nu numai de la tine am sters am sters in general ce e off topic pt ca asa ne invatam cum si unde sa scriem...referitor la tine nu stiu de ce crezi ca as avea ceva cu tine iar ceea ce am afirmat cu \"de-ai casei\" am facut-o pe un temei real (citeste postul meu si al lui Horace cu atentie) asa ca nu eu sunt cel care are nelamuriri...aduti aminte cand ai postat pe toate topicurile de la sectiunea BV cu inscrierile..uite ca acum este sectiune separata..si sincer ai vazut topicul meu in legatura cu tot ceea ce se posteaza? In speranta ca m-am facut inteles si in speranta ca intelegi ca nimeni de pe sectiunea Bv nu are nimic cu tine si cu ceea ce vrei tu sa faci iti urez numai succese!!

cristi_ubs 08-05-05 16:46

10x! :!: :!: :!:

Catalyn 19-05-05 19:47

intilnire

Dragilor ce mai faceti? ocupati cu bac-ul si cu diverse banuiesc..referitor la 3-5 iunie cine din Bv vine la Baneasa?

Horatiu 20-05-05 15:17

eu as veni dar nu stiu inca sigur....:) o sa anunt dak este sa vin

mariojr 24-07-05 16:09

am si eu o intrebare la un cunoscator daca pot sa ii pun cip de putere la un cielo? daca nu ce as putea pune in schimb ? daca da unde si la ce scor merci :roll: [/code]

Catalyn 24-07-05 20:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mariojr\"
am si eu o intrebare la un cunoscator daca pot sa ii pun cip de putere la un cielo? daca nu ce as putea pune in schimb ? daca da unde si la ce scor merci :roll: [/code]

la motorul actual ai castiga un 12 CP ...nu prea mult...mai poti pune un filtru sport.Pretul unui Unicip este de 380 eur plus TVA si include reglajul pe stand dinamometric

mariojr 25-07-05 11:54

pt catalyn

unde se pot face astea in bv?? la onofrei sau unde??

mariojr 25-07-05 12:00

pt catalyn

am uitat sa intreb daca fac toate alea imi creste consumu de benzina care oricum e fabulos:)
:P

Catalyn 25-07-05 12:08

Re: pt catalyn

Quote:

Originally Posted by \"mariojr\"
unde se pot face astea in bv?? la onofrei sau unde??

onofrei face tuning exterior /interior...pe pm da-mi niste date sau gasesti nr meu la utilizatorii din BV

Yackone 08-08-05 23:35

I'm back!!!!!

Astept sa ne intalnim!!! ora, data si locatia...numai sa nu fie sambata sau duminca asta...

bure 14-08-05 12:51

Salutare la toata lumea.Eu sunt mai nou pe aici,vreau sa va salut pe toti,ma bucura faptul ca se incearcasi la Brasov infiintarea unui club,a unei comunitati,a oamenilor pasionati de masini si de fenomenul auto in general.Salutari speciale lui Catalin,pentru tot ceea ce face......as vrea sa vin la o intalnire de-a voastra.Succes

Yackone 14-08-05 14:39

Welcome bure.Cu cat suntem mai multi cu atat este mai bine:)

Horatiu 15-08-05 15:39

oki vad ca ne adunam tot mai multi...facem sambata viiotare o intalnire?

Flow 15-08-05 15:42

de acord
ar fi bine
poate mergem impreuna la sf Gheorghe la VTM

Horatiu 15-08-05 15:44

da e o idee , eu vin dak nu sunt plecat..

bure 15-08-05 17:19

Bure,vine si el....ziceti numa' ora,locul.....

Flow 16-08-05 07:14

probabil o sa ne strangem dc vine cineva sambata dimimineata pe 27 august shi o taiem la sfantu
locatia ramane de stabilit shi ora in functie de programu zilei la vtm care n a aparut inca
cand apare pun programu shi stabilim shi o ora

Horatiu 16-08-05 12:55

pai vtm -ul pica de sambata intr-o saptamana, nu? eu zic totusi sa ne vedem si week-endul asta sa ne cunoastem. ca acuma suntem mai multi..si atunci hotaram si cand plecam la sfantu gheorghe :wink:

All times are GMT +2. The time now is 04:56.

- Copyright 2026 4Tuning