![]() |
Eu cred ca ar fi nevoie de o revizuire de regulament, privind din punctul de vedere al lui SGM, el are perfecta dreptate, este in concordanta cu regulamentul. O alta problema in regulament este incadrarea la gramada a masinilor indiferent de tractiune... corect ar fi trebuit sa separam 2 roti motrice de 4....
Scuze ca am continuat sa postez, nu m-am putut abtine :oops: |
nu stiu de ce nu primim un raspuns la acest bug... probabil ca acum schimba regulamentul :)
|
Re:
Quote:
eu am eram cu FLORICA cand masinile au fost aliniate la start chiar am trecut pe langa masina lui GAM-u si i-am tras de stergator era singur daca erau 2 pers.obs. toata lumea, mai mult FLORICA imi pare ft. rau ce s-a intampat, chir i-am zis lui Andrei (Subaru) la care m-a trimis sa-l rechem. l-an chemat,si cand a ajuns iar la start, s-a anuntat prin statie ca nu-l mai reprimeste in cursa. mi-a parut foarte rau de GAM-u , mai ales, ca, nu a avut ni o vina!!!!!!!!!!!!! |
Nu mai conteaza ... Important e ca pe viitor sa venim sa ne dam, nu sa ne certam ca n-avem sepci.
|
hmmm , vb de gam , s-a dat , cand s-a intors , s-a oprit , vreo 10 secunde , a luat pe cineva in masina si a plecat la start , am vazut-o cu ochii mei , eram la masa la finish , nush ce atzi vazut voi de la start
|
da a fost frumoasa cursa nu am ce spune am intarziat putin shi nu am mai putut sa intru cea mai mare prostie pe care am vazuto vreo data numai in romania e posibil asa ceva
|
nici pana astazi 26-11-2004 nu s-a dat un raspuns oficial despre aceasta problema.
Multumim! cred ca ati putea inchide topicul! |
Ce raspuns vrei omule sa primesti . . . oamenii se dau la fund cand e vorba sa admita ca AU GRESIT SI GRESESC DE ANI DE ZILE INCONTINU !!!
HAI SA VA SPUN EU O FAZA . . . . DACA ATUNCI CAND SE INSCRIE MASINA CINEVA AR COMPARA SERIA DE PE CARTE CU CEA DE PE BLOCUL MOTOR, O PRIVIRE SUMARA DUPA TURBINA, 16V, NOS SAU ALTEA ALEA . . . S-AR REZOLVA CU 10 MINUTE DE UITAT SUB CAPOTA LA FIECARE MASINA. . . . . DAR NU FAC ASTA PT. CA JUMATE DIN MASINILE ALEA DE ACOLO SUNT ( VB. UNUI AMIC DE-AL MEU PE UN ALT FORUM ) MANARITE PRIN SPATELE BLOCULUI . . . . SI ATUNCI SA VEZI LIPSA DE PARTICIPANTI . . . Daca nu o sa se corecteze treaba asta pe viitor . . . \"legalele\" or sa fie niste ilegale facute ziua. Eu personal pot aduce un Expert Auto Autorizat care sa faca aceste expertize la masini la inscriere. Nu cred ca 100-200 de euro cat ar costa operatiunea asta ar fii o piedica. . . . |
nici un raspuns?..............inca
|
Re:
Quote:
-Cat despre raspunsul pentru SGM ......am sa va dau eu unul maine ca sa inchidem odata pt totdeauna topicul asta! |
GAM: Nu sunt membru LR. Nu sunt inscris in nici un club. Doar la aceasta cursa am alergat sub emblema LR. Ironia soartei este ca am fost descalificat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:37. |
- Copyright 2026 4Tuning