Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   New Stage: OPEL GT (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/254285-new-stage-opel-gt.html)

TheNight 28-06-11 22:05

Re: New Stage: OPEL GT

Astra F c20let - culoare alba
Kadet c20let - culoare rosie
Opel GT - negru ...

Cursa a fost de pe loc ... avantaj foarte mare Opel GT (tractiune spate + blocant)

La 300 m de la start situatia a fost cam asta ...https://www.youtube.com/watch?v=EXSTuPjQwKk

Si filmuletul intre let`uri ne incurcate de GT - https://www.youtube.com/watch?v=aBMjXUdgeDo

AndreiBanica 29-06-11 01:45

Quote:

Originally Posted by TheNight (Post 4429282)
Opel GT - negru ...

Cursa a fost de pe loc ... avantaj foarte mare Opel GT (tractiune spate + blocant)

La 300 m de la start situatia a fost cam asta ...https://www.youtube.com/watch?v=EXSTuPjQwKk

Si filmuletul intre let`uri ne incurcate de GT - https://www.youtube.com/watch?v=aBMjXUdgeDo

:))))
vad ca esti din timisoara...ai fost cumva la start?
stii cum afecteaza aerodinamica o masina decapotata? iti sugerez sa pui si filmuletele cu "GT-ul" ala care iti incurca visele (iti dau un link de unde sa-ti poti lua unul ;)) vs kadet.....hai sa le vedem si pe alea
Aaa....si apropo, acolo sunt 550m. In cazul in care nu cunosti, intreba si pe baiatul cu kadetul sa vezi si parerea lui ;)
Scuza-ma daca iti incurc parerile.....fiecare conduce ce-si permite, multa bafta

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 4428991)
cu opc-ul albastru ce s-a intamplat?

prin austria pe undeva

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 4428908)
Atunci ... felicitari Craiova ! :-)

;) la mai mare

GJ 64 GAB 29-06-11 01:55

Quote:

Originally Posted by TheNight (Post 4429282)
Opel GT - negru ...

Chiar nu-ţi înţeleg reacţiile . Ai ceva personal cu omu' sau nu-ţi place GT-ul!
Lasă lumea în pace , n-o mai tot pistona , cauţi nod în papură sau care e problema ta că nu te înţeleg!
Potoleşte-te , te rog !

Andu_focus 29-06-11 09:00

omu cred ca e socat din cauza k la facut o masina cu un motor mult mai vechi de tehnologie mai veche....DA,se poate sunt exemple mult mai dureroase....importatnt e ca a fost distractie si fairplay....in ziua de azi daca ai bani poti sa faci si ultimul cotez de masina din lumea asta sa bata si un Ferrari...sunt exemple peste tot de genu...Bafta in continuare cu masina sa o vedem si mai grava...;):D

marutzu_vti 29-06-11 21:17

Quote:

Originally Posted by AndreiBanica (Post 4429692)
stii cum afecteaza aerodinamica o masina decapotata? iti sugerez sa pui si filmuletele cu "GT-ul" ala care iti incurca visele (iti dau un link de unde sa-ti poti lua unul ;)) vs kadet.....hai sa le vedem si pe alea
Aaa....si apropo, acolo sunt 550m. In cazul in care nu cunosti, intreba si pe baiatul cu kadetul sa vezi si parerea lui ;)
Scuza-ma daca iti incurc parerile.....fiecare conduce ce-si permite, multa bafta

prin austria pe undeva

;) la mai mare

se pare ca tiai luato mai rau ca mine beni;) si eu cunosc zona nu sint mai mult de 350 m acolo unde deja esti in spate bafta si asta e mergem mai departe

AndreiBanica 30-06-11 10:21

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4431674)
se pare ca tiai luato mai rau ca mine beni;) si eu cunosc zona nu sint mai mult de 350 m acolo unde deja esti in spate bafta si asta e mergem mai departe

acolo sunt peste 500m, este deja la intrarea in aeroport. sultanu iti poate comfirma ;), cat despre astra...nu am apucat sa ne dam, filmuletul pe care l-ai vazut este cand se dadeau ei doi iar eu am m-am pus in paralel cu ei cu masina decapotata (banuiesc ca stii cum afecteaza asta o masina?). daca are cineva filmuletele kadet vs gt, se poate vedea cine este in fata...nu-mi fac probleme pt rezultatul dintre mine si kadet. oricand putem repeta si rezultatul o sa fie acelas ;)

sharpe 02-07-11 14:06

Quote:

Originally Posted by AndreiBanica (Post 4428225)
:))))))))) sincer :))))))))
orice ar fi fost, asa e...viata merge inainte...iar eu in GT ;)

bai cat de tzigan esti....incredibil
i-auzi,viata merge inainte si tu in GT
de parc-ai spune cel putin Veyron
bai Banica,da-o-n chizda ma-sii de treaba ca la faza asta ti-ai merita un loc pe cocalari.com
Quote:

Originally Posted by AndreiBanica (Post 4428788)
Dap...doua.
Un kadet si o astra f, amandoua bombe. Kadetul ma depaseste dupa 500m si trece destul de serios iar astra f cred ma depaseste inainte. Nu am apucat sa fac o comparatie serioasa cu astra f. Prima data cand ne-am intrecut, nu a avut nici cea mai mica sansa dar masina era in rodaj si a doua oara a fost cand cei doi (astra vs kadet) faceau o intrecere si m-am asezat in paralel cu ei dar masina era decapotata si bineinteles ca nici macar nu am apucat sa stau in fata kadetului ;)....nu mai intra in discutie astra care era mult si in fata lui....aerodinamica isi spune cuvantul.
Cu prima ocazie cand o sa ma aliniez la start cu kadetul, o sa pun niste filmulete indiferent de rezultat, pe care deja il stiu.....oricum, cu ceva banuti, masina m-ar depasi pe 400m fara probleme
Cu astra....chiar sunt curios ce se va intampla :D

Quote:

Originally Posted by AndreiBanica (Post 4429692)

Quote:

Originally Posted by AndreiBanica (Post 4432787)
acolo sunt peste 500m, este deja la intrarea in aeroport. sultanu iti poate comfirma ;), cat despre astra...nu am apucat sa ne dam, filmuletul pe care l-ai vazut este cand se dadeau ei doi iar eu am m-am pus in paralel cu ei cu masina decapotata (banuiesc ca stii cum afecteaza asta o masina?). daca are cineva filmuletele kadet vs gt, se poate vedea cine este in fata...nu-mi fac probleme pt rezultatul dintre mine si kadet. oricand putem repeta si rezultatul o sa fie acelas ;)

poftim
ti-ai facut astra aia,bagati bani cu nemiluita in ea,afisate dyno-uri de 430+ whp si cand ti-o luai de la unu si de la altu' bagai pastila ca ai facut masina pentru tine,nu pentru linii
acum bagi alte scuze
de ce dracu te-ai aliniat in seara aia cu ei,si pe contrasens pe un drum european intens circulat,si decapotat?
si mai ai semnatura cu strada nu e pista,asta e cel putin ipocrizie
fii ma barbat si recunoaste cand iei bataie,nu te mai ascunde ca muierile dupa scuze puerile,mai baga bani si umfla-ti si mai tare motorul si bate-i daca esti in stare,nu mai aprecia distrante si timpi cand filmarea arata clar cine ce si cum
imi pare rau sa spun asta,dar e realitatea : la Craiova s-a luat prostul obicei sa se MINTA cu nerusinare la rezultatul curselor,se MINTE chiar si cu filmarea in fata (si aici nu ma refer strict la tine)
s-a dus dracu fair-play-ul din cursele de masini,lumea e in stare sa se si ia la bataie pe "eu te-am facut,ba eu"
trist,fiindca asta denota o totala lipsa de respect fata de tine,cand nu esti in stare sa accepti realitatea si incerci scuze peste motive ca ai pierdut o cursa
ai ratat a 2-a?ok,nu esti sofer/pilot bun
ai plecat mai tarziu? ok,nu esti sofer/pilot bun
te-a orbit ala din fata?ok,nu stii unde sa te uiti
incerc sa ma gandesc cu o oarecare urma de amuzament cum ar fi daca v-ati da pe bani,daca acum faceti asa urat

AndreiBanica 02-07-11 16:50

Quote:

Originally Posted by sharpe (Post 4437994)
bai cat de tzigan esti....incredibil
i-auzi,viata merge inainte si tu in GT
de parc-ai spune cel putin Veyron
bai Banica,da-o-n chizda ma-sii de treaba ca la faza asta ti-ai merita un loc pe cocalari.com

poftim
ti-ai facut astra aia,bagati bani cu nemiluita in ea,afisate dyno-uri de 430+ whp si cand ti-o luai de la unu si de la altu' bagai pastila ca ai facut masina pentru tine,nu pentru linii
acum bagi alte scuze
de ce dracu te-ai aliniat in seara aia cu ei,si pe contrasens pe un drum european intens circulat,si decapotat?
si mai ai semnatura cu strada nu e pista,asta e cel putin ipocrizie
fii ma barbat si recunoaste cand iei bataie,nu te mai ascunde ca muierile dupa scuze puerile,mai baga bani si umfla-ti si mai tare motorul si bate-i daca esti in stare,nu mai aprecia distrante si timpi cand filmarea arata clar cine ce si cum
imi pare rau sa spun asta,dar e realitatea : la Craiova s-a luat prostul obicei sa se MINTA cu nerusinare la rezultatul curselor,se MINTE chiar si cu filmarea in fata (si aici nu ma refer strict la tine)
s-a dus dracu fair-play-ul din cursele de masini,lumea e in stare sa se si ia la bataie pe "eu te-am facut,ba eu"
trist,fiindca asta denota o totala lipsa de respect fata de tine,cand nu esti in stare sa accepti realitatea si incerci scuze peste motive ca ai pierdut o cursa
ai ratat a 2-a?ok,nu esti sofer/pilot bun
ai plecat mai tarziu? ok,nu esti sofer/pilot bun
te-a orbit ala din fata?ok,nu stii unde sa te uiti
incerc sa ma gandesc cu o oarecare urma de amuzament cum ar fi daca v-ati da pe bani,daca acum faceti asa urat

Sharpe....sincer, poti doar sa-ti pastrezi locul de "purtator de cuvant" in rest nu ai cum critici spusele mele si nu mai vb de ipocrizie si statusurile mele atat timp cat tu dai startul la "curse"
Parerea mea este sa ne vedem fiecare locul....si din cand in cand ne mai uitam in oglinzi ;)
Oricand, oriunde....ne dam din nou cu camere pe masini....rezultatul o sa fie foarte foarte relevant.
Daca tot iti iei rolul de purtator de cuvant, fa traba ca la carte, pune-ti si filmuletele cand m-am dat cu kadet-ul (masina capotata, bla bla bla.....). Pe alea unde le-ai uitat????
Din 7534609346 de curse, puneti doar una care va convine....si-mi spui mie de corectitudine?!
Sincer nu am nimic nici cu tine si nici cu sultanu, dar pot sa intru in polemici doar cu cineva care a stat la start paralel cu mine si nu cu aplaudaci de care sunt satul si eu, si tot restul lumii. Comenteaza toti de pe margine, toti care nu au stat nici macar o data intr-o masina asezata la start....si sa nu mai spun de aia care "au pus tuning pe masina" printr-un bradulet atarnat la oglinda.
N-am ce sa demonstrez nimic nimanui si cu atat mai putin tie sau tipului care imi observa atent evolutia si astepta sa comenteze ceva din diverse motive (frustrare sau mai stiu eu ce.....)
Repet.....este o cursa doar de "fun" si nimic mai mult, dar cand eu vad ceva iar celalalt altceva, rezolvarea este inca o partida, nici decum "bla bla bla..." de pe marginea strazii cum spui tu ca se procedeaza pe la noi...sau mai bine cum iei parte la acest eveniment
Imi pierd timpul degeaba si nu am ce sa demonstrez, asa ca dai un + la postul de pe "cocalari.com" unde zici tu ;)
Numai bafta tie si altora si sper sa ne intalnim candva la start sa-ti permiti sa comentezi despre ce se intampla dupa ce masinile isi iau viteza ;) (senzatia e mai misto din spatele volanului decat din spatele camerei, indiferent de rezultat)
Salutare.....

sharpe 02-07-11 18:29

Quote:

Originally Posted by AndreiBanica (Post 4438344)
Sharpe....sincer, poti doar sa-ti pastrezi locul de "purtator de cuvant" in rest nu ai cum critici spusele mele si nu mai vb de ipocrizie si statusurile mele atat timp cat tu dai startul la "curse"
Parerea mea este sa ne vedem fiecare locul....si din cand in cand ne mai uitam in oglinzi ;)
Oricand, oriunde....ne dam din nou cu camere pe masini....rezultatul o sa fie foarte foarte relevant.
Daca tot iti iei rolul de purtator de cuvant, fa traba ca la carte, pune-ti si filmuletele cand m-am dat cu kadet-ul (masina capotata, bla bla bla.....). Pe alea unde le-ai uitat????
Din 7534609346 de curse, puneti doar una care va convine....si-mi spui mie de corectitudine?!
Sincer nu am nimic nici cu tine si nici cu sultanu, dar pot sa intru in polemici doar cu cineva care a stat la start paralel cu mine si nu cu aplaudaci de care sunt satul si eu, si tot restul lumii. Comenteaza toti de pe margine, toti care nu au stat nici macar o data intr-o masina asezata la start....si sa nu mai spun de aia care "au pus tuning pe masina" printr-un bradulet atarnat la oglinda.
N-am ce sa demonstrez nimic nimanui si cu atat mai putin tie sau tipului care imi observa atent evolutia si astepta sa comenteze ceva din diverse motive (frustrare sau mai stiu eu ce.....)
Repet.....este o cursa doar de "fun" si nimic mai mult, dar cand eu vad ceva iar celalalt altceva, rezolvarea este inca o partida, nici decum "bla bla bla..." de pe marginea strazii cum spui tu ca se procedeaza pe la noi...sau mai bine cum iei parte la acest eveniment
Imi pierd timpul degeaba si nu am ce sa demonstrez, asa ca dai un + la postul de pe "cocalari.com" unde zici tu ;)
Numai bafta tie si altora si sper sa ne intalnim candva la start sa-ti permiti sa comentezi despre ce se intampla dupa ce masinile isi iau viteza ;) (senzatia e mai misto din spatele volanului decat din spatele camerei, indiferent de rezultat)
Salutare.....

tziganu tot tzigan ramane.....
ce treaba are titulatura mea de pe 4tuning cu subiectul discutat?
sau purtatorul de cuvant Midnight Racers Craiova n-are voie sa discute pe tema masinii tale?
ai inceput un thread public ...asteapta-te la asemenea comentarii din partea oricui
pe de alta parte coerenta ta in idei se pierde cand imi ceri mie socoteala de unde-mi e locu,sau ma pui in spatele unei camere (probabil tre' sa-ti pui ochelari daca m-ai vazut filmand cursele alea sau sa renunti la trip-uri)
inca odata....daca te dai la curse si pierzi,ai barbatia sa recunosti nu cauta scuze ca au fost 500 de metri in loc de 100 (generic vorbind acum,nu la propriu) si asteapta-te sa fie comentate actiunile tale
sau...fa-o si pe-asta "doar pentru tine" si atunci o sa te mai semnaleze forumistii ca "am vazut opelu ala negru in centru"
P.S. la restul de bla bla-uri nu-ti raspund ca as fi mai tzigan decat tine si nu vreau sa fiu

raul_ 18-07-11 18:50

sper ca te-ai pregatit pt Arad 31 iulie, nu de alta dar poate s-a plictisit de stat si vrea sa fie alergata putin:-)

allexandru 23-07-11 19:21

reusita masina.. succes la urmatorele curse..

teddyb 23-07-11 20:48

Cat ai scos acu la tulcea?!?:-?

CristycRsYo 23-07-11 21:51

Sharpe pe mine unu nu ma intereseaza cearta voastra dar frate exagerezi la modul grav ..
Se da sau nu cu acea masina dar se urca in ea si il duce peste tot pe unde este nevoie si pe langa asta nu este o masina de aruncat cand vine vorba de liniute . Si ca timp pe 402m dar la cursa legala conometrata eu cred ca se schimba situatia pentru ca este cu totul alcv nu cn trece primul ...
Si acum ca vrem sa recunoastem sau nu dar cred multi dintre noi isi doresc o masina care sa scoata 13-13,5 pe 402.

marutzu_vti 24-07-11 10:35

Quote:

Originally Posted by CristycRsYo (Post 4483195)
Sharpe pe mine unu nu ma intereseaza cearta voastra dar frate exagerezi la modul grav ..
Se da sau nu cu acea masina dar se urca in ea si il duce peste tot pe unde este nevoie si pe langa asta nu este o masina de aruncat cand vine vorba de liniute . Si ca timp pe 402m dar la cursa legala conometrata eu cred ca se schimba situatia pentru ca este cu totul alcv nu cn trece primul ...
Si acum ca vrem sa recunoastem sau nu dar cred multi dintre noi isi doresc o masina care sa scoata 13-13,5 pe 402.

pai unde a scos ma asta 13 sau 13,5 ba voi ati inebunit cu totii la tulcea a scos undeva la 14,1 asa ca nu escte chiar asa de puternica sa nu te superi Andrei dar cam asa sta treaba o sa asteptam timpii de la Arad ca acolo sint mai corecti din cite am inteles

CristycRsYo 24-07-11 11:20

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4483772)
pai unde a scos ma asta 13 sau 13,5 ba voi ati inebunit cu totii la tulcea a scos undeva la 14,1 asa ca nu escte chiar asa de puternica sa nu te superi Andrei dar cam asa sta treaba o sa asteptam timpii de la Arad ca acolo sint mai corecti din cite am inteles

prietene ai inebunit tu !
eu am fost acolo si stiu ce vorbesc ... mai intereseazate si dupa sa vorbesti dar asa cum faceti mereu vorbiti ca alceva nu aveti ce face.
https://www.youtube.com/watch?v=_3hbeLj-o7k

AndreiBanica 24-07-11 11:46

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4483772)

Nu este vb ca la Arad timpii sunt mai corecti, sunt aceleasi celule. Diferenta este ca la Arad este suprafata mult mai aderenta iar in cazul in care o sa ai vreo replica gen "la Tulecea a fost lipici...." o sa-ti raspund ca degeaba a fost pt ca masinile echipate cu anvelope de strada, sunt ca pe zapada daca iau startul de pe lipici....singurul fapt relevant este ca suprafata de rulare (banda fara lipici) este mult mai aderenta la Arad.
Cat despre timpi....nu stiu ce ai auzit sau ce banuiesti dar te pot contrazice. Cel mai bun timp, si-ti subliniez ca pe pista de la Tulcea, a fost in optimi de 13.5/402m (un timp mai slab fata de timpul obtinut la Arad si in conditiile in care pista era "inundata" din cauza ploii.....dar sigur stii asta pt ca am fost rivali ;)). Cauta pe net ca sa nu mai pierd timp sa-ti fac un scan la bon si sa ti-l postez....oricum nu trebuie sa dovedesc ceva, sau in cazul in care vrei sa dovedesc ceva (dar numai inter noi) https://www.youtube.com/watch?v=Mk_4MKkQCpU
;) fara resentimente si suparari :) tot prieteni ramanem
bafa multa si sper sa am "concurenta" cat mai rapid ;)

sharpe 24-07-11 12:03

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CristycRsYo (Post 4483195)

daca nu te intereseaza atunci de ce o comentezi?
dupa standardele mele cand nu iti place un subiect,nu-l aduci in discutie
nu e nici o cearta, sunt doar orgolii din partea lu' Banica si un pic de frustrare din partea mea fiindca nu vrea sa recunoasca evidentul nici cu dovada in fata
n-ai cum sa nu fii frustrat cand cineva minte si cand ii arati dovada ca minte o face in continuare cu dezinvoltura sau cauta scuze
toata lumea stie ca pe 400 de metri conteaza cine castiga,nu cine-a ratat a 2-a,cine putea sa faca o plecare mai buna, cine putea sa castige daca era capotat, etc
cat despre timpi uite timpii oficiali din Excelu pus de Gaju pe topicul cursei,sa nu mai fie discutii
cel mai bun timp al lui e 13,520 si cel mai prost 14,182
mi se pare extrem de slab pentru cat isi lauda masina si cati bani baga in ea si ce piese "de firma" zice ca sunt la mijloc
cat despre ce zici tu cu ce "ne dorim"...io zic sa-ti limitezi exprimarea la propria persoana,nu proiecta asupra mea ce adunatura de plastice vrei tu
eu nu-mi doresc o masina care sa scoata 13.5 pe 402 metri,imi doresc una care sa scoata sub 10 si sa aiba alt motor decat unul cu ardere interna
deocamdata...si la mine si la tine astea sunt fantezii....deocamdata....

CristycRsYo 24-07-11 13:09

Fiecare cu dorintele lui si sincer chiar nu am treaba cu "cearta" voastra eu doar mi-am spus o mica parere care nu cred ca este atata de importanta ..
Nu am zis ca masina lui este ceva "hooaaauuu" dar nici nu este o masina ca oricare alta "gen cum avem noi acum" asta am zis ca recunoaste el anumite chesti sau nu asta nu are legatura cu ce am zis eu despre masina nu despre el ca persoana.
Nicioadata o masina care o folosesti zi de zi pentru a'ti face treaba cu ea nu poate fi comparata cu o alta masina care este facuta doar pt aia 402 m.
Acum ca recunosti s-au nu ,trebuie sa fi constient ca si tie si mie si lui x ,y,z ne'ar place o masina ca a lui de strada si pe langa asta sa mai si traga.
Tu nu ai inlocui pisicuta cu un GT ?

Edit: La Arad cu pista uscata sigur va scoate sub 13.5 deaia am si zis 13-13.5 pentru ca masina poate.

sharpe 24-07-11 13:27

Quote:

Originally Posted by CristycRsYo (Post 4484060)
Fiecare cu dorintele lui si sincer chiar nu am treaba cu "cearta" voastra eu doar mi-am spus o mica parere care nu cred ca este atata de importanta ..
Nu am zis ca masina lui este ceva "hooaaauuu" dau nici nu este o masina ca oricare alta "gen cum avem noi acum" asta am zis ca recunoaste el anumite chesti sau nu asta nu are legatura cu ce am zis eu despre masina nu despre el ca persoana.
Nicioadata o masina care o folosesti zi de zi pentru a'ti face treaba cu ea nu poate fi comparata cu o alta masina care este facuta doar pt aia 402 m.
Acum ca recunosti s-au nu ,trebuie sa fi constient ca si tie si mie si lui x ,y,z ne'ar place o masina ca a lui de strada si pe langa asta sa mai si traga.
Tu nu ai inlocui pisicuta cu un GT ?

ma vad nevoit sa-ti repet Cristi,NU proiecta dorintele tale asupra altora
NU imi doresc adunatura aia de plastice,NU imi place masina aia,ca se numeste Opel Saturn sau Daewoo
si daca ai ajuns sa compari un BMW cu un Opel atunci cred ca orice fel de discutie dintre noi nu-si are sens,cu atat mai mult cu cat nu stii despre ce vorbesti
masina mea e o masina unica in Romania,am muncit eu pentru ea,pentru piesele si modificarile care i le-am facut si mai sunt de facut,nu imi plac decapotabilele,nu imi plac Opel-urile in general (sunt 2-3 exceptii), nu imi place masina lu' Banica in special, incearca sa aduni informatiile astea si sa le intelegi ca sa ajungi sa-mi respecti punctul de vedere si libertatea de alegere
intamplator imi place viteza,ca si lui Banica dar asta nu inseamna ca imi doresc o masina ca a lui si ca scriu pe threadul lui din invidie ca el are masina aia si eu nu
o alta situatie, in care parerile noastre ar fi fost diametral opuse vis-a-vis de masini ar fi fost aia in care eu preferam ...hai sa zicem off-road-ul
si atunci cum puteai sa mai spui ca-mi doresc masina lu' Banica?
intelegi acum cat de mult NU imi doresc eu o masina ca aia?
ca sa nu mai faci confuzii
trebuie sa intelegi ca sunt lucruri pe care eu le stiu si nu vreau sa le discut in public fiindca (asa cum spuneam mai sus) nu imi place sa fiu tzigan
drept urmare,o sa te rog sa incheiem aici polemica despre cat de mult imi doresc eu masina lu' Banica sau orice alta de genu'
deocamdata el merge in Opel GT,Daewoo G2x sau cum s-o mai numi pe alte meleaguri masina lui si eu ma tarasc umil in Bmw-ul meu din 92
prefer lucrurile asa

CristycRsYo 24-07-11 13:38

ok-s atunci:)
Si eu am avut si bmw si opel si sunt de acord cu tine ca nu le poti compara si iti dau dreptate .
dar nu poti spune ca nu ai da o masina din 1992 pe una din 2009 indiferent de marca ..
pentru fiecare masina lui este unica in lume dar trebuie sa fim realisti .
Poate nici eu nu-mi doresc si nu vreau un Gt dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa-mi placa si sa recunosc adevarul .

marutzu_vti 25-07-11 00:01

Quote:

Originally Posted by AndreiBanica (Post 4483897)
Nu este vb ca la Arad timpii sunt mai corecti, sunt aceleasi celule. Diferenta este ca la Arad este suprafata mult mai aderenta iar in cazul in care o sa ai vreo replica gen "la Tulecea a fost lipici...." o sa-ti raspund ca degeaba a fost pt ca masinile echipate cu anvelope de strada, sunt ca pe zapada daca iau startul de pe lipici....singurul fapt relevant este ca suprafata de rulare (banda fara lipici) este mult mai aderenta la Arad.
Cat despre timpi....nu stiu ce ai auzit sau ce banuiesti dar te pot contrazice. Cel mai bun timp, si-ti subliniez ca pe pista de la Tulcea, a fost in optimi de 13.5/402m (un timp mai slab fata de timpul obtinut la Arad si in conditiile in care pista era "inundata" din cauza ploii.....dar sigur stii asta pt ca am fost rivali ;)). Cauta pe net ca sa nu mai pierd timp sa-ti fac un scan la bon si sa ti-l postez....oricum nu trebuie sa dovedesc ceva, sau in cazul in care vrei sa dovedesc ceva (dar numai inter noi) https://www.youtube.com/watch?v=Mk_4MKkQCpU
;) fara resentimente si suparari :) tot prieteni ramanem
bafa multa si sper sa am "concurenta" cat mai rapid ;)

Poti pune de cite ori vrei filmuletu ala ca mai batut rau pentru mine nu conteaza eu aveam 500 km facuti cu masina aia si 0 pe ploaie si mai aveam si yokohama parada pentru cine stie ce inseamna asta pe ud si ca sati dai seama si u si altii pe tine tea batut sultanu si cu mine la fel nu? uitate la diferenta dintre mine si tine cu cit am pierdut cind am invatat si eu masina eu nu am plecat niciodata in fata ta de cite ori neam dat si nici tu in a lui si eu plecam cu 2 masini acum cind mam obisnuit cu masina dar nu ai mai vrut sa te dai cu mine de ce oare? sa refuzi o masina pe care stiai sigur ca o bati asa rau ca in filmuletu pus de le Arad pentru ca .............. nu mai erai sigur de victorie zic eu ;);););) bafta si o sa ne mai intilnim masina ta merge dar nu asa de tare bafta prietene;)

AndreiBanica 25-07-11 14:23

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4485241)
Poti pune de cite ori vrei filmuletu ala ca mai batut rau pentru mine nu conteaza eu aveam 500 km facuti cu masina aia si 0 pe ploaie si mai aveam si yokohama parada pentru cine stie ce inseamna asta pe ud si ca sati dai seama si u si altii pe tine tea batut sultanu si cu mine la fel nu? uitate la diferenta dintre mine si tine cu cit am pierdut cind am invatat si eu masina eu nu am plecat niciodata in fata ta de cite ori neam dat si nici tu in a lui si eu plecam cu 2 masini acum cind mam obisnuit cu masina dar nu ai mai vrut sa te dai cu mine de ce oare? sa refuzi o masina pe care stiai sigur ca o bati asa rau ca in filmuletu pus de le Arad pentru ca .............. nu mai erai sigur de victorie zic eu ;);););) bafta si o sa ne mai intilnim masina ta merge dar nu asa de tare bafta prietene;)

Realitatea este tot "realitate"
Pentru majoritatea, dorinta de "victorie" este relativa....pt tine este certa ;)
Cand o sa ma plictisesc si de masina asta, o sa ai o mare victorie ;)
Iti doresc mutla bafta cu noul proiect si daca in continuare mai trebuie sa afisam "monologuri", mai inteligent este sa purtam o discutie si o putem face fata in fata, pe la o cafea sau oricunde.....doar suntem "vecini" , nu tin mortis sa ne lafaim pe un forum ca sa nu se plictiseasca oamenii cu alte intentii ;)
Inca o data si pt ultima oara, bafta si ne auzim....sau ne intrecem

marutzu_vti 25-07-11 21:23

Quote:

Originally Posted by AndreiBanica (Post 4486301)
Realitatea este tot "realitate"
Pentru majoritatea, dorinta de "victorie" este relativa....pt tine este certa ;)
Cand o sa ma plictisesc si de masina asta, o sa ai o mare victorie ;)
Iti doresc mutla bafta cu noul proiect si daca in continuare mai trebuie sa afisam "monologuri", mai inteligent este sa purtam o discutie si o putem face fata in fata, pe la o cafea sau oricunde.....doar suntem "vecini" , nu tin mortis sa ne lafaim pe un forum ca sa nu se plictiseasca oamenii cu alte intentii ;)
Inca o data si pt ultima oara, bafta si ne auzim....sau ne intrecem

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: cind o sa te plictisesti si de asta o sai mai ceri bani lu tati sati ia alta?:lol::lol::lol::lol::lol:

Glumesc cu tine doar stii asta dar mie nacaz ca te iei de prieteni deai nostri si este urit ATITA TOT poate multi isi permit masini scumpe sau noi nu doar tu Andrei poate stii asta;) bafta si gata cu risurile am incheiat aici

AndreiBanica 26-07-11 00:38

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4487226)
Glumesc cu tine doar stii asta dar mie nacaz ca te iei de prieteni deai nostri si este urit ATITA TOT poate multi isi permit masini scumpe sau noi nu doar tu Andrei poate stii asta;) bafta si gata cu risurile am incheiat aici

Nu ma iau de nimeni si garantat multi isi permit mult mai multe, doar nu am vreo masina de peste 100.000 sau inaccesibila ca si pret.
Vreau ca atunci cand altii afirma "te-am facut" cum a fost dilema cu kadetul, sa posteze si celelalte filmulete cand "m-a facut" ;) atata tot, cand mi-o iau...bafta celui care reuseste dar si in caz contrar sa fie acelas lucru...lipsesc vreo 3-4 filmulete in cazul cu kadetul ;)
That`s all....bafta

teddyb 26-07-11 21:52

in alta ordine de idei...cam ce raport greutate/putere ai andrei?!?sper sa vad si m-as bucura sa scoti sub 13.5 la arad!!! >:) bafta multa!!!

TSC-Us 27-07-11 20:32

cu semi-slick-uri si vreme buna, nu are cum sa scoata peste 13.5 sec/402m.

AndreiBanica 28-07-11 02:58

Quote:

Originally Posted by OPC-UL (Post 4491715)

13.5 scot si asa fara probleme si asta pe o pista cu o aderenta nu tocmai super fata de alte suprafete de rulare

marutzu_vti 02-08-11 01:13

Quote:

Originally Posted by AndreiBanica (Post 4492329)
13.5 scot si asa fara probleme si asta pe o pista cu o aderenta nu tocmai super fata de alte suprafete de rulare

se pare ca nu scoti fara probleme asa ca nu mai minti ca sintem prieteni pune filmele cu ce ai patit acum ca vreau sa le vad si eu sub 13,7 este imposibil se pare bafta

AndreiBanica 02-08-11 03:29

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4502220)
se pare ca nu scoti fara probleme asa ca nu mai minti ca sintem prieteni pune filmele cu ce ai patit acum ca vreau sa le vad si eu sub 13,7 este imposibil se pare bafta

Prietenul meu marutu, nu stiu ce probleme ai de vrei sa te vada toata lumea de pe forum. Treaba asta chiar ma deranjeaza putin si nu vreau sa intru singur in polemici.... din moment ce atunci cand eram pe drumul spre Craiova de la Arad, discutai cu mine la telefon despre ce s-a intamplat acolo....simti nevoia sa descarci vreo frustrare? Ce rost are postul tau??? Spui ceva relevant sau vreo noutate? Sigur sunt multi care stiau rezultatele nu de la telefon sau de pe forumuri...sunt multi care spre diferenta de tine, au fost acolo, deci.... Pe bune... Asta daca ne numim "prieteni" , ca doar te citez, da un "check spelling" ca eu nu te las de izbeliste.
Descurca-te si cauta timpii mei afisati de cei de la DRE (sunt afisati toti timpii tuturor concurentilor de la deschiderea campionatului) si o sa vezi ca cel mai bun timp al meu este sub ce iti spuneam ca scot ;) dar sigur iti amintesti asta (aaaa....ca idee, ultimul de la Tulcea era 13.5, cauta....);
in al doi-lea rand, nu stiu exact care este frustrarea ta dar o presupun, iar in cazul asta, sigur o poti stinge numai si numai cand o sa ai tu, si repet "TU", o masina cu care sa ma bati ;)
Asta este, sunt foarte rusinat ca m-a batut la Arad o masina de peste 500hp la roti si in jur de 900kg :)))))) aaaa...ding!!! asta este, sunt masini mult mai puternice decat a mea....dar asta nu inseamna ca a ta se numara printre ele ;)
Mersi frumos pentru urari, de putin mai mult decat "bafta" ai tu nevoie

PS: Bafta cu noul proiect, din nou. Iti doresc sa-l termini cat mai repede si cu succes ca sa postez filmuletul pe youtube :oops:

Quote:

Originally Posted by teddyb (Post 4489546)
in alta ordine de idei...cam ce raport greutate/putere ai andrei?!?sper sa vad si m-as bucura sa scoti sub 13.5 la arad!!! >:) bafta multa!!!

mersi frumos :) am sperat si eu dar nu s-a putut

Quote:

Originally Posted by OPC-UL (Post 4491715)

eee...13.7 best la Arad. Nu are importanta de ce a fost timpul asta ca doar nu caut scuze, una peste alta, a fost o cursa reusita si admosfera placuta.
In lipsa unei cupe, ne-am delectat privirile cu super masini si bineinteles cu cateva ooooooooooooooo...:Domnisoare supeeeeeeeer :D
Nu trebuie sa castigi all the time, just be there ;)
Pana cand imi dezvolt planul sub capota, nu vreau sa ma astept la ceva. Concurenta la S3 a devenit si o sa devina din ce in ce mai mare. Au fost timpi si de 12, asa ca pentru o cupa sigura, parerea mea, trebuie un timp putin peste 11. Mai am ceva drum pana acolo, dar nici nu-l privesc prin binoclu :twisted:

marutzu_vti 02-08-11 23:27

:lol:
Quote:

Originally Posted by AndreiBanica (Post 4502273)
Prietenul meu marutu, nu stiu ce probleme ai de vrei sa te vada toata lumea de pe forum. Treaba asta chiar ma deranjeaza putin si nu vreau sa intru singur in polemici.... din moment ce atunci cand eram pe drumul spre Craiova de la Arad, discutai cu mine la telefon despre ce s-a intamplat acolo....simti nevoia sa descarci vreo frustrare? Ce rost are postul tau??? Spui ceva relevant sau vreo noutate? Sigur sunt multi care stiau rezultatele nu de la telefon sau de pe forumuri...sunt multi care spre diferenta de tine, au fost acolo, deci.... Pe bune... Asta daca ne numim "prieteni" , ca doar te citez, da un "check spelling" ca eu nu te las de izbeliste.
Descurca-te si cauta timpii mei afisati de cei de la DRE (sunt afisati toti timpii tuturor concurentilor de la deschiderea campionatului) si o sa vezi ca cel mai bun timp al meu este sub ce iti spuneam ca scot ;) dar sigur iti amintesti asta (aaaa....ca idee, ultimul de la Tulcea era 13.5, cauta....);
in al doi-lea rand, nu stiu exact care este frustrarea ta dar o presupun, iar in cazul asta, sigur o poti stinge numai si numai cand o sa ai tu, si repet "TU", o masina cu care sa ma bati ;)
Asta este, sunt foarte rusinat ca m-a batut la Arad o masina de peste 500hp la roti si in jur de 900kg :)))))) aaaa...ding!!! asta este, sunt masini mult mai puternice decat a mea....dar asta nu inseamna ca a ta se numara printre ele ;)
Mersi frumos pentru urari, de putin mai mult decat "bafta" ai tu nevoie

PS: Bafta cu noul proiect, din nou. Iti doresc sa-l termini cat mai repede si cu succes ca sa postez filmuletul pe youtube :oops:

mersi frumos :) am sperat si eu dar nu s-a putut

eee...13.7 best la Arad. Nu are importanta de ce a fost timpul asta ca doar nu caut scuze, una peste alta, a fost o cursa reusita si admosfera placuta.
In lipsa unei cupe, ne-am delectat privirile cu super masini si bineinteles cu cateva ooooooooooooooo...:Domnisoare supeeeeeeeer :D
Nu trebuie sa castigi all the time, just be there ;)
Pana cand imi dezvolt planul sub capota, nu vreau sa ma astept la ceva. Concurenta la S3 a devenit si o sa devina din ce in ce mai mare. Au fost timpi si de 12, asa ca pentru o cupa sigura, parerea mea, trebuie un timp putin peste 11. Mai am ceva drum pana acolo, dar nici nu-l privesc prin binoclu :twisted:

:lol::lol::lol::lol::lol:
ba nu esti sanatos :lol::lol::lol: ;)

AndreiBanica 03-08-11 02:50

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4504050)
:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
ba nu esti sanatos :lol::lol::lol: ;)

:)))))))))) tot eu??? :))))))))
Hai ca am incheiat orice raspuns. Cand ai ceva de lamurit, ne vedem pe o pista unde suntem cronometrati ca sa avem si timpii pe hartie si ceva filmari

ss_seby 09-11-11 15:18

Andrei , ceva nou pe la masina ? Cu ce ne mai incanti ? Sau nu sa schimbat nimic ?

AndreiBanica 06-02-12 15:01

working......

https://i126.photobucket.com/albums/p...0-28155026.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...1-02213100.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...2-20113824.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...2-20102851.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...2-20102928.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...2-20103328.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...2-20103417.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...2-20120203.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...2-20125228.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...111_201318.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...111_201332.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...112_131219.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...112_133622.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...112_133739.jpg

AndreiBanica 06-02-12 17:12

Modificari aduse:

ENGINE:
K&N Typhoon Air Filter Kit (3")
HKS SSQV V3
Intake Manifold Absolut Pressure Sensor 3bar
Cold IC Pipe Pressure Sensor 3bar
DDMWorks HP Tuner
DDMWorks OCC Kit
DDMWorks LNF Fuel Filter Kit
DDMWorks LNF Charge Tubes (2.5") + Throttle Body Pipe (3")
DDMWorks LNF Extruded Core Inercooler 27" x 8" x 3.375" inlet/outlet 2.5"
DDMWorks Valve Cover + Coil Cover
DDMWorks LNF T-Bolt Kit
DDMWorks Power Steering Relocation Kit
DDMWorks Garrett Turbo Bolt On Kit GT2871R
Samco Tape
Samco Silicone Hoses (Turbo+Vacum)
Solo Performance 3" Catless Downpipe
Custom Cat Back Double 3" + Double Magnaflow Silencers in/out 3"

BREAKS:
DDMWorks Brake Kit (J Zinc plated performance Rotors + Hawks Pads + Stainless Steel Brake Lines)

SUSPENSION:
DDMWorks Cross Bay Brace
DDMWorks Extreme Backbone Brace
DDMWorks Pro-Beam
Bilstein B8 with 35mm lowering springs

DRIVETRAIN:
SPEC Clutch Kit 3+
•High clamp pressure plate
•Carbon semi-metallic friction material
•High torque sprung hub and disc assembly
•Bearing and tool kit
SPEC Billet Light Flywheel

INTERIOR:
A Pillar Gauge Pod
Boost Gauge
AFR Gauge
Carbon Trims - 3M Foil

EXTERIOR:
Tomason TN4 20" Wheels (ET35 J10 - 255/30/20")
Black Head Lights
Black Tail Lights
Black Fog Lights
Eye Leads
Front Custom Grill
Rear Wing
Custom Paint

Deocamdata.....working

https://i126.photobucket.com/albums/p...112_144530.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...113_133326.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...113_133343.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...113_140933.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...113_141009.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...114_135127.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...114_135135.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...116_141519.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...116_141539.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...118_132222.jpg
https://i126.photobucket.com/albums/p...118_132231.jpg

Esperache 06-02-12 21:14

Vrei sa iasa "State of the Art" ? :ciggy:

Sultanu 07-02-12 09:33

Treaba buna........

All times are GMT +2. The time now is 08:10.

- Copyright 2026 4Tuning