![]() |
Re: Tuning Ploiesti Summer Party
taxiuri primiti?...............:)
|
taxa de intrare tine de bunul simt al fiecaruia.aia se percepe pentru ca banii sa fie donati.ma indoiesc ca imi face careva dosar penal ca am strans bani pentru orfani sau etc. in ceea ce priveste paulesti-ul ala intr-adevar e proprietate privata.cere 1500 de euro pe week-end ceea ce in mod clar nu renteaza.am sunat eu pentru locatia respectiva dar cand am auzit pretul nu mai gaseam butonul rosu de pe telefon.
|
Daca e vorba de act de caritate trebuie sa iasa treaba buna! Maxim!!!
1) Seal - ''Subaru'' Portocaliu (LR Freelander 2) pe sistem 2) Seal -BMW e30 Turbo 3) Alexone - masina surpriza 4) Bobi-sper cu o noua achizitie..daca nu...e36 325 5) Victor- Audi A4 black 6) Andrei - Corsa B 7) Alex DEV - Bmw e36 , cel mai probabil impreuna cu DreamWorks. 8) Mielu - tot cu pisica lui :smile: 9) DONU (BMW e30 Turbo / Opel Corsa Drift Car / Ford Mondeo Nemuritor) :peace: |
Mai scriu o data ca sa fie clar pentru toata lumea!
Toti banii obtinuti din taxa de intrare vor fi donati. Evident ca va puneti intrebarea cum sa avem incredere ca sunt donati.Banuiesc ca la eveniment o sa fie prezent si TNG asa ca putem sa-i dam lui banii.In el sper ca aveti incredere! De asemenea astept de la voi si sugestii privind locul unde vor merge banii!Parerea mea ca decat bani dati in mana, mai bine produse cumparate.Am vazut destule cazuri in care banii au fost folositi in alte scopuri! Exemplu: se alege un orfelinat!se viziteaza orfelinatul, si in functie de copii se cumpara 5-6 tricouri marimea x, 5-6 pantaloni marimea y, samd. |
@ alexone! avem generator?
|
Quote:
|
Quote:
|
am zis clar ca am eu generator :lol:
|
Stabilim si o data?
|
e mai greu de stabilit data.dar in principiu cam in 3 saptamani. de maine incep sa verific locatiile spuse de voi.sa vad unde ne putem instala fara scandal.cine poate verifica e binevenit sa ma ajute.
pana una alta va invit pe 1 aprilie in club renaissance la un AMERICAN PIE PARTY!aveti ocazia sa castigati o GONFLABILA! La crangul lui bot e mai greu dar nu imposibil.ramane de vazut. |
Quote:
Party pentru labari? Da-o dreaq! :lol: Jumatea lui Aprilie, inceputul lui Mai chiar, ca sa fie cald, fiindca altfel facem tzurtzuri noaptea pe camp unde se tzine treaba asta. Am putea incerca la Bucov ma gandesc? Unde se tzine de fel Motorock-ul? Astfel si Primaria Bucov ar avea de castigat pentru implicare in actul de caritate. Doar ca acolo cred ca deja e vorba de domeniu public sau ce o fi si automat obligatoriu nevoie de jandarmerie care costa... Nu stiu... Pana una alta trebuie sa ne interesam pentru locatiile astea care or fi ele. Gratis e perfect pentru toata lumea. Ma interesez de niste bratarele, ceva sa le dam celor care platesc suma minima pentru donatie. Trebuie stabilita o suma minima. |
Quote:
|
Quote:
:D :)) |
mai baieti toate ca toate dar lumina?:D ca din discutii am inteles ca party-ul se va tine undeva in paraseala sa nu se deranjeze.un singur generator poate duce si sculele dj-ului si lumina?ar fi nevoie de cel putin patru proiectoare(parerea mea)
|
Quote:
|
oricum nu cred ca exista masina fara faruri din dotare :)). dar in principiu bzn are dreptate
|
Quote:
oricum sunt destui oameni de incredere care pot face lucru asta bafta multa! |
ca sa nu va mai faceti griji de cum ajung banii la cei caruia vreti sai donati ,chemati si un reprezentant de la primitorul de donatie si ii dati bani pa loc si in felul asta nu mai sunt suspiciuni
|
asta e oricum un detaliu minor. organizarea efectiva e prioritara
|
Deci sa vad dc am inteles bine.
Vreti sa faceti o Expozitie de masini unde lumea sa plateasca sa vada masini gen Corsa, A4, E30, E36. Scopul in sine e nobil dar cine vrea sa faca donatii poate sa o faca si fara expozitie. Mai bine faceti un gratar normal la padure, cu muzica , strangeti niste bani sa-i donati si gata si organizarea. Succes! |
Si cam ce alte masini ai vazut tu la expozitii, ma rog?
Vrem petrecere in aer liber! Tuning Sound Party 2011 Asa ar trebui sa se numeasca daca o facem luna viitoare ca nu a dat inca vara ca sa-i zicem summer. Dar mai putin conteaza asta. Ideea e sa facem ceva pentru noi si in acelasi timp sa fim si de ajutor. Daca se poate face s-o facem! |
Sunt sceptic ca va iesi in forma prezentata - atata tot.
Spun asta ca de obicei toate sunt bune si frumoase pana la bani. |
Corect. Cunoastem din proprie experienta doar... ;)
|
Quote:
a fost doar parerea mea:) |
Quote:
|
parerea mea este ca nu o sa plateasca intrarea multa lume pt chestia asta si ca o sa iasa discutii in ce privesc banii am mai participat la diverse activitati in care au fost implicati banii si tot mereu au fost discutii
nu conteaza ca au fost activitati de distractie sau activitati mai triste pt cei care stiu despre ce e vb la gratare cu bani la comun si la inmormantarile prietenilor au iesit niste discutii f urate |
In primul rand tin sa va reamintesc ce se intampla cu banii.
Nu va obliga nimeni sa dati bani, eu consider ca e de bun simt.Decat sa aruncati cu banii pe geam la cersetori in oras mai bine ii facem gramada si ajutam niste copii care nu au idee ce inseamna viata alaturi de parinti. In al doilea rand: nu dai bani si vrei sa intri?nu te ia nimeni la bataie, dar ramane valabil ce am scris mai sus. 3: Gratar la comun:Am zis parca undeva ca fiecare isi aduce de acasa.Acum doar banuiesc faptul ca multi din voi va cunoasteti deci nu cred ca se pune problema de discutii. 4: nu va place cu gratar comun?aduc pe cineva si va vinde: mici pastrama etc.Dar mi se pare mai ok sa isi faca fiecare ce are chef. |
Quote:
|
Quote:
|
eu propun sa strang eu banii................
|
Quote:
sunt sigur ca toata lumea ar fi de acord deci -1 e cineva de alta parere? |
Quote:
|
eu cred ca tipul a aruncat pastila sub forma de gluma,cat despre cel care crede ca va fi un picnic"STAI ACASA SI UITA-TE LA TANAR SI NELINISTIT"(SE DIFUZEAZA PE PRO TV)sa revenim la subiect...
|
auzi coane ma cunosti?....numa spune ce faci u pe acs......ce esti critic literar...te bagi k musca in lapte veziti de lucrurile tale la capitala acolo noi suntem mai de la rata...
|
detin de fast-food mobil....deci pot veni cu "taraba" si mici,pastrama,gusteri,orice vietuitoare care o gasim o dam comestibila...ce vreti voi.....o sa va simtiti ca la pitesti..."am venit si noi acilisea....toate alea e calde"....:lol:
sa imi spune-ti din timp sa ies la vanatoare de "marfa"....:))) expo 4tuning la iarba verde....vb lui VON-ul......ZAU ZIC...:lol: on....stim ca mereu au iesit discutii la treburi d-astea din cauza banilor... |
Propun sa dam glorie la un Petrom facand plinul la masini si plecand blana fara sa platim, apoi sa dam iama intr-un supermarket de unde sa furam mici si ce trebuie pentru gratar, apoi facem gratarul respectiv intr-o padure la marginea orasului pe care mai apoi s-o incendiem si sa blocam DN1 sa facem curse ilegale!
Iar banii ramasi sa-i dam copiilor nevoiasi. Aaa... da stai ca nici nu cheltuim nimic... :twisted: :twisted: :twisted: ACEASTA POSTARE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE INTELEASA CA ATARE. VA RUGAM NU LASATI COPIII NESUPRAVEGHEATI LANGA MASINILE TUNATE CU CHEILE IN CONTACT! |
mda.......s-a deviat mult de la subiect.......vreau sa vad o lista preliminara cu participanti, numere de telefon si adrese de email ca sa putem purta discutia in continuare.
|
Quote:
|
Daca e vorba sa ajutam pe cineva , sa ne mai si distram etc...
Eu ma bag PH 66 LOW - Golf 3 orange ... |
Quote:
On: Daca sunt niste hartoape si gauri in zona sa faci un trial cu jepurili ,garantez 20 masini dintr-o strigare la mine pe forum ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning