![]() |
Re: Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri
Si eu sunt curios sa vad ce o sa mai fie pana la urma...
|
Calculatorul meu a fac poc poc. Insa l-am reparat de urgenta si in cateva ore se va da drumu la votare!!!
|
35.loloatevistul - Ferrari F43 .... asta sigur e macheta si nu masinuta cu telecomanda ... ?!?! vb eu prostii cumva ?
|
Si mie mi s-a parut insa pana cineva nu vine cu o dovada solida ca nu e macheta nu pot face nimic...
|
Mie a masina cu telecomanda imi pare mai ales dupa geamurile de plastic negru.
|
Daca esti atent si de la roti iti dai saeama si de la geamuri parbrizu zice tot...
|
Eu doar faceam misto. Normal ca e masinuta cu telecomanda. Ce naiba ...
alt exemplu: daca nu avea descriere habar nu aveam ce e in poza asta: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1302249739 |
Era odata in real ferrari dinala, da nu mai gasesc pe net.Ar mai fi:
3.Bogdan1995 - Audi A6 - termmopan studio; 23.sonyxxx - Porsche 911 GT1 Le mans - cabluri punga de hartie(pacat de macheta); 24.rovy16 - BMW X5 - paturica; 29.vasyxplod - Chevrolet Caprice 1987 - cos de picnic in spate(sau ce-i ala); 45.Mht'u - GOLF V trunchi de copac cu gresie in spate; Poate mai sunt,dar astea bat la ochi. Si nu era vorba ca se face un poll? |
Nu se mai face pool deoarece trebuie o selectie atenta a clonelor/userilor doar pentru vot.
Iar la pool nu se pot sterge votantii. E mai bine asa. |
Quote:
Quote:
aaa, am inteles, sunt prieteni cu el. Dar totusi nu se poate lua o masura impotriva "fraudei" ? din ce vad ca apreciaza fanii lui vasyplod, o macheta maisto pro rodz e cea mai indicata pentru a castiga concursul asta :lol: si oricum, poza conteaza din ce am inteles, nu macheta ;) |
n-ai cu cine Aline...:no:
|
Sunt putini cei care au votat intr-adevar pentru poza. Era insa de asteptat:-)
|
la ce poze sunt pe aici , nu toate binenteles dar multe, e de inteles ca unii vor primii voturi doar pt ca sunt cunoscuti nu si pt faptul ca au o poza care spune ceva. pacat ca la un concurs unde s-a pus si un premiu in joc a iesit asa prost. Ar trebui asa zisi colectionari sa mai studieze ce spun si cum arata concursurile de pe afara si atunci sa nu m-ai vina sa posteze si ei poze prin cine stie ce locuri deocheate .....pacat.
|
Quote:
am vrut sa ma abtin, dar nu prea am reusit asa ca ii pun o intrebare lui alin: daca eu puneam o poza fara sigla 4tuning, puteam sa o schimb la o zi dupa ce s-au incheiat inscrierile ? stiu ca in primele zile s-au sters direct pozele ce nu avea sigla si nici a ta nu avea la momentul cand s-a facut poll-ul, dar imediat dupa ce ti s-a atras atentia a aparut o poza cu sigla corespunzatoare :lol: |
Quote:
Eu inteleg oamenii care uita/gresesc. Da pe aia de fac poze pe patura... aia nu ii inteleg.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Acest concurs pentru ei e pura caterinca :):):):) |
Quote:
|
Quote:
|
Si mie imi pare dubios, dar nu uitati ca totusi ne aflam pe 4tuning.ro si este singura macheta tunata din concurs
|
Userul SOF320 este descalificat. A publicat fotografia in alta parte.
|
Quote:
|
Daca era juriu puteam impune ce sa conteze, altfel utilizatorii voteaza ce le place, daca scrii intrun colt ca esti orfan s-ar putea sa iei mai multe voturi din cate am vazut la romanii au talent.
Totusi talentul iese in fata intotdeauna , asa ca nu va pierdeti speranta. |
Quote:
|
Quote:
Exemplu clar.......participantul din Pitesti si votanti din Pitesti .... care intamplator se cunosc intre ei :):):):) Si de aia cred ca o sa l votez si eu tot pe VASYXPLOD, asta daca in ultima zi o sa mai aive sanse la premiu..... Data viitoare daca se vrea un concurs FAIR trebuie gandite mai bine votarea , juriul, tema......Eu zic ca aproximativ la fel era rezultatul votului si daca puneam toti concurentii decat o cola alba....fara macheta fara peisaj fara paturi fara calorifere :) Putini au votat poza in sine......restul obligatii, prietenii , pupincuristi...si asa mai departe.... |
Eu as propune ca urmatorul concurs sa aiba un juriu secret,care sa nu aiba nici o legatura cu forumul.In felul acesta nu vor mai fi voturi pe prietenii,iar castigatorul va fi desemnat pe merit.
|
Quote:
Eu propun sa fie un juriu atat de secret incat sa nici nu aflam rezultatul votului vreodata :):):) Lasa ca e bine asa.....acum m am desteptat si eu.....imi fac 10 conturi si la urmatorul concurs (sau peste 6 luni ) o sa am si eu garantat 10 voturi.......Si sa nu va ganditi vreun retard ca nu as putea sa mi fac 10 conturi si sa ma votez de pe ele.....:):):) Dar prea mare bataia de cap pentru o macheta Welly.....Apropo, sa speram ca o sa castige Alin, sa nu fie in zadar arderea machetei :):):) PS: daca juriuul nu o sa aive legatura cu forumul nu o sa poa sa voteze ca tre vechime 6 luni...daca nu trebuie vechime isi fac astia in 2 ore 10 usere daca te referi sa nu aive legatura cu forumul / machete or sa se aleaga useri mai "smecheri" gen moderatori...ex CLAUDIA ( Moderator) ...pe cine a votat??? Pe Alin :):):) Concluzia: BLAT :):):) Ma rog ..interpretabila faza.....Claudia poa sa zica despre poza ca e minunata si ca i a placut enorm...corect??? |
Ce inseamna sa aive?Nu inteleg de la ce verb vine?
|
Quote:
PS: ca sa te scutesc de la o viitoare intrebare...POA vine de la POATE si TRE de la TREBUIE ca am observat acum ca am mai folosit niste "neintelegeri" de astea :):):):) Acum sper ca nu o sa intrebi si toti oltenii de la ce vine FACUI FUSEI MANCAI BAUI MERSEI :):):):) |
:-PAh am inteles.Mai nu te stiam asa religios sau e cu ocazia Sarbatorilor Sfinte Pascale?Oricum felicitari daca esti o persoana credincioasa,sincer sa fiu rar am mai intalnit.
Multumesc pentru lamurire! |
Toti moderatorii l-au votat, dar chiar nu conteaza. Oricum majoritatea au votat ori macheta ori omul. Prea putini s-au uitat la poza ...
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
o poza cu multe voturi, mai mult macheta e votata ca e cmc, numai ca poza asta am mai vazut-o undeva. avea voie sa participe?
|
Aveam voie să modificăm pozele în photoshop din alb negru în curcubeu şi invers ? :bored:
|
Quote:
|
si totusi...e cam editata:rolleyes2
|
Pai abia acum v-ati dat seama ca e editata? Nu a sesizat nimeni ca fundalul e alb negru si macheta colorata?:lol: Oricum in regulament nu se spune nimic cu referire la asta, deci poza e cat se poate de valida8)
|
Quote:
|
In mod normal, democratic, dupa modelul SOF, daca poza a mai aparut, TREBUIE exclusa...chiar daca i editata si modificata, este ACEEASI poza...insa am eu o presimtire ca poza va ramane in concurs...SOF, n ai nimic de zis bro'?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning