Re: Cine A Adus Tuningul In Oradea?
Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
(Post 1170139)
SALUT! ziceai ca nu ai intrat de mult aici pe forum la sectiunea asta ...ok...dar nu inteleg cui i-ai tinut tot acest discurs care nu isi are sensul doarece e doar o simpa intrebare cine a adus ....oricum sunt povesti nemuritoare ...iar despre detalii ce le-ai dat le stie doar cine e implicat si cine vor sa faca si sa se dezvolte in sportu asta ;) io din an in an vreau sa ma ''ridic'' dar nu e un sport usor si sa fii in top eu am luat si locu 1 si 2 si 3 si 4 si 5 si 6 si chiar 7 :):):) dar majoritatea sunt locul 1 si majoritatea premii internationale .....sper la anu sa ma ridic cerintelor 2008 ca simt ca nu va fi un an usor...dar imi impart masinile pe 2 categorii masina show in mare complexitate si o masina de db drag in forta adevarata ;) anu viitor am planuri mari in tuning ;) si mai ales pe plan international ;) propunerea mea practicati si comentati ;)sa simtiti greutatile acestui sport ca nu e moale
|
Am sa explic si ideea mea cand am inceput "discursul",atata timp cat urmezi o directie precisa,o categorie anume la care vrei sa participi,te interesezi ce iti trebuie cat costa sa sti cam cum abordezi in continuare si aici ai sansa sa te uiti direct la cine ce lucrari a facut ca sa sti la cine apelezi.Iar cu cine a adus tuningul in Oradea,nu cre ca acum conteaza cine stie ce,sunt tuneri care sunt majoritatea aici,iar cei de pe forum stiu macar niste lucrari care le-au facut asa ca e numai decizia lor sa apeleze la cine vrea intr-un anumit domeniu la unul sau mai multi pt a face o masina noua concurenta pt cele prezente,si atunci cred ca isi au rostul toate discutiile de aici,dar pana atunci mai e.Ideea ca daca ai o masina a ta fiecare are o idee despre cum ar vrea sa arate si cand mergi la un tuner mai schimbii idei mai faci compromisuri ca masina finala sa fie o competitoare,m-as bucura foarte tare sa vad o masina tunata de la A-Z venita peste noapte si atunci se poate discuta,nu cred ca u,Erwin,Zozo sau baietii de la WSR nu s-ar bucura sa vada o oparitie noua pe la Show-uri.Nu inteleg de ce acum cand sunt atatea posibilitati,majoritatea se multumesc cu discutii si pareri si cu chestii de genul:"Da,da e frumoasa,dar eu as fi facut ai asa,as fi vopsit aia...."Faceti si vom vedea care e mai apreciata oricum nu veti fi dezamagiti pt ca ati facuto cum va place voua.Aici la punctul asta sa mai zic ceva,majoritatea si pe strada se uita cu coada ochiului sa nu fie vazuti si....daca vrei sa vezi o reactie 100% pura uitativa la un copil,daca ala se uita la ea si vrea sa-i faca poze inseamna ca e ok,aia mici nu au invidie,nu au gelozie,nu au frustrare si alte ca***turi.Mai putina vorbarie si mai multa initiativa,daca te multumesti cu vorbitul cu ala ramai.
|