Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Cine A Adus Tuningul In Oradea? (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/23675-adus-tuningul-oradea.html)

Onslaught 27-10-07 14:36

Re: Cine A Adus Tuningul In Oradea?

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1170139)
SALUT! ziceai ca nu ai intrat de mult aici pe forum la sectiunea asta ...ok...dar nu inteleg cui i-ai tinut tot acest discurs care nu isi are sensul doarece e doar o simpa intrebare cine a adus ....oricum sunt povesti nemuritoare ...iar despre detalii ce le-ai dat le stie doar cine e implicat si cine vor sa faca si sa se dezvolte in sportu asta ;) io din an in an vreau sa ma ''ridic'' dar nu e un sport usor si sa fii in top eu am luat si locu 1 si 2 si 3 si 4 si 5 si 6 si chiar 7 :):):) dar majoritatea sunt locul 1 si majoritatea premii internationale .....sper la anu sa ma ridic cerintelor 2008 ca simt ca nu va fi un an usor...dar imi impart masinile pe 2 categorii masina show in mare complexitate si o masina de db drag in forta adevarata ;) anu viitor am planuri mari in tuning ;) si mai ales pe plan international ;) propunerea mea practicati si comentati ;)sa simtiti greutatile acestui sport ca nu e moale

Am sa explic si ideea mea cand am inceput "discursul",atata timp cat urmezi o directie precisa,o categorie anume la care vrei sa participi,te interesezi ce iti trebuie cat costa sa sti cam cum abordezi in continuare si aici ai sansa sa te uiti direct la cine ce lucrari a facut ca sa sti la cine apelezi.Iar cu cine a adus tuningul in Oradea,nu cre ca acum conteaza cine stie ce,sunt tuneri care sunt majoritatea aici,iar cei de pe forum stiu macar niste lucrari care le-au facut asa ca e numai decizia lor sa apeleze la cine vrea intr-un anumit domeniu la unul sau mai multi pt a face o masina noua concurenta pt cele prezente,si atunci cred ca isi au rostul toate discutiile de aici,dar pana atunci mai e.Ideea ca daca ai o masina a ta fiecare are o idee despre cum ar vrea sa arate si cand mergi la un tuner mai schimbii idei mai faci compromisuri ca masina finala sa fie o competitoare,m-as bucura foarte tare sa vad o masina tunata de la A-Z venita peste noapte si atunci se poate discuta,nu cred ca u,Erwin,Zozo sau baietii de la WSR nu s-ar bucura sa vada o oparitie noua pe la Show-uri.Nu inteleg de ce acum cand sunt atatea posibilitati,majoritatea se multumesc cu discutii si pareri si cu chestii de genul:"Da,da e frumoasa,dar eu as fi facut ai asa,as fi vopsit aia...."Faceti si vom vedea care e mai apreciata oricum nu veti fi dezamagiti pt ca ati facuto cum va place voua.Aici la punctul asta sa mai zic ceva,majoritatea si pe strada se uita cu coada ochiului sa nu fie vazuti si....daca vrei sa vezi o reactie 100% pura uitativa la un copil,daca ala se uita la ea si vrea sa-i faca poze inseamna ca e ok,aia mici nu au invidie,nu au gelozie,nu au frustrare si alte ca***turi.Mai putina vorbarie si mai multa initiativa,daca te multumesti cu vorbitul cu ala ramai.

SoundIdentity 27-10-07 23:12

vrei sa iti arat ce pregatesc?
sa dai si tu o parere ?;)

Onslaught 28-10-07 00:11

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1171299)
vrei sa iti arat ce pregatesc?
sa dai si tu o parere ?;)

Mersi pt invitatie!Momentan am foarte mult de lucru(pana miercuri cel putin)si mai sunt si pedestras cel putin un timp ca mi-o facut unu o surpriza mai putin placuta!Dar daca esti deschis o sa trec pe la tine,apreciez gestul!

margineanu ovidiu 28-10-07 13:58

prietene...ce sa zic...m-au uns la suflet cuvintele tale,mi-ar fi trebuit mult timp sa formulez asa de bine ce gandesc si eu,imi place mult ce ai spus mai sus,pacat ca suntem putini care asa gandim,dar suntem...

SoundIdentity 28-10-07 17:23

Quote:

Originally Posted by Onslaught (Post 1171359)
Mersi pt invitatie!Momentan am foarte mult de lucru(pana miercuri cel putin)si mai sunt si pedestras cel putin un timp ca mi-o facut unu o surpriza mai putin placuta!Dar daca esti deschis o sa trec pe la tine,apreciez gestul!

uite aici mai exact cap sio fara coada ca inca se construieste ;)
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/30528-golf-4-vr6-2900-140kw-oradea.html

mihai clio willy 23-12-07 21:50

ca si o completare tuning se facea si pe vremea lui ceausescu.doar ca atunci se facea tuning ''strict racing''.se faceau masini cu aripi evazate(umflate) si se modificau mult motoare. de regula aceste masini participau la probe de viteza in coasta gen stana de vale,gutin(MM)etc.de ex tatal meu avea la inceputul anilor 80 o dacie cu motor gordini 1.6 l si carburatoare dublu corp de alfa romeo dell orto care dezvolta in jur de 125 cai si atingea o viteza intre oradea si sanmartin de aproape 200km/h (nu erau sensuri giratorii) care la vremea aia!!!.masina ca si design arata ca si un r12 gordini.si mai cunosc oameni care aveau astfel de masini modificate gen lada si dacia cu prize de aer tobe sport home made si alte minuni dar acesti oameni nu au ocazia sa scrie pe forumuri.oricum noroc tunerilor din oradea.numa bine

SoundIdentity 26-12-07 10:20

Quote:

Originally Posted by mihai clio willy (Post 1259662)
ca si o completare tuning se facea si pe vremea lui ceausescu.doar ca atunci se facea tuning ''strict racing''.se faceau masini cu aripi evazate(umflate) si se modificau mult motoare. de regula aceste masini participau la probe de viteza in coasta gen stana de vale,gutin(MM)etc.de ex tatal meu avea la inceputul anilor 80 o dacie cu motor gordini 1.6 l si carburatoare dublu corp de alfa romeo dell orto care dezvolta in jur de 125 cai si atingea o viteza intre oradea si sanmartin de aproape 200km/h (nu erau sensuri giratorii) care la vremea aia!!!.masina ca si design arata ca si un r12 gordini.si mai cunosc oameni care aveau astfel de masini modificate gen lada si dacia cu prize de aer tobe sport home made si alte minuni dar acesti oameni nu au ocazia sa scrie pe forumuri.oricum noroc tunerilor din oradea.numa bine

perfect deacord cu tine...dar multi faceti diverse comparatii...hai sa vorbim mai exact de cand e nebunia ''tuning'' de ex in oradea?la vremea de care vorbesti tu de tatal tau vremurile acelea si acel sport nu e tuning ci raliu de coasta sau dealea ..... tuning la noi inca acu 4 ani era un termen nou si mai nedezvoltat total.....zici tu de scris pe forumuri...ok....am mai zis si o repet multi ziceti multe multi aveti pareri diferite dar nu le dezvoltati doar dupa cum le credeti si stiti voi....ok...fie cum voi ziceti......nu vreau sa fiu cocos la aceasta tema nici pe departe nu sunt cel care a adus tuningul in romania si nici care l-a inventat :):):) doar ca am fost acolo din inceputul inbceputului acestui tineret in dezvoltarea acestui sport in romania...si nebunul de zozo cat e el de nebun dar el de multe ori a aratat diverse culturi de modificare masini si nu orice masini ci chiar rare si in ziua de azi si el a facut 1 intalnire de acest gen in ROMANIA.

apropo..daca vorbim de tuning nu intotdeauna e vorva si de motor.nu este o teorie axata exterior cu puteri imense....sunt tuninguri estetice exterioare lucioase latite pictate vopsite interioare la fel complexe modificate sisteme de sound etc etc ...pai fara asemenea masini nu ar fi tuning showuri...ce ar fi sa aiba toate motoare perverse si un exterioar doar finutz si la ce ne-am holba??la filtre blow-off-uri?discuri si placute frane?turbine?ramforsari caroserie?...este cine de acele elemente e curios este cine de altele....omul se orienteaza si la placeri si se uita oare ce ar putea realiza din banuti lui...si deacea sunt masini si cu lipsuri ca nu sunt atatea fonduri..ce zici?..noah paa si craciun fericit tuturor :):):)

mihai clio willy 26-12-07 13:45

pentru sound identity.sunt perfect de acord ca sunt mai multe tipuri de tuning(la exterior, la interior,la motor, la sound etc.)nimeni nu poate contesta lucrul asta.si nici nu am spus ca nu zozo, sau tu, sau altii nu au adus tuningul in oradea ca pana la urma eu ma plimbam cu bicicleta cand umbla zozo cu bmw-ul acela cu boxa in volan.eram un pusti pe vremea aia.ce am vrut sa zic in mesajul precedent a fost ca si pe vremea lui ceausescu exista o idee. cat de mica era ea.ca rezultatul unui proiect nu era un tuning show ci o cursa pe traseu montan era altceva. atunci atat se putea face. era totusi un alt regim de politica in tara. acum noi ne putem comanda diferite piese de tuning de oriunde. de pe net de dincolo, sau d la magazinele de specific de la noi(mult succes). atunci lumea se bucura cand primea cate un motor din franta sau italia sau orice alt ansamblu al unei masini. si se incerca sa se faca ceva cu aceste piese, tocmai ca masinile lor sa nu fie la fel cu ale celorlalti. asta am vrut sa zic. nu am criticat pe nimeni si nu am spus ca tuningul a fost adus pe vremea lui ceausescu:D .tuningul inseamna orice modificare adusa unui lucru(in cazul nostru masinile). ca sa fie diferita de celalalte intr-un anumit fel.asta am vrut sa zic.(asa cred eu,corecteaza-ma daca gresesc). ok salut ciao

SoundIdentity 26-12-07 22:27

Quote:

Originally Posted by mihai clio willy (Post 1262457)
pentru sound identity.sunt perfect de acord ca sunt mai multe tipuri de tuning(la exterior, la interior,la motor, la sound etc.)nimeni nu poate contesta lucrul asta.si nici nu am spus ca nu zozo, sau tu, sau altii nu au adus tuningul in oradea ca pana la urma eu ma plimbam cu bicicleta cand umbla zozo cu bmw-ul acela cu boxa in volan.eram un pusti pe vremea aia.ce am vrut sa zic in mesajul precedent a fost ca si pe vremea lui ceausescu exista o idee. cat de mica era ea.ca rezultatul unui proiect nu era un tuning show ci o cursa pe traseu montan era altceva. atunci atat se putea face. era totusi un alt regim de politica in tara. acum noi ne putem comanda diferite piese de tuning de oriunde. de pe net de dincolo, sau d la magazinele de specific de la noi(mult succes). atunci lumea se bucura cand primea cate un motor din franta sau italia sau orice alt ansamblu al unei masini. si se incerca sa se faca ceva cu aceste piese, tocmai ca masinile lor sa nu fie la fel cu ale celorlalti. asta am vrut sa zic. nu am criticat pe nimeni si nu am spus ca tuningul a fost adus pe vremea lui ceausescu:D .tuningul inseamna orice modificare adusa unui lucru(in cazul nostru masinile). ca sa fie diferita de celalalte intr-un anumit fel.asta am vrut sa zic.(asa cred eu,corecteaza-ma daca gresesc). ok salut ciao

:):):) e ok asa zic si eu dar cum ziceai evoluaza timpi si sunt diverse modificari dar si aici sunt lipsuri...sunt cine are exterior si nu are interior sau chiar si invers sau amandoua si nu au muzica sau toate 3 si nu au mecanic sau motoric nimic....:):):) aici vorbesc si posiobilitatile financiare ca o masina te poate duce si la faliment :) ca cere sa fie complexa dar din bani putini din pacate nu prea merge ...........nu am luat-o ca si critica nu iti fa griji doar ca si azi in toiul posibilitatilor sunt lipsuri din motive financiare nu altceva ....nboah paa :)

All times are GMT +2. The time now is 22:44.

- Copyright 2026 4Tuning