![]() |
Re: Bmw e39- AOB
meshchere pozele :shock:
|
5 Attachment(s)
Continuam cu pozele........
Multumesc Andrei. La a ta cand ii facem o prezentare artistica? Am sa revin si cu pozele facute de Reptilica. |
Super poze, super fotografi! felicitari baieti! ;)
|
Quote:
|
frumos 5-arul dar jante Al nu are?
si eu vreau s-o bag pe a mea intr-o sedinta foto cu vreo 2 "amice"...dar nu am gasit aparatul potrivin deocamdata ..:D |
6 Attachment(s)
Multumesc Marius.
Jante inca nu are deocamdata. Noi am facut poze cu ajutorul DDK-ului care are aparat profesinist si el insusi munceste si ii place ce face impreuna cu Reptilica. Am sa mai continui cu un set de poze din partea lui DDK, apoi urmeaza maine si pozele lui Reptilica ( in cazul in care are pozele gata personalizate il rog sa le posteze). Multumesc tuturor inca odata pentru sprijinul moral cit si atentia cuvenita. |
faci liniute a ? :lol: sunt superbe pozele ddk-ul asta stie ce face :D
|
Face si liniute, mai la comanda, dar face.
Iti multumesc frumos!! |
superbe pozele!:shock:
|
Sa ai spor cu ceea ce ti-ai propus !
|
Multumesc mult Andrei.
Si tie sa iti iasa pozele cum iti doresti si sa ai succes in continuare. |
asa bre adi, baga acolo mare :)
|
ma tu coci ceva si eu nu stiu? ia scuipa tot :lol:
|
Linistea dinaintea furtunii........
Hahahahahaha naroji sunteti . Va pupa Adi cu multe cifre. |
vrem sa vedem modificari..
|
Multumesc pentru atentie.
Deocamdata se mai amana , a intervenit o alta "buba" https://forum.4tuning.ro/290-zona-teh...c-bmw-e39.html si din pacate trebuie rezolvata si aceasta. Modificari cu siguranta vor fii , insa se mai amana si din lipsa de fonduri. |
Multa bafta cu 5 model, ador masinutele astea poate pe viitor o sa iau si eu una deocamdata sa termin ce am inceput la a mea.:rolleyes2
|
S-a rezolvat buba, ai si ceva fonduri in plus, hai apuca-te de treaba :rolleyes2
|
Promit si noutati.
Cum facem cu portbagajul si carligul de remorcare ( ai gasit ceva la dezmembrari? )........ Astept sa imi dai informatii referitoare la cele scrise mai sus. Multumesc mult. @Dj_kid-multumesc mult si km fara incidente , sa ne auzim cu bine. |
Quote:
|
nu am apucat sa ajung la dezmembrari inca, te sun eu cand am timp sa ajung pe acolo, e foarte departe de mine si numai chef sa fac 2 ore prin trafic nu am :lol:
cu portbagajul nu stiu ce a facut ala micu' trebuie sa vorbesc si cu el |
Frumos 5-ar. Sa-l conduci multi km fara incidente.Poate in primavara o vedem cu jante de aliaj...si lasata blana:!:
|
Daniel am o surpriza.....ehe vin eu cu ea duminica sa vedeti voi ce ma mai cautati....hahahha
@Devu- multumesc mult si salutari din departare , km fara incidente si astept noile aparitii la bestiala Civic . |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Nu platforma , esti extremist , nu te gandesti decat la totul sau nimic.
Au venit jantele din aluminiu + cauciucuri de vara. |
Quote:
ps: a dracu ea de sticla ba adi, dureaza 5 minute sa o schimbi... |
Frumoase jante, sa le porti cu placere!!
|
bre adi eu iti spun urmatoarele:
vinde tablele pune cauciucurile de iarna pe jantele astea de aliaj ia-ti un set de jante "frumoase" pana la vara fiindca vei gasi destule la pret f ok. ce ai luat tu acum este un mic + fata de table cu niste capace frumoase. pt cei care vor avea de comentat, am un singur raspuns: parerea mea |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Va salut pe toti.
Va multumesc pentru pareri si urari. Adevarul este ca am promis ca tot schimb sticla la far si tot nu am mai apucat sa o schimb. Promit samabata ca ma ocup de ea si duminica cand am sa vin la intalnirea de la ora 15:00 o sa am dovada ca am schimbat-o. Inca odata multumesc RideTheRiddle. Referitor la jante , am dat 800 lei incaltate cu cauciucuri de vara , exact ce imi trebuia , deoarece masina am achizitionat-o cu jante din tabla si cauciucuri de iarna si destul le-am tocat pe timp de vara. Ai dreptate dani3lll nu sunt cine stie ce dar am optat in favoarea pretului si vorba ta mai tarziu cand apar alte posibilitati am sa le inlocuiesc. @Devu- cred ca ai dreptate , nu te pot contrazice , deoarece nu stiu sigur cit trebuie sa aiba talonul la cauciucuri dar un lucru este cert , sunt foarte grele cu toate ca sunt din aluminiu . P.S: Am cumparat si o bara facelift 2002 cu doar 50 lei. |
jantele sunt sau nu grele insa cauciucurile sunt f grele.
la mine spre exemplu o janta are 7.5 kg iar un cauciuc 10-11 kg. :) |
Corect domnul dani3lll.
Cand am sa te intalnesc dau cafeaua , ai dreptate. |
Quote:
|
salut,cam ce consum are in bucuresti ? tnx :D
|
Quote:
|
poi nu ai cum sa fi economic cu o balena cu motor destul de mic pe ea.
|
Quote:
|
Quote:
@dani3ll da, dar ce sa ii faci, te tarasti cu ce ai :D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning