![]() |
Re: E30 - CJ 89 LOW
1 Attachment(s)
azi mi-a ajuns acasa si o "codita de rata" vroiam sa fie cat mai simplu si sa las portbagajul simplu fara nici un eleron dar are deja gauri pentru eleronul de IS si nu vreau sa le mai chituiesc sa vopsesc si portbagajul. cred ca va arata ok si cu asta micut, nu va iesii f tare in evidenta.
|
Seamana cu eleronul de M-tech 1.
|
Nu are nici o treaba cu eleronul din kit-ul m-tech 1 ;)
Foarte tare masina ,nu stai deloc omule,imi place mult cum arata sa auzim de bine cu 2,5-u ala:) |
sa vina odata caldura sa ma pot baga mai tare in el cu vopsitul,toba...nu am unde sa lucrez decat afara:|
iar cu motorul putin mai greu, tot imi fac calcule la ce bani m-ar ajunge(si nu ajung la o concluzie) si ce piese mi-ar mai trebui sa faca treaba bunicica pe urs(cutie,blocant...etc)sper sa realizez si upgrade-ul asta pana la urma. caut in continuare sa cumpar o buza de Is!!! |
cumpar motor 2.5 24v de pe E34 sau urs!
si caut in continuare buza de IS plastic sau fibra. Multumesc! |
frumos ursu ..bafta in continuare.
|
Quote:
|
Quote:
si da, stiu ca nu este din fabrica pe urs:D deci cumpar motor 2.5 24v de pe Urs sau E34!!! |
Ai dreptate, am dat 350lei pe baia de ulei, dar am gasit-o destul de repede.
Buza de IS din fibra face Userul Sparly cu 100lei. O sa ma bag si eu sa iau una dar mai pe la primavara. Frumoasa masina Bafta in continuare ! |
3 Attachment(s)
Quote:
a doua data a fost chiar astazi, astazi o asteptam iar acum nu mai raspunde la telefon. si m-am interesat chiar face si a mai trimis. nu stiu dc face asta cu mine. nu are nimic de castigat. nu asi mai insista daca asi gasi la altcineva! poze cu jantele in lucru. e al naibii de mult de munca si nu tot nu iese chiar cum ma asteptam. |
Quote:
|
da, ii trebuie baie + sorb.
|
Quote:
multumesc! |
Quote:
|
Parerea mea e sa nu iei un motor care a fost pe urs...iti dai seama ce menajat a fost... cauta un motor dupa e34 scapi de bataia de cap cu baia, ai si cutie zf... eu am cautat baie mult timp pana am gasit una la pret ok.
Bafta! |
Quote:
ar fi fost ok, il dadea cu absolut tot pentru urs,cutie ZF,shortshift,cardan,suporti,tampoane,filtru aer sport...etc deci caut in continuare sa cumpar 2.5 24v de pe Urs sau E34 Multumesc! |
toate m50b25 sa apeleze la tine :D
|
da nu ai gasit nimica nici prin cluj, motor de 25 ? sau ce e nai gasit nimica serios ?
|
Quote:
|
l-am luat! de mult n-am fost atat de happy:lol:
"toate zilele calduroase sa apeleze la mine" |
ai si baie de e34 ? :D
Spor la "aruncat" pe masina :twisted: |
Quote:
este si baie,evacuare(saxofon) 2.8, cutie ZF,suporti E36,tampoane E34,cardan. in principiu mai trebuie destul de putine si-i sus,doar vremea sa ma lase sa lucrez... |
3 Attachment(s)
care radiator este cel mai recomandat pentru M50B25? bineinteles din cele care potrivesc!
|
Cel de e30 324td
|
poate ti se rupe volanu ala care lai luat si nu lai platit si te incolocesti de vreun pom
|
Quote:
zile trecute ti-am scris iarasi,bine zic? de unde asemenea discutii? asteptai sa ma intep? nu ma uit la asemenea banuti si ii trimit oricand, dar nu se face asa ceva. am luat de la Zoli(COX) a doua zi alti suporti, poti verifica. stie cineva daca radiatorul de 524 E28 este identic cu cel 324 E30?am gasit un 524 dezmembrat! |
Quote:
Daca chiar vrei sa faci o fapta buna trimitei voloanul propietarului masini mele ca a fost prima lui masina la 18 ani si vrea si el o amintire.O sa iti las eu adresa. |
Quote:
|
cand te apuci de montat motorul?
|
Quote:
ce sa fac pana la urma? sa pun evacuarea de 2.8 sau o las cea originala? |
Nu cred ca faci mare lucru cu evacuarea de 2.8. Ramane la alegerea ta
|
Quote:
probabil o sai pun totusi ca arata mai bine oricum si sunt mai subtiri in carne. |
Quote:
|
Quote:
ce imi recomandati sa fac? |
eu am de 2.5 cu vas si s-a spart rapid :lol: pune de 2.4 TD cu vas separat si nu o sa ai probleme.
PS: in loc de bimetal poti sa pui un electroventilator cu buton din interior ! |
Quote:
si totusi asi prefera vascocupla, sa nu mai am eu bataie de cap cu buton(poate uit de el;))) vazusem si radiator de 1.8 is pe 2.5 24 |
100 RON TE COSTA VOLANUL
|
Quote:
asta e doar importanta pe forum ce faci tu!!! ai tot respectul meu pt asta! |
De Is am avut eu, primul care a cedat in aproximativ primii 20 de KM :D
Nu conteaza cat de urat sau cat de frumos e vasul, mai bine sa nu ai probleme. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning