![]() |
Re: Am inceput la Oltcitul meu
Quote:
|
Mersi fratilor k ma imbarbatati, uite o poza cu bolidu' meu...:))
Dupa cum vedeti se vad ceva urme de tuning...8) |
1 Attachment(s)
eh mai incercam:rolleyes2
P.S.:Nu radeti de nr. de inmatriculare,asa mi-l-au dat aia de la politie |
bara fata de nova daca nu ma insel. nu ?
|
Ii sta super bine cu bara aeea. Ia si iti pune si proiectoarele, ca arata super. Pune si niste poze din lateral. E spoilerul care ii vine cel mai bine la olcit, parerea mea ;) .
|
Mersi mult baieti...am sa tin cont de parerea voastra...!!
|
Quote:
|
Quote:
|
te joci ... ai grija la barele de torsiune ... baga`ti 4 rulmenti in fiecare bara ... 2 pe un cap .. si tai putin din garnituri.... se tine bine de tot ... dar ai grija nu forta nota ... fereasca d`zeu` sa ti se rupa vre`o bara`n curba... defapt cred ca sti ca in ele sta greutatea masinii si nu in amortizoare.. bafta
|
Quote:
daca aveti bani de aruncat, bagati fratilor si zeci de rulmenti, io zic din experienta ca 2 sunt de ajuns. |
poi bara de torsiune pe dreapta spate si asa sta sa se rupa...da in curba aia a tinut pot spune destul de bine:)pana la urma ii pun barele alea de rm care le am acasa ca alea macar sunt destul de bune!
|
Quote:
|
hai ma ca nu`s chiar asa de afon ;) am mai invatat si eu cate ceva de la unu` altu` .. fasso tre sa stam de vb intr`o zi .... macar sa mearga rm`u meu pana la tgv :)
|
Quote:
Eu la 2 oltcituri am pus cate 2 rulmenti bagati in partea fara uzura si totul a fost ok Nu vreau sa fac polemica, dar asta am observat la fata locului cu piesele demontate.. rulmenti aveam chiar de la primul oltcit ramasi :))) cand vroiam sa bag la ala cate 4 rulmenti. Deci am facut economie de bani cand am reparat la al 2-lea oltcit.. |
madaline frate ... atata timp cat rulmentii intra fest ... n`ai nici o treaba .. mai bagi si`o mana de vaselina buna .. si n`ai de cat sa iei curbe la 120 ... se tine beton ... toata increderea
|
Ja Rule....cand ai drum in tgv te astept ti-am mai zis...stam de vorba...reparam la oltcituri...ce vrei tu?comparam idei....orice!mi-ar prinde bine un mecanic priceput langa mine!te cazez la mine si stai fara grija ca incape si oltcitul tau langa al meu in curte la mine:)bafta...si cu faza cu rulmentii...vedem ce o sa fac...cred ca pana la urma 4 ii bag!
|
Ja Rule....cand ai drum in tgv te astept ti-am mai zis...stam de vorba...reparam la oltcituri...ce vrei tu?comparam idei....orice!mi-ar prinde bine un mecanic priceput langa mine!te cazez la mine si stai fara grija ca incape si oltcitul tau langa al meu in curte la mine:)bafta...si cu faza cu rulmentii...vedem ce o sa fac...cred ca pana la urma 4 ii bag!
|
fasso sa vad .. sa vb cu draghici si cu felix si poate trag in wek o fuga
|
Quote:
|
alex_g chiar crezi asta?... mai bine stai calm ca nu se tine super nova in curbe cum se tine oltcitu cu 4 rulmenti in barele de torsiune si 2 dinti coborata de fata ..
|
1 Attachment(s)
salut!hai sa va zic ca ieri am facut un cielo cu motor de 1.6d am plecat cu 5000 de ture de pe loc,dupa care a 2-a la 4000,3 la fel,deja il pierdusem si i-am dat si pe a 4-a fummm nici nu l-am mai vazut prin oglinda..:)))
Oltcit rulles inca o data sunt mandru ca sunt posesorul unui oltcit... P.S.:Am uitat sa va zic k umilirea cea mai mare era ca imi mai bate si putin motoru':))) Uitati poze cu Bolidul meu:))8) |
Quote:
PS : pune bara normala de oltcit...ce tot aveti de umiliti oltciturile cu elemente de dacie?au si ele o mandrie!!sau ai in plan facelift cu bot de logan? |
frozzen....omu' vrea sa faca tuning la oltcit...nu sa-l lasa stock...asa k poate sa puna ce vrea pomiptza lui...deaia se numeste tuning...sa potzi schimba radical infatzisarea masinii...si performantzele...asa k mai bine sprijinitzil...nu il mai criticatzi...k.."OMUL DIN GRESELI INVATZA"...nu s-a nascut invatzat...asa k lasa-l sa faca experimente...pana o sa ia o hotarare...totusi este masina lui..si si-o poate face cum ii pofteste inima...Pace..!! PS: OLTCIT RULEZZZZZZZZZZ....:D:D
|
frozzen...baietzel...hai sa-ti zic o chestie....nu cred ca te-ai nascut in masina straina cu servo total sau alte chestii care iti aduc tie "confortul"!tu ai zis-o cu gura ta ca ai avut oltcit...daca nu il ingrijeai tu si legai piesele la el cu sarma si ziceai ca l-ai reparat nu inseamna ca facem toti la fel!tuning stii mai exact ce inseamna omule???inseamna schimbarea radical a masinii tale in ceva mai bun...mai aspectuos si mai puternic!deci daca omu vrea sa-si puna lama de plug in botul la oltcit lasa-l tu in pace fratele meu sa faca ce vrea!!!!ai dreptate cu faza ca poti face si un ferrari pt ca el nu se complica cu un oltcit stock...dar si cand vezi ca incerci sa-l depasesti si el accelereaza...si tu in final il faci...crede-ma ca iti creste pipota si faci ceva pe el de consum!!!eu sunt f multumit de masina mea...si toti proprietarii de oltcit de care dai pe acest forum sunt la fel ca mine!pasiune frate...pasiune!
|
Quote:
ps: nu-s baietel cu tine...cumparati masina si mai vb!! |
Quote:
PS:tuningu la oltcit nu se face cu elemente exterioare de DACIE!! |
Nenea frozzen nimeni nu a zis ca Oltcitul ia ferrari,asta a fost o interpretarea ta.
2-Daca esti vre-un fost posesor de Oltcit care l-a dus la taiat pt ca nu avea scaune incalzite si alte caracteristici pe care le are ferrariu' lu' matale asta e alta treaba dar nu ai dreptul sa critici si sa te iei in gura cu posesorii ale caror masini merg "ca un ceas elvetian",sper sa nu se supere ca ii dau exemplu: Bogdan Lascu;Dani-PMD;Mitza-05 PMD;XXS;si multi altii pe care nu am timp si nici rabdare sa ii scriu.DECI concluzia: Daca oltcitul tau nu mergea bine asta nu inseamna ca nu exista persoane pasionate care fac din masina asta o adevarata mascota. |
Quote:
|
gata cu offtopic-ul
nu va mai certati ca am intalnit in trafic peste tot in tara care isi pun ambitia cu oltciturile Stock sau nu .. acum doar nu il intrebi pe ala de la volan.. e stok nu fac cu tine.. e chiar aiurea Quote:
dar cu partea cu tuningul.. cu alte elemente de pe la alte masini... nu sunt nici eu de acord... |
Quote:
Omul a facut ceva temporar...face si el experimente pana o sa ajunga la ceva ce o sa-i placa....si fara suparare acum...dar dak o sa te mai iei mult de olticit-isti.....:2gun: SA NU TE MIRI CAND O SA FII CALCAT DE OLTCIT PE TRECEREA DE PIETONI..:2gun: ...Itzi urez un viitor cat mai placu..si drumuri cat mai asfaltate..:peace: |
astept...si cred ca toti asteptam sa vedem rezultate!!!nu experimente.....
PS:daca sunt cativa care intradevar au pasiune si baga mii de euro in oltcit si iese ceva superb....asta nu inseamna ca toate oltciturile sunt misto!!peace! |
Quote:
|
mai are rost sa zic ca mi-ati facut topicul varza cu certurile voastra fara rost!lasa-ti-l pe frozzen in treaba lui sa vorbeasca el de ferrari-ul lu taticu...si vedeti-va voi de oltenele voastra nu va mai luati cu toti "priceputii" in gura!omu asta e clar ca avea oltcitul facut muci...nu a avut bani sa bage in el si acum se oftica!treaba lui...lasati-l si voi in pace sa ne vorbeasca de rau cat o vrea!de aia nu-mi mai merge mie masina!hai sa fim seriosi!lasati-l sa se scufunde cu tot cu cizme in ce ii iese din gura!frozzen...copilule...cand o sa ai masina ta si anii necesari sa te iei cu mine in gura atunci sa mai vii cu tupeu din asta jegos!am zis ce aveam de zis...de acum care mai da offtopic inseamna ca nu are mai multa minte decat copilasu asta!salut!
|
Salutare multumesc celor care sunt alaturi de mine,dar inca ceva tipu cu cielo era cunostiinta de-a mea si pe deasupra chiar el mi-a zis sa facem liniutza,iar partea cu bara asa am luat-o masina .
Salut si oltcit rules forever |
fasso ce mai e nou la masina? asta ca sa revenim la topic ...
P.S.: frozzen cum e sa stai pe banii lu mãmica? "mami vreau si eu 300 de euro sa`mi iau kit pt masina" stai tu in comfort lasa`ne pe noi in oltcituri .. fara suparare |
loooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!bun raspuns Ja Rule:))))))))))))))tare...chiar mi-a placut replica ta!!!!mami mami...vreau bani ca astia au oltciturile belea si ma oftiiiic...vreau si eu:))))))))))))))))))))))eu deocamdata nu am mai facut nimic deosebit la a mea...ma chinui in continuare cu problema veche cu bujiile...trebe segmentat...dar vedem!el de mers merge bine bine chiar...da pleaca in 3 bujii si trebe sa o usuc pe a 4-a cu paratraznet(adica ii scot fisa putin cat sa dea scanteie mare si o turez in 2500)...in maxim 2 minute se usuca...si apoi merge bine...da problema e ca nici nu mai pot sa scot bujia aia...e intzepenita rau si nush ce sa-i mai fac!set nou de TRS...cea mai buna varianta care mi-a fost expusa pana acum:)
|
Quote:
apropos, cine mai stie ceva de valib? o facut ceva valuri pe aici si s-o dus.. |
pai .. nu e inca banat ?
|
valib e`n regula ... nu la afectat banu` ... super de treaba baiatu` .. intra de pe alte usere :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning