![]() |
Re: Bla-Bla
pai si io am zis ca e bine sa dau si pe soare si pe ploaie sau zapada.....sa prind si cald si rece....acum vad io
|
eu am facut scoala pe zapada si am invatat multe si mi-au fost de folos .:D
|
zapada e de dat cu sania:) nu cu masina!
si apropo de asta cum e pe la voi! aici ninge cate-va ore pe an:) intr-o zi ! si atat! nu prea is obisnuiti astia cu zapada ! si cand da putin.... totul e mort le e frica sa iasa din casa mai ales la volan!!!!!!! |
Pe aici in Piemonte,desi sint la poalele Alpilor,ninge destul de putin.
Iarna trecuta am prins totusi zapada (batrinii spuneau ca de 20 de ani nu a fost asa o zapada) .Intr-o noapte de la asfalt curat ,am gasit dimineata 70 cm de zapada.Cu lopata am sapat sa-mi gasesc masina ,deoarece in parcare erau doar movile de zapada.Cu aceasta ocazie am descoperit inca un mare neajuns al suspensiei joase:ramai suspendat pe zapada.:( Primul lucru ce l-am facut odata ajuns la atelier a fost sa o inalt 10 cm. Sint superbe derapajele pe zapada. |
Terminati odata!!!Eu n-am mai vazut zapada de vreo 2 ani :x :cry:
|
pai unde sunt io acum in germania oamenii de aici duc lipsa de zapada....ninge 1 ora si pana a 2 zi e uscat pe jos(sunt in vest aproape de dusseldorf....nici 5 min pe autobahn...banda a-3-a:D).....
|
Quote:
Pai ai destula, ceva mai in sud si inca vesnica...:) |
Quote:
|
Quote:
Oricum am zis ca n-am mai vazut, nu ca n-ar fi, si aici sunt munti destul de inalti 2-3 mii metrii inaltime, iar in insula de Sud sunt cele mai bune partii de schi din emisfera sudica, dar n-am ajuns in iarna asta din pacate...:( |
Quote:
...time is money... ps. @CJ-01-WOB,nu-mi place frigul,de aia m-am si retras la climat mediteranean.:) Dar nu as refuza totusi o aventura la pol,dar scurta ,cu superechipament si cu escadrila de elicoptere pregatita de fuga in caz de vreme rea.;) |
ce-i aia zapada frate aci in az nor vazut astia asa ceva :)) cand merg la grand canion unde-i zapada sa-i vezi cum circula cu 10 la ora de frica :)) haha idioti pe astia daca-i pui in dacie in bucuresti dupa o ninsoare isi fac sepuku
|
Quote:
Stai linistit,ca aici in satucul asta de munte unde locuiesc eu sint curbe atit de strinse si strimte incit sint o gramada de idioti care clacsoneaza la fiecare curba ca sa auda ala ce vine din sens contrar ca vine el.:):):)Cei ce locuiesc in zona sint evident in delir.:( |
Da si aici e la moda cu incetinitul si condusul "prudent" cand ploua!Cum e putin ud pe jos toata lumea merge cu 10km/h sub limita...
Quote:
|
maine ma intorc in tara....ptr scurt timp....[..]....as ramane aici :((((((((((((((((((((((((((:(((((((((((((((((((((( ((((:((((((((((((((((((((((((((:(((((((((((((((((( ((((((((:((((((((((((((((((((((((((:(((((((((((((( ((((((((((((:(
|
lasa ma ca in romania iti perfectionezi aptitunile de sofer :)
|
Draculas de la ce vine nickul tau?Esti mereu online:-P
|
are calc in baie, langa pat , in bucatarie , in masina.. si laptoape 2-3 umbla cu ele dupa el peste tot!
in alta ordine de idei CONCURS FOTO CU VOT : https://forum.4tuning.ro/237-cora-4tuning-show-and-sound/23060-votati-castigatorul-pt-foto-tuning.html |
am o scalva mexicanca care imi care laptopu peste tot pai is on-line de pe telefon mai mult timp :)) deh nokia N80 pentru cine cunoaste :)
|
printre voi atatia baieti cucuieti nimeni nu aduce nici o fata internationala sa am si eu cu cine barfi?:)
|
Quote:
Ooops ! Proletare din toate tarile ,uniti-va ! N-o lasati pe @anne,singura.... ...regret,dar se pare ca sint ocupate cu pozatul pe capote... |
ba io ti-o aduc da nu stie romaneste e mexicanca :) crezi ca ati ave ce barfi ?
|
bai vali ! da mexicanca aia nu vorbeste engleza?:) ca vezi tu .. a 2 limba vorbita pe Intl e engleza:D si a 3-a spaniola :))
|
apai le rupe i suficient cat sa zica give`it to me si get in me deci eu zic ca-i suficienta engleza care o stie :)
ps stie engleza destula |
:) tre sa te invatz cum sa ii faci un USER :)) ..
cand esti prin baie,dormi sau ai alte treburi poate sa scrie si ea aici:D muchachito |
Sebi, vroiam sa intreb daca se poate face un usergroup 4tuning international pt noi, sau asta e o optiune doar pt cei care sunt in cluburi?!
|
o sa intreb STAPANIREA !
|
Quote:
Da' iute , ca ne arde...:) |
Buna idee!
|
baieti inca nu am rez nimika cu UserGrupul (desi am mai ''avut'' cereri ) e un proiect care se v-a face in curand !
BAFTA LA TOTI |
las-o dracu ma de treaba acu chiar asa apai daca nici asta nu se poate sa se faca un USER GROUP pentru niste oameni care poseda masini nu JAFURI si ursuleti cu stikere in valoare de sute de cai / stiker atunci io zic sa facem un alt forum
|
do not panik my friend .. i didn't contact the big boss yet .. i mean i did but unfortunately no answer yet! patience
|
Nimic nou in legatura cu...?
|
Quote:
|
hahaha din pacate mexicanca sa dus precum eclipseul acu eu este cu una americanca pur sanje si care mai e si drill sergent la o baza miltara aci e beton tipa :)
|
si cum iti zice? <<F@CI< me SOLIDER >> ??????
:)):)):)):)) nebunel |
acu no ce sa-i faci trebe mexicanca no mai fost de actualitate deja se uzase precum asfaltu din centru sii mai trebuia cred ca o capitala ca scapa presiunea pe la incheieturi :)
|
Voi n-ati avut probleme cu forumul in ultimele zile?de miercuri incoace n-am mai putut intra, azi vad ca de la faculta de pe reteaua de 2Gb/s merge...
|
a fost pikat 2 zile ! acum si-a revenit spor la postat
|
care sunt ultimele BARFE ?:)
|
cu parere de rau anunt ca sunt in RO.....am ajuns si io....dar cu placere anunt ca in decembrie si ianuarie o sa fiu in germania....again:D....si cine stie daca mai e careva de pe acolo iesim la o bere....ca deh....e destula
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning